Sirija

Locked
Pazzo

#28726 Re: Sirija

Post by Pazzo »

Laprdan wrote:
husein_kapetan wrote:
Laprdan wrote:Ne treba uopste ulaziti u bilo kakvu raspravu sa ljudima koji opravdavaju masakriranje 200.000 ljudi. Taj stav dovoljno govori o njima samima i svaka rasprava sa takvim ljudima je bezvrijedno trosenje dragocjenog vremena.
Poodavno čitam tvoje postove ovdje.. i svaka ti pari odgovor traži..
Osim indoktrinisanog palamuđenja bez imalo susvislosti ništa vrijedno pomena ne pročitah.. Univerzalne istine zagovornika in primis nekakvih "arapskih proljeća" potonjih "boraca za demoktariju" i naposlijetku jedine logične konzekvencije i evolucije ovog u liku i djelu isisa, isila i inih sila, bez imalo moralnog i civilizovanog u svom, sada dosledno svojim idolima i njihovim tutorima šire mainstream pamflet( za podobne).. i prije vašeg je zapisano i prežvakano da kada se laž više puta ponovi u glavama "nekih" postane istina.. zato što vam niko ne odgobara "barabar" ne znači da je vrijeme prodavanja jaja pod bubrege postalo javno njenje ovdje..
A ovo vaše "pisanje" vrijedi koliko i onaj bjelašnički snijeg.. od prošle godine..

Moram priznati da i ja ponekad procitam poneki tvoj post. Stvarno kada covjek cita tvoj post na prvu pomisli da si neki umjetnik kako koristis neke stilske izraze. Ali ne treba dugo da shvatis da to o cemu pricas nema ama bas nikakvog smisla.
:lol: :lol:
Sto bi rekao nas narod: Kapetan Gradascevic se okrece u grobu ko sve koristi (zloupotrebljava) njegovo ime.
Challenger__

#28727 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

To je i problem klixove diskusije...
Izjava ključnog senatora nije i ne može biti rekla-kazala. Ponavljam, na temi su kolege postavile mnogo dodatnih linkova. Pretraži, pa onda donesi sud.

Što se mene tiče, nema nikakve dileme: Akteri bliskoistočne drame su se prekombinovali, a posebno američka administracija koja je posredno i neposredno stvarala i naoružavala ekstremističke skupine sa ciljem promjene režima na BI i S. Africi. U Libiji su uspjeli, u Siriji nisu, ali su donijeli haos u obje zemlje i na BI u cjelini.

________
Last edited by Challenger__ on 22/10/2014 21:09, edited 2 times in total.
Challenger__

#28728 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

To što su nemiri pogodili i "saveznike" (Tunis i iznad svega Bahrein) uopšte ne znači da SAD nemaju veze sa "proljećem". Još ćeš početi iznositi teze o potpunoj nevinosti, odnosno neumješanosti američkih administracija.

Daj, Bog ti, uozbilji se.
Avetinho

#28729 Re: Sirija

Post by Avetinho »

Diskutujes s likom koje je nedavno postavio provjerenu vijest o nevjerovatnim prizorima sa krimskih plaza.
Dr_dre

#28730 Re: Sirija

Post by Dr_dre »

Diskutujes s likom koje je nedavno postavio provjerenu vijest o nevjerovatnim prizorima sa krimskih plaza.
haaahhhaaahahhhahhhhahhhhahha,smijem se,hahahahahha,al grohotom,grohotom se smijem,hhhahaaahhhahha
Laprdan

#28731 Re: Sirija

Post by Laprdan »

Avetinho wrote:Diskutujes s likom koje je nedavno postavio provjerenu vijest o nevjerovatnim prizorima sa krimskih plaza.
:lol: :lol: :lol:
insomnia78

#28732 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

Avetinho wrote:Diskutujes s likom koje je nedavno postavio provjerenu vijest o nevjerovatnim prizorima sa krimskih plaza.
S tek satelitski snimak iz video igre :D
asurbanipal

#28733 Re: Sirija

Post by asurbanipal »

Laprdan wrote:Image

Covjek koji je masakrirao 200000 DUSA. Strahota je vidjeti da ima ljudi koji ga podrzavaju, pa gdje ode ovaj svijet.

Čovjek je legenda. Legalno izabrani predsjednik, sirijski narod ga voli, pametan i mudar lider, pencilin za vehabo-cioniste, tekfirdžije, trofrtalje, primitivne i zatucane beduine...
Laprdan

#28734 Re: Sirija

Post by Laprdan »

asurbanipal wrote:
Laprdan wrote:Image

Covjek koji je masakrirao 200000 DUSA. Strahota je vidjeti da ima ljudi koji ga podrzavaju, pa gdje ode ovaj svijet.

Čovjek je legenda. Legalno izabrani predsjednik, sirijski narod ga voli, pametan i mudar lider, pencilin za vehabo-cioniste, tekfirdžije, trofrtalje, primitivne i zatucane beduine...
Cekat cemo, pa vidjeti kako ce zavrsiti ovaj monstrum i svi oni koji ga podrzavaju ukljucujuci i tebe.
asurbanipal

#28735 Re: Sirija

Post by asurbanipal »

Challenger__ wrote:
pasha078 wrote:
Konkretno: Iznio si tvdrnju, vise puta, da je ISIS stvorio Izrael i US. Recimo da sam ja istoricar u 2100. godini i pisem knjigu "Rise and fall of ISIS". Iznesi mi dokaze, koji bi bili prihvaceni od strane ozbiljnih (a ne kvazi) istoricara u prilog tvojoj tvrdnji. Moraju proci test kojem bi bili podvrgnuti da pokusas da objavis papir o toj temi u ozbiljnom profesionalnom casopisu (a ne na klixu) Sto bi rekli peer-review.
OK, akademski pristup. Pogledaj ovu temu malo bolje i naći ćeš mnoštvo indicija koje sežu od tvrdnji ex-obavještajaca do izjava visokih političkih dužnosnika (John McCain) pa sam prosudi.

Pusti ga. Vidiš da se pasha "pravi Englez".
Maystor

#28736 Re: Sirija

Post by Maystor »

asurbanipal wrote:
Laprdan wrote: Covjek koji je masakrirao 200000 DUSA. Strahota je vidjeti da ima ljudi koji ga podrzavaju, pa gdje ode ovaj svijet.

Tako je :thumbup:
Maystor

#28737 Re: Sirija

Post by Maystor »

Ova legendarna djevojka je vijest dana u mnogim medijima

Image

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/video- ... 57582.html

http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /141022151

Kasne za Challengerom jedno 15 dana :lol:
Maystor

#28738 Re: Sirija

Post by Maystor »

Slika i prilika tzv. islamske države

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/djevoj ... 57631.html
Laprdan

#28739 Re: Sirija

Post by Laprdan »

carlicaplin wrote:
Maystor wrote:Ova legendarna djevojka je vijest dana u mnogim medijima

Image

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/video- ... 57582.html

http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /141022151

opet drkica na Mimi. :-) već sam odavno očekivao ovu Asadovu fuficu na koju Asadovi drkatori na temi o Siriji bacaju belegiju u bandak pred spavanje :lol:
Zamisli koliko ljudi je bacilo na ovu do sad i onih sto podrzavaju i ne podrzavaju Asada, a onda ce Maystor i slicni da je ozene :lol:
A na onu pokrivenu cednu djevojku moze samo njen muz...

I jos sebe, ovi maystori, smatraju pametnim... :-)
bvcx

#28740 Re: Sirija

Post by bvcx »

Maystor wrote:
Jedno tri godine*.
husein_kapetan

#28741 Re: Sirija

Post by husein_kapetan »

Pazzo wrote:
Laprdan wrote:
husein_kapetan wrote: Poodavno čitam tvoje postove ovdje.. i svaka ti pari odgovor traži..
Osim indoktrinisanog palamuđenja bez imalo susvislosti ništa vrijedno pomena ne pročitah.. Univerzalne istine zagovornika in primis nekakvih "arapskih proljeća" potonjih "boraca za demoktariju" i naposlijetku jedine logične konzekvencije i evolucije ovog u liku i djelu isisa, isila i inih sila, bez imalo moralnog i civilizovanog u svom, sada dosledno svojim idolima i njihovim tutorima šire mainstream pamflet( za podobne).. i prije vašeg je zapisano i prežvakano da kada se laž više puta ponovi u glavama "nekih" postane istina.. zato što vam niko ne odgobara "barabar" ne znači da je vrijeme prodavanja jaja pod bubrege postalo javno njenje ovdje..
A ovo vaše "pisanje" vrijedi koliko i onaj bjelašnički snijeg.. od prošle godine..

Moram priznati da i ja ponekad procitam poneki tvoj post. Stvarno kada covjek cita tvoj post na prvu pomisli da si neki umjetnik kako koristis neke stilske izraze. Ali ne treba dugo da shvatis da to o cemu pricas nema ama bas nikakvog smisla.
Sto bi rekao nas narod: Kapetan Gradascevic se okrece u grobu ko sve koristi (zloupotrebljava) njegovo ime.
Dug je dug.. a ja dužan ne želim biti..
Kako se ovdje svakim danom sve više delimitira kulturno-civilizacijski jaz između raje i "onih drugih" reda radi možda je vrijeme da .. iako veoma nerado.. budem malo aktivniji ovdje ne samo forme radi..
Kada ova gospoda očiste blato sa kaljača svojih naslijeđenih i u amanet ostavljenih.. nauče osnovne postulate suživota i poštovanja onda ponizno, (možda), u meni mogu tražiti zrno sugovorništva.. mnogo se razlikujemo i samim tim skoro nikako razumijemo..
A ovaj drugi.. kako vidim.. provokator od profesije.. sitnog kalibra.. kada u mikronskoj dimenziji svoje sive mase uspije generirati bilo šta što bi se moglo iole konsiderirati.. bujrum.. pa da to u zlato zavijemo..
Bolan nebio ne krijem ja iza svog avatara sitne provincijalske frustracije.. nikada mi se obratio nisi i sada sebi daješ pravo da o mome prosuđuješ.. ko si ?? a ako i dalje budeš tražio hljeb za svoje zube ... naći ćeš ga..
Kikibombona

#28742 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

Laprdan wrote: Zamisli koliko ljudi je bacilo na ovu do sad i onih sto podrzavaju i ne podrzavaju Asada, a onda ce Maystor i slicni da je ozene :lol:

Da li moze na bilo koji nacin nauditi djevojci ili njenom muzu neki drkadzija time sto ce baciti drkicu?

Ja mislim da se selefije plase konkurencije pa zato zene drze pokrivenim i prate na GPS uredjaje ako im nekada dopuste da izadju vanka. :D
bvcx

#28743 Re: Sirija

Post by bvcx »

Kikibombona wrote:
Laprdan wrote: Zamisli koliko ljudi je bacilo na ovu do sad i onih sto podrzavaju i ne podrzavaju Asada, a onda ce Maystor i slicni da je ozene :lol:

Da li moze na bilo koji nacin nauditi djevojci ili njenom muzu neki drkadzija time sto ce baciti drkicu?

Ja mislim da se selefije plase konkurencije pa zato zene drze pokrivenim i prate na GPS uredjaje ako im nekada dopuste da izadju vanka. :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

Image
Cyrax

#28744 Re: Sirija

Post by Cyrax »

Laprdan wrote: Cekat cemo, pa vidjeti kako ce zavrsiti ovaj monstrum i svi oni koji ga podrzavaju ukljucujuci i tebe.
Vehabijo dozovi se, na forumu si
Nemoj da te SIPA 'vata pa ce biti kmeee islamofobija
Avetinho

#28745 Re: Sirija

Post by Avetinho »

pasha078 wrote:
Cini mi se da sam cuo o tome, jeli to o turistima?

Generalno, primijetim da on stavi ekstravagantne tvrdnje, za koje nece podnijeti dobre argumente ali ce ocekivati da svi u to vjeruju.
Evo pasa moj.
Challenger__ wrote:Krim je doživio invaziju. Invaziju ruskih turista koji zbog ratnih dejstava na poluotok idu trajektima, a uprkos velikom broju trajekata, na red se čeka po 24 sata.

Image

Nezapamćeni prizori sa plaža Krima.
Sta da ti kazem, lik je veliki objektivno informisani geostrateg.
sarajevoxxxx

#28746 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Sirijka iz provincije Dera:

Image
Kikibombona

#28747 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

bvcx wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

Image
Ma pikaju kao i sve druge zene. Najnormalnija stvar.

Al Arapi kako bulje odvratno, oci im hoce ispasti. To ti je to, momci od 25+ nikad nisu imali seks.... pa kako to moze biti normalno i prirodno? A i ovi sto jesu, sto su cijeli zivot sa jednom zenom, toliko su zeljni da im oci bukvalno ispadaju kada vide zgodnu djevojku.

Protiv sam bjesomucnog kurvaluka i jebavanja na svakom cosku. Desavalo mi se da odbijem djevojku :D ..... U svemu treba imati mjeru, bilo koja krajnost nije dobra.

Al haj ti to objasni selefijama ili musko-zenskim rospijama. Dvije lose krajnosti.
Cyrax

#28748 Re: Sirija

Post by Cyrax »

Cetnik te napravio vehabijo
Laprdan

#28749 Re: Sirija

Post by Laprdan »

Avetinho wrote:
pasha078 wrote:
Cini mi se da sam cuo o tome, jeli to o turistima?

Generalno, primijetim da on stavi ekstravagantne tvrdnje, za koje nece podnijeti dobre argumente ali ce ocekivati da svi u to vjeruju.
Evo pasa moj.
Challenger__ wrote:Krim je doživio invaziju. Invaziju ruskih turista koji zbog ratnih dejstava na poluotok idu trajektima, a uprkos velikom broju trajekata, na red se čeka po 24 sata.

Image

Nezapamćeni prizori sa plaža Krima.
Sta da ti kazem, lik je veliki objektivno informisani geostrateg.
Hahahahaha legendarnooo :lol: :lol: :lol:
Pazzo

#28750 Re: Sirija

Post by Pazzo »

husein_kapetan wrote:
Pazzo wrote:
Laprdan wrote: Moram priznati da i ja ponekad procitam poneki tvoj post. Stvarno kada covjek cita tvoj post na prvu pomisli da si neki umjetnik kako koristis neke stilske izraze. Ali ne treba dugo da shvatis da to o cemu pricas nema ama bas nikakvog smisla.
Dug je dug.. a ja dužan ne želim biti..
Kako se ovdje svakim danom sve više delimitira kulturno-civilizacijski jaz između raje i "onih drugih" reda radi možda je vrijeme da .. iako veoma nerado.. budem malo aktivniji ovdje ne samo forme radi..
Kada ova gospoda očiste blato sa kaljača svojih naslijeđenih i u amanet ostavljenih.. nauče osnovne postulate suživota i poštovanja onda ponizno, (možda), u meni mogu tražiti zrno sugovorništva.. mnogo se razlikujemo i samim tim skoro nikako razumijemo..
A ovaj drugi.. kako vidim.. provokator od profesije.. sitnog kalibra.. kada u mikronskoj dimenziji svoje sive mase uspije generirati bilo šta što bi se moglo iole konsiderirati.. bujrum.. pa da to u zlato zavijemo..
Bolan nebio ne krijem ja iza svog avatara sitne provincijalske frustracije.. nikada mi se obratio nisi i sada sebi daješ pravo da o mome prosuđuješ.. ko si ?? a ako i dalje budeš tražio hljeb za svoje zube ... naći ćeš ga..
Cuj ti aristokrate... Stara sarajevska piljarska porodica iz '95
Teske droge, teske droge :run:

The #Islamic_Front mujahideen remaining steadfast in #Aleppo against the advance of #Daesh. y2u.be/GEO_xH2YGSQ
Locked