Silajdzic, Tihic i Ceric...
-
Hattab72
#1 Silajdzic, Tihic i Ceric...
Ne znam ni sam koliko prezira gajim prema spomenutoj trojci, zbog otvorenog poltronstva, kukavicluka, ogromne zelje za vlascu po svaku cijenu, odredjene doze licemjerstva i cega sve ne...
Uvidjevsi da sam sasvim slucajno, bez namjere da nekome nastetim, sa nekakvim bezveznim snimkom izazvao ne male reakcije, na snimak o govoru Rasima Delica, tako da Allah zna koliko mi je zao zbog toga, jer covjek ipak nije nista kriv, niti utice na dnevno - politicke prilike u BiH, odlucio sam da iskoristim postojanje mnogo zescih i kompromitirajucih snimaka i da upozorim doticnu gospodu da stite interse gradjana ove drzave ili cemo malo pogledati nesto sto ce ih i te kako uzdrmati, politicki, moralno i vjerski...
Naime, u pripremi su snimci koji ce drmati svijetom, a glavni glumci ce biti pobrojana gospoda iz naslova, Silajdzic, Tihic i Ceric...
Silajdzic, zarad stolice, pardon, fotelje je spreman u par sati dogovoriti se sa dokazanim neprijateljem Bosne, sto govori o tome sta je stvarni cilj nasih predstavnika u vlasti...
Na zalost, bosnjaci ne pamte politicara koji ih predstavlja, a da ima kicmu i jasnu politicku strategiju, vec oni politicku strategiju planiraju usput, u zavisnosti sta ce ugroziti i kako njihove pozicije i polozaje, pa na osnovu toga i prave "strategiju", ali onu koja ce samo njih na vlasti odrzati, a za narod koga briga...
Moze se za par sati dogovoriti ono sto nije moglo godinama, a niko da se pobrine za ljude koji trebaju ostaviti svoje porodice i otici u nepoznato...
Tihic je prica za sebe i ne vrijedi trositi rijeci na ovog ublehasa koji je prodao cast, ponos, narod, islam (kojeg se sjeti pred izbore, pa navrati u poneku dzamiju da cmizdri i moli za koji glas)...
Covjek koji se ne obazire na ljude koji su pomagali Bosnu, vec se trudi dodvoriti tom istom Zapadu, koji je nama prvo vezao ruke (embargo) a zatim gledao i cekao da se ukloni kriticna masa muslimana u BiH...
Veleizdajnik i licemjerac...
Ceric...Osoba koja ne smije stati iza mirnih protesta za alzirsku grupu, kojoj je dokazana nevinost, a sve zarad reisovanja i one ahmedije reisovske na glavi...Covjek kome je dolazila i trazila podrsku, bivsa zena imama, koji je poginuo u ratu, da se ne dozvoli da sada ostane bez drugog muza...
Nazovi gospodin se usutio, jer ga nije briga...Ne brine se za one kojima treba nasa briga i pomoc, jer ce to ugroziti njegov politicko-vjerski renome koji je stekao ljubeci straznjice krscanima i jevrejima sirom Evrope...
Valjalo bi to ljubljenje straznjica baciti u vodu, ako bi se stalo u odbranu pravde, kad su muslimani u pitanju, a zna se kako je ljubljenje straznjica zahtjevan posao i koliko truda zahtjeva...
Jadno je to od vas nazovi gospodo, sto ste stavili licne interese iznad interesa gradjana ove drzave...
Dali ste ljudima drzavljanstva i cekali toliko godina da oforme porodice i sad cete ih tako okrutno odvojiti od tolikog broja djece...
Svaka drzava radi na spajanju familija, jedino Bosna evo vidimo radi na razdvajanju...Ali nista nije cudno kad su muslimani u pitanju...Muslimanu samo priljepite etiketu teroriste i mozete mu uraditi sta hocete, a da vas niko ne optuzi ni za sta...
Tako i ovim ljudima, moralnim gromadama, naspram vas sitnosicarskih jalijasa...
Bez ikakvih dokaza je neko optuzio ove ljude da su opasnost, iako niko od njih nije pocinio nikakvo krivicno djelo, jer da jeste dostupni su policiji i sudu, a optuzio ih je upravo onaj kome ti ljudi jednostavno smetaju, a to su dojucerasnji i danasnji agresori na ovu drzavu i njihove zapadnjacke kolege...
Pokusavate se dodvoriti Zapadu, onom istom koji je zrtvovao Srebrenicu, onom istom Zapadu koji je u dogovoru sa Karadzicem i Mladicem, koji sada ubiru plodove dobro odradjenog i povjernog zadatka...
Jadni ste i bijedni sa tim vasim karakterima i "ponosom", kojeg nemate, jer da imate, borili bi ste se za pravdu i istinu, a ne kao do sada, neka strada ko god i kako god, samo da je meni dobro...
E pa gospodo, doslo je vrijeme da se i vi malo zabrinete...U obradi su snimci koji ce za vas biti politicki, moralni i vjerski odstrel...Zbog vaseg odnosa prema ljudima kojima ste prvo dali drzavljanstva, a sad ih oduzimate, jer to hoce srbin i laktasa i licemjerni Zapad koji evo suruje sa Karadzicem, pripremite se da trpite posljedice svojih djela...
Ovi snimci ce biti dovoljni da vas se ukloni za sva vremena iz politike, a mozda za neke od vas i sa ulice, tako sto cete truhnuti par godina u zatvoru, ako ne obezbjedite dobre advokate...Ali ni advokat protiv cinjenica nista nece moci...
Zato imate rok do Bajrama da nesto poduzmete u vezi krsenja prava ljudi, koji su dosli da brane ovu drzavu od agresije, koji nisu zlocinci i koji nisu nikakav kriminalni akt ili zlocin uradili u postratnom periodu, vec zive i rade kao normalni ljudi...
Ako se ne poduzmu odredjene radnje da se ovi ljudi spase sikaniranja, protjerivanja i bezobrazne propagande koja dolazi od neprijatelja ove drzave, da se ocuvaju ove porodice na okupu, jer je to pravo svakog covjeka, jos kad uzmemo u obzir da tim ljudima prijeti zatvori i smrtne kazne u zemljama gdje ih tjerate, zbog sluzenja druge vojske, onda nemam druge opcije do i vas licemjerce izloziti javnosti i sve vase aferime, koji ce vam Bajram u crno zaviti...
Ovo nije fizicka prijetnja, prijetim vam foteljom, polozajem,pozicijom...To je ono sto vas najvise boli...
InshaAllah, najbolje rjesenje bi bilo da se neso poduzme i sve ovo zaboravimo, u suprotnom, neka vam je Allah na pomoci....
http://www.youtube.com/watch?v=i5HF_a3XoYs
Uvidjevsi da sam sasvim slucajno, bez namjere da nekome nastetim, sa nekakvim bezveznim snimkom izazvao ne male reakcije, na snimak o govoru Rasima Delica, tako da Allah zna koliko mi je zao zbog toga, jer covjek ipak nije nista kriv, niti utice na dnevno - politicke prilike u BiH, odlucio sam da iskoristim postojanje mnogo zescih i kompromitirajucih snimaka i da upozorim doticnu gospodu da stite interse gradjana ove drzave ili cemo malo pogledati nesto sto ce ih i te kako uzdrmati, politicki, moralno i vjerski...
Naime, u pripremi su snimci koji ce drmati svijetom, a glavni glumci ce biti pobrojana gospoda iz naslova, Silajdzic, Tihic i Ceric...
Silajdzic, zarad stolice, pardon, fotelje je spreman u par sati dogovoriti se sa dokazanim neprijateljem Bosne, sto govori o tome sta je stvarni cilj nasih predstavnika u vlasti...
Na zalost, bosnjaci ne pamte politicara koji ih predstavlja, a da ima kicmu i jasnu politicku strategiju, vec oni politicku strategiju planiraju usput, u zavisnosti sta ce ugroziti i kako njihove pozicije i polozaje, pa na osnovu toga i prave "strategiju", ali onu koja ce samo njih na vlasti odrzati, a za narod koga briga...
Moze se za par sati dogovoriti ono sto nije moglo godinama, a niko da se pobrine za ljude koji trebaju ostaviti svoje porodice i otici u nepoznato...
Tihic je prica za sebe i ne vrijedi trositi rijeci na ovog ublehasa koji je prodao cast, ponos, narod, islam (kojeg se sjeti pred izbore, pa navrati u poneku dzamiju da cmizdri i moli za koji glas)...
Covjek koji se ne obazire na ljude koji su pomagali Bosnu, vec se trudi dodvoriti tom istom Zapadu, koji je nama prvo vezao ruke (embargo) a zatim gledao i cekao da se ukloni kriticna masa muslimana u BiH...
Veleizdajnik i licemjerac...
Ceric...Osoba koja ne smije stati iza mirnih protesta za alzirsku grupu, kojoj je dokazana nevinost, a sve zarad reisovanja i one ahmedije reisovske na glavi...Covjek kome je dolazila i trazila podrsku, bivsa zena imama, koji je poginuo u ratu, da se ne dozvoli da sada ostane bez drugog muza...
Nazovi gospodin se usutio, jer ga nije briga...Ne brine se za one kojima treba nasa briga i pomoc, jer ce to ugroziti njegov politicko-vjerski renome koji je stekao ljubeci straznjice krscanima i jevrejima sirom Evrope...
Valjalo bi to ljubljenje straznjica baciti u vodu, ako bi se stalo u odbranu pravde, kad su muslimani u pitanju, a zna se kako je ljubljenje straznjica zahtjevan posao i koliko truda zahtjeva...
Jadno je to od vas nazovi gospodo, sto ste stavili licne interese iznad interesa gradjana ove drzave...
Dali ste ljudima drzavljanstva i cekali toliko godina da oforme porodice i sad cete ih tako okrutno odvojiti od tolikog broja djece...
Svaka drzava radi na spajanju familija, jedino Bosna evo vidimo radi na razdvajanju...Ali nista nije cudno kad su muslimani u pitanju...Muslimanu samo priljepite etiketu teroriste i mozete mu uraditi sta hocete, a da vas niko ne optuzi ni za sta...
Tako i ovim ljudima, moralnim gromadama, naspram vas sitnosicarskih jalijasa...
Bez ikakvih dokaza je neko optuzio ove ljude da su opasnost, iako niko od njih nije pocinio nikakvo krivicno djelo, jer da jeste dostupni su policiji i sudu, a optuzio ih je upravo onaj kome ti ljudi jednostavno smetaju, a to su dojucerasnji i danasnji agresori na ovu drzavu i njihove zapadnjacke kolege...
Pokusavate se dodvoriti Zapadu, onom istom koji je zrtvovao Srebrenicu, onom istom Zapadu koji je u dogovoru sa Karadzicem i Mladicem, koji sada ubiru plodove dobro odradjenog i povjernog zadatka...
Jadni ste i bijedni sa tim vasim karakterima i "ponosom", kojeg nemate, jer da imate, borili bi ste se za pravdu i istinu, a ne kao do sada, neka strada ko god i kako god, samo da je meni dobro...
E pa gospodo, doslo je vrijeme da se i vi malo zabrinete...U obradi su snimci koji ce za vas biti politicki, moralni i vjerski odstrel...Zbog vaseg odnosa prema ljudima kojima ste prvo dali drzavljanstva, a sad ih oduzimate, jer to hoce srbin i laktasa i licemjerni Zapad koji evo suruje sa Karadzicem, pripremite se da trpite posljedice svojih djela...
Ovi snimci ce biti dovoljni da vas se ukloni za sva vremena iz politike, a mozda za neke od vas i sa ulice, tako sto cete truhnuti par godina u zatvoru, ako ne obezbjedite dobre advokate...Ali ni advokat protiv cinjenica nista nece moci...
Zato imate rok do Bajrama da nesto poduzmete u vezi krsenja prava ljudi, koji su dosli da brane ovu drzavu od agresije, koji nisu zlocinci i koji nisu nikakav kriminalni akt ili zlocin uradili u postratnom periodu, vec zive i rade kao normalni ljudi...
Ako se ne poduzmu odredjene radnje da se ovi ljudi spase sikaniranja, protjerivanja i bezobrazne propagande koja dolazi od neprijatelja ove drzave, da se ocuvaju ove porodice na okupu, jer je to pravo svakog covjeka, jos kad uzmemo u obzir da tim ljudima prijeti zatvori i smrtne kazne u zemljama gdje ih tjerate, zbog sluzenja druge vojske, onda nemam druge opcije do i vas licemjerce izloziti javnosti i sve vase aferime, koji ce vam Bajram u crno zaviti...
Ovo nije fizicka prijetnja, prijetim vam foteljom, polozajem,pozicijom...To je ono sto vas najvise boli...
InshaAllah, najbolje rjesenje bi bilo da se neso poduzme i sve ovo zaboravimo, u suprotnom, neka vam je Allah na pomoci....
http://www.youtube.com/watch?v=i5HF_a3XoYs
-
ibro dirka
Hattab, hajde da i to vidimo, ja jedva cekam
Mada kontam nesto 'vamo... Izgleda da vi mudzosi i vehabije najrevnosnije ispunjavate te ciljeve koje vam MIx onomad postavi... Efikasniji ste i od Cerica, a o Tihicu ili tek Silajdzicu da i ne govorimo.
-
Cryptoman
#3 Re: Silajdzic, Tihic i Ceric...
Znaci ti si SDP-ov glasac?Hattab72 wrote:Ne znam ni sam koliko prezira gajim prema spomenutoj trojci, zbog otvorenog poltronstva, kukavicluka, ogromne zelje za vlascu po svaku cijenu, odredjene doze licemjerstva i cega sve ne...
-
ibro dirka
Nisu, oni samo imaju puno kicme, ali relativno malo mozga. Dok je kod Cerica situacija obrnuta. 
-
Hattab72
#5 Re: Silajdzic, Tihic i Ceric...
Ne ja ne glasam ni za koga...elhamdulillahCryptoman wrote:Znaci ti si SDP-ov glasac?Hattab72 wrote:Ne znam ni sam koliko prezira gajim prema spomenutoj trojci, zbog otvorenog poltronstva, kukavicluka, ogromne zelje za vlascu po svaku cijenu, odredjene doze licemjerstva i cega sve ne...
-
Hattab72
ibro dirka wrote:Nisu, oni samo imaju puno kicme, ali relativno malo mozga. Dok je kod Cerica situacija obrnuta.
Ibro, mislim da nije u redu da procjenjujes ko ima mozak, a ko ne...Hvala Allahu na pameti koju nam je podario i da Ga spoznamo i vjerujemo...
Mozga se i te kako ima, ali ahbabu, kad ti se svijet natovari na ledja i nalijepi ti etiketu, a nalijepice ti je samo ako si redovniji u dzamiji i zelis vjeru dosljedno provoditi u svom zivotu, onda bi vidio kako i sta...
I ne pricaj o onome sto ne znas, jer ramazan je, pa ako postis, ne dovodi post u pitanje...
-
Hattab72
Braca su cista od onoga sto im pokusavas ovdje pripisati...Pricas bajke bez dokaza...ibro dirka wrote:Hattab, hajde da i to vidimo, ja jedva cekamMada kontam nesto 'vamo... Izgleda da vi mudzosi i vehabije najrevnosnije ispunjavate te ciljeve koje vam MIx onomad postavi... Efikasniji ste i od Cerica, a o Tihicu ili tek Silajdzicu da i ne govorimo.
-
ibro dirka
Hattab, ne postim jer nisam vjernik, mada ne bih ni tvoj da kvarim. Sto se tice procjene na nju imam pravo, jer nismo u dzamahiriji. Ne zelim da tebe licno vrijedjam, vec da iznesem svoje misljenje. Shvati ga kao i savjet, mada mi se cini da vi od "nevjernika" ni dobre savjete ne prihvatate.
Ovim sigurno necete pomoci tim ljudima, samo idete na ruku (ponovo) onim koji bi da podijele BiH. Mada kada malo bolje razmislim, mozda to vama i odgovara...
Ovim sigurno necete pomoci tim ljudima, samo idete na ruku (ponovo) onim koji bi da podijele BiH. Mada kada malo bolje razmislim, mozda to vama i odgovara...
-
ibro dirka
Vidi prethodni komentar. Koliko vas zna za to, ne dovodim u pitanje. Nije mi tesko povjerovati da ovakve gluposti (bar velika vecina vas) radi iz ocaja i iskrenih namjera. To nije poenta. Poenta je da je dovodjenje vehabizma u BiH uveliko potpomognuto od strane britanskih obavjestajaca, a ti slobodno sam razmisli zasto. Razmisli i zasto vas je puno manje na recimo Kosovu.Hattab72 wrote:Braca su cista od onoga sto im pokusavas ovdje pripisati...Pricas bajke bez dokaza...ibro dirka wrote:Hattab, hajde da i to vidimo, ja jedva cekamMada kontam nesto 'vamo... Izgleda da vi mudzosi i vehabije najrevnosnije ispunjavate te ciljeve koje vam MIx onomad postavi... Efikasniji ste i od Cerica, a o Tihicu ili tek Silajdzicu da i ne govorimo.
-
Hattab72
ibro dirka wrote:Hattab, ne postim jer nisam vjernik, mada ne bih ni tvoj da kvarim. Sto se tice procjene na nju imam pravo, jer nismo u dzamahiriji. Ne zelim da tebe licno vrijedjam, vec da iznesem svoje misljenje. Shvati ga kao i savjet, mada mi se cini da vi od "nevjernika" ni dobre savjete ne prihvatate.
Nemam vremena za nadmudrivanje po forumu...Ok imas svoje misljenje sa kojim se ja ne slazem i znam 100% da grijesis...Ali ti zadrzi to misljenje, ako ces se bolje osjecati...
Ja sam svjestan da se nece pomoci tim ljudima, ali prezrene licemjere i lazljivce koji nemaju kicmu treba prozvati i javno izloziti sramoti i aferimima iz proslosti...
Sto se podjele tice, na zalost BiH je podjeljena drzava, ko to ne vidi danas, nece vidjeti ni kada cetnicki blentitet se pripoji Srbiji...Nasi politicari nisu sposobni da odrze Bosnu i mi gubimo u ovom nazovi miru iz dana u dan...
A to sta to meni odgovara, je moja stvar i moje pravo na misljenje, bas kao sto se i ti pozivas na to pravo...
Od RS nema nista, dok se to ne nagazi na to tlo cizmom...Ostalo je sve iz supljeg u prazno...
- izzy131
Svi oni, i Tihic i Silajdzic i Ceric su takvi i prije bili, tako da je objavljivanje snimaka starih 10 godina sada kada se doslo po mudzahedine, u istoj ravni licemjerja kao sto je ono koje prosipaju navedena trojica vjerskih i politickih lidera, mada ja ne vidim tu liniju razdvajanja.
Ne znam samo kako neko ko iskljucuje druga dva naroda se smije kriti iza BiH, i cak promisljati o njenom dobru samo iz perspektive jednog naroda? Vidi se slabo poznavanje BiH kao prvo.. U mojoj glavi su svi neprijatelji BiH koji iskljucuju druge koji imaju isto pravo na nju. A kolicina zlocina je druga kategorija.
Hatab, gdje si bio sa snimcima kada su oni i njihovi minderski jarani minderisali, pokrali nam firme, drzavu i dzepove? Vi ste bili s ovim licemjerima cijelo vrijeme pljacke, zasto tada niste snimke objavili? Tada vam je veca sega bila zaskakati ljude po parkovima i moralisati po tramvajima. Ovim pokazujete da je i vama stalo samo do vlastite pozicije i guzice. Sorry, ramazan je, ali je ramazan i svim osiromasenim i gladnim u ovoj zemlji.
Ne znam samo kako neko ko iskljucuje druga dva naroda se smije kriti iza BiH, i cak promisljati o njenom dobru samo iz perspektive jednog naroda? Vidi se slabo poznavanje BiH kao prvo.. U mojoj glavi su svi neprijatelji BiH koji iskljucuju druge koji imaju isto pravo na nju. A kolicina zlocina je druga kategorija.
Hatab, gdje si bio sa snimcima kada su oni i njihovi minderski jarani minderisali, pokrali nam firme, drzavu i dzepove? Vi ste bili s ovim licemjerima cijelo vrijeme pljacke, zasto tada niste snimke objavili? Tada vam je veca sega bila zaskakati ljude po parkovima i moralisati po tramvajima. Ovim pokazujete da je i vama stalo samo do vlastite pozicije i guzice. Sorry, ramazan je, ali je ramazan i svim osiromasenim i gladnim u ovoj zemlji.
-
ibro dirka
Evo i ti opet procjenjujes, masalaHattab72 wrote:ibro dirka wrote:Hattab, ne postim jer nisam vjernik, mada ne bih ni tvoj da kvarim. Sto se tice procjene na nju imam pravo, jer nismo u dzamahiriji. Ne zelim da tebe licno vrijedjam, vec da iznesem svoje misljenje. Shvati ga kao i savjet, mada mi se cini da vi od "nevjernika" ni dobre savjete ne prihvatate.
Nemam vremena za nadmudrivanje po forumu...Ok imas svoje misljenje sa kojim se ja ne slazem i znam 100% da grijesis...Ali ti zadrzi to misljenje, ako ces se bolje osjecati...
Ja sam svjestan da se nece pomoci tim ljudima, ali prezrene licemjere i lazljivce koji nemaju kicmu treba prozvati i javno izloziti sramoti i aferimima iz proslosti...
Sto se podjele tice, na zalost BiH je podjeljena drzava, ko to ne vidi danas, nece vidjeti ni kada cetnicki blentitet se pripoji Srbiji...Nasi politicari nisu sposobni da odrze Bosnu i mi gubimo u ovom nazovi miru iz dana u dan...
A to sta to meni odgovara, je moja stvar i moje pravo na misljenje, bas kao sto se i ti pozivas na to pravo...
Od RS nema nista, dok se to ne nagazi na to tlo cizmom...Ostalo je sve iz supljeg u prazno...
-
ibro dirka
I ovo stoji. Hattab, imas li kakav razuman odgovor na ovo?izzy131 wrote:Svi oni, i Tihic i Silajdzic i Ceric su takvi i prije bili, tako da je objavljivanje snimaka starih 10 godina sada kada se doslo po mudzahedine, u istoj ravni licemjerja kao sto je ono koje prosipaju navedena trojica vjerskih i politickih lidera, mada ja ne vidim tu liniju razdvajanja.
- chuchumbamayumbe
Bosna je izgubila onog trena kada su i bosnjacki politicari prihvatili da su oni zastupnici samo bosnjackog naroda i kada su pocele ovakve price (nasi politicari, mi gubimo). Tada je prestala da zivi ideja BiH kao drzave svih njenih gradjana. Kada se Armija BiH islamizirala, kada je sellam postao sluzbeni pozdrav u svim institucijama vlasti, kada je pocela islamizacija BiH na velika vrata.Hattab72 wrote:ibro dirka wrote:Hattab, ne postim jer nisam vjernik, mada ne bih ni tvoj da kvarim. Sto se tice procjene na nju imam pravo, jer nismo u dzamahiriji. Ne zelim da tebe licno vrijedjam, vec da iznesem svoje misljenje. Shvati ga kao i savjet, mada mi se cini da vi od "nevjernika" ni dobre savjete ne prihvatate.
U vladajucim strukurama nema nikoga ko bi zastupao gradjane BiH, oni samo zastupaju svoje narode (ovce). Cast rijetkim izuzetcima, ali oni slabo sta mogu uraditi jer su u izrazitoj manjini.
Vrijeme gazenja cizmom je proslo Hattab72. Ako ce vec do toga doci prije ce, kako ti kazes, cetnicki blentitet (uz pomoci Srbije a i Evrope) pregaziti tebe i tvoje istomisljenike, nego vi njih.
Ne znam koji bi to politicar ili politika po vama bila ispravna za danasnje vrijeme? Mozda bi, ako je vec BiH podijeljena, najbolje bilo da se ova teritorija sa vecinskim bosnjackim stanovnistvom "osamostali", napravi islamsku drzavu, uvede serijat, itd.?
Mozda bi onda valjalo?
Jer ocito ovo vise nije 1992.-ga niti ce kada biti. Nazad se ne moze, nikako.
- amko_sa
Idite ba na teraviju i ponasajte se kao pravi muslimani i vec ste dovoljno uradili za ovu drzavu.Tip misli nesto mjenjati sa snimcima, idiot.Kakvih sve snimaka ima pa koga briga.Kostunica u ratu stoji iznad Sarajeva i kaze ovako bi trebale izgledati granice velike srbije a eno ga predsjednik.Budi spreman na sve i pusti se glupiranja da ces ti nesto promjeniti.Ako zelis sta da uradis moraces konkretno izaci vani reagovati sa plakatima izloziti sebe rizikovati a ne ovdje po forumu ili internetu i blatiti nekoga a kriti se iza svog nicka.
- GandalfSivi
Ma meni je to sve nekako smijesno...
-
artzy
Nisam ni znao koji debil ovaj Barcic... vidi xxxxxxxxxxxx kako se idiot dere na ljude
http://www.youtube.com/watch?v=cwdTdQMI ... ed&search=
(zbog ovih "prijetnji videom" sam naletio i na ove...)
.. a evo vehabije koji hoce da "zabrani" koncert:
http://www.youtube.com/watch?v=xXX1JyDUkm4
A vidi ovo... bez vozacke vozi i hoce da napravi drugacije semaforee...
http://www.youtube.com/watch?v=-39aBwhY ... ed&search=
Gdje se radjaju vaki idioti majko mila....
Ajde, Hattab, dje je video? Vidis da ne znamo sta cemo od dosade... Ako budem gledo ova Barciceva videa - mogo bi skroz poludit...
http://www.youtube.com/watch?v=cwdTdQMI ... ed&search=
(zbog ovih "prijetnji videom" sam naletio i na ove...)
.. a evo vehabije koji hoce da "zabrani" koncert:
http://www.youtube.com/watch?v=xXX1JyDUkm4
A vidi ovo... bez vozacke vozi i hoce da napravi drugacije semaforee...
http://www.youtube.com/watch?v=-39aBwhY ... ed&search=
Gdje se radjaju vaki idioti majko mila....
Ajde, Hattab, dje je video? Vidis da ne znamo sta cemo od dosade... Ako budem gledo ova Barciceva videa - mogo bi skroz poludit...
Last edited by artzy on 30/09/2007 16:50, edited 1 time in total.
-
parafin
#19 Re: Silajdzic, Tihic i Ceric...
Hattab de ne benavi gluposti, kakva prijetnja kakvi materijali. Nemas ti sta pametnije u zivotu raditi nego ovdje suplju prosipati... nula bodova

- atmel
- GandalfSivi
Eto, ne bilo mi mrsko da pregledam kompletnih 9 minuta, pa da malo i prokomentarisem video. Na jednu stranu sto se slazem sa tim da su gore pomenuti takvi likovi koji bi sve prodali da ostanu na vlasti. To je vise manje jedina stvar sa kojom se slazem. A ove nebuloze tipa da Reis ima vremena za Puljica i "zidove", dok nema vremena za "bracu", te da je Tihicu najveci grijeh sto se slikao sa Condoleezzom Rice, su ipak nesta s cim se ne slazem. Draga "braco", vi se morate definisati za sta se borite, je li za Bosnu ili za Islam. Izmedju te dvije stvari se ne moze staviti znak jednakosti, jer je Bosna drzava i katolika i pravoslavaca i muslimana i jevreja, i normalno je da jedan vjerski lider susrece druge (to je jedna jako lijepa bosanska tradicija). S druge strane imamo vas, koji ste novi, uvezeni element i koji hocete da od Bosne napravite nesta sto nikada nije bila. Jos jednom da se razumijemo, ja sam zahvalan svima koji su dosli da nam pomognu u borbi protiv agresora, ali to nije razlog da se sada ovdje pokusava napraviti dzamahirija.
I samo na kraju, za ono sto si povalio Delica. Nisi ti bas tako naivan kao sto bi se zelio predstaviti, cak bi se moglo reci da je situacija totalno obrnuta. Mnogo naivniji smo mi, koji ovdje pisemo razne stvari, ponekad totalno nesvjesni koliko sve agenata i provokatora (sa svih strana) ima na ovom forumu.
I samo na kraju, za ono sto si povalio Delica. Nisi ti bas tako naivan kao sto bi se zelio predstaviti, cak bi se moglo reci da je situacija totalno obrnuta. Mnogo naivniji smo mi, koji ovdje pisemo razne stvari, ponekad totalno nesvjesni koliko sve agenata i provokatora (sa svih strana) ima na ovom forumu.
-
Hattab72
"Nisam ni znao koji debil ovaj Barcic"
Od tebe veceg ja ne vidjeh jos...
"a evo vehabije koji hoce da "zabrani" koncert"
Nije hoce, vec ga je zabranio...
"bez vozacke vozi i hoce da napravi drugacije semaforee..."
Lazes, ima vozacku iz S.Arabije...
Drugo, ko hoce da mijenja semafore...Ti si seljak covjek, pa te razumijem, mozda si semafor vidio par puta u zivotu, jer da znas sta je semafor i kako on radi, znao bi i to da u vecini drzava, navece u ulicama gdje gotovo da i nema saobracaja, samo ostane da blica zuto svjetlo, kao znak upozorenja da se samo stane na momenat i ako nema nikoga da se nastavi, da nebi dzaba cekao tu a saobracaja nema...
To je ono sto je shejh govorio, ali ti je srce puno mrznje pa nisi sposoban da budes iskren i pravedan, vec laprdas bez znanja...
"Ajde, Hattab, dje je video? Vidis da ne znamo sta cemo od dosade... Ako budem gledo ova Barciceva videa - mogo bi skroz poludit..."
Video ce doci, ma kako nekome izgledalo smijesno i bez veze, vidimo se na bajram, da cujem onda komentare, je li smijesno ili gubljenje vremena...
A sto se tice dersova, samo ti slusaj, nebi li pameti dosao inshaAllah...
Od tebe veceg ja ne vidjeh jos...
"a evo vehabije koji hoce da "zabrani" koncert"
Nije hoce, vec ga je zabranio...
"bez vozacke vozi i hoce da napravi drugacije semaforee..."
Lazes, ima vozacku iz S.Arabije...
Drugo, ko hoce da mijenja semafore...Ti si seljak covjek, pa te razumijem, mozda si semafor vidio par puta u zivotu, jer da znas sta je semafor i kako on radi, znao bi i to da u vecini drzava, navece u ulicama gdje gotovo da i nema saobracaja, samo ostane da blica zuto svjetlo, kao znak upozorenja da se samo stane na momenat i ako nema nikoga da se nastavi, da nebi dzaba cekao tu a saobracaja nema...
To je ono sto je shejh govorio, ali ti je srce puno mrznje pa nisi sposoban da budes iskren i pravedan, vec laprdas bez znanja...
"Ajde, Hattab, dje je video? Vidis da ne znamo sta cemo od dosade... Ako budem gledo ova Barciceva videa - mogo bi skroz poludit..."
Video ce doci, ma kako nekome izgledalo smijesno i bez veze, vidimo se na bajram, da cujem onda komentare, je li smijesno ili gubljenje vremena...
A sto se tice dersova, samo ti slusaj, nebi li pameti dosao inshaAllah...
- chuchumbamayumbe
Nema ni Tite pa mu svi majku spominju.bosmen wrote:Ma pishi sta hoces, meni ne igra ulogu.artzy wrote:Eno ja izbacio. Os da izbacim "idiot", "kreten" i takve rijeci?bosmen wrote:Na stranu sve, ali mislim da nema smisla za psovanje bilo kome, pogotovo covjeku koji je mrtav.
Sve ovo si mogao postavit i postirat i bez psovki
Samo konstatirah da nije bas najumjesnije psovati nekom, pogotovo ako ga nema
OK, ne bas svi...
-
Hattab72
GandalfSivi wrote:Eto, ne bilo mi mrsko da pregledam kompletnih 9 minuta, pa da malo i prokomentarisem video. Na jednu stranu sto se slazem sa tim da su gore pomenuti takvi likovi koji bi sve prodali da ostanu na vlasti. To je vise manje jedina stvar sa kojom se slazem. A ove nebuloze tipa da Reis ima vremena za Puljica i "zidove", dok nema vremena za "bracu", te da je Tihicu najveci grijeh sto se slikao sa Condoleezzom Rice, su ipak nesta s cim se ne slazem. Draga "braco", vi se morate definisati za sta se borite, je li za Bosnu ili za Islam. Izmedju te dvije stvari se ne moze staviti znak jednakosti, jer je Bosna drzava i katolika i pravoslavaca i muslimana i jevreja, i normalno je da jedan vjerski lider susrece druge (to je jedna jako lijepa bosanska tradicija). S druge strane imamo vas, koji ste novi, uvezeni element i koji hocete da od Bosne napravite nesta sto nikada nije bila. Jos jednom da se razumijemo, ja sam zahvalan svima koji su dosli da nam pomognu u borbi protiv agresora, ali to nije razlog da se sada ovdje pokusava napraviti dzamahirija.
Kao prvo ja nikada nisam negirao da je Bosna drzava svih gradjana...
Kao drugo, ja nisam uvezeni element, ja sam bosanac...
Kao trece, niko ne pokusava da napravi dzamahiriju, pogotovo ne braca koja se tjeraju i odvajaju od zena i djece...
- GandalfSivi
Cudno, ja bih se zakleo da su ista ta "braca' sisala zene po Zenici kad je doslo njihovih pet minuta, zabranjivali prodaju alkohola, kao i ponekad dizali stvari u zrak. Kada kazem uvezeni, ne mislim da si ti kao osoba uvezen, ali je tvoje vidjenje Islama nesta sto je definitivno strano ovim prostorima. I za kraj, ako ste za bivstvo svih religija na tlu Bosne, sta je lose u tome sto se Reis susreo sa gore pripadnicima drugih religija (samo mi nemoj reci da je to razlog sto nece da se sretne sa vama, kao da od njih nema vremena, jer u sustini jedno sa drugim nema veze)...