Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
... prde neoblaceni i iz Seferovog šupka... ili iz Dikinog...
Nego žao mi je samo što Vehbija Karić nije javno rekao kako mu je Sefer dolazio u bolnicu i trazio da Vehbija "potvrdi" kako se radio o eksplozivnoj napravi, a ne o granati"
Mogao bi nam Sefer reći šta mu je Vehbija odgovorio.
nego zna li iko koliko ce sedmica ovaj prditi za onim stolom i brbljati suplju pricu? hoce li biti jos replikanata? hoce li sefer imati pravo replicirati na repliku? hajmo neko iz ftv-a, javi se. nije valjda da ste svi u tako velikom poslu da ne surfate po internetu i ne posjecujete ovaj forum.
putnik wrote:...
Kao sa svojom tezom da je dogovorena razmjena teritorija sa HVO, a na osnovu zarobljenog materijala koji je predstavljao vojno-političke ciljeve HVO.
...
Normalno je da bilo ko ko donosi i najbanalnije odluke tipa - koji će film gledati na TV - prvo sagleda i razmisli o svim opcijama pa odluči.
Vjerujem da je i BH rukovodstvo u ratu razmišljalo o svim mogućim i nemogućim opcijama, možda je i o zamjeni teritorija (sumnjam), ali razmišljanje o nečemu ne znači i a priori prihvatanje toga, tako da i taj "argument" pada u vodu.
putnik wrote:@ neoBlacen > Dobro je rođeni naturalizovani.
Nego kako to da je svaka akcija Armije dok je Sefer bio "faca" provaljena od strane četnika?
Sefer "deblokator" Treba vam mozgove odblokirati
provaljivane su i 95te kad sefera nije bilo na mapi. a znas li ko je zajednicka karika koja nije mrdala iz jazbine ni za vrijeme sefera a ni poslije njega kada su akcije "provaljivane"? Upravo fikro i ljudi kao on.
mislim da ovo ima smisla, i vjerovatno je i srz stvari...
naoBlacen wrote:Student Profesorovog univerziteta u modernoj ambalazi
Ha ha ha. To vi ostavite sebi što završavate nekakve travničke fakultete.
E moj balavi iscjedku - ja sam kod Ganića polagao još za vrijeme Durakovićevog režima.
Ma tako nam reci, vidjelo se odmah cim si se javio da si pravi intelektualac
Rijecima u kojima se ogleda tvoja intelektualna snaga, poput "balavi iscjedak", nazivaj one koji su te napravili i ucinili takvim, kao i pripadnike bratstva kojem pripadas.
I znaj bolan, doci ce djavo po svoje kad vam bude najdraze.
karanana wrote:nego zna li iko koliko ce sedmica ovaj prditi za onim stolom i brbljati suplju pricu? hoce li biti jos replikanata? hoce li sefer imati pravo replicirati na repliku? hajmo neko iz ftv-a, javi se. nije valjda da ste svi u tako velikom poslu da ne surfate po internetu i ne posjecujete ovaj forum.
A sto bi Seferova bila zadnja...?
On je imao sansu i napricao je kamaru mogucih i nemogucih teorija...!
karanana wrote:nego zna li iko koliko ce sedmica ovaj prditi za onim stolom i brbljati suplju pricu? hoce li biti jos replikanata? hoce li sefer imati pravo replicirati na repliku? hajmo neko iz ftv-a, javi se. nije valjda da ste svi u tako velikom poslu da ne surfate po internetu i ne posjecujete ovaj forum.
A sto bi Seferova bila zadnja...?
On je imao sansu i napricao je kamaru mogucih i nemogucih teorija...!
mozda zato sto je Sefer ovo pricao 2001. godine. mozda je covjek dosao do jos nekih informacija koje bi potvrdile njegove teorije. a najvise bi volio da vidim repliku na repliku zbog fikrinog napada na seferov privatni zivot odnosno na njegovo navodno kurvanje i maltretiranje rahmetli supruge.