Dozer wrote:Upravo tako.
A sto se izlaska na ulice tice.... Kada sam ja, i jos neki s ovog foruma, visili po ulici radi raznih sranja i trazili smjene,reagovanja, nove zakone... Vecina je ovdje samo tipkala i kenjala. I smijali se nama na ulicama.
E, od mene dosta. Meni u zivotu ne fali nista, i sad cu se samo ponasati kao i svi oni kojima fali sve - tipkati i cerekati se.
Tako je Dozer.
Tri puta sam advokatom rijesila stvar gdje me je vladajuca stranka pokusala zakinuti. Ubjedjivanje do sabaha je islo da nemam sansi, nazalost svima njima ja se izborila za pravdu.
Helem, u BiH pismeniji ljudi misle da je samo dobro znati pravopis i biti pismen i soliti pamet drugima kako BI NESTO TREBALO BITI i uraditi toboze; I da je svak ako nisam ja to u krivu...medjutim pismen narod u Bosni je jako jako lijen i nisu jos skontali da ako si pismen ne trebas sjediti i mlatiti praznu slamu, vec zasuci rukave i raditi, biti vrijedan
Volimo mi na stolicarku i slatko cose kuznuti svo kakvu dobru trebu, cocnuti i dobaciti usput
Za 6 mjeseci ja bih sredila stanje u bolnici, samo daj mi odrijesene ruke...i ovog sa foruma sto zna dobro bosanski da mi pise umjesto mene.