Sebija All about
- zavezata-vreca
#4301 Re: Sebija All about
Gospodza Sebija je nasa prva dama i na njen pomen treba da se ustane. Lijepa dotjerana obrazovana direktorica kcusa al to nekima smeta ocito. Napravila revoluciju u zdravstvu federacije ovakvo zdravstvo trenutno nema pola zemalja clanica eu. I onda izadze neka rospija i kaze da joj gospodza Sebija prijeti. Lezi kuuujo
- Cherry-Cherry
#4302 Re: Sebija All about
Nosi štikle, a ima i nalakirane nokte. Prava gospodža.zavezata-vreca wrote:Gospodza Sebija je nasa prva dama i na njen pomen treba da se ustane. Lijepa dotjerana obrazovana direktorica kcusa al to nekima smeta ocito. Napravila revoluciju u zdravstvu federacije ovakvo zdravstvo trenutno nema pola zemalja clanica eu. I onda izadze neka rospija i kaze da joj gospodza Sebija prijeti. Lezi kuuujo
- Toffee karamela
#4303 Re: Sebija All about
GeeTnT wrote: Sebilj znaci put, a Sebija nema znacenja...ili u prevodu " niko i nista",

- bersK
#4304 Re: Sebija All about
Izetbegović VilaCherry-Cherry wrote:Skenderija - Sebijerija
Dvorana Sebije Izetbegović![]()
Stadion Grbavica - stadion Sebirvica
Dolac Malta - Dolac Sebija
Čengić Vila - Sebija Vila
Baš Čaršija - Baš Sebija
Miljacka - Sebiljcka
![]()
Bosna i Hercegovina - Sebija i Sebijgovina
- GeeTnT
#4305 Re: Sebija All about
..i mrmot tek kad pojede cokoladicu primjeti da je na omotu Seka...
- Cherry-Cherry
#4306 Re: Sebija All about
Toalet papir Sebija
-
Novak20
#4307 Re: Sebija All about
Brojne reakcije na društvenim mrežama na najnoviju samovolju Sebije Izetbegović
Kada dođe po vaš bubreg, jetru, mozak, neće biti nikoga da reagira!
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/297431/kada-d ... 1CSNU.dpuf
.....- Prvo je došla po Opću bolnicu, vi niste reagovali. Onda je došla po Ljekarsku komoru, vi opet niste reagovali. Potom je došla po Medicinski fakultet, ponovo niste reagovali. Kada dođe po vaš bubreg, jetru, mozak..., neće biti nikoga da reaguje - napisao je Karić......
Kada dođe po vaš bubreg, jetru, mozak, neće biti nikoga da reagira!
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/297431/kada-d ... 1CSNU.dpuf
.....- Prvo je došla po Opću bolnicu, vi niste reagovali. Onda je došla po Ljekarsku komoru, vi opet niste reagovali. Potom je došla po Medicinski fakultet, ponovo niste reagovali. Kada dođe po vaš bubreg, jetru, mozak..., neće biti nikoga da reaguje - napisao je Karić......
- MOSALJOZE
#4308 Re: Sebija All about
I ovo je najprodavanija novina u državi,ovaj tariguz...
-
mg
#4309 Re: Sebija All about
MOSALJOZE wrote:I ovo je najprodavanija novina u državi,ovaj tariguz...
Parama svekra i muža napravljena.
Al kakva novina, takva i država.
I sve u državi...
Uključujući i direkotore koji su studirali 10 godina, i u tom vremenu ostvarili mizeran prosjek. Ali dobrim političkim vezama došli na čelo KCUS.
A inače bi bi bili LEKARI opće prakse u seoskoj ambulanti.
- Dr. Kuca
#4310 Re: Sebija All about
A jebla majku jest se otela jos pocela uzivat.
- JThomas
#4311 Re: Sebija All about
mala ispravka, našim parama koje su njemu dali muž i svekar...mg wrote:MOSALJOZE wrote:I ovo je najprodavanija novina u državi,ovaj tariguz...
Parama svekra i muža napravljena.
Al kakva novina, takva i država.
I sve u državi...
Uključujući i direkotore koji su studirali 10 godina, i u tom vremenu ostvarili mizeran prosjek. Ali dobrim političkim vezama došli na čelo KCUS.
A inače bi bi bili LEKARI opće prakse u seoskoj ambulanti.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4312 Re: Sebija All about
to nisu naše pare 
-
Novak20
#4313 Re: Sebija All about
Uštede, uštede.......e moj narode.
http://ba.n1info.com/a169132/Vijesti/Vi ... CUS-a.html
Grupa onkoloških pacijentica započela je jutros protest ispred Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.
Kako javlja Žurnal, 150 teško bolesnih onkoloških pacijenata trebalo bi danas biti otpušteno iz KCUS-a. Aparati za zračenje nisu servisirani i ne rade Oko 150 onkoloških pacijenata trebalo bi danas biti otpušteno s KCUS-a, jer ne rade aparati za zračenje koji su neophodni za nastavak terapije u liječenju karcinoma, saznaje Žurnal.
Menadžment KCUS-a jutros je dostavio otpusna pisma pacijentima, ali je njih najmanje 15 odbilo da potpiše te liste. Onkološke pacijentice jutros su se okupile ispred bolnice kako bi izrazile svoj protest.
"Rečeno nam je da aparat neće raditi minimalno tri sedmice. Upućuju nas na kliničke centre u Banja Luku, Tuzlu i Mostar", ispričala je za Žurnal jedna od pacijentica.
Prema informacijama Žurnala, kvar na linearnom akcelatoru traje već nekoliko dana, a serviser je odbio da vrši popravke, jer uprava KCUS,-a sa Sebijom Izetbegović na čelu , zbog navodnih ušteda, nije plaćala usluge servisiranja.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.
Grupa onkoloških pacijentica započela je jutros protest ispred Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.
Kako javlja Žurnal, 150 teško bolesnih onkoloških pacijenata trebalo bi danas biti otpušteno iz KCUS-a. Aparati za zračenje nisu servisirani i ne rade Oko 150 onkoloških pacijenata trebalo bi danas biti otpušteno s KCUS-a, jer ne rade aparati za zračenje koji su neophodni za nastavak terapije u liječenju karcinoma, saznaje Žurnal.
Menadžment KCUS-a jutros je dostavio otpusna pisma pacijentima, ali je njih najmanje 15 odbilo da potpiše te liste. Onkološke pacijentice jutros su se okupile ispred bolnice kako bi izrazile svoj protest.
"Rečeno nam je da aparat neće raditi minimalno tri sedmice. Upućuju nas na kliničke centre u Banja Luku, Tuzlu i Mostar", ispričala je za Žurnal jedna od pacijentica.
Prema informacijama Žurnala, kvar na linearnom akcelatoru traje već nekoliko dana, a serviser je odbio da vrši popravke, jer uprava KCUS,-a sa Sebijom Izetbegović na čelu , zbog navodnih ušteda, nije plaćala usluge servisiranja.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.
- Toffee karamela
#4314 Re: Sebija All about
Konačno došla voda do grla, nema kod nas izlaska na ulicu dok ne zaprijete baš fizičkim opstankom, ko u aprilu '92. Jal četnici jal Sebija.Novak20 wrote:Uštede, uštede.......e moj narode.
- Logovan
#4315 Re: Sebija All about
Majku jebali, nisu normalni.
Jebem ja ovakve uštede.
Jebem ja ovakve uštede.
-
izgubljena dusa
#4316 Re: Sebija All about
Moram i ja poceti da stedim - necu placati zdravstveno osiguranje.
Svakako to ne mogu koristiti, a i nakupice se finih para za more
- uglavnomja
#4317 Re: Sebija All about
tuga, u kojoj se odslikava razlog stanja u drzavi.Toffee karamela wrote:Konačno došla voda do grla, nema kod nas izlaska na ulicu dok ne zaprijete baš fizičkim opstankom, ko u aprilu '92. Jal četnici jal Sebija.Novak20 wrote:Uštede, uštede.......e moj narode.
nedostatak solidarnosti zadnjih 20+ godina dok klikica lopova i manipulatora dobija izbore na pricu o anamoonim
150 pacijentica - 15 protestuje
hiljade pacijenata sa drugih odjeljenja -
isto kao
ucitelji strajkuju - medicinske sestre sute
one strajkuju - policajci sute
policajci strajkuju - ucitelji i sestre
radnici jedne firme strajkuju - ostale boli organ ... i radnike i budzetlije
dok se gleda samo ja i samo danas
poznata prica o odvodjenju ...
- Dozer
#4318 Re: Sebija All about
Ma kakve ustede, ljudi dragi... Da li ste vi normalni?! Vi zaista vjerujete da ona pravi nekakve ustede?!
Ne! Ona samo uopste ne koristi sredstva, tj. NASE PARE, za sta treba da ih koristi i za sta ih mi po sili zakona uplacujemo u ZZO - za nase lijecenje.
Ona sve te silne milione samo povlaci iz ZZO, i onda ih preusmjerava - gdje tacno? Zna li iko ovdje kome i sta ona, navodno, placa?!
Niko nema pojma, zar ne?
Hajde, konacno se dozovite. Upalite jebene mozgove!
1. Znate li i jednog jedinog dobavljaca kojem su vracene pare za bilo sta, tj. placena neka usluga za koju mu je KCUS dugovao? Ja ne znam...
Mislim, koliko to dobavljaca medicinske opreme i lijekova mi u BiH imamo, a koji su toliko mocni da mjesecima i godinama nastavljaju poslovati i postojati s visemilionskim nenaplacenim potrazivanjima?!
2. Kako se, u tolikoj masi miliona na ime dugovanja, uspjesno nadje 10.000 KM za donaciju - privatnoj apoteci?! I to, gle cuda, apoteci cija je vlasnica njena haverka, a muz clan UO KCUS!
Shvatite - ocita poenta svega ovoga nije nikakvo unapredjenje usluga i lijecenje ljudi, nego unistavanja KCUS-a s ciljem njegove parcijalne prodaje i privatizacije.
Sta mislite, ko ce se odjednom pojaviti kao nekakav clan uprave ili jedan od vecinskih dionicara/vlasnika neke privatizovane klinike KCUS-a?
Jos nam samo objasni na koji nacin ces to izvesti, pogotovo ako radis u nekoj firmi koja nije tvoja licna...
Ne! Ona samo uopste ne koristi sredstva, tj. NASE PARE, za sta treba da ih koristi i za sta ih mi po sili zakona uplacujemo u ZZO - za nase lijecenje.
Ona sve te silne milione samo povlaci iz ZZO, i onda ih preusmjerava - gdje tacno? Zna li iko ovdje kome i sta ona, navodno, placa?!
Niko nema pojma, zar ne?
1. Znate li i jednog jedinog dobavljaca kojem su vracene pare za bilo sta, tj. placena neka usluga za koju mu je KCUS dugovao? Ja ne znam...
Mislim, koliko to dobavljaca medicinske opreme i lijekova mi u BiH imamo, a koji su toliko mocni da mjesecima i godinama nastavljaju poslovati i postojati s visemilionskim nenaplacenim potrazivanjima?!
2. Kako se, u tolikoj masi miliona na ime dugovanja, uspjesno nadje 10.000 KM za donaciju - privatnoj apoteci?! I to, gle cuda, apoteci cija je vlasnica njena haverka, a muz clan UO KCUS!
Shvatite - ocita poenta svega ovoga nije nikakvo unapredjenje usluga i lijecenje ljudi, nego unistavanja KCUS-a s ciljem njegove parcijalne prodaje i privatizacije.
Sta mislite, ko ce se odjednom pojaviti kao nekakav clan uprave ili jedan od vecinskih dionicara/vlasnika neke privatizovane klinike KCUS-a?
Krasno...izgubljena dusa wrote:Moram i ja poceti da stedim - necu placati zdravstveno osiguranje.![]()
Jos nam samo objasni na koji nacin ces to izvesti, pogotovo ako radis u nekoj firmi koja nije tvoja licna...
-
Novak20
#4319 Re: Sebija All about
Tu je i Avaz.
Haos ispred KCUS-a | Odjekuju jauci pacijenata koji traže pravo na liječenje, izrevoltirana Sebija im prvo zabranila ulazak u Kliniku pa naredila zaštitarima da ih uvedu
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/297750/haos-i ... PYFxg.dpuf
Haos ispred KCUS-a | Odjekuju jauci pacijenata koji traže pravo na liječenje, izrevoltirana Sebija im prvo zabranila ulazak u Kliniku pa naredila zaštitarima da ih uvedu
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/297750/haos-i ... PYFxg.dpuf
-
Novak20
#4320 Re: Sebija All about
Zar nije 40.000 KM ?Dozer wrote:Ma kakve ustede, ljudi dragi... Da li ste vi normalni?! Vi zaista vjerujete da ona pravi nekakve ustede?!
Niko nema pojma, zar ne?
Krasno...izgubljena dusa wrote:Moram i ja poceti da stedim - necu placati zdravstveno osiguranje.![]()
- Dozer
#4321 Re: Sebija All about
Ja cuh 10, ili procitah, ne znam vise ... Ako je 40, onda jos gore...
- klixoris
#4322 Re: Sebija All about
Ovo za neplacanje dobavljacima, od kako je Sebija dosla, je potpuno tacno. Poznanik ima firmu i redovno je radio sa KCUS, prodavao im neke sitne dijelove. Ostao neki smijesan dug, ispod 100 maraka, ali KCUS ne zeli ni to da izmiri, Sebija obustavila apsoulutno sva placanja.
-
izgubljena dusa
#4323 Re: Sebija All about
Firma nije moja, ali ja racunam plate i doprinoseDozer wrote:Ma kakve ustede, ljudi dragi... Da li ste vi normalni?! Vi zaista vjerujete da ona pravi nekakve ustede?!
Niko nema pojma, zar ne?
Moze stajati u ladici bar dva mjeseca
- JThomas
#4324 Re: Sebija All about
kakvo nerazumijevanje pacijenata za proces zavođenja reda...
- Amazonka27
#4325 Re: Sebija All about
sto ovo na klixu nema vijesti o protestima?