Tamo nema multikulti, zato su losi, ali haj ti malo tamo to prodaj je najjaca.
Tacno se vidi IQ do koje osoba ne skonta glupost svoje pozicije.
A i Sejfudin Tokić reko da Bošnjaci ne smiju glasat za ljevicu... Zajeban vakat...vatrogasac wrote:A šta dan nakon izbora ako u predsjedništvo uđe Fahro, Mile i Dragan? Mile čak kaže da on neće nego će video linkom.vivaldi wrote: ovom narodu treba jedna jedina stvar - P-A-R-E!!!!
pare da se naprave treba znanja, velikog truda i dosta srece, a to se opoziciji bas i ne radi, kao ni ovima na vlasti. sva nasa ekonomska prica pocinje i zavrsava sa "dignucemo kredite i praviti autoputeve". a onda cemo svi postati sretni i debeli
kad pogledas dnevnik, nisi nikad siguran da li je danasnji ili je repriza nekog dnevnika od prije 10-15 godina. Rat samo sto nije, otcjepljenje rs-a, treci entitet, odbrana drzave, strajkuju radnici hidrogradnje, pred kraj dnevnika da nas je u necemu pokrao sudija i na samom kraju vrijeme sutra slicno danasnjem.Mile sada digitronom pravi većinu u državnom parlamentu. Juče reče.
Džaba je onda nama biti generali jer ako se sada ne skontamo i ne dohavizamo tek će onda Dnevnici biti za ne propustiti. Ovo su možda najvažniji izbori od rata na ovamo jer lordovi u Londonu vele da su se velika Srbija i velika Hrvatska opet probudile, a u Bosni kičma Bosne, Bošnjaci, imaju rasutu i poziciju i opoziciju. Reisova hutba u petak i intervui sa Bećirovićom i Željkom u petak kod Senada su ti ilustracija. Petak je bio prekjuče.
Tokićeva misija bi trebala da bude stvaranje predizborne koalicije probosanskog bloka. Sve više ili manje od toga je luksuz koji ćemo plaćati u novembru.cyprus wrote:
A i Sejfudin Tokić reko da Bošnjaci ne smiju glasat za ljevicu... Zajeban vakat...
Kojih npr zahtjeva?zippoo87 wrote:
napravis listu sa 10 zahtjeva i ne odustajes dok se to ne rijeci...pa zar je to toliko tesko
meni je nevjerovatno koliko su ljudi ovdje prestali da se bore za sebe i da traze bolje...ne znam,ali u svakoj zemlju i okruzenju su gradjani aktivniji i bore se za svoja prava...samo kod nas nista
necu ja borcima praviti zahtjeve...neka oni to naprave...eto imaju ova 3 zbog kojih su sada protestovalidaddy-kool wrote:Kojih npr zahtjeva?zippoo87 wrote:
napravis listu sa 10 zahtjeva i ne odustajes dok se to ne rijeci...pa zar je to toliko tesko
meni je nevjerovatno koliko su ljudi ovdje prestali da se bore za sebe i da traze bolje...ne znam,ali u svakoj zemlju i okruzenju su gradjani aktivniji i bore se za svoja prava...samo kod nas nista
Društvo je maksimalno atomizirano i svi se samo bore za pare poreznih obveznika.
DEBAKL DS NA IZBORIMA Šutanovac: Ne bežim od odgovornosti i vrlo brzo ćemo o svemu razgovaratikosponovodjeluje wrote:Na šta je spao SDP. Uhljebljenje buduće punice u računovodstvo nekakvog Irfana Čengića jedan od glavnih prioriteta generalnog sekretara opozicione stranke.Crvene_brigade wrote:ovom bahatom lažnom ljevičaru irfanu čengiču je najvažniji interes kako sebe uhljebiti na izmišljeno i nepotrebno mjesto zamjenika predsjedavajućeg općinskog vijeća stari grad sarajevo, ali i buduću punicu u računovodstvo u centrali sdp bih. na ovim pitanjima počinje i završava politički interes nesposobnog sekretara i desne ruke nekadašnjeg konjičkog opštinskog činovnika nermina nikšića.kosponovodjeluje wrote:Budžetski uhljeb i polupismeni vječiti student Irfan Čengić ne zna ni kome je bio u posjeti i pružio podršku pred beogradske izbore u nedjelju 4. marta.Otišao je da pruži podršku centrističko-lijevoj Demokratskoj stranci Dragana Šutanovca, a na zvaničnom portalu SDP BiH stoji naslov kako je jebivjetar Čengić podržao desničarsku Demokratsku stranku Srbije, čiji je jedan od osnivača i dugogodišnji predsjednik bio nacionalistički mračnjak Vojislav Koštunica.
![]()
Politički nepismeni Čengić je trebao podržati Demokratsku stranku
Ali, podržao je pogrešnu, desničarsku Demokratsku stranku Srbije.
Poredit Magazinovica sa levatom Masicem i imbecilom Niksicem je bezveze.invincible1921 wrote: Da sve ovo stavimo sa strane samo treba pogledati ljude koji se tu nalaze....Damir Masic?Magazinovic? Nermin Niksic? i ini...za takve da glasam i goli otok bi me tesko ubijedio.
Uostalom kako da shvatis ozbiljno stranku kojoj je drugi covjek dosao na to mjesto sa 22 godine zivota![]()
![]()
Što ko da imam 13Stari_demagog wrote:Putokaz, koliko je tebi godina ?
Pa brate sto puta si do sada napisao jednu te istu stva, onda ove nigdje veze analize...putokaz1 wrote:Što ko da imam 13Stari_demagog wrote:Putokaz, koliko je tebi godina ?![]()
![]()
![]()
![]()
Da nisi i ti dio sex skandala u Našoj Stranci ?zippoo87 wrote:evo kolege demagoga...frisko od Kuke iz Banovica
a ja mislim da je @putokaz tu negdje kao i Vucko sa godinama
nisam ja "mali od skandala"Stari_demagog wrote:Da nisi i ti dio sex skandala u Našoj Stranci ?zippoo87 wrote:evo kolege demagoga...frisko od Kuke iz Banovica
a ja mislim da je @putokaz tu negdje kao i Vucko sa godinama
Nek izađe javno i kaže Bijedić premijer TK ispusice u Tz izbore.putokaz1 wrote:Šta reći Forumaši za SDPkažu da je ko Šapić u Beogradu a Nikšić kaže da SDP pobjeđuje na svim Frontovima
-Bećirević član Predsjedništva
-Bijedić premijer TK
-Šućur ministar u vladi KS
Kud ćeš bolje
U hnk će imati jednu, eventualno dvije ruke više i to zbog df-a. U gradu dobijaju glasove u prigradski naseljima doživljavaju redovnu katastrofu.putokaz1 wrote:Nisu rekli ime ali su Javno rekli da će pobjediti na TK i Imati Premijera