Ja sam za varijantu da hvalimo i kritikujemo objektivno ili bar da se suzdržimo od odbrane neodbranjivog.kamen spoticanja wrote:eee to i jeste ono stio chuturi nase kokosi...brane se neodbranjive stvari onda kad to politicki odgovara onima za koje ko biva navijamo...pa sad crveni bojovnici pljuju vaskovica kao cetnika dok su se u njega zaklinjali kad je ko biva raskrinkavao dodikacadburry wrote:Imam osjećaj da ukoliko bi SDP iznio stav da je Radovan Karadžić ratni zločinac, da bi Karadžiću jako skočila popularnost kod Bošnjaka.![]()
u posljednje vrijeme, ljudi u javnom životu se ocjenjuju na način da, ako SDP kaže da ne valja, onda sigurno valja i obrnuto, pa se brane okorjeli kriminalci, ustaše i četnici koje kao takve nazove i SDP.
u isto vrijeme zeleni ga citiraju jer kao brani njihov interes bez obzira sto su ga zvali cetnikom dok je radio za bakira hadziomerovica i zlatka lagumdziju...
a u konacnici vaskovic je svo vrijeme cetnik samo nase pare trose dresovi drugacijih boja...
i zato smo u klincu i banani i zato nam je socijalna svijest ko kod nojeva,i zato jedino mi za 1. maj krkamo janjetinu kupljenu na kredit
i sto je najgore 98% onih koji na ovom forumu brane i napadaju nemaju apsolutno nikakve direktne koristi od politickih im vodja...imaju samo stetu
Znam da je SDP uradio dosta sranja, ali nije sve tako crno kako se predstavlja na ovom forumu. SDPovi funkcineri (mislim prije svega na ministre, direktore i druge koji ne spadaju u najuži krug rukovodstva stranke) su uradili jako puno dobrih stvari, koje ću ja nekada napisati na ovom forumu. I dalje smatram da je SDP najbolja skupina na političkoj sceni, kojoj su potrebne određene izmjene u rukovodstvu, u odnosima s javnošću i u odlučnosti za borbu protiv korupcije i nepotizma. Ali u svakom slučaju, sranja SDPa ne planiram braniti.