Pa misli, ko ti brani?saibaba wrote:seln wrote:Korist ne korist ... ali nakon sto je pobjedio Bakira na izboru za predsjednika stranke Tihic je podrzao njegovu kandidaturu za predsjednistvo ... Slozices se da je to u SDP u nemoguce ...seln wrote: Koje suprotnosti?
Cilj? Svima je isti - korist.
Ideologija? Nikad je nisu ni imali...osim, naravno, korist.
Stavovi? Suplja za nepismen plebs, da se prikrije pravi cilj - korist.
ne tvrdim da su druge stranke za mrvu bolje, ali SDA ima najduzu tradiciju pljacke, lopovluka, lafine, bunarenja...
Jos jednomStanje na tereniu je takvo da predsjednik SDP a rastjeruje konkurenciju po kratkom postupku ... Po tebi je razlog to zato sto je on nenormalno jak .... Ja ne mislim tako nego upravo suprotno ...Nije to nikakav pluralizam , vec se niko ne osjeca dovoljno jakim da sa najebe matere drugoj dvojici
SDP
- seln
#29076 Re: SDP
- FOČANSKI PROPISI
#29077 Re: SDP
Ode najjači čovjek iz SDP (broj glasova),Željko Komšić i umjesto da se sve trese,ono ništa.
Čini mi se sad i bolje stoje.
Još se ,bivši, drugovi šprdaju s njim.
- T-Rexx
#29078 Re: SDP
Gdje si procitao da sada bolje stoje? U Avazu?FOČANSKI PROPISI wrote:Ode najjači čovjek iz SDP (broj glasova),Željko Komšić i umjesto da se sve trese,ono ništa.
Cekaj izbore pa ces vidjeti kako stoje.
Ali, s obzirom na cinjenicu da SDP-ovci vuku poslusnicko-jednoumljasko-komunisticki gen, ne bi me cudilo da njihovi sljedbenici i dalje vjeruju velikom vodji ma ko god napustio tu firmu.
- vee-jay
#29079 Re: SDP
Preko dvadeset godina od "komunizma" je proslo, tako da se danas komotno moze reci:T-Rexx wrote:Gdje si procitao da sada bolje stoje? U Avazu?FOČANSKI PROPISI wrote:Ode najjači čovjek iz SDP (broj glasova),Željko Komšić i umjesto da se sve trese,ono ništa.
Cekaj izbore pa ces vidjeti kako stoje.
Ali, s obzirom na cinjenicu da SDP-ovci vuku poslusnicko-jednoumljasko-komunisticki gen, ne bi me cudilo da njihovi sljedbenici i dalje vjeruju velikom vodji ma ko god napustio tu firmu.
-> Da sve stranke na politickoj sceni BiH kao i njihovi glasaci (a pogotovo ovi na forumu
- saibaba
#29080 Re: SDP
Pa misli, ko ti brani?[/quote]seln wrote:saibaba wrote:Korist ne korist ... ali nakon sto je pobjedio Bakira na izboru za predsjednika stranke Tihic je podrzao njegovu kandidaturu za predsjednistvo ... Slozices se da je to u SDP u nemoguce ...seln wrote: Koje suprotnosti?
Cilj? Svima je isti - korist.
Ideologija? Nikad je nisu ni imali...osim, naravno, korist.
Stavovi? Suplja za nepismen plebs, da se prikrije pravi cilj - korist.
ne tvrdim da su druge stranke za mrvu bolje, ali SDA ima najduzu tradiciju pljacke, lopovluka, lafine, bunarenja...
Jos jednomStanje na tereniu je takvo da predsjednik SDP a rastjeruje konkurenciju po kratkom postupku ... Po tebi je razlog to zato sto je on nenormalno jak .... Ja ne mislim tako nego upravo suprotno ...Nije to nikakav pluralizam , vec se niko ne osjeca dovoljno jakim da sa najebe matere drugoj dvojici
Mislim, ne brani mi niko ...
- T-Rexx
#29081 Re: SDP
Sta je ovo tema o SDP-u zamrla.
...kao i partija im na kraju krajeva.
https://www.facebook.com/sdp.mostar?fref=ts
koliko samo jednoumlja na jednom mjestu.
- novi.dan.nova.nafaka
#29082 Re: SDP
Nekad se znalo ispisat nekoliko stranica dnevno na ovom topicu - sad danima ništa.T-Rexx wrote:Sta je ovo tema o SDP-u zamrla.![]()
Tema na kojoj je 29436 puta upisan post i otvorena 664642 puta je haman pa mrtva. To jasno govori o politici Države za čovjeka...
- Corto Maltese
#29083 Re: SDP
Srazmjerno malo. 57 članova na 'nolki Mostar.T-Rexx wrote:Sta je ovo tema o SDP-u zamrla.![]()
koliko samo jednoumlja na jednom mjestu.
-
VjecitiStudent
#29084 Re: SDP
Cerića smijeniše, papa daje ostavku, jedino Zlaja ostaje kao konstanta našeg vremena.
- ultima_palabra
#29085 Re: SDP
The man, the myth, the legendVjecitiStudent wrote:Cerića smijeniše, papa daje ostavku, jedino Zlaja ostaje kao konstanta našeg vremena.
- novi.dan.nova.nafaka
#29086 Re: SDP
I Suljo Tihić...VjecitiStudent wrote:Cerića smijeniše, papa daje ostavku, jedino Zlaja ostaje kao konstanta našeg vremena.
-
VjecitiStudent
#29087 Re: SDP
Nije u konkurenciji, s njim ste tek sada prošli "deset najtežih godina"novi.dan.nova.nafaka wrote:I Suljo Tihić...VjecitiStudent wrote:Cerića smijeniše, papa daje ostavku, jedino Zlaja ostaje kao konstanta našeg vremena.
-
VjecitiStudent
#29088 Re: SDP
Nedostaje mi "krnji SDP"zoom66 wrote: pochetkom naredne godine ce azrin avaz pocheti pisati o 17 najtezhih godina za bih socijaldemokratiju![]()
![]()
- novi.dan.nova.nafaka
#29089 Re: SDP
Pa dobro, bude li zdravlja, Suljo je tu još 2 godinice sigurno, tako da je će biti 12. A ne bi me čudilo da i 2015 uzduriše još jedan mandat. Što bi rekao madner - zli mali golum je drug Suljo...VjecitiStudent wrote:Nije u konkurenciji, s njim ste tek sada prošli "deset najtežih godina"novi.dan.nova.nafaka wrote:I Suljo Tihić...VjecitiStudent wrote:Cerića smijeniše, papa daje ostavku, jedino Zlaja ostaje kao konstanta našeg vremena.
- ultima_palabra
#29090 Re: SDP
Da parafraziram izreku... u zemlji kukavica, čovjek sa jednim mudom je kraljnovi.dan.nova.nafaka wrote:Pa dobro, bude li zdravlja, Suljo je tu još 2 godinice sigurno, tako da je će biti 12. A ne bi me čudilo da i 2015 uzduriše još jedan mandat. Što bi rekao madner - zli mali golum je drug Suljo...
- novi.dan.nova.nafaka
#29091 Re: SDP
Mudro zboriš.ultima_palabra wrote:Da parafraziram izreku... u zemlji kukavica, čovjek sa jednim mudom je kraljnovi.dan.nova.nafaka wrote:Pa dobro, bude li zdravlja, Suljo je tu još 2 godinice sigurno, tako da je će biti 12. A ne bi me čudilo da i 2015 uzduriše još jedan mandat. Što bi rekao madner - zli mali golum je drug Suljo...
- Banksy
#29092 Re: SDP
Biće opet najlon kese i dizajnerske kese ...VjecitiStudent wrote:Nedostaje mi "krnji SDP"zoom66 wrote: pochetkom naredne godine ce azrin avaz pocheti pisati o 17 najtezhih godina za bih socijaldemokratiju![]()
![]()
- dustaban
#29093 Re: SDP
VjecitiStudent wrote:Nedostaje mi "krnji SDP"zoom66 wrote: pochetkom naredne godine ce azrin avaz pocheti pisati o 17 najtezhih godina za bih socijaldemokratiju![]()
![]()
Ja na ovo skroz zaboravio.
E pa stvarno... ovakve "zivuce tragikomedije" nema nigdje.
Krv ti yebem, Fahro i Zlaya dva najveca jarana!!!!!!!!!!!!
-
wolf07
#29094 Re: SDP
Perverzija je preblag termin za ono sto se desava u nasoj politici, to koliko govana nasi politicari mogu u svoja usta da strpaju i pozderu to ne moze ni onaj Ber Grils s pecenim crvima!
- brzica
#29095 Re: SDP
Jeste li ljudi vidjeli onog iz Valjeva, on opet
gluposti priča. Kaže Parlament će imenovati
v.d. direktore i članove UO i NO umjesto
Vlade. Ovog morona će se izučavati na FPN
širom svijeta.
Prvo, zaključci Parlamenta nisu obvezujući.
Drugo, to bi bilo isto kao da kažu: "Evo nema
sudaca u Ustavnom sudu, pa šaljite nama
predmete da mi presudimo."
širom svijeta.
- ultima_palabra
#29096 Re: SDP
Pa žuri im se, ne mogu se baš striktno držati zakonabrzica wrote:Jeste li ljudi vidjeli onog iz Valjeva, on opet
širom svijeta.
- saibaba
#29097 Re: SDP
Biljezi se jos jedan uspjeh SDP-a. Na zadovoljsto gradjana su izglasali nepovjerenje vladi koju su oni izabrali...
- ultima_palabra
#29098 Re: SDP
Još kažu da je jedan od razloga smjene taj što vlada ne odražava volju građana i naroda na izborima 2010saibaba wrote:Biljezi se jos jedan uspjeh SDP-a. Na zadovoljsto gradjana su izglasali nepovjerenje vladi koju su oni izabrali...
-
sumirprimus
#29099 Re: SDP
Ništa iduće godine,narod bira alternativu,a šta je onda alternativa? 
LJude treba mijenjat,a ne ideju...
A još gore sjecakt se na milion stranaka,na ionako usitnjenom podneblju,al et,doće jednom i iz guzice u glavu, kad tad bećo...
Il možda neće...
LJude treba mijenjat,a ne ideju...
A još gore sjecakt se na milion stranaka,na ionako usitnjenom podneblju,al et,doće jednom i iz guzice u glavu, kad tad bećo...
Il možda neće...
- Damir_5
#29100 Re: SDP
saibaba wrote:Biljezi se jos jedan uspjeh SDP-a. Na zadovoljsto gradjana su izglasali nepovjerenje vladi koju su oni izabrali...