SDP

mg

#28676 Re: SDP

Post by mg »

Nemam vise snage. Izlazu me stresu ovakve vijesti.

Razmisljam o medijskojnizolaciju. Samo cu sajtove sa zen energijom posjecivati.

Sve je izlizano i isprano.

Oni su tu samo zbog para, rat je produzen zbog para. Izdani smo i prodani zbog para. Povratak ljudi je sjeban zbog para. Elem, cijeli drustveni sistem se sveo na materijalizam i pare. Ostalo sve je u drugom planu.

Znas dje je SDP u drzava BiH i njeni gradjani? Dje i japancu od okinawe. Njima su samo pare i moc bliski. Ostalo je sve u drugom ili trecem planu...

Zalosno je da placemo za SDA...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#28677 Re: SDP

Post by JoseMujica »

samo uhljebljeni kadrovi plaču za SDA
mg

#28678 Re: SDP

Post by mg »

Vala ja nezaposlen, a placem za SDA iz razloga sto ovo sto SDP radi je degutantno, tjera me na povracanje i ne mogu se u ogledalo pogledat sto im dadoh glas!

Ovaj ce laktasenku drzavu prodat. Kvisling usljivi!
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#28679 Re: SDP

Post by JoseMujica »

gadost jednih nije prednost drugih i vice versa
mg

#28680 Re: SDP

Post by mg »

Gadost je sto su isti, i u mom slucaju se svela na one kojih me manje strah. A trenutno je to SDA.

A nazalost u stanju demokracije u kojem se trenutno nalazimo, izbori su nam jako suzeni. Mozda na Komsica na sljedecim izborima...
novi.dan.nova.nafaka

#28681 Re: SDP

Post by novi.dan.nova.nafaka »

mg wrote:Gadost je sto su isti, i u mom slucaju se svela na one kojih me manje strah. A trenutno je to SDA.
A nazalost u stanju demokracije u kojem se trenutno nalazimo, izbori su nam jako suzeni. Mozda na Komsica na sljedecim izborima...
;-)
karanana

#28682 Re: SDP

Post by karanana »

na kraju dana (2014.) ovaj SDP ce ostati kao neka seoska mlada koja je sa svakim bila i koja je svakom dala za dinar-dva, a na kraju je svi odjebali, i jebachi i ostatak sela (glasaci).
heckler

#28683 Re: SDP

Post by heckler »

karanana wrote:na kraju dana (2014.) ovaj SDP ce ostati kao neka seoska mlada koja je sa svakim bila i koja je svakom dala za dinar-dva, a na kraju je svi odjebali, i jebachi i ostatak sela (glasaci).
Htjela si da tvoje aktove
Vidi barem pola svijeta
A sada u granapu Sedrenika
Lokalni dripci te pitaju
Lutko, pošto je pašteta

Htjela si..
JThomas

#28684 Re: SDP

Post by JThomas »

pa dragi zlaja sam si ga doveo kad ti je odgovaralo...

nek' ih budimir :dance: , baš neka :D
karanana

#28685 Re: SDP

Post by karanana »

a sad chova ljubomoran sto ga zivko jos :dance: a obeco chovi da ce raskinuti sa zivkom. moguce da ce ga nestrpljivi chova napustiti.
JThomas

#28686 Re: SDP

Post by JThomas »

gagi bend svira kurcu :D

šta kaže, čak po cijenu ostanka u opoziciji... :lol:
heckler

#28687 Re: SDP

Post by heckler »

JThomas wrote:gagi bend svira kurcu :D

šta kaže, čak po cijenu ostanka u opoziciji... :lol:

Image
novi.dan.nova.nafaka

#28688 Re: SDP

Post by novi.dan.nova.nafaka »

karanana wrote:na kraju dana (2014.) ovaj SDP ce ostati kao neka seoska mlada koja je sa svakim bila i koja je svakom dala za dinar-dva, a na kraju je svi odjebali, i jebachi i ostatak sela (glasaci).
Ne lezi vraže, pazi Velikog Vođe što se okuražio... :lol: :lol: :lol:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/lagumdzi ... /121221151
Lagumdžija: SDP je za prijevremene izbore u FBiH
Ova godina iza nas bila je teška. Znam da je teško vrijeme pred nama i narednih godina. Mogu iduće godine da budu izbori zaključili smo na današnjoj sjednici Predsjedništva SDP-a, izjavio je predsjednik SDP BiH Zlatko Lagumdžija, na tradicionalnom novogodišnjem prijemu ove stranke....
kamen spoticanja

#28689 Re: SDP

Post by kamen spoticanja »

nervozan covic...niksic nije povalio budimira pa sad poskok prijeti...sad ce malo i mile da potpali malo vatre s svoje strane...i tikve se obijaju o glavu mamlazu s imovinom od brdo miliona...
pa kad to onaj levat fahro vidi ima da moli ramiza dzaferovica da optuzi zlatka za aferu razvijna banka :D
Frtalj_Duše

#28690 Re: SDP

Post by Frtalj_Duše »

kamen spoticanja wrote:nervozan covic...niksic nije povalio budimira pa sad poskok prijeti...sad ce malo i mile da potpali malo vatre s svoje strane...i tikve se obijaju o glavu mamlazu s imovinom od brdo miliona...
pa kad to onaj levat fahro vidi ima da moli ramiza dzaferovica da optuzi zlatka za aferu razvijna banka :D
Na kraju će biti:

:dance:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#28691 Re: SDP

Post by Chmoljo »

novi.dan.nova.nafaka wrote:http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... a-krecenje
Zašto se više ama baš niko ne isčuđava ovakvim vijestima koje niču kao gljive !?
željno iščekujem tu optužnicu... :D
jon_jovi

#28692 Re: SDP

Post by jon_jovi »

Ma sve su to manijaci. Teške deformacije licnosti, teške psiho slike. Ko bi normalan bio sposoban da uradi to sto oni rade.
Onaj Karadzic nije nikada mogao kontrolirati nadrazaj mokrenja. Na sjednice dolazi sa pemparsom. I tako to sve bude u tom zargonu. Alija je isto bio retardiran. Kod njega je bilo u pitanju suicidni nagon. Isprdak mu nije nista bolji. I sad se svi pitate zasto to tako biva da na vlast dolaze takvi. Ja isto nemam pojma. Ne znam, puno toga mi ne znam a kao sto rece profesor Klajic - krhko je znanje.
pink floydd

#28693 Re: SDP

Post by pink floydd »

http://www.bportal.ba/index.php?option= ... :izdvojeno

Jako zanimljiv izvještaj SDP analitičara :D
wolf07

#28694 Re: SDP

Post by wolf07 »

pink floydd wrote:http://www.bportal.ba/index.php?option= ... :izdvojeno

Jako zanimljiv izvještaj SDP analitičara :D
Treba li bolji dokaz koliko je SDP u qurtzu od ovog izvjestaja sjajnih "analiticara"! Ljudi koji su ovo pravili mogu se zvati analiticarima samo zato sto su se uvukli u analni otvor Velikog Vodje a nikako zato sto su imali analiticki pristup nekom problemu. Moglo bi se nadugo i nasiroko pricati o padu SDP-a ali ovako retardiran pristup nekom problemu bi rijetko kome mogao pasti na pamet.
Nego, ima vec par dana kako se ovdje prica o stavljanju pod svoju kapu NVO od strane SDP-a. Da budem iskren meni je velika vecina tih NVO (bar one koje se bave politickim ocjenama i procjenama) djelovao upravo tako kao da su izrasle u SDP-ovoj basci. Recimo, sjecam se kad je jednom prilikom ona mostarka Behram (cini mi se da je clanica CCI) tupila zube o radu nekog od prethodnih Vijeca ministara. Ta je pametnica kao rad ministara u tom VM jednostavno uzela sjednice, sabrala duzinu trajanja tih sjednica i to pokazala narodu kao "eto toliko sati su oni proveli na poslu u prethodnih X mjeseci". Kolika doza zlonamjernosti izviruje iz tog "izvjestaja" vidi se iz toga sto svaki ministar osim sto prisustvuje sjednici VM takodje ima i svoje RADNO MJESTO i u svom ministarstvu ali, to ova vrsna analiticarka nije uzela u razmatranje. I zamislite sta sad o radu ministara moze misliti neki seljak iz okoline G.Vakufa, Ugljevika ili Posusja kad ova nacifrana NVO sveznalica kaze da je ministar XY proveo 23 sata na poslu u proteklih recimo sedam mjeseci!!! Ako to nije bila SDP propaganda ja ne znam sta jeste, osim toga pita li se iko gdje su sad te i takve "procjene"!
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#28695 Re: SDP

Post by -LIBERO- »

Koji su oni autisti, to je nevjerovatno.

Apsolutno su zasluzili da propadnu i nestanu sa politicke scene ove zemlje.

A ljevicarska ideja svakako nikada nece nestati u ovoj zemlji, tako da je to drugi par rukava. A svakako ovaj, i ovakav, SDP nista nema sa tom bazicnom idejom. Davno su se oni odrodili od nje.
zulfo

#28696 ko iz SDP-ea daje informacije FACE TV_eu

Post by zulfo »

Hadzifejzović - FACE TV
Na sjednici glavnog odbora SDP-ea od 111 članova prisutnih tek 44 člana.
Zlatko- Napolen

i nakraju da dodam Napoleon nije nikad bio slučajni prolaznik
Paranoid

#28697 Re: ko iz SDP-ea daje informacije FACE TV_eu

Post by Paranoid »

zulfo wrote:Hadzifejzović - FACE TV
Zlatko- Napolen

i nakraju da dodam Napoleon nije nikad bio slučajni prolaznik
Image

Pa zar nisi shvatio...onih 67 (o)daju informacije, a dobijaju ih od 5-6 telegrafista koji su sjedili na sjednici.. 8)
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#28698 Re: SDP

Post by antimobbing »

Danas u Zenici 3,5 hiljade ljudi izašlo na ulicu ...

http://www.klix.ba/forum/posting.php?mo ... &p=8071525
FOČANSKI PROPISI

#28699 Re: SDP

Post by FOČANSKI PROPISI »

antimobbing wrote:Danas u Zenici 3,5 hiljade ljudi izašlo na ulicu ...

http://www.klix.ba/forum/posting.php?mo ... &p=8071525
Kojih,izvještaj nepotpun,vraćamo ga na doradu.
Banksy

#28700 Re: ko iz SDP-ea daje informacije FACE TV_eu

Post by Banksy »

zulfo wrote:
Hadzifejzović - FACE TV
Najvažnija informacija ...
Post Reply