SDP
-
mg
#28676 Re: SDP
Nemam vise snage. Izlazu me stresu ovakve vijesti.
Razmisljam o medijskojnizolaciju. Samo cu sajtove sa zen energijom posjecivati.
Sve je izlizano i isprano.
Oni su tu samo zbog para, rat je produzen zbog para. Izdani smo i prodani zbog para. Povratak ljudi je sjeban zbog para. Elem, cijeli drustveni sistem se sveo na materijalizam i pare. Ostalo sve je u drugom planu.
Znas dje je SDP u drzava BiH i njeni gradjani? Dje i japancu od okinawe. Njima su samo pare i moc bliski. Ostalo je sve u drugom ili trecem planu...
Zalosno je da placemo za SDA...
Razmisljam o medijskojnizolaciju. Samo cu sajtove sa zen energijom posjecivati.
Sve je izlizano i isprano.
Oni su tu samo zbog para, rat je produzen zbog para. Izdani smo i prodani zbog para. Povratak ljudi je sjeban zbog para. Elem, cijeli drustveni sistem se sveo na materijalizam i pare. Ostalo sve je u drugom planu.
Znas dje je SDP u drzava BiH i njeni gradjani? Dje i japancu od okinawe. Njima su samo pare i moc bliski. Ostalo je sve u drugom ili trecem planu...
Zalosno je da placemo za SDA...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#28677 Re: SDP
samo uhljebljeni kadrovi plaču za SDA
-
mg
#28678 Re: SDP
Vala ja nezaposlen, a placem za SDA iz razloga sto ovo sto SDP radi je degutantno, tjera me na povracanje i ne mogu se u ogledalo pogledat sto im dadoh glas!
Ovaj ce laktasenku drzavu prodat. Kvisling usljivi!
Ovaj ce laktasenku drzavu prodat. Kvisling usljivi!
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#28679 Re: SDP
gadost jednih nije prednost drugih i vice versa
-
mg
#28680 Re: SDP
Gadost je sto su isti, i u mom slucaju se svela na one kojih me manje strah. A trenutno je to SDA.
A nazalost u stanju demokracije u kojem se trenutno nalazimo, izbori su nam jako suzeni. Mozda na Komsica na sljedecim izborima...
A nazalost u stanju demokracije u kojem se trenutno nalazimo, izbori su nam jako suzeni. Mozda na Komsica na sljedecim izborima...
- novi.dan.nova.nafaka
#28681 Re: SDP
mg wrote:Gadost je sto su isti, i u mom slucaju se svela na one kojih me manje strah. A trenutno je to SDA.
- karanana
#28682 Re: SDP
na kraju dana (2014.) ovaj SDP ce ostati kao neka seoska mlada koja je sa svakim bila i koja je svakom dala za dinar-dva, a na kraju je svi odjebali, i jebachi i ostatak sela (glasaci).
- heckler
#28683 Re: SDP
Htjela si da tvoje aktovekaranana wrote:na kraju dana (2014.) ovaj SDP ce ostati kao neka seoska mlada koja je sa svakim bila i koja je svakom dala za dinar-dva, a na kraju je svi odjebali, i jebachi i ostatak sela (glasaci).
Vidi barem pola svijeta
A sada u granapu Sedrenika
Lokalni dripci te pitaju
Lutko, pošto je pašteta
Htjela si..
- JThomas
#28684 Re: SDP
pa dragi zlaja sam si ga doveo kad ti je odgovaralo...
nek' ih budimir
, baš neka 
nek' ih budimir
- karanana
#28685 Re: SDP
a sad chova ljubomoran sto ga zivko jos
a obeco chovi da ce raskinuti sa zivkom. moguce da ce ga nestrpljivi chova napustiti.
- JThomas
#28686 Re: SDP
gagi bend svira kurcu 
šta kaže, čak po cijenu ostanka u opoziciji...
- heckler
#28687 Re: SDP
JThomas wrote:gagi bend svira kurcu

- novi.dan.nova.nafaka
#28688 Re: SDP
Ne lezi vraže, pazi Velikog Vođe što se okuražio...karanana wrote:na kraju dana (2014.) ovaj SDP ce ostati kao neka seoska mlada koja je sa svakim bila i koja je svakom dala za dinar-dva, a na kraju je svi odjebali, i jebachi i ostatak sela (glasaci).
http://www.klix.ba/vijesti/bih/lagumdzi ... /121221151
Lagumdžija: SDP je za prijevremene izbore u FBiH
Ova godina iza nas bila je teška. Znam da je teško vrijeme pred nama i narednih godina. Mogu iduće godine da budu izbori zaključili smo na današnjoj sjednici Predsjedništva SDP-a, izjavio je predsjednik SDP BiH Zlatko Lagumdžija, na tradicionalnom novogodišnjem prijemu ove stranke....
- kamen spoticanja
#28689 Re: SDP
nervozan covic...niksic nije povalio budimira pa sad poskok prijeti...sad ce malo i mile da potpali malo vatre s svoje strane...i tikve se obijaju o glavu mamlazu s imovinom od brdo miliona...
pa kad to onaj levat fahro vidi ima da moli ramiza dzaferovica da optuzi zlatka za aferu razvijna banka
pa kad to onaj levat fahro vidi ima da moli ramiza dzaferovica da optuzi zlatka za aferu razvijna banka
- Frtalj_Duše
#28690 Re: SDP
Na kraju će biti:kamen spoticanja wrote:nervozan covic...niksic nije povalio budimira pa sad poskok prijeti...sad ce malo i mile da potpali malo vatre s svoje strane...i tikve se obijaju o glavu mamlazu s imovinom od brdo miliona...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#28691 Re: SDP
željno iščekujem tu optužnicu...novi.dan.nova.nafaka wrote:http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... a-krecenje
Zašto se više ama baš niko ne isčuđava ovakvim vijestima koje niču kao gljive !?
- jon_jovi
#28692 Re: SDP
Ma sve su to manijaci. Teške deformacije licnosti, teške psiho slike. Ko bi normalan bio sposoban da uradi to sto oni rade.
Onaj Karadzic nije nikada mogao kontrolirati nadrazaj mokrenja. Na sjednice dolazi sa pemparsom. I tako to sve bude u tom zargonu. Alija je isto bio retardiran. Kod njega je bilo u pitanju suicidni nagon. Isprdak mu nije nista bolji. I sad se svi pitate zasto to tako biva da na vlast dolaze takvi. Ja isto nemam pojma. Ne znam, puno toga mi ne znam a kao sto rece profesor Klajic - krhko je znanje.
Onaj Karadzic nije nikada mogao kontrolirati nadrazaj mokrenja. Na sjednice dolazi sa pemparsom. I tako to sve bude u tom zargonu. Alija je isto bio retardiran. Kod njega je bilo u pitanju suicidni nagon. Isprdak mu nije nista bolji. I sad se svi pitate zasto to tako biva da na vlast dolaze takvi. Ja isto nemam pojma. Ne znam, puno toga mi ne znam a kao sto rece profesor Klajic - krhko je znanje.
- pink floydd
-
wolf07
#28694 Re: SDP
Treba li bolji dokaz koliko je SDP u qurtzu od ovog izvjestaja sjajnih "analiticara"! Ljudi koji su ovo pravili mogu se zvati analiticarima samo zato sto su se uvukli u analni otvor Velikog Vodje a nikako zato sto su imali analiticki pristup nekom problemu. Moglo bi se nadugo i nasiroko pricati o padu SDP-a ali ovako retardiran pristup nekom problemu bi rijetko kome mogao pasti na pamet.pink floydd wrote:http://www.bportal.ba/index.php?option= ... :izdvojeno
Jako zanimljiv izvještaj SDP analitičara
Nego, ima vec par dana kako se ovdje prica o stavljanju pod svoju kapu NVO od strane SDP-a. Da budem iskren meni je velika vecina tih NVO (bar one koje se bave politickim ocjenama i procjenama) djelovao upravo tako kao da su izrasle u SDP-ovoj basci. Recimo, sjecam se kad je jednom prilikom ona mostarka Behram (cini mi se da je clanica CCI) tupila zube o radu nekog od prethodnih Vijeca ministara. Ta je pametnica kao rad ministara u tom VM jednostavno uzela sjednice, sabrala duzinu trajanja tih sjednica i to pokazala narodu kao "eto toliko sati su oni proveli na poslu u prethodnih X mjeseci". Kolika doza zlonamjernosti izviruje iz tog "izvjestaja" vidi se iz toga sto svaki ministar osim sto prisustvuje sjednici VM takodje ima i svoje RADNO MJESTO i u svom ministarstvu ali, to ova vrsna analiticarka nije uzela u razmatranje. I zamislite sta sad o radu ministara moze misliti neki seljak iz okoline G.Vakufa, Ugljevika ili Posusja kad ova nacifrana NVO sveznalica kaze da je ministar XY proveo 23 sata na poslu u proteklih recimo sedam mjeseci!!! Ako to nije bila SDP propaganda ja ne znam sta jeste, osim toga pita li se iko gdje su sad te i takve "procjene"!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#28695 Re: SDP
Koji su oni autisti, to je nevjerovatno.
Apsolutno su zasluzili da propadnu i nestanu sa politicke scene ove zemlje.
A ljevicarska ideja svakako nikada nece nestati u ovoj zemlji, tako da je to drugi par rukava. A svakako ovaj, i ovakav, SDP nista nema sa tom bazicnom idejom. Davno su se oni odrodili od nje.
Apsolutno su zasluzili da propadnu i nestanu sa politicke scene ove zemlje.
A ljevicarska ideja svakako nikada nece nestati u ovoj zemlji, tako da je to drugi par rukava. A svakako ovaj, i ovakav, SDP nista nema sa tom bazicnom idejom. Davno su se oni odrodili od nje.
-
zulfo
#28696 ko iz SDP-ea daje informacije FACE TV_eu
Hadzifejzović - FACE TV
Na sjednici glavnog odbora SDP-ea od 111 članova prisutnih tek 44 člana.
Zlatko- Napolen
i nakraju da dodam Napoleon nije nikad bio slučajni prolaznik
Zlatko- Napolen
- Paranoid
#28697 Re: ko iz SDP-ea daje informacije FACE TV_eu
zulfo wrote:Hadzifejzović - FACE TV
Zlatko- Napolen

Pa zar nisi shvatio...onih 67 (o)daju informacije, a dobijaju ih od 5-6 telegrafista koji su sjedili na sjednici..
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#28698 Re: SDP
Danas u Zenici 3,5 hiljade ljudi izašlo na ulicu ...
http://www.klix.ba/forum/posting.php?mo ... &p=8071525
- FOČANSKI PROPISI
#28699 Re: SDP
Kojih,izvještaj nepotpun,vraćamo ga na doradu.antimobbing wrote:Danas u Zenici 3,5 hiljade ljudi izašlo na ulicu ...
- Banksy
#28700 Re: ko iz SDP-ea daje informacije FACE TV_eu
Najvažnija informacija ...zulfo wrote:
Hadzifejzović - FACE TV