SDP

Post Reply
nellington

#12476 Re: SDP

Post by nellington »

Intimus wrote:Ništa neočekivano.
Sad bi konačno SDP trebao da izvrši preregistraciju u SDP "Zlatko lagumdžija" d.j.l. :mrgreen:
Fali ti dr. u nazivu.

SRS dr. Vojislav Šešelj
HSP Đapić - dr. Jurišić
wickerman

#12477 Re: SDP

Post by wickerman »

M_e_m_o wrote:
StupskaBitanga wrote:Da ode u SDU to bi bilo super
:thumbup:
Ako ode u SDU onda ce izgubiti tu principijenlnost o kojoj svi pricaju i umjesto covjeka ce postati smrad ;)
Cisto sumnjam da bi mogao dobacit do 500 glasova u tom slucaju...
StupskaBitanga

#12478 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

kemal21 wrote:Baš me zanima kako će federalna tv prenijeti ovu vijest :lol:
Vjerovatno će mu namontirati kakvu aferu
Banksy

#12479 Re: SDP

Post by Banksy »

FrankSlade wrote:Nego...je li ovo istina da je Lagumdzija podrzavao kandidaturu Jeremica??

Zlatko Lagumdžija: Tadić je naš advokat

... ocijenio je Lagumdžija da je velika stvar što u Srbiji imamo advokata, „što mnogi nisu očekivali“.

(Boris Tadić, podsjetimo i to, u januaru je odlikovan Ordenom Republike Srpske i u Banjoj Luci je proslavio Dan ovog entiteta).

Odgovarajući na pitanje da li će BiH podržati kandidaturu ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića za predsjednika Generalne skupštine UN, Lagumdžija je rekao da bi bilo dobro da se postigne konsenzus i da grupacija izađe sa jednim kandidatom za mjesto za koje se, osim Jeremića, kandidovao i predstavnik Litvanije.

"Dajmo mirnom rješenju šansu, a 'nemirno' rješenje bi bilo da se ide bez zajedničkoj stava Evrope i da onda tamo budemo lokalni pilićari kao da smo neki drugi dio planete", rekao je Lagumdžija novinarima u Beogradu nakon sastanka sa Jeremićem.

Jeremićevu kandidaturu za sada je podržala Crna Gora, dok Hrvatska još nije donijela odluku, ali je šef hravatske diplomatije Vesna Pusić krajem januara izjavila da je vjerovatno da Zagreb neće podržati kandidaturu Srbije.

A sve zbog par procenata od Rudnapa ...

Mi tražimo od Borisa Tadića da objasni svoje veze sa energetskim tajkunima Vojinom Lazarević i Vukom Hamovićem, zato što je upravo Boris Tadić čovek koji iz senke vodi sve poslove koji se tiču energetskog sektora Srbije ...

jon_jovi

#12480 Re: SDP

Post by jon_jovi »

Sad bi konačno SDP trebao da izvrši preregistraciju u SDP "Zlatko lagumdžija" d.j.l. :mrgreen:
Ne može, zato tolika huka na Silajdžića, jer Hare ima DJL a Zlatko nema.
nellington

#12481 Re: SDP

Post by nellington »

zoom66 wrote:
nellington wrote:
Fali ti dr. u nazivu.

SRS dr. Vojislav Šešelj
HSP Đapić - dr. Jurišić
sdp prof. dr. lagumdzija :D
Kako to gordo zvuči! Oooo-otpala ti ruka ako ne glasaš za intelektualnu partiju :D
USAblues

#12482 Re: SDP

Post by USAblues »

..."Ja sam Zlatko Lagumdžija - slučajni prolaznik" :-) :-) ..........Bravo Zeljko...davno si to trebao uraditi
Soljženicin

#12483 Re: SDP

Post by Soljženicin »

nellington wrote:
Fali ti dr. u nazivu.

SRS dr. Vojislav Šešelj
HSP Đapić - dr. Jurišić
Sto je bajram uranio ove godine :D Samo kokice uzeti, izvaliti se i uzivati :)
shuma.ispod.pazuha

#12484 Re: SDP

Post by shuma.ispod.pazuha »

StupskaBitanga wrote:
nema potrebe da se bilo sta montira, lik je odavno presao svaku granicu politickog ukusa i pao ispod nivoa na kojem treba biti diplomata, samo njegove izjave da puste to je dovoljno za titulu kabadahije.

a vidim neki u prethodnim postovima u isti kontekst stavljaju zločinca Šešelja sa Lagumdžijom :roll: , fakat neukusno :-?
muhafuca

#12485 Re: SDP

Post by muhafuca »

Željko kralj - bio i ostao :thumbup:
iPod

#12486 Re: SDP

Post by iPod »

shuma.ispod.pazuha wrote:e sad ga treba skloniti sa mjesta u Predsjednistvu, kad hoce da se igra mangupa treba i to nekako progurati, ne moze to tako, stranka te nominuje(usput narod glasa), i ti sad ode shatro ljut ali ostajes na plati od 10.000 , kako da ne, "veliki mangup" :-)
Cuj doveo ga Zlatko ? Hehehehe, ko li je doveo Zlatka u SDP, pa taj isti Zlatko rastjerao sve sto je valjalo u SDP-u ? Na kraju će vjerujem ostati sam sa svojim prijateljima Hadzicima, Kopanjama i slicnima.

Vjerujem da taj isti veliki vodja nema mu*a staviti sebe na listu, jer je svjestan da ne bi dobio ni 5% glasova koliko je Zeljko dobio.
nellington

#12487 Re: SDP

Post by nellington »

zoom66 wrote:
nellington wrote: Kako to gordo zvuči! Oooo-otpala ti ruka ako ne glasaš za intelektualnu partiju :D
i nadasve europejsku :D
Sad mi žao što nisam član SDP-a, pa da ga napustim iz principa :lol: Joj, da hoće otići i Kušljugić (i neki meni dragi ljudi koji nisu na listama) iz SDP, pa da rahat mogu reći da u Partiji za čovjeka više nema ljudi...
detroit-mercy

#12488 Re: SDP

Post by detroit-mercy »

iPod wrote:
shuma.ispod.pazuha wrote:e sad ga treba skloniti sa mjesta u Predsjednistvu, kad hoce da se igra mangupa treba i to nekako progurati, ne moze to tako, stranka te nominuje(usput narod glasa), i ti sad ode shatro ljut ali ostajes na plati od 10.000 , kako da ne, "veliki mangup" :-)
Cuj doveo ga Zlatko ? Hehehehe, ko li je doveo Zlatka u SDP, pa taj isti Zlatko rastjerao sve sto je valjalo u SDP-u ? Na kraju će vjerujem ostati sam sa svojim prijateljima Hadzicima, Kopanjama i slicnima.

Vjerujem da taj isti veliki vodja nema mu*a staviti sebe na listu, jer je svjestan da ne bi dobio ni 5% glasova koliko je Zeljko dobio.
Pa tako ti je kada ljudi kod nas smatraju da je stranka u stvari DJL :-).
iPod

#12489 Re: SDP

Post by iPod »

shuma.ispod.pazuha wrote:
StupskaBitanga wrote:
nema potrebe da se bilo sta montira, lik je odavno presao svaku granicu politickog ukusa i pao ispod nivoa na kojem treba biti diplomata, samo njegove izjave da puste to je dovoljno za titulu kabadahije.

a vidim neki u prethodnim postovima u isti kontekst stavljaju zločinca Šešelja sa Lagumdžijom :roll: , fakat neukusno :-?
Neukusan je nacin na koji osporavaš legitimitet od naroda izabranog Zeljke Komsica ma kakav on crn i los bio kako ti sada veliš. Vjerujem da ti je bio dobar do danas kada je napustio stranku. Red bi bio da se osvrnes na narcisoidnog Velikog vodju ;)

Eh sto ne mogu ovih SDP-ovaca od 2010.te pa naovamo....
quasar

#12490 Re: SDP

Post by quasar »

Ljudi moji ovo je forum. Sve sto se napise ostaje.
Do neki dan je i Zeljko bio nula, ikebana, poltron, glupan, nesposoban, kraijerista, evo danas postaje sve suprotno najednom.

Pametnom sasvim dovoljno da vidi u kom grmu lezi zec.

Inace, podrzavam Zeljkovu odluku, hrabra je, ali licno mislim da je pogrijesio. Istina jesta da mu fali takta, a i da cesto precjenjuje svoje kapacitete. Ipak mu zelim uspjeh sta god odluci da radi. Mozda privuce i moje glasove.
Murisno1

#12491 Re: SDP

Post by Murisno1 »

bem ti državu ..
sad će nas i ovo koštat i para i poreza i zajebancije ...
pa koji je klinac više sa ovom državom?? :-?
palamuda

#12492 Re: SDP

Post by palamuda »

Vala ima muda ko SSSR.
Bez obzira na ograničene političke kapacitete i sposobnosti ima on gabarite da osnuje novu stranku koja bi imala dosta toga reći.
Za onog Jeremića je uvijek imao pravo i nikad mu nije dao pardona, čovjek nije mogao podnijeti da neko dođe niotkud i na nekom zatvorenom sastanku sve pogazi.
nellington

#12493 Re: SDP

Post by nellington »

Murisno1 wrote:bem ti državu ..
Što, da nećemo praviti vanredne izbore? :lol:
iPod

#12494 Re: SDP

Post by iPod »

quasar wrote:Ljudi moji ovo je forum. Sve sto se napise ostaje.
Do neki dan je i Zeljko bio nula, ikebana, poltron, glupan, nesposoban, kraijerista, evo danas postaje sve suprotno najednom.

Inace, podrzavam Zeljkovu odluku, hrabra je, ali licno mislim da je pogrijesio. Istina jesta da mu fali takta, a i da cesto precjenjuje svoje kapacitete. Ipak mu zelim uspjeh sta god odluci da radi. Mozda privuce i moje glasove.
U potpunosti se slazem, pa cak i da je nedorastao za funkciju koju obavlja. No ukoliko se pokaze tacno da je pravi razlog to što je Zlatko podrzao kandidaturu Jeremica, koji je zajedno sa Dodikom kontrirao Federaciji jos prije formiranja vlasti, onda je to dno dna, i sta drugo reci nego svaka mu cast sto je istupio.

Opet kazem, zalosno je sto ce na narednim izborima profitirati "lesinari" iz SBB-a, a iole posteni ljudi koji su obavljali svoj posao zglajzat ce radi par "galamdzija" koji su kada je trebalo poturili ledja za Velikog vodju, i eto ih sada Mašić Federalni, Hadzic na drzavnom nivou, supljoglavci.....
Hemel

#12495 Re: SDP

Post by Hemel »

USAblues wrote:..."Ja sam Zlatko Lagumdžija - slučajni prolaznik" :-) :-) ..........Bravo Zeljko...davno si to trebao uraditi
a sta tek reci za sve one sto prije Zeljka napustise D.J.L...izdajnici stranke :-)

kako ce se stranka zvati kada ostane sam Zlaja... :D
palermo

#12496 Re: SDP

Post by palermo »

quasar wrote:Ljudi moji ovo je forum. Sve sto se napise ostaje.

Dobro si ti ovo sročio.

A i ja podržavam odluku Komšića, potrebno je žabokrečinu u koju se upalo zatalasati. Nisam uvjeren, ali bilo bi mi jako drago kad bi Komšić imao dovoljno kapaciteta i sposobnosti da kapitalizira svoj neosproni polički ugled.
Ne vjerujem da bi, primjera radi, prelazak u SDU to značio.
bihac-x

#12497 Re: SDP

Post by bihac-x »

U Bihacu se upravo trese i Lagumdzijina stolica!
stochar

#12498 Re: SDP

Post by stochar »

bihac-x wrote:U Bihacu se upravo trese i Lagumdzijina stolica!
sta se tamo desava? je l' zavrsila ta sjendica?
Murisno1

#12499 Re: SDP

Post by Murisno1 »

nellington wrote:
Murisno1 wrote:bem ti državu ..
Što, da nećemo praviti vanredne izbore? :lol:
ma ovo će ga zakuhat sad skroz i proći će godina začas ...
onda opet uvedi porez da se namiri jedno sranje, pa drugi za drugo ...
nema nama napretka još dugo, dugo ...
bihac-x

#12500 Re: SDP

Post by bihac-x »

stochar wrote:
bihac-x wrote:U Bihacu se upravo trese i Lagumdzijina stolica!
sta se tamo desava? je l' zavrsila ta sjendica?
Nije jos. Zlaja mozda trci posljednji krug.
Post Reply