SDP
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#12126 Re: SDP
ima i onih koju mu htjedose kupiti kartu da bilo gdje ode..pa kad ode, opet im smeta
elem, sta god uradio ili ne uradio, ne valja
vrlo objektivno
vrlo objektivno
- vee-jay
#12127 Re: SDP
stochar wrote:naravno da nije lose, ne bi bilo lose ni da je primio Milanovica. meni je unaprijed smijeshno shto ce oni koji su ovdje likovali zbog Zlayinog slavodobitnog poteza da otkulira premijera Hrvatske koji je nama dosao i govorili kako je dosta bilo politika Hrvatske i Srbije, sad govoriti kako je ovo s odlaskom Tadicu dobar potez, medjudrzavna saradnja... ja kazem da su nam susjedi takvi kakvi su, ali da se treba sastajati. ali jok, kad se ovdje govorilo kako je Zlaya isp'o ljakse i u diplomatskom i u svakom drugom smislu s odnosom prema Milanovicu od kojeg ce nam nakon 1. srpnja 2013. zavisiti puno toga, onda je takvo ponasanje bilo pozheljno. iskreno, ako bih birao s kim se iz tih kvazipatriotskih pobuda ne bi trebao sastati, onda bi ipak za kokardu vise pobjedu odnio Jeremic...jedan_dobar_dan wrote:pusti covjeka da radi svoj posao, sto bi ga pljuvao zbog toga ?heckler wrote:Niko se vise ne sjece da je Zlaja otisao Josipovicu "na noge" odmah nakon izbora. Popljuvao sam i taj potez. Popljuvacu i ovaj.
Hebo li ga Tadic.
po tome bi se stalno trebao traziti neutralni teritorij, neka treca zemlja, da se ne bi islo na noge,
mene vise brine sto ti njihovi razgovori uglavnom nista ne rjesavaju,
a to sto se sastaju nije lose, naprotiv.
osim toga, da je ovaj dosao kod nas, bio bi saobracajni kolaps,
kada je milanovic bio imala sam osjecaj da je ponovo rat, nigdje ne mozes proci.
sutra ima sastanak s Vukom, ima da se nashikaju i prave haos:
- stochar
#12128 Re: SDP
pitanje:plain vanilla wrote:ima i onih koju mu htjedose kupiti kartu da bilo gdje ode..pa kad ode, opet im smeta
vrlo objektivno
Zasto je izbjegavanje Milanovica i diplomatska bruka koju nam je zbog licne sujete priredio Lagumdzija drzavnicki cin vrijedan svake pohvale i cin kojima je BiH Hrvatsku oshinula po prstima, a istovremeno je odlazak na noge Tadiću i Jeremiću dobar potez u duhu dobrosusjedske saradnje?
(licno nemam nista protiv odlaska u BG, samo sto vi ne citate sta vam pisem vwc sta vam kazu da pise, samo sam postavio stvar tako da mi je idiotski i licemjerno to shto je Lagumdzijina beskrajna sujeta koja nam moze nanijeti shtetu u odnosima sa zemljom koja ce nam od 2013. predstavljati granicu sa EU pravdana od strane SDP jurisnika nekakvim kvazipatriotizmom, a sad ce im ovo biti najbolji potez ikada! sto se mene tice: medjudrzavna saradnja je prijeko potrebna, potreban je ovaj odlazak u Beograd i podrzavam ga u biti, ali je jednako toliko nepotreban gaf s Milanovicem! s druge strane, ako je odjebavanje Milanovica patriotizam, onda je u tom slucaju odlazak u BG veleizdaja)
- volta dzontra
#12129 Re: SDP
Pa misa mu mora negdje ici. Sad jel Tadic, Jeremic il peti-deseti....
Covjek je MVP ide u sluzbeni posjet susjednoj drzavi i to je to....
Milanovicu po nosu i prstima nije diplomatski, mogli bi sad reci sta ide kod Tadica jer Tadic dolazi u Banjaluku ali tomu nema kraja...
Jedino ako sad zavrsi na splavovima s Jeremicem onda cemo reci da je skandal...
:):)
Milanovicu po nosu i prstima nije diplomatski, mogli bi sad reci sta ide kod Tadica jer Tadic dolazi u Banjaluku ali tomu nema kraja...
Jedino ako sad zavrsi na splavovima s Jeremicem onda cemo reci da je skandal...
- stochar
#12130 Re: SDP
ma nisu ni splavovi skandal ako ce se shta dogovoriti. problem je sto isti likovi koji su pisali hvalospjeve zbog Zlayinog ocitog diplomatskog i ljudskog gafa s Milanovicem, ljudi koji su takav jedan potez pravdali kojekakvim patriotizmom i 'dosta je Hrvatske i Srbije', sad trecu zvanicnu posjetu MVP-a (prva RS-u, druga Federaciji BiH) kuju u zvijezde. nije odlazak u BG za kovanje u zvijezde, nije ni za pokuditi, kazem-nemam nista protiv to mu je posao i za to ga placamo, bolje da ide u BG, ZG i Podgoricu nego k'o Alkalaj po Sejshelima, ali su zato i gaf s Milanovicem te farsa s posjetama entitetima loshi. ne vidim u cemu je fazon? s tim da mu je odlazak u BG u opisu radnog mjesta i za to je placen, a ovo sa entitetima i Milanovicem je cisto glupiranje za koje nije placen.volta dzontra wrote:Pa misa mu mora negdje ici. Sad jel Tadic, Jeremic il peti-deseti....
Jedino ako sad zavrsi na splavovima s Jeremicem onda cemo reci da je skandal...:):)
- plain vanilla
#12131 Re: SDP
na ovakav nacin ne zelim diskutovatistochar wrote:pitanje:plain vanilla wrote:ima i onih koju mu htjedose kupiti kartu da bilo gdje ode..pa kad ode, opet im smeta
vrlo objektivno
Zasto je izbjegavanje Milanovica i diplomatska bruka koju nam je zbog licne sujete priredio Lagumdzija drzavnicki cin vrijedan svake pohvale i cin kojima je BiH Hrvatsku oshinula po prstima, a istovremeno je odlazak na noge Tadiću i Jeremiću dobar potez u duhu dobrosusjedske saradnje?
(licno nemam nista protiv odlaska u BG, samo sto vi ne citate sta vam pisem vwc sta vam kazu da pise, samo sam postavio stvar tako da mi je idiotski i licemjerno to shto je Lagumdzijina beskrajna sujeta koja nam moze nanijeti shtetu u odnosima sa zemljom koja ce nam od 2013. predstavljati granicu sa EU pravdana od strane SDP jurisnika nekakvim kvazipatriotizmom, a sad ce im ovo biti najbolji potez ikada! sto se mene tice: medjudrzavna saradnja je prijeko potrebna, potreban je ovaj odlazak u Beograd i podrzavam ga u biti, ali je jednako toliko nepotreban gaf s Milanovicem! s druge strane, ako je odjebavanje Milanovica patriotizam, onda je u tom slucaju odlazak u BG veleizdaja)
ako tebe placaju da nesto pises, odnosno da pises protiv Zlaje, mene niko ne placa ni da citam ni da pisem
- stochar
#12132 Re: SDP
pa onda pises gluposti... nisam rek'o da placaju, vec da kazu. treba nekada imati i svoje misljenje i biti dosljedan, vjerujem da je teshko< ali mora i to neko. npr, ja sam dosljedan. kako sam pokudio gaf s Milanovicem zbog narusavanja dobroh odnosa, tako mogu i ovaj posjet pohvaliti zbog poboljsanja dobrih odnosa. ali ako bi sastanak s Milanovicem bio ljubljenje u guzicu onog koji nas kamenja, tom bi logikom odlazak u BG bio veleizdaja...plain vanilla wrote:na ovakav nacin ne zelim diskutovatistochar wrote:pitanje:plain vanilla wrote:ima i onih koju mu htjedose kupiti kartu da bilo gdje ode..pa kad ode, opet im smeta
vrlo objektivno
ako tebe placaju da nesto pises, odnosno da pises protiv Zlaje, mene niko ne placa ni da citam ni da pisem
plain vanilla wrote:Dobila je prestanak politike-ko tebe kamenom ti njega u guzicu poljubi (da izvinete na izrazu)saibaba wrote:Sto mu je to dobar potez ? Sta je BiH dobila s tim ?plain vanilla wrote:To sto je Zlaja otpilio Milanovica jedini mu je dobar potez u blizoj proslosti..mozda i daljoj
a to sto raznorazni strucnjaci ostrog pera to napuhase, njihov problem
moraju ljudi zaraditi placu
Ja sam odavno prestala cijeniti politicare po imenu i prezimenu, odnosno stranci iz koje dolaze. Ne zavaravam se da su politicari na visokim pozicijama tu jer zele bolji zivot svojim sugradjanima, da su altruisti, da.. oni su ljudi koji zive od politike, i svaki njihov potez je pokusaj da zarade platu, moc, poziciju ...
Tako ih i treba ocjenjivati-ako je dobar potez bravo, ako nije onda kritizirati.
Milanovic je dosao posjetiti HNS. Naravno da on na to ima pravo, ali i mi imamo pravo da nam se to ne svidja. A i Zlaja ima pravo pokazati da mu se to ne svidja.
I da se razumijemo, da je u pitanju ObamaZlaja bi se vidio s njim, taman da je Obama pocasni clan HNS. Ali kako rekoh, sve je ovo politika.. I ne treba se saginjati osobi koju mozes sutnuti
Last edited by stochar on 13/03/2012 23:20, edited 1 time in total.
- volta dzontra
#12133 Re: SDP
Eh kad se sjetim Alkalaja. Pola njegovih posjeta je bilo u japankama i havajkama...taj je znao zivit.stochar wrote:ma nisu ni splavovi skandal ako ce se shta dogovoriti. problem je sto isti likovi koji su pisali hvalospjeve zbog Zlayinog ocitog diplomatskog i ljudskog gafa s Milanovicem, ljudi koji su takav jedan potez pravdali kojekakvim patriotizmom i 'dosta je Hrvatske i Srbije', sad trecu zvanicnu posjetu MVP-a (prva RS-u, druga Federaciji BiH) kuju u zvijezde. nije odlazak u BG za kovanje u zvijezde, nije ni za pokuditi, kazem-nemam nista protiv to mu je posao i za to ga placamo, bolje da ide u BG, ZG i Podgoricu nego k'o Alkalaj po Sejshelima, ali su zato i gaf s Milanovicem te farsa s posjetama entitetima loshi. ne vidim u cemu je fazon? s tim da mu je odlazak u BG u opisu radnog mjesta i za to je placen, a ovo sa entitetima i Milanovicem je cisto glupiranje za koje nije placen.volta dzontra wrote:Pa misa mu mora negdje ici. Sad jel Tadic, Jeremic il peti-deseti....
Jedino ako sad zavrsi na splavovima s Jeremicem onda cemo reci da je skandal...:):)
Sto se tice BG nikakvo kovanje u zvijezde. Nit ce Tadic niti Lagumdzija nesto pomaknuti ali nek se rijesi par sporazuma i sl. administarivnih problema i zaradio dnevnicu.
-
klixober
#12134 Re: SDP
Odgovor: Pronađi hobi pa nećeš razmišljati o irelevantnim stvarima.stochar wrote:pitanje:plain vanilla wrote:ima i onih koju mu htjedose kupiti kartu da bilo gdje ode..pa kad ode, opet im smeta
vrlo objektivno
Apropo sujeta, ja vidim jednu koja iz vlastite sujetnosti uništava svaki smisao ozbiljne diskusije na forumu. Kome bi uopšte palo na pamet da poveže ove posjete ovako kako ih ti povezuješ, nego nekome ko je zlonamjeran i samo smišlja nekakve skandale, čak i kada ih nema...
- stochar
#12135 Re: SDP
ko je tebe shta pit'o? diplomatski gaf covjeka kojeg ja placam nije irelevantna stvar. vodjenje najgore politike ikad isto nije irelevantna stvar. otkud tebi pravo da meni govoris sta cu ja raditi i sta ce meni biti hobi? trenutno mi je hobi gledanje koliko nisko ide ljudsko dostojanstvo pa makar i iza nicka, i koliko daleko ljudi mogu ici u ponistavanju sebe, licemjerju i opravdavanju najogavnijih i najgnusnijih stvari kakvi su korupcija ministra zdravstva zabiljezena u centralnom dnevniku, uredjivanje dnevnika od strane predsjednika stranke i sve ostale svinjarije koje nam priredjuju u zadnjih godinu i pol...komeba wrote:Odgovor: Pronađi hobi pa nećeš razmišljati o irelevantnim stvarima.stochar wrote:pitanje:plain vanilla wrote:ima i onih koju mu htjedose kupiti kartu da bilo gdje ode..pa kad ode, opet im smeta
vrlo objektivno
Apropo sujeta, ja vidim jednu koja iz vlastite sujetnosti uništava svaki smisao ozbiljne diskusije na forumu. Kome bi uopšte palo na pamet da poveže ove posjete na način kako ih ti povezuješ, nego nekome ko je zlonamjeran i samo smišlja nekakve skandale, čak i kada ih nema...
- plain vanilla
#12136 Re: SDP
stochar wrote:
pa onda pises gluposti... nisam rek'o da placaju, vec da kazu. treba nekada imati i svoje misljenje i biti dosljedan, vjerujem da je teshko< ali mora i to neko. npr, ja sam dosljedan. kako sam pokudio gaf s Milanovicem zbog narusavanja dobroh odnosa, tako mogu i ovaj posjet pohvaliti zbog poboljsanja dobrih odnosa. ali ako bi sastanak s Milanovicem bio ljubljenje u guzicu onog koji nas kamenja, tom bi logikom odlazak u BG bio veleizdaja...
Kao prvo, ne znam zasto ti mislis da si kompetentan odrediti pisem li ja gluposti????????????
Ovo je forum, nije ni moja ni tvoja prcija, i smijem napisati sta JA mislim,nikoga ne vrijedjam, za razliku od tebe. Ja ne pisem sta misli Zlaja, Haris, Bakir, a bogami ni Senad ABdic. Ja pisem sta ja mislim, pa makar i pogrijesila. Ne laprdam o FTVu, a da istovremeno radim istu stvar na drugoj strani.
I malo smanji tu narcisoidnost, pocinjes liciti na Zlaju
- stochar
#12137 Re: SDP
haj' mi onda odgovori: zasto bi susret s Milanovicem bio nastavak politike 'ko tebe kamenom ti njega u guzicu poljubi', a odlazak na noge Tadicu i jeremicu nije? ja mislim da je odlazak u BG pozitivan, ali isto mislim da bi i susret s Milanovicem bio pozitivan da ga je bilo.plain vanilla wrote:stochar wrote:
pa onda pises gluposti... nisam rek'o da placaju, vec da kazu. treba nekada imati i svoje misljenje i biti dosljedan, vjerujem da je teshko< ali mora i to neko. npr, ja sam dosljedan. kako sam pokudio gaf s Milanovicem zbog narusavanja dobroh odnosa, tako mogu i ovaj posjet pohvaliti zbog poboljsanja dobrih odnosa. ali ako bi sastanak s Milanovicem bio ljubljenje u guzicu onog koji nas kamenja, tom bi logikom odlazak u BG bio veleizdaja...
Kao prvo, ne znam zasto ti mislis da si kompetentan odrediti pisem li ja gluposti????????????
Ovo je forum, nije ni moja ni tvoja prcija, i smijem napisati sta JA mislim,nikoga ne vrijedjam, za razliku od tebe. Ja ne pisem sta misli Zlaja, Haris, Bakir, a bogami ni Senad ABdic. Ja pisem sta ja mislim, pa makar i pogrijesila. Ne laprdam o FTVu, a da istovremeno radim istu stvar na drugoj strani.
I malo smanji tu narcisoidnost, pocinjes liciti na Zlaju
- vee-jay
#12138 Re: SDP
stochar wrote: haj' mi onda odgovori: zasto bi susret s Milanovicem bio nastavak politike 'ko tebe kamenom ti njega u guzicu poljubi', a odlazak na noge Tadicu i jeremicu nije? ja mislim da je odlazak u BG pozitivan, ali isto mislim da bi i susret s Milanovicem bio pozitivan da ga je bilo.
- plain vanilla
#12139 Re: SDP
Zlaja treba otici i u Hrvatsku, u sluzbeni posjet Milanovicu, onako kao prilici..a glumiti usputnu stanicu Milanovicu dok je on na proputovanju za HNS je ponizavajuce.stochar wrote:
haj' mi onda odgovori: zasto bi susret s Milanovicem bio nastavak politike 'ko tebe kamenom ti njega u guzicu poljubi', a odlazak na noge Tadicu i jeremicu nije? ja mislim da je odlazak u BG pozitivan, ali isto mislim da bi i susret s Milanovicem bio pozitivan da ga je bilo.
- stochar
#12140 Re: SDP
a-ha, znaci ici u goste i ocekivati da ce nas tamo dobronamjerno docekivati, i istovremeno ignorisati one koji nama dodju? pametno u piku materinu, pametno, kako se toga drugi nisu sjetili... dobro je pa je i Jeremic bio u BG, a nije se potrefilo da ima sastanak Vlade Srbije u Banja Luci koji je eto, normalna stvar koja nam ne dira integritet nikako, naprotiv, na neki samo SDP borgovima poznat nacin u biti potvrdjuje drzavnost BiH. a dobro je i sto Tadic nije bio na otvaranju fiskulturne sale u Osnovnoj skoli 'Srbija' koju je otvorio na Palama...plain vanilla wrote:Zlaja treba otici i u Hrvatsku, u sluzbeni posjet Milanovicu, onako kao prilici..a glumiti usputnu stanicu Milanovicu dok je on na proputovanju za HNS je ponizavajuce.stochar wrote:
haj' mi onda odgovori: zasto bi susret s Milanovicem bio nastavak politike 'ko tebe kamenom ti njega u guzicu poljubi', a odlazak na noge Tadicu i jeremicu nije? ja mislim da je odlazak u BG pozitivan, ali isto mislim da bi i susret s Milanovicem bio pozitivan da ga je bilo.
@vee-jay - ah, primijetiste, zaboravio sam navodnike, ponio me rijecnik 'ko tebe kamenom ti njega u guzicu', pa sam iskoristio ono 'na noge'.
Last edited by stochar on 13/03/2012 23:36, edited 1 time in total.
- plain vanilla
#12141 Re: SDP
Ne, ne ignorisati one koje nama dodju, ali one koje dodju HNSu mozemo ignorisati.stochar wrote:
a-ha, znaci ici u goste i ocekivati da ce nas tamo dobronamjerno docekivati, i istovremeno ignorisati one koji nama dodju? pametno u piku materinu, pametno, kako se toga drugi nisu sjetili... dobro je pa je i Jeremic bio u BG, a nije se potrefilo da ima sastanak Vlade Srbije u Banja Luci koji je eto, normalna stvar koja nam ne dira integritet nikako, naprotiv, na neki samo SDP borgovima nacin u biti potvrdjuje drzavnost BiH. a dobro je i sto Tadic nije bio na otvaranju fiskulturne sale u Osnovnoj skoli 'Srbija' koju je otvorio na Palama...
-
klixober
#12142 Re: SDP
Onda vidim ovo...stochar wrote: ko je tebe shta pit'o?
I stvarno, gora ja budala što se petljam u ovakvu diskusiju.stochar wrote:vodjenje najgore politike ikad isto nije irelevantna stvar.
- stochar
#12143 Re: SDP
plain vanilla wrote:Ne, ne ignorisati one koje nama dodju, ali one koje dodju HNSu mozemo ignorisati.stochar wrote:
a-ha, znaci ici u goste i ocekivati da ce nas tamo dobronamjerno docekivati, i istovremeno ignorisati one koji nama dodju? pametno u piku materinu, pametno, kako se toga drugi nisu sjetili... dobro je pa je i Jeremic bio u BG, a nije se potrefilo da ima sastanak Vlade Srbije u Banja Luci koji je eto, normalna stvar koja nam ne dira integritet nikako, naprotiv, na neki samo SDP borgovima nacin u biti potvrdjuje drzavnost BiH. a dobro je i sto Tadic nije bio na otvaranju fiskulturne sale u Osnovnoj skoli 'Srbija' koju je otvorio na Palama...
a one koji odrzavaju sjednice Vlade u Banja luci i gdje stignu potvrdjuju drzavnost RS cemo 'ljubiti u guzicu' i 'ici im na noge'? sve je smijeshnije, fakat cu predloziti da se tema spoji sa 'Vic dana'
p.s. u tom HNS-u je i Čović, a gle čuda, s Čovićem Lagumdžija ima potpisan sporazum o saradnji...
napomena: za one koji ne kontaju ili im ne kaze borg: negativan kontekst Lagumdzijinoj posjeti BG dajem samo kako bih pokazao suludost hvaljenja diplomatskog gafa s Milanovicem. dobrosusjedski odnosi nam trebaju biti prioritet, ali ponavljam: ako je izbjegavanje Milanovica patriotizam, onda je odlazak u BG veleizdaja. ako je odlazak u BG pozitivan (sto tvrdim da jeste), onda je izbjegavanje Milanovica i dalje nevidjen diplomatski gaf vrijedan svakog prezira!
- plain vanilla
#12144 Re: SDP
da je se Zlaja sastao s Milanovicem, ti prvi bi ovdje pricao o HNSu, dao bi nam linkove na njihova zasjedanja, Odluke i sl stvari
da imalo citas sta ja pisem, dosad bi znao da prema Zlaji ne gajim nikakve simpatije, bas naprotiv
a Dodik, kakav god da je, dio je ove jadne zemlje i s njim se mora raditi
otkad je to RS samostalna? nesto sam haman propustila? ili si ti ruzno sanjao
da imalo citas sta ja pisem, dosad bi znao da prema Zlaji ne gajim nikakve simpatije, bas naprotiv
a Dodik, kakav god da je, dio je ove jadne zemlje i s njim se mora raditi
otkad je to RS samostalna? nesto sam haman propustila? ili si ti ruzno sanjao
- stochar
#12145 Re: SDP
prva stvar: pitanje je bilo upuceno vanilli a ti uletio odgovarati i meni naredjivati da nadjem hobi.komeba wrote:Onda vidim ovo...stochar wrote: ko je tebe shta pit'o?
I stvarno, gora ja budala što se petljam u ovakvu diskusiju.stochar wrote:vodjenje najgore politike ikad isto nije irelevantna stvar.
drugo: da, SDP politicari vode najgoru politiku ikad, i kritikovanje toga ne moze biti irelevantno.
trece: ovakve poteze braniti je zaista i vise nego jadno:
KORUPCIJA ZA ČOVJEKA
@vanilla - ocito jesi, propustila mnogo toga... ja bih najvise volio da su ova dva snimka iznad ruzan san, ali nisu, jbg... i slazem se da se nazalost s Dodikom mora raditi, ali kad se ovdje pravdao Zlayin idiotizam s izbjegavanjem formiranja vlasti zbog kojeg je sve stajalo godinu i pol, onda je pomen neminovne saradnje s Dodikom bio proglasavan cetnistvom!
-
klixober
#12146 Re: SDP
This.plain vanilla wrote:da je se Zlaja sastao s Milanovicem, ti prvi bi ovdje pricao o HNSu, dao bi nam linkove na njihova zasjedanja, Odluke i sl stvari
Ja ih ne branim zato što to sa Bregom i izjavom Nikšića nije pogrešno, nego zato što je apsolutno irelevantno. Sutra trebam da platim račune, a nemam dovoljno para. Rekao bih možda nešto protiv aktuelne vlasti jer živim lošijim standardom nego prije, ali kada vidim zbog čega ih ti i slični napadate, jednostavno odustanem. *ebe mi se za Bregu.stochar wrote: trece: ovakve poteze braniti je zaista i vise nego jadno:
- stochar
#12147 Re: SDP
super, i ja bih pric'o o racunima. ali bi mi ovdje likovi krenuli pojasnjavati kako Zlaya nije nadlezhan. Brega nije problem, i meni je irelevantan, ali je ono sto smo vidjeli prvi snimljeni slucaj korupcije u BiH. nemas da platis racune, i alhemija je kako ih svi mi placamo, ali ovo samo pokazuje bahatost ljudi zbog kojih nam nije bolje, ljudi koji ne da nisu uradili konretne stvari da nam bude bolje, nego su nastavili raditi isto sto i oni koji su nas u ovakva govna doveli.komeba wrote:This.plain vanilla wrote:da je se Zlaja sastao s Milanovicem, ti prvi bi ovdje pricao o HNSu, dao bi nam linkove na njihova zasjedanja, Odluke i sl stvari
Ja ih ne branim zato što to sa Bregom i izjavom Nikšića nije pogrešno, nego zato što je apsolutno irelevantno. Sutra trebam da platim račune, a nemam dovoljno para. Rekao bih možda nešto protiv aktuelne vlasti jer živim lošijim standardom nego prije, ali kada vidim zbog čega ih ti i slični napadate, jednostavno odustanem. *ebe mi se za Bregu.stochar wrote: trece: ovakve poteze braniti je zaista i vise nego jadno:
nemamo za racune, sutra ces CT cekati danima jer je ministar nekoga za ruku odveo preko reda, ako se razbolimo skupljace nam raja u kutijicama po ulici pare za lijecenje i gostovacemo kod batka, i to je ono o cemu ja pisem i sto mi smeta... (i protiv cega smo glasali na proslim izborima)
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#12148 Re: SDP
Ja sam od tih što bi mu kupila kartu i neka je otišao. Da je po @heckleruplain vanilla wrote:ima i onih koju mu htjedose kupiti kartu da bilo gdje ode..pa kad ode, opet im smeta
vrlo objektivno
-
popajic
#12149 Re: SDP
Postaje sve mucnije pratiti jalova prepucavanja...
U prevodu : za tebe je nevidjen gaf eskivaza Milanovica - za neke ( i za mene ) potreban potez iz prostog razloga sto je tom istom Milanovicu posjeta HNSu bila prioritet , nikakvo utvrdjivanje dobrosusjedsjih odnosa .Dapace
Ne podvriskujem od srece sto MVP prvo zapucava u Begis , ali i ta destinacija je u opisu funkcije...pa neka ide.
Dobrosusjedski odnosi su pozeljni , ali trebaju da nam budu prioritet samo onoliko koliko su to njima odnosi sa BIH.
Imas pravo na svoje misljenje , lijepo je dopustiti i drugom isto pravo.@stochar
napomena: za one koji ne kontaju ili im ne kaze borg: negativan kontekst Lagumdzijinoj posjeti BG dajem samo kako bih pokazao suludost hvaljenja diplomatskog gafa s Milanovicem. dobrosusjedski odnosi nam trebaju biti prioritet, ali ponavljam: ako je izbjegavanje Milanovica patriotizam, onda je odlazak u BG veleizdaja. ako je odlazak u BG pozitivan (sto tvrdim da jeste), onda je izbjegavanje Milanovica i dalje nevidjen diplomatski gaf vrijedan svakog prezira!
U prevodu : za tebe je nevidjen gaf eskivaza Milanovica - za neke ( i za mene ) potreban potez iz prostog razloga sto je tom istom Milanovicu posjeta HNSu bila prioritet , nikakvo utvrdjivanje dobrosusjedsjih odnosa .Dapace
Ne podvriskujem od srece sto MVP prvo zapucava u Begis , ali i ta destinacija je u opisu funkcije...pa neka ide.
Dobrosusjedski odnosi su pozeljni , ali trebaju da nam budu prioritet samo onoliko koliko su to njima odnosi sa BIH.
Da, to je to . Na zalost. Jer imalo bi se podosta toga reci...@Komeba
Rekao bih možda nešto protiv aktuelne vlasti jer živim lošijim standardom nego prije, ali kada vidim zbog čega ih ti i slični napadate, jednostavno odustanem. *ebe mi se za Bregu.
- Alfons Kauders
#12150 Re: SDP
to nam opet stochar popio?
a davno stari svijet rece... sto pijes kad ti skodi...
a davno stari svijet rece... sto pijes kad ti skodi...