SDP i mostarski gradonačelnik

Locked
Geronimo81

#276 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by Geronimo81 »

Bosnolog wrote:
Toto wrote:
Lincoln-Burrows wrote:Chmoljo
Koji je ovaj donji na tvojoj slici?
Jedan od onih Lijanovica
oni su ispali donji u Mostaru :D
Lijanovici su isto sto i HDZ cime se ogolise do kraja jer su izmedu /neutralnosti/ SDA i HDZ-a izabrali i podrzati na kraju vise interese stranku jastrebova.Sada je citava hajka na SDP od strane SDA gubitnika a nisu ti isti imali volje i mudrosti da podrze kandidata SDP i spase Mostar oni su na kraju pobjedeni autogolom/neglasanjem/ SDP-a ali i od strane ljigavih Lijanovica koju su mnogo perfidnije odradili posao za HDZ ,mada niko ih ovdje ne napada,samo im je SDP kriv za supljoglavu kockarsko kalkulisanje i na kraju porazeni od svoje koalicione i jaranske HDZ mnogo opasnije i dokazane anti BH stranke cji predstavnik nastavi vladati gradom zahvaljujuci pohlepi i zelje za vlascu SDA krimosa, sada neka se puse i SDA SzBiH ali i SDP/tzv probosanske stranke :mrgreen: /.Ovo je samo kontniutet SDA propasti upropastene politike koja je Bosnjake u ime kojih isti ti secijasi opljackase sve sto nisu uspjeli anti BH kvislinzi,samo su izdajnici veci i opasniji neprijatelji od stvarnih i dokazanih neprijatelja Bosnjaka i BH drzave.Ovaj SDA debakl ce odlicno iskoristiti Fahro da ojaca svoju radikalno bosnjacku stranku u koju ce da prede armija onih koju su razocarani u SDA i SzBiH pa cak i dio SDP-glasaca.

Ovim glasanjem i ishodom istog SDP je bio doveden u delikatnu poziciju,obzirom da SDP ima najvecu glasacku bazu liberalne i gradanski orjentisane Bosnjake-Bosance bojom se da ce mnogi zbog neglasanja ignorisuci ii igrajuci neutralce indirektno pomogli jastrebove i anti be stranku HDZ da nastave vladati gradom ciju demografsku sliku su upravo oni promjenuli a ovo ce ojacati njhovu zelju za nastavak getpoizacije i zelje za uskrsnucem fasisticke zapadnokamenjarske tvorevine HB koja ocekuje ovih dana persudu u Hagu.

HDZ nacionale likuje i misli da im se ovim otvaraju vrata stolnom brlogu ustasoiteta samo ne znaju da to moze biti opasna gubitnicka zamka po Bh Hrvate u cjelini ako se upuste u tu avanturu.

Ovdje su izgubili SDP i grad Mostar kao i svi normalni mostarci a vrijeme ce to pokazati.Lijanovici trebaju da promjene ime stranke u LJIGANOVICE.,,,,,,,,
play :)
LadyBear

#277 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by LadyBear »

ovlasteno lice wrote:
sinergija wrote:
ovlasteno lice wrote:Sad kmeri postavlju pitanje sto sda sa 12 poslanika nije podrzala sdpov prijedlog za gradonacelnika, tj. stranke koja ima 3 poslanika :? . Pa gdje je tu logika??
zapitaj se malo dali bi ti podrzao nekoga ko ima misljenje o tebi kao sto ga ti iznosis ovdje na forumu. ne ocekuj da ce SDP podrzati one koji ih nazivaju, kmerima, komunjarama, boljsevicima...
a sta treba da vam tepamo kad predate mostar hrvatima, da vam tepamo kad preko vasih medija pljujete po bosnjacima i nasim svetinjama, po nasoj iIZ, kad u svakoj prilici izjednacavate bosnjake koji su krvarili za bosnu sa fasistima na srpskoj i hrvatskoj strani?? Kad neistomisljenike nazivate fasistima,talibanima, zaostalima, zaglupljenim avazom, seljacima i jos puno toga. Iskreno ovo kmeri, izdajnici, komunjare to vi jeste i zato vas boli. Ja bi ti uzivo rekao jos ponesto, al zna se ciji je forum pa necu
:lol:
Jao pateticnosti. Ti si covjece puko, idi lijeci svoje frustracije. :-)
lijanovajunita

#278 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by lijanovajunita »

ftv,bhtv,tvsa :-) najjači su a nisu na vlasti.Šta bi bilo da su na vlasti :skoljka:
Neće još dugo. Odoše komsomolci sa 202 na biro za zapošljavanje.

A jes bilo dobro, državne jasle a ublehe po vazdan.
Geronimo81

#279 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by Geronimo81 »

hahah sta je ovo majko moja prva ekipa sa bulevara cijela na forumu.
za one koji neznaju to su vam oni koji se tuku kad igra hrvatska,zrinski,velež itd :)
don vito

#280 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by don vito »

ovlasteno lice wrote:a sta treba da vam tepamo kad predate mostar hrvatima, da vam tepamo kad preko vasih medija pljujete po bosnjacima i nasim svetinjama, po nasoj iIZ, kad u svakoj prilici izjednacavate bosnjake koji su krvarili za bosnu sa fasistima na srpskoj i hrvatskoj strani?? Kad neistomisljenike nazivate fasistima,talibanima, zaostalima, zaglupljenim avazom, seljacima i jos puno toga. Iskreno ovo kmeri, izdajnici, komunjare to vi jeste i zato vas boli. Ja bi ti uzivo rekao jos ponesto, al zna se ciji je forum pa necu
Dijagnoza: Ispran mozak
Uzrok bolesti: Citanje ABA3A
Simptomi bolesti: Paranoja, nepristojno ponasanje, javno ispoljavanje fasizma, nacionalisticke fraze
Terapija: Ukljucenje u procese gradjanske demokratije, upoznavanje sa demokratskim svijetom
Izgledi za ozdravljenje: Vrlo mali
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#281 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by KatarinaKosaca »

Terapija: Ukljucenje u procese gradjanske demokratije, upoznavanje sa demokratskim svijetom
A to nam je SDP na svom Kongresu za izbor predsjednika pokazao i dokazao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E, baš ti HVALA što me ovako nasmija. :lol:
ovlasteno lice

#282 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by ovlasteno lice »

Jao pateticnosti. Ti si covjece puko, idi lijeci svoje frustracije. :-)[/quote]
a gdje je patetika djevojcice??
LadyBear

#283 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by LadyBear »

ovlasteno lice wrote:
LadyBear wrote:
razlika izmedju sda i hdz nez bice tesko :-) , mozda logori u hercegovini , ubistva bosnjaka, rusenje dzamija, sad zapeli za treci entitet, tj. podjelu bosne. A eto ti nevidis razliku aferim trebala si bit 93 god u zapadnom Mostaru , mozda bi vidjela razliku
Ja opet pitam kakva je razlika izmedu ove dvije stranke? Nehvataj se za rat, u ratu su ginuli ljudi dok su na istoj strani SDA i HDZ profitirali, inace danas niti jedni niti drugi nebi bili na pozicijama gdje jesu.
vidi ja razumijem da sa tvoje tacke gledista, gdje ni sama neznas sta si, ni ko si nije moguce vidjeti razliku izmedju ove dvije stranke. Ja bosnjak, pripadnik Islama, koji imam svoj identitet vidim razliku.. i et tako tacka
Ja razumijem da ti razumijes da tu nema razlike i da zato nemozes ni da pojasnis razlike te dvije stranke, ali nema veze.
Dobro je da postoje ljudi poput tebe ko ce me prosvjetliti i reci mi ko sam i sta sam. :D
Optimus Prime

#284 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by Optimus Prime »

KatarinaKosaca wrote:
Optimus Prime wrote:Uglavnom bice vrlo interesantnovidjeti rezultate kad poreska pocne upadati kod likova kao sto su Radoncic, Brankovic i co. A nece biti ni zgoreg posjetiti gospodina Beslica. (Da ne idem u off-topic).
Tvoje emocije i vjerovanje nisu bitne u cijeloj priči. Jedno je nešto govoriti kao oporba, a drugo kad dođeš na vlast. Ipak, ako netko nešto zagovara, osnovno načelo etike je da počne od sebe i svojih redova. Ili ne? Ili će zakon važiti kao u prošlom sistemu za neke druge. Po sistemu kadija te tuži, kadija ti sudi.
Vidiš , ja za razliku od tebe duboko vjerujem da ima nelegalno stečenu imovinu. Ali, tu vjerovanja nisu bitna. Zna se da ja najmanje želim da dođu na vlast, jer imali bi gori oblik Sarajeva. Ali, samo da mi je vidjeti kako bi promjenili priču onog momenta kad bi došli na vlast.
Meni ne moras prosipati demagogiju.

Sto se mene tice, mozes vjerovati u sta god hoces, pa i to da su neki ljudi mazohisti.

Bilo kako bilo, SDP ce voditi svoj izborni program po motu " Povratak nelegalno stecene imovine" .
A onda kad preuzmu vlast, izborni progam ce se naravno provesti a onda ce za kleptokrate nastupiti maskenbal.
Last edited by Optimus Prime on 19/12/2009 22:11, edited 1 time in total.
BiH-x

#285 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by BiH-x »

Geronimo81 wrote:Ne kontam ovu temu bas .Koliko je bitno recimo SDA da bude bosnjak.Mogao je to da lako rijesi da glas kandidatu iz SDP i rijesio problem.Nije u tom fora vec je fora da mora da bude iz SDA tako da moze lakse potpise da udara.
Otuzili SDP za svoj neuspjeh ista prica kao i u HDZ svi krivi oni nisu
Klasicno prebacivanje odgovornosti na druge a glupani se prime kao pijanac plota.
SDP je casno igrao od pocetka do kraja i nisu ni sekunde krivi za neuspjeh SDA.
SDA je uspjeo samo da osvoji jedan glas od stranke za boljitak i oslonio se na to da HDZ nece uspjeti izlobirati glasove od lijana.Kad je HDZ dobio gradonacelnika sad im svi krivi a oni nisu.
Lako je ovakvim strankama vladati kad je drzava puna idiota koji glasaju za njih i koji im vjeruju sta kazu.
Oooo vidi kako se fino slazu SDPovci i HDZovci :) Ma milina jedna :)
Last edited by BiH-x on 19/12/2009 22:12, edited 1 time in total.
don vito

#286 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by don vito »

KatarinaKosaca wrote:
A to nam je SDP na svom Kongresu za izbor predsjednika pokazao i dokazao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A evo nam i "hrvatice", velike stovateljke SDA, SBiH i SBB. :-D
ovlasteno lice

#287 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by ovlasteno lice »

don vito wrote:
ovlasteno lice wrote:a sta treba da vam tepamo kad predate mostar hrvatima, da vam tepamo kad preko vasih medija pljujete po bosnjacima i nasim svetinjama, po nasoj iIZ, kad u svakoj prilici izjednacavate bosnjake koji su krvarili za bosnu sa fasistima na srpskoj i hrvatskoj strani?? Kad neistomisljenike nazivate fasistima,talibanima, zaostalima, zaglupljenim avazom, seljacima i jos puno toga. Iskreno ovo kmeri, izdajnici, komunjare to vi jeste i zato vas boli. Ja bi ti uzivo rekao jos ponesto, al zna se ciji je forum pa necu
Simptomi bolesti: Paranoja, nepristojno ponasanje, javno ispoljavanje fasizma, nacionalisticke fraze
sine obrisi sline 8)
Geronimo81

#288 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by Geronimo81 »

don vito wrote:
KatarinaKosaca wrote:

BiH-x

#289 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by BiH-x »

don vito wrote:
KatarinaKosaca wrote:

I odmah po nacionalnoj :) Kako ste vi licemjeri to je nevjerovatno :)
don vito

#290 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by don vito »

BiH-x wrote:Oooo vidi kako se fino slazu SDPovci i HDZovci :) Ma milina jedna :)
Izgleda kod FahrA radna subota.
lijanovajunita

#291 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by lijanovajunita »

Jako je teško decenijama, ili još gore čitav svoj život, furati neki kredo u svom životu koji se na kraju pokaže kao totalni promašaj.
Jako je teško takvim ljudima priznati da su bili kenjci i ahmaci. Jer moraju priznati promašaj i samim time sabi pljunuti u lice.
Puno je lakše zabiti glavu u pijesak i glumiti nesvrstanoga kosmopolitu.

Tako da na kraju završiš kao gospoda u Mostaru. Ostaneš neutralan. Čak i onda ako si preživio 93-u u Mostaru i onaj pakao. Čak i onda
kad si u Bosni osjetio svu neutralnost raznoraznih unprofora i evropskih ublehaša.

Maske su pale. Više ništa neće biti kao juče. Nadati se da će biti bolje.
Last edited by lijanovajunita on 19/12/2009 22:18, edited 1 time in total.
don vito

#292 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by don vito »

ovlasteno lice wrote:
don vito wrote:
sine obrisi sline 8)
Ispravak u ljekarskom kartonu
Izgledi za ozdravljenje: NIKAKVI Bolest je jako evoluirala
Geronimo81

#293 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by Geronimo81 »

BiH-x wrote:
Geronimo81 wrote:Ne kontam ovu temu bas .Koliko je bitno recimo SDA da bude bosnjak.Mogao je to da lako rijesi da glas kandidatu iz SDP i rijesio problem.Nije u tom fora vec je fora da mora da bude iz SDA tako da moze lakse potpise da udara.
Otuzili SDP za svoj neuspjeh ista prica kao i u HDZ svi krivi oni nisu
Klasicno prebacivanje odgovornosti na druge a glupani se prime kao pijanac plota.
SDP je casno igrao od pocetka do kraja i nisu ni sekunde krivi za neuspjeh SDA.
SDA je uspjeo samo da osvoji jedan glas od stranke za boljitak i oslonio se na to da HDZ nece uspjeti izlobirati glasove od lijana.Kad je HDZ dobio gradonacelnika sad im svi krivi a oni nisu.
Lako je ovakvim strankama vladati kad je drzava puna idiota koji glasaju za njih i koji im vjeruju sta kazu.
Oooo vidi kako se fino slazu SDPovci i HDZovci :) Ma milina jedna :)
pa moze se reci Covic je bivsi komunist :) salu na stranu boli neka stvar sdp jeli iz HDZ ili SDA isti grac
LadyBear

#294 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by LadyBear »

ovlasteno lice wrote::lol:
Jao pateticnosti. Ti si covjece puko, idi lijeci svoje frustracije. :-)
a gdje je patetika djevojcice??[/quote]

Pa u kukanju i zaljenju sto vas drugi nisu spasili vlastitog neuspjeha.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#295 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by KatarinaKosaca »

don vito wrote:A evo nam i "hrvatice", velike stovateljke SDA, SBiH i SBB. :-D
Gdje piše da sam Hrvatica? I da jesam, šta je u tome loše? Naročito pristalici multikulti SDP-a? :-)
Geronimo81

#296 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by Geronimo81 »

Ko je od vas Suad :) ja glasam za lijanovajunita :)
don vito

#297 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by don vito »

lijanovajunita wrote:
Jako je teško decenijama, ili još gore čitav svoj život, furati neki kredo u svom životu koji se na kraju pokaže kao totalni promašaj.
Jako je teško takvim ljudima priznati da su bili kenjci i ahmaci. Jer moraju priznati promašaj i samim time sabi pljunuti u lice.
Jako je lakše zabiti glavu u pijesak i glumiti nesvrstanoga kosmopolitu.

Tako da na kraju završiš kao gospoda u Mostaru. Ostaneš neutralan. Čak i onda ako si preživio 93-u u Mostaru i onaj pakao. Čak i onda
kad si u Bosni osjetio svu neutralnost raznoraznih unprofora i evropskih ublehaša.

Maske su pale. Više ništa neće biti kao juče. Nadati se da će biti bolje.

Sreca da u informatici postoji funkcija copy/paste pa se ovim klonovima (lijanovajunita, latentnicinik, ovlasteno lice) moze kopirati ljekarski karton.
ovlasteno lice

#298 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by ovlasteno lice »

Ja razumijem da ti razumijes da tu nema razlike i da zato nemozes ni da pojasnis razlike te dvije stranke, ali nema veze.
Dobro je da postoje ljudi poput tebe ko ce me prosvjetliti i reci mi ko sam i sta sam. :D[/quote]
djevojcice tebi sve pobrkano u mozgu. ne zelim te ja prosvijetliti i reci ti sta si, ko si. Samo sam reko istinu , a to je da nemas identiteta i da neznas sta si. To je tvoj problem i tvoja sramota
Geronimo81

#299 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by Geronimo81 »

KatarinaKosaca wrote:
don vito wrote:A evo nam i "hrvatice", velike stovateljke SDA, SBiH i SBB. :-D
Gdje piše da sam Hrvatica? I da jesam, šta je u tome loše? Naročito pristalici multikulti SDP-a? :-)
Pa dobro koja je onda tvoja stranka prema kojoj gajis neke osjecaje ili glasas.
lijanovajunita

#300 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by lijanovajunita »

pa moze se reci Covic je bivsi komunist :) salu na stranu boli neka stvar sdp jeli iz HDZ ili SDA isti grac
Karadžić, Čović, Lagumdžija, Tihić, Dodig, Miro Jović, Tuđman, Milošević, sve raja iz iste bivše partije.
Locked