da ...a u krizi se i prodaje skupo,neka ti podvrde autori tri misteriozna listica
nova ekonomska politika by sdp
kao sto sam i pretpostavljao katarina koristi dva nicka. drugi joj je BH-x.KatarinaKosaca wrote:@BH-x, zaista post o kupovini dobrih stvari jeftino u krizna vremena i jeste post godine na ovom forumu.![]()
![]()
Kao pravdanje gdje nam je trijezni i trezveni Gradonačelnik spiskao pare od poreza
kao sto sam i pretpostavljao katarina koristi dva nicka. drugi joj je BH-x.
Šuti KatarinaBiH-x wrote:kao sto sam i pretpostavljao katarina koristi dva nicka. drugi joj je BH-x.![]()
![]()
![]()
Sta to tebe neko placa da pises protiv SDP-a kada i sam vidis da je SDA kriva sto je vjerovala svojim kolicionim partnerima. Zasto bi opozicija (SDP) podrzala vladajucu stranku (SDA) koja je u koaliciji sa HDZ-om a ta kolicija mjesto jednog kandidata ima 2 i prica se zavrsava.latentnicinik wrote:reci mašaAllah. Ops, ne smijete vi to. reci nešto radosno, nek se vidi da si rahat. Ha ja, kad nisu mogli HVO-em, nek su dobili SDP-om. Ljepota..Dibih SDA samar i pol od HDZ-a pa sada ispade SDP kriv, sa ovim posljednjim ponizenjem Tihic vise nikada nece vidjeti Predsjednistvo BiH o kojem toliko sanja.
Novac nema ni oca ni majkuovlasteno lice wrote:nego hoceli napisati neko od crvenih kmera kakav je osjecaj biti izdajnik...
E sto ne mogu da ne reagujem na gluposti.ovlasteno lice wrote:nego hoceli napisati neko od crvenih kmera kakav je osjecaj biti izdajnik...
nisu oni izdajnici sda, oni su izdali one mrtve sto padose za slobodu... eto ti stoni hrvatski grad.....LadyBear wrote:Sram vas i stid bilo izdajnici SDA!
Jes vala izdaja gora od aljinog aminovanja rsovlasteno lice wrote:nego hoceli napisati neko od crvenih kmera kakav je osjecaj biti izdajnik...
izdaja je to sto prepustaju mostar hdzu, koji se bori za treci entitet i koji je usput unistavao grad u ratu, a sdp je mogao da bira... Eto vise nisu crveni sada su kockastiblue_sky wrote:E sto ne mogu da ne reagujem na gluposti.ovlasteno lice wrote:nego hoceli napisati neko od crvenih kmera kakav je osjecaj biti izdajnik...
Kakvu crnu izdaju spominjes/te,ko je kriv SDA-u sto su nesposobni i sto ispusise foru od svojih vjernih koalicionih partnera(i sutra ce/ bi s njima u koaliciju).
Ustvari kome SDA,HDZ i slicni imaju pravo spocitavati izdaju? Hebu drzavu ZAJEDNO evo 20 god. i sad ih neko izdao?Da ih zalimo,fotelja manje i to?![]()
P.S. Da ti odmah kazem da nisam ni SDP-ovka , jer su oni za moj pojam opozicije pusiona,isto k'o i ovi za moj pojam pozicije.
kako ide ona merlinova nesto kao sve je laz, samo pusta laz....bingov buraz wrote:Jes vala izdaja gora od aljinog aminovanja rsovlasteno lice wrote:nego hoceli napisati neko od crvenih kmera kakav je osjecaj biti izdajnik...
ma jarane, nije ovo za pare. Moje dosadasnje iskustvo govori da srpska demokratska partija zlatka lagumdzije uziva da ponizava bosnjake. Nije ba za pare..lijanovajunita wrote:Biće interesantno odgonetnuti čime su vrli mostarski proleteri naplatili ovu transakciju. Gledajući iz perspektive sarajevskih es-de-pe-ovaca
čisto sumnjam da
DOC DR SC ELVIR i
DR. SELMA
nisu odradili poso po sistemu imal mene tu đe. Bar sudeći po načinu kako Damir odrađuje poslove.
Ali opet, Mostar je uvijek bio jarko crven tako da se možda i prevarimo, možda je ipak ostalo dovoljno proleterskog duha.
Ne znam baš konkretno situaciju u Mostaru ali ako odma iza nove godine DR. Selmica uparkira glanc novog A6 u avliju
biće sve mnogo jasnije.
Pa i taj je hapao tudje melodijeovlasteno lice wrote:kako ide ona merlinova nesto kao sve je laz, samo pusta laz....bingov buraz wrote:Jes vala izdaja gora od aljinog aminovanja rsovlasteno lice wrote:nego hoceli napisati neko od crvenih kmera kakav je osjecaj biti izdajnik...