SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Šta mislite koji bi izbor od dole ponuđenih bio najbolji:

Poll ended at 23/09/2010 12:14

1. Sulejman Tihić
18
29%
2. Bakir Izetbegović
18
29%
3. Halid Genjac
6
10%
4. Amor Mašović
13
21%
5. Asim Sarajlić
7
11%

Total votes: 62

nuraH

#1 SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by nuraH »

Pošto SDA nije definitivno objavila svog kandidata za člana predsjedništva (naravno 'bošnjačkog'), da vidimo kakvo je raspoloženje foruma po ovom pitanju? Šta mislite da li će Tihić obnoviti kandidaturu ili će pak ostati dosljedan izjavi da se neće kandidovati - i da li će se SDA usuditi izaći sa Bakirom ili pak nekim drugim kandidatom na izbore? Ko bi po vama bio najbolji izbor?
Last edited by nuraH on 26/05/2010 12:22, edited 1 time in total.
kiky

#2 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by kiky »

sda nebi ni trebala ulazit u trku za bošnjačkog člana predsjedništva ...
nek predloži nekog iz reda srba ...
daleko če bolje proč ...
:D
Hrast

#3 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by Hrast »

Ja sam glaso za Masovica jer mi je simpatican debeljko a dobro spreha njemacki tako da mislim da je najpismeniji iz ove liste gore, bar zna reci guten Tag kad predje granicu. :D
CAUS-VISOKO

#4 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by CAUS-VISOKO »

Samo da poselamim iz pune Zetre u kojoj se trenutno odrzava Konvencija SDA. Za Bakira I. sam, a glasam na izborima koji god bude kandidat.
gurabija78

#5 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by gurabija78 »

kiky wrote:sda nebi ni trebala ulazit u trku za bošnjačkog člana predsjedništva ...
daleko če bolje proč ...
Desnica rulez :lol: :lol: :lol:
gurabija78

#6 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by gurabija78 »

CAUS-VISOKO wrote:Samo da poselamim iz pune Zetre u kojoj se trenutno odrzava Konvencija SDA. Za Bakira I. sam, a glasam na izborima koji god bude kandidat.
:roll: na sta je zetra spala....
CAUS-VISOKO

#7 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by CAUS-VISOKO »

thepatriot wrote:
CAUS-VISOKO wrote:
thepatriot wrote:Ima'l pršute na tom skupu? 8-)
Ako si osunecen nema. Ako da, onda ima - samo kazi kol'o ces, kilu, dvije ili tonu ! ?.
Eh, kad bi ti junače još naučio pisati,bilo bi dobro... 8-)
U pravu si. Kumrovacka skola junace.
kiky

#8 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by kiky »

gurabija78 wrote:
kiky wrote:sda nebi ni trebala ulazit u trku za bošnjačkog člana predsjedništva ...
daleko če bolje proč ...
Desnica rulez :lol: :lol: :lol:
taj im je još i najbolji ...
Catala Cule

#9 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by Catala Cule »

Ko god da se kandiduje iz SDA neće proći, ili Haris ili Fahro ;) :oops:
Better Man

#10 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by Better Man »

Od predlozenih na ovoj anketi jedini validan i pismen covjek je Amor masovic. Ostali su katastrofa ili jos bolje receno nepismeni i upetljani u sve kriminalne radnje i pljacku gradjana ove zemlje.
Bosanac sa dna kace

#11 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by Bosanac sa dna kace »

jeko Asim Sarajlic?
mogu dobit neke rezultate samo sa Amaorom Masovicem
zlatiborka

#12 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by zlatiborka »

Catala Cule wrote:Ko god da se kandiduje iz SDA neće proći, ili Haris ili Fahro ;) :oops:
Uuuuuhhhh..... :lol:

samo ne Fahro, bolji je i Haris jer ga znamo.... :roll:

Ovaj novi samozvani spasioc bosnjaka i UTEMELJITELJ ce vrlo brzo razvaliti BiH, a sprema se uveliko..... :mrgreen:

Od ponudjenih kandidata biram Amora..... :bih:
vrhbosna

#13 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by vrhbosna »

zlatiborka wrote:
Catala Cule wrote:Ko god da se kandiduje iz SDA neće proći, ili Haris ili Fahro ;) :oops:
Uuuuuhhhh..... :lol:

samo ne Fahro, bolji je i Haris jer ga znamo.... :roll:

Ovaj novi samozvani spasioc bosnjaka i UTEMELJITELJ ce vrlo brzo razvaliti BiH, a sprema se uveliko..... :mrgreen:

Od ponudjenih kandidata biram Amora..... :bih:
Šta fali Fahru ? Para ima,valjda će biti malo umjereniji u hapanju
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#14 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

vrhbosna wrote:[Šta fali Fahru ? Para ima,valjda će biti malo umjereniji u hapanju
Ono boldirano bi trebalo iskljuciti ono podvuceno, ali ni jedno ni drugo ne odgovara istini. ;-)

I nije samo hapanje uslov da bi neko mogao kandidat za clana predsjednistva, mada mi se cini da bi Fahro bas to i zelio da prikrije tragove. I ne samo on, ima ih na svim stranama ihi-hi. ;-)

Ni jedan od gore navedenih kandidata ne bi imao sansu protiv Hareta, a niti je i jedan od njih, ukljucujuci i Hareta, osoba kojoj bi dao svoj glas. 8-)
vrhbosna

#15 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by vrhbosna »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
vrhbosna wrote:[Šta fali Fahru ? Para ima,valjda će biti malo umjereniji u hapanju
Ono boldirano bi trebalo iskljuciti ono podvuceno, ali ni jedno ni drugo ne odgovara istini. ;-)

I nije samo hapanje uslov da bi neko mogao kandidat za clana predsjednistva, mada mi se cini da bi Fahro bas to i zelio da prikrije tragove. I ne samo on, ima ih na svim stranama ihi-hi. ;-)

Ni jedan od gore navedenih kandidata ne bi imao sansu protiv Hareta, a niti je i jedan od njih, ukljucujuci i Hareta, osoba kojoj bi dao svoj glas. 8-)
I opet bi Hareta a ? Da ti nisi g.Arnaut ? :roll:
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#16 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

vrhbosna wrote:
Ima Bosne_Bice Bosne wrote:

I opet bi Hareta a ? Da ti nisi g.Arnaut ? :roll:
Nisam ba... :lol:
Samo promaklo ti nesto u citanju. :D
vrhbosna

#17 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by vrhbosna »

Dobro si,preletih :lol: Pozdrav
El_comadante

#18 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by El_comadante »

nevjerujem da če se Tihić kandidovati jer je žestoko izgubio prošli put a nevjerujem da če pustiti i Bakira zbog straha ili sujete jer su se njih dvojica žestoko borili za presjednika stranke dakle bit če kandidat neko treći.
sumirprimus

#19 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by sumirprimus »

Mislim dakle jesam.... :D
Daj tihic najboljŠi kandidat sda,why?Pa s njim na celu najbrze tonu... :evil:
nuraH

#20 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by nuraH »

El_comadante wrote:nevjerujem da če se Tihić kandidovati jer je žestoko izgubio prošli put a nevjerujem da če pustiti i Bakira zbog straha ili sujete jer su se njih dvojica žestoko borili za presjednika stranke dakle bit če kandidat neko treći.
Dijelim mišljenje s tobom.
Tihić je već izjavio da neće obnavljati kandidaturu, a ne vjerujem ni da će rizikovati sa Bakirom - zbog raznoraznih skandala u koje je bio upetljan.
Mislim da će bit neko treći i da će imati velike šanse, jer budimo realni: Fahro nema šanse (možda malo veće u Sarajevskom kantonu - gdje ima puno sandžačkog biračog tijela, ali nema on nikakve šanse u Bosanskoj krajini i srednjoj Bosni), a Hareta je kao što svi znamo izabrala upravo SDA i njihov glasački kadar, te vjerujem da su se mnogi pokajali te da na ovim izborima neće napraviti istu grešku!!!
udrch

#21 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by udrch »

Sljedeći bošnjački član presjedništva je iz SDA 100%, Silajdžić i Fahro nemaju šanse, SDP će ponuditi nekog levata kao i obično, jer im je cilj da uđe Komšić..
Nakon izbora na federalnom nivou će vlast formirati trenutno jedna od najboljih koalicija koja je moguća u ovoj zbrkanoj zemlji, a to će biti koalicija SDA, SDP i HDZ 1990..nije da će to biti ljubav, ali po meni oni će biti u stanju imati stabilnu većinu na svim najvažnijim nivoima, federalna vlada, kantoni Sarajevo, Tuzla, Hercegovački, Ze-Do, Srednjobosanski, Bihaćki, Goraždanski, grad Mostar..
Kakva je situacija u ovoj zemlji trenutno ovo je koalicija za koju Boga molim..
Ako neko ima neko bolje realno rješenje volio bih da me prosvijetli..
nosara

#22 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by nosara »

sda ce podrzat lepog...
ultima_palabra

#23 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by ultima_palabra »

Pa zar nisu trebali objaviti kandidata na ovom kongresu?
nuraH

#24 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by nuraH »

udrch wrote:Sljedeći bošnjački član presjedništva je iz SDA 100%, Silajdžić i Fahro nemaju šanse, SDP će ponuditi nekog levata kao i obično, jer im je cilj da uđe Komšić..
Nakon izbora na federalnom nivou će vlast formirati trenutno jedna od najboljih koalicija koja je moguća u ovoj zbrkanoj zemlji, a to će biti koalicija SDA, SDP i HDZ 1990..nije da će to biti ljubav, ali po meni oni će biti u stanju imati stabilnu većinu na svim najvažnijim nivoima, federalna vlada, kantoni Sarajevo, Tuzla, Hercegovački, Ze-Do, Srednjobosanski, Bihaćki, Goraždanski, grad Mostar..
:thumbup:
definitivno, jedino realno rješenje!!!
Socijalista

#25 Re: SDA kandidat za člana Predsjedništva BiH?

Post by Socijalista »

udrch wrote:Sljedeći bošnjački član presjedništva je iz SDA 100%, Silajdžić i Fahro nemaju šanse, SDP će ponuditi nekog levata kao i obično, jer im je cilj da uđe Komšić..
plaho sumnjam da ce SDP ponuditi bosnjackoga clana.
Post Reply