SDA i OBEĆANJA

Suti i trpi

#76 Re: SDA i OBEĆANJA

Post by Suti i trpi »

Blobi wrote:
Suti i trpi wrote:Gledajuci 60 minuta, uhvatio sam sebe kako u jednom trenutku zalim Sulejmana Tihica. Stvarno je zalostan i bijedan :-x .
"Zasto niste snimili ljude kojima je dobro, umjesto sto se te ovim napravili besplatnu predizbornu reklamu za SDP".. To je izjava koja me povrijedila kao covjeka koji suosjeca sa onim ljudima. SDA pada ove izbore, to je sada vise nego evidentno.
To je bio vrhunac poganluka. Ne znam vise sta reci za tu stranku... Toliko su odvratni da nemam rijeci...
red01

#77 Re: SDA i OBEĆANJA

Post by red01 »

Suti i trpi wrote:Gledajuci 60 minuta, uhvatio sam sebe kako u jednom trenutku zalim Sulejmana Tihica. Stvarno je zalostan i bijedan :-x .
Dobro da je došlo iz dupeta u glavu..... :dance:

Davno sam napisao o ovom ljudskom i intelektualnom šljamu što mislim......

Još 15-tak dana i on i jjegova SDA idu na smetljište historije......

Ona izjava o onim jadnicima je doista DNO DNA.... Da su ga molili Lijepi Zlaja i Gospodar Tornjeva što da kaže, ne bi se bolje mogli dosjetit.... Mislio sam da je plafon dostigao sa izjavom o ganiću,... sad sam skont'o da je to tek bio POČETAK.... Može on i još bolje(GORE).... SVE U SVEMU IMA PAR RIJEČI KOJE GA NAJBOLJE MOGU OPISATI: GLUPSON, PAPAK I INTELEKTUALNO NIŠTAVILO...
Been

#78 Re: SDA i OBEĆANJA

Post by Been »

Izjavom da su gladni borci reklama za SDP, Sulejman Tihić je sebi iskopao politički grob, a rezultati u oktobru će biti znak da je zreo za politički suicid. Nepojmljiva glupost koja je uporpastila sve što je SDA radila u proteklih 18 dana kampanje. Ovim je Tihić samo dao vjedar u jedra Silajdžiću koji je već izgledni član predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda..
shkembe

#79 Re: SDA i OBEĆANJA

Post by shkembe »

VECERAS JE TIHIC ISKOPAO GROB SDA-U!SVAKA CAST KAD NIJE MOGAO NI SDP NI PRAVOSUDJE NI ZAKON NI USTAV!TO JE URADIO TIHIC SAMO JEDNOM SVOJOM IZJAVOM POKOPA KORUMPIRANU HOBOTNICU!TIHICU U ZADNJIH DVADESET GODINA ZA BOSNJACKI NAROD VECERAS SI URADIO PRAVU STVAR HVALA TI TIHICU!
iPod

#80 Re: SDA i OBEĆANJA

Post by iPod »

Veoma interesantno , treba pogledati ....

Intervju TVNS 1992.god. Sulejman Tihic :

Code: Select all

http://www.youtube.com/watch?v=FQ9s3G6Ux6M&feature=related
Pa ko je zaista ovaj covjek ?!
jeza u ledja

#81 Re: SDA i OBEĆANJA

Post by jeza u ledja »

Jebote svaki dan kad pogledam vijesti nesto se novo otvara, te skole, dvorane, putevi, pozorista, vozovi.

Ne mogu da vjerujem koliko toga ima i kako ofirno se reklamiraju ljudi koji 4 godine nisu nista radili. Bas mi sad zao sto nisam sve te vijesti pokupio, ali bar 10 takvih sam procitao u zadnjih par sedmica.
Sve se nesto otvara, gradi, a na svakom otvaranju je neki guzonja koji ucestvuje na izborima.

Prosto nevjerovatno.
MrMaliJoe

#82 Re: SDA i OBEĆANJA

Post by MrMaliJoe »

Suti i trpi

#83 Re: SDA i OBEĆANJA

Post by Suti i trpi »

jeza u ledja wrote:Jebote svaki dan kad pogledam vijesti nesto se novo otvara, te skole, dvorane, putevi, pozorista, vozovi.

Ne mogu da vjerujem koliko toga ima i kako ofirno se reklamiraju ljudi koji 4 godine nisu nista radili. Bas mi sad zao sto nisam sve te vijesti pokupio, ali bar 10 takvih sam procitao u zadnjih par sedmica.
Sve se nesto otvara, gradi, a na svakom otvaranju je neki guzonja koji ucestvuje na izborima.

Prosto nevjerovatno.
Vec vidjena i ustaljena metoda. Bagra odvratna 'tempira formu' i sve projekte odlaze do nekoliko sedmica pred izbore da bi kada je najpotrebije napravili 'bum'. Prije nekih mjesec dana u Zenici se popravljo asfalt u jednoj ulici, da bi slucajno u prolazu cuo jednog penzionera kako govori svome kolegi 'pocela predizborna kampanja'. Valjda je narod konacno shvatio.
wickerman

#84 Re: SDA i OBEĆANJA

Post by wickerman »

Prikazuju ljude koji pate a Tihic govori da je to SDP-ova kampanja i govori prikazujte one koji rade i lijepe stvari! Koda se ne smije priakazati stvarnost i prava slika obicnih ljudi!!!
Meni se zgadilo nakon sinoc,toliko neljudskosti,mrznje...fuuuuuj
Bezobrazluk se digao na visoke grane!!!!

Sta li su oni obecavali ovim ljudima??? Vjerovatno su im 2006 rekli da traze posao u Hercegovini :x :x :x :x :x
Post Reply