SDA-All about
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#24776 Re: SDA-All about
đe piše da je senad u sda?
sda je kao stranka koaj vlada 25 najtežih godina direktno odgovorna što se ćoek spalio. jebote sud i sudija koji 16 godina nije u stanju predmet da riješi....to se nabija nogom u guzicu, al biče da je nećiji rodžak upleten
sda je kao stranka koaj vlada 25 najtežih godina direktno odgovorna što se ćoek spalio. jebote sud i sudija koji 16 godina nije u stanju predmet da riješi....to se nabija nogom u guzicu, al biče da je nećiji rodžak upleten
- pirpa
#24777 Re: SDA-All about
Glasaj te za SDA
U jedinstvu je snaga....
majku vam jebem lopovsku , treba vas streljati kao najvece zlocince i izdajnike.
U jedinstvu je snaga....
majku vam jebem lopovsku , treba vas streljati kao najvece zlocince i izdajnike.
-
Trebam te
#24778 Re: SDA-All about
Mozes i bez znanja stanog jezika, za Evropu je postao standard za Bosnu da ne pricaju evropske jezike!!!jao_situacije wrote:odo se ja učlanit u stranku, jebte se vi ja špreham 3 jezika
i papire znam tabiriti
bruxelles here i come
Tako nam je i vrlo premijer Zvizdic se dobro izblamirao na sumitu eberd pricao na bosanskom
-
mario001
#24779 Re: SDA-All about
JoseMujica wrote:đe piše da je senad u sda?
Zapalio se zbog spora sa bratom oko neke zemlje...
- JoseMujica
#24780 Re: SDA-All about
nije se on zapalio zbog sporenja već što sud nije u stanju da 16 godina riješi taj spor
toliko o pravnoj državi
toliko o pravnoj državi
-
mario001
#24781 Re: SDA-All about
Kada braca nesto ne mogu da dogovore tesko da tu ima pravne pomoci, posebno kada je zemlja u pitanju...tu su Bosnjaci najosjetljiviji...JoseMujica wrote:nije se on zapalio zbog sporenja već što sud nije u stanju da 16 godina riješi taj spor
toliko o pravnoj državi
- madner
#24782 Re: SDA-All about
Ovo je dubokoumno, nema pravne pomoci ako se neko naljuti na sudiju.
Ovaj mladi kadar SDA je jak. Sabrane mudrosti nana na jednom mjestu.
-
mario001
#24783 Re: SDA-All about
Danas si pravnikmadner wrote:Ovo je dubokoumno, nema pravne pomoci ako se neko naljuti na sudiju.
Mozes li nas malo bolje upoznati sa slucajem, i naravno ponuditi rjesenje koje oni nisu nasli za 16 godina
- GeeTnT
#24784 Re: SDA-All about
Kakve veze ima sda sa Senadovom privatnom tuzbom? Jeli tuzbe uopste bilo ili da vjerujemo ispisanom tekstu na komadu stiropora?JoseMujica wrote:đe piše da je senad u sda?
Sud se nije ni oglasio povodom ovog slucaja, a mi smo potrcali da osudjujemo...jbg..mi smo iznad suda?
medja (povrsina 450 m2)...spor sa bratom (ako sam dobro razumio)...tuca njihove djece (razbijen nos)...
Kazu da su ga vlasti obilazile, medjutim, lik je odbijao bilo kakvu saradnju...
Sva pitanja na koje cemo (nadam se) dobiti odgovor u vecerasnjim odgovorima info emisija.
- Bosanski_kralj
#24785 Re: SDA-All about
U međuvremenu u Bihaću Izetbegović Mlađi je odlikovan titulom počasnog građanina tog avnojskog grada
. I meni je došlo da se zapalim
- Bosanski_kralj
#24786 Re: SDA-All about
Bravo za sudiju koji ne zna riješiti spor oko međe za 16 godina. Klasični primjer današnjih stručanjaka koji su upravo preko SDA pograbili mjesta u raznim bitnim institucijama, iako od tog posla nemaju pojma, pa nam se i dešava to što nam se dešava.mario001 wrote:Danas si pravnikmadner wrote:Ovo je dubokoumno, nema pravne pomoci ako se neko naljuti na sudiju.
Ovaj mladi kadar SDA je jak. Sabrane mudrosti nana na jednom mjestu.![]()
Mozes li nas malo bolje upoznati sa slucajem, i naravno ponuditi rjesenje koje oni nisu nasli za 16 godina![]()
-
mario001
#24787 Re: SDA-All about
Sad ce mander ponuditi adakvatan odgovorGeeTnT wrote:Kakve veze ima sda sa Senadovom privatnom tuzbom? Jeli tuzbe uopste bilo ili da vjerujemo ispisanom tekstu na komadu stiropora?JoseMujica wrote:đe piše da je senad u sda?
Sud se nije ni oglasio povodom ovog slucaja, a mi smo potrcali da osudjujemo...jbg..mi smo iznad suda?
medja (povrsina 450 m2)...spor sa bratom (ako sam dobro razumio)...tuca njihove djece (razbijen nos)...
Kazu da su ga vlasti obilazile, medjutim, lik je odbijao bilo kakvu saradnju...
Sva pitanja na koje cemo (nadam se) dobiti odgovor u vecerasnjim odgovorima info emisija.
-
mario001
#24788 Re: SDA-All about
Brava za vas koji se time ne bavite ali mislite da znate bolje od sudija..Bosanski_kralj wrote:Bravo za sudiju koji ne zna riješiti spor oko međe za 16 godina. Klasični primjer današnjih stručanjaka koji su upravo preko SDA pograbili mjesta u raznim bitnim institucijama, iako od tog posla nemaju pojma, pa nam se i dešava to što nam se dešava.mario001 wrote:Danas si pravnikmadner wrote:Ovo je dubokoumno, nema pravne pomoci ako se neko naljuti na sudiju.
Ovaj mladi kadar SDA je jak. Sabrane mudrosti nana na jednom mjestu.![]()
Mozes li nas malo bolje upoznati sa slucajem, i naravno ponuditi rjesenje koje oni nisu nasli za 16 godina![]()
- GeeTnT
#24789 Re: SDA-All about
Ipak ocekujem da ce Kadija Mujica dati pravni lijek po ovom pitanju...tj..jeli ima u ovome svemu ciganluka ili je drzava tj. sda ponovo pala na ispitu.
- Bosanski_kralj
#24790 Re: SDA-All about
Poprilično sam upoznat sa ovom materijom, za razliku od tebe. Govoriti da se neki spor ne može riješiti, usudi se reći samo notorni bezobraznik ili notorna neznalica.mario001 wrote: Brava za vas koji se time ne bavite ali mislite da znate bolje od sudija..
- GeeTnT
#24791 Re: SDA-All about
Daj nam onda odgovor da ne cekamo dnevnik.Bosanski_kralj wrote:Poprilično sam upoznat sa ovom materijom, za razliku od tebe. Govoriti da se neki spor ne može riješiti, usudi se reći samo notorni bezobraznik ili notorna neznalica.mario001 wrote: Brava za vas koji se time ne bavite ali mislite da znate bolje od sudija..
- Bosanski_kralj
#24792 Re: SDA-All about
Klasični SDA glasač, još uvijek se informiše preko Dnevnika u pola 8.GeeTnT wrote:Daj nam onda odgovor da ne cekamo dnevnik.Bosanski_kralj wrote:Poprilično sam upoznat sa ovom materijom, za razliku od tebe. Govoriti da se neki spor ne može riješiti, usudi se reći samo notorni bezobraznik ili notorna neznalica.mario001 wrote: Brava za vas koji se time ne bavite ali mislite da znate bolje od sudija..
- GeeTnT
#24793 Re: SDA-All about
..ja bio ubjedjen da se sda glasaci informisu na jumi...eee jbg... nikad necu stat na zelenu granu.
-
mario001
#24794 Re: SDA-All about
Prvo bi trebao znati citati, ja to nisam rekao i ne znam kako si to "izvukao" ali sam rekao da je tesko, sto je ocito obzirom da toliko dugo spor traje.Bosanski_kralj wrote:Poprilično sam upoznat sa ovom materijom, za razliku od tebe. Govoriti da se neki spor ne može riješiti, usudi se reći samo notorni bezobraznik ili notorna neznalica.mario001 wrote: Brava za vas koji se time ne bavite ali mislite da znate bolje od sudija..
A sada da vidimo kako bi ti ovo zavrsio, naravno da ne trebas znati nesto o tom slucaju
- madner
#24795 Re: SDA-All about
Koji genijalci, pravdaju sud koji 16 godina ne moze rjesiti medju.
Samo sabura, ako se braca dogovore ne mora se presuditi.
- JoseMujica
#24796 Re: SDA-All about
mario001 wrote:Kada braca nesto ne mogu da dogovore tesko da tu ima pravne pomoci, posebno kada je zemlja u pitanju...tu su Bosnjaci najosjetljiviji...JoseMujica wrote:nije se on zapalio zbog sporenja već što sud nije u stanju da 16 godina riješi taj spor
toliko o pravnoj državi
koji klinac sudija prima platu ako za 16 godina nije u stanju da presudi
bogati HM ne kakari
-
mario001
#24797 Re: SDA-All about
Meni je vece pitanje zasto nikada nije obavjesten o slucaju...ali i dalje ne kontam zasto o ovome pricamo na ovoj temi???koji klinac sudija prima platu ako za 16 godina nije u stanju da presudii policija da tu presudu izvrši
Sreca pa nije ozbiljnije stradao
- GeeTnT
#24798 Re: SDA-All about
Ima ona prica koja kaze da je "medja" iskolovala advokatovog sina....elem.."medju" je rijesio sincina drugi dan, pa se pohvalio babi, starom kadiji...madner wrote:Koji genijalci, pravdaju sud koji 16 godina ne moze rjesiti medju.
Ovaj mu rece: "Kakav idiot"!
- dakine
#24799 Re: SDA-All about
Mi kad shvatimo da nam je Bakir Izetbegovic i SDA veci dusmanin i veci problem od Milirada Dodika i SNSD-a, onda se imamo cemu nadati. DA BOG DA GA RAK IZJEO!!!!!
- madner
#24800 Re: SDA-All about
Ima ona prica kada su se pravili da je "medja" nerjesiv fenomen.GeeTnT wrote:Ima ona prica koja kaze da je "medja" iskolovala advokatovog sina....elem.."medju" je rijesio sincina drugi dan, pa se pohvalio babi, starom kadiji...madner wrote:Koji genijalci, pravdaju sud koji 16 godina ne moze rjesiti medju.
Ovaj mu rece: "Kakav idiot"!
Tuzna prica o glupim ljudima.