AlfaKentaur wrote:SDA (Bosnjaci) nisu zapoceli rat niti su se "igrali" rata vec su bili zaposleni braneci svoju drzavu i svoje gole zivote od srpsko-cetnicko fasisticke agresije
Samim tim što poistovjećuješ SDA i Bošnjake pokazuješ da nemaš pojma o suštini ove države, o njenoj historiji, odbrani, budućnosti. Ova država je puna ljudi koji nikad nisu bili dijelom SDA, niti za nju glasali, a istovremeno nemaju problem da budu Bošnjaci, Bosanci, muslimani, šta god ko želi i osjeća. Ti ljudi su se borili za ovu državu, činili sve da znanjem, radom i idejama unaprijede njenu kulturu, ekonomiju i ljepotu i nikad nisu odustali od njenog suvereniteta i cjelovitosti. Za to vrijeme, SDA je dijelila i pljačkala ovu državu. SDA nije branila BiH, nego su je branili njeni građani. Da nije bilo političke izdaje od strane SDA i dezorijentiranog Alije, prodaje oružja narodu, pljačkanja humanitarne pomoći i novca za odbranu, sve u organizaciji SDA, vjerovatno bi ova zemlja i bila odbranjena.
AlfaKentaur wrote:Nemoj da jos jednom cujem to sranje da su svi krivi za rat
To kući svojoj kad dođeš uvodi velikoseljačku diktaturu i prosipaj demagogiju.
Meni nisu upitni krivci za rat, mene i moj narod zanima da unutrašnja izdaja jednog dana dođe na naplatu.
AlfaKentaur wrote:Pomiri se da vas SDP-ovce narod mrzi i da ste potopljeni na izborima!
Pomiri se ti s tim da za SDP glasa pismen narod, koji zna i uskratiti podršku kad nekome treba poslati poruku. To se ovaj put i desilo. Poruka je da Zlatko mora otići. I Zlatko će morati otići, a glasači su spremni već na sljedećim izborima vratiti SDP-u povjerenje. Za to vrijeme, vi koji ste ovce SDA, da vam kandiduju psa lutalicu sa ulice vi biste za njega glasali. Znači, najobičnije ovce, koje SDA, kao iskusna kriminalna organizacija koja ruši ovu zemlju, uspješno vuče za nos i iskorištava.