SDA-All about

Post Reply
luckylaka

#1176 Re: SDA-All about

Post by luckylaka »

CaCO3 wrote:Ispusio je onaj ko vise nije u vlasti, uskoro ce im biti kabineti zakljucani i promijenjene brave, kao sto je to uradio Hamdija Lipovaca u USK, nema vise ulaska u Vladu i u preduzeca ;)
E moj Hamdija ako je ovo vrh politike koju vodite tesko se ovom narodu.Cime se tipovi hvale jadna majko.Zakljucati kancelarije kako to jadno izgleda za nepismena insana.Zakljucajte fabrike,skole,crkve,dzamije otkljucajte zatvore i polako se pripremajte bagro razbojnicka razni tihici,zlatke,fahre,lijani ...pozatvarali su pokrali ssto se moglo.Skoro pa nema vise sta.ALI,,nicija nije do zore,,trazit ce te misiju rupu
Akibh

#1177 Re: SDA-All about

Post by Akibh »

guruman wrote:Gotovo je gotovo,gotovo je gotovo...........ko nešto ubjeđuju druge,mi bi trebali prestati vjerovati sami sebi i svojim očima .
Koga bolan vi lazete, koga vi lozite?
Pa vjeruj svojim ocima, razmisljaj, nadji razliku:
- Behmen i prethodnici? Ovi su lopovi i kriminalci, Behmen je postenjacina i dobricina i sve nam je krenulo nabolje s njim..
- Niksic i prethodnici? Oni nisu nista radili a ovaj razvaljuje... Pa cak je i za putne troskove sa autobusom nabio 20% vise troskova
- Opstina Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo, Novi Grad? U Centru i NG-u tece med i mlijeko, a vam se nema sta da jede
Opstine Bihac, Tuzla,...? Dugogodisnja vladavina SDP-a pa su ovo i dvije najrazvijenije opstine u BiH...aaaa... Pitaj krajisnike sta misle o Lipovaci, neki dan sam gore isao poslovno - Lipovaca je lopovcina 1/1.

Bezveze vam pricat, nemoj da bi neko zucno o kriminalu, nepotizmu, rastrosnosti ovih 'multnietnicara'
Halcyon

#1178 Re: SDA-All about

Post by Halcyon »

Neće, budi siguran u to. :)
jon_jovi

#1179 Re: SDA-All about

Post by jon_jovi »

Koliko ima mekama u SDA?
Halcyon

#1180 Re: SDA-All about

Post by Halcyon »

cetmi wrote:Vidjećemo.
Vidjet ćeš. :)
bihac-x

#1181 Re: SDA-All about

Post by bihac-x »

Sa ponosom objavljujem SDA JE NA USK POLITICKI MRTVAC :D
trafa

#1182 Re: SDA-All about

Post by trafa »

Tihic daje izjave kao da zadnjih 20 godina nije ni postojalo.
addem

#1183 Re: SDA-All about

Post by addem »

Sta ima lose. Nova vlast ce imati dvije godine da pokaze jel bolje sa SDA il nije. Ne znam zasto je lose da SDA malo ode u opoziciju. Svakako i sama stranka treba da se procisti.
%tacno*

#1184 Re: SDA-All about

Post by %tacno* »

addem wrote:Sta ima lose. Nova vlast ce imati dvije godine da pokaze jel bolje sa SDA il nije. Ne znam zasto je lose da SDA malo ode u opoziciju. Svakako i sama stranka treba da se procisti.
Nista to ne bi bilo strasno da je to odmah uradjeno a ne na ovakav cirkus.
Kada pogledam ko ostaje da se bori za BiH pravo me strah za istu.
Nije ni SDA bila bastion ali uradili su vise od svih ostalih zajedno a to ih opet ne svrstava u neku ''dobru'' stranku. I oni su daleko od toga.
DELEGACIJA

#1185 Re: SDA-All about

Post by DELEGACIJA »

kovacica wrote:
Čovjek

De mi reci, šta je tebi tvoj mentor Zlatko rekao o Komšiću? Je li sada Komšić Legitiman ili Nelegitiman Hrvat?

Bas me intersuje odgovor na ovo pitanje?
Šta bi sa odgovorom :? :? :? :? Možda ga preskočih :lol: :lol: :lol:
Akibh

#1186 Re: SDA-All about

Post by Akibh »

addem wrote:Sta ima lose. Nova vlast ce imati dvije godine da pokaze jel bolje sa SDA il nije. Ne znam zasto je lose da SDA malo ode u opoziciju. Svakako i sama stranka treba da se procisti.
Otkud ikom pravo da uzme tek tako dvije protekle godine za svoje eksperimente, otkud ikom pravo da gura zemlju u blokade i propast dok eksperimentira.
Sve ok ,nije lose (sto se mene tice neka ih tamo godinama) ali ako umjesto nje uskacu HDZ i SBB - najvece zlo BiH, onda je prelose
Melami

#1187 Re: SDA-All about

Post by Melami »

Nije SDA zlatna al SDP je javno pokazao kakav je, kao i HDZ.
SDP je bio protiv SBBBH cijelo vrijeme i znamo sta je mr Lagumdjic pricao o mr Radovncvic a HDZ je cijelo vrijeme opstruirao rad svih nivoa vlasti maltene, na kraju SDP je skonto kako bi najlakse bilo SDA izbaciti iz vlasti i sklopiti koaliciju sa HDZom i SBBBH
Platformas

#1188 Re: SDA-All about

Post by Platformas »

Akibh wrote:
Otkud ikom pravo da uzme tek tako dvije protekle godine za svoje eksperimente, otkud ikom pravo da gura zemlju u blokade i propast dok eksperimentira.
Sve ok ,nije lose (sto se mene tice neka ih tamo godinama) ali ako umjesto nje uskacu HDZ i SBB - najvece zlo BiH, onda je prelose

Odkud nekom pravo da nam svima uzme 20 godina zivota ?
Melami

#1189 Re: SDA-All about

Post by Melami »

Mislim da ce se na narednim izborima SDPu ovo vratiti debelo. Procice kao SBiH na ovim, nadam se da sam potrefio naziv stranke. one Harisove.
Last edited by Melami on 25/06/2012 10:23, edited 1 time in total.
Halcyon

#1190 Re: SDA-All about

Post by Halcyon »

Platformas wrote:
Akibh wrote:

Odkud nekom pravo da nam svima uzme 20 godina zivota ?
Dosadni ste više s tih 20 godina. Ovaj ćete mandat potrošit na blebetanje o 20 godina vladavine SDA? Jer jedino o SDA i znate pričat, znam kako to ide u Tuzli. Cijela predizborna kampanja bazirana na pljuvačini po SDA (koja ovdje nit je kad bila na vlasti, nit će kad bit). Ništa program, ništa vizija, samo o SDA.
Melami

#1191 Re: SDA-All about

Post by Melami »

Avaz pljuje po SDA na sve strane, ono bas neofirno. hahahha Ovo vise nije dno dna, ovi su vec daleko ispod toga.
Halcyon

#1192 Re: SDA-All about

Post by Halcyon »

Jadna ova država s kakvom mafijom ima posla...
Platformas

#1193 Re: SDA-All about

Post by Platformas »

Halcyon wrote:
Dosadni ste više s tih 20 godina. Ovaj ćete mandat potrošit na blebetanje o 20 godina vladavine SDA? Jer jedino o SDA i znate pričat, znam kako to ide u Tuzli. Cijela predizborna kampanja bazirana na pljuvačini po SDA (koja ovdje nit je kad bila na vlasti, nit će kad bit). Ništa program, ništa vizija, samo o SDA.

Ko to mi, ko ce potrosit' mandat ? Ja ?
Klasicna spika, ako niste sa nama onda ste protiv nas. Ja samo kazem sta smo dobili za 20 godina i neces mi ti zabranit da pricam o izgubljenih 20 godina, neki dan na onoj listi smo najjadnija drzava za zivjet, ko je nas tu doveo ? Vanzemaljci ?

Tuzla i jeste koliko toliko zdrava sredina zbog toga sto SDA nije na vlasti.
Melami

#1194 Re: SDA-All about

Post by Melami »

kovacica wrote:
Melami

Avaz pljuje po SDA na sve strane, ono bas neofirno. hahahha Ovo vise nije dno dna, ovi su vec daleko ispod toga.
:-D SDA im postala opsesija ..

- iako nisam ljubitelj SDA ali ovo je prevrsilo svaku mjeru.
upravo, kako to odjednom sve ispliva na povrsinu.
Mislim svima je jasno da su svi do jednog lopovi, al brate ovi ga bas pretjerase, bas SDP i svi ostali savrseni. Pa nije SDA bio sam na vlasti 20 godina, zna se kako kod nas sve to funkcionise, bez dogovora 3 strane, ili najmanje dvije, nema nista, kako se sad to samo o SDA prica.
jazzer

#1195 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

Halcyon wrote:Dosadni ste više s tih 20 godina. Ovaj ćete mandat potrošit na blebetanje o 20 godina vladavine SDA? Jer jedino o SDA i znate pričat, znam kako to ide u Tuzli. Cijela predizborna kampanja bazirana na pljuvačini po SDA (koja ovdje nit je kad bila na vlasti, nit će kad bit). Ništa program, ništa vizija, samo o SDA.
Najbolje bi bilo da zaboravimo prethodnih 20 godina, je l de? Kao da ih nije ni bilo.
Jedino gore od SDA su argumenti kojima ih branite :)
Halcyon wrote:...Ništa program, ništa vizija, samo o SDA
kako se zove program koji je SDA zastupala proteklih 20 godina? Ovo ozbiljno pitam, nije zajebancija.
Bosnjak333

#1196 Re: SDA-All about

Post by Bosnjak333 »

Platformas wrote:
Halcyon wrote:

Ko to mi, ko ce potrosit' mandat ? Ja ?
Klasicna spika, ako niste sa nama onda ste protiv nas. Ja samo kazem sta smo dobili za 20 godina i neces mi ti zabranit da pricam o izgubljenih 20 godina, neki dan na onoj listi smo najjadnija drzava za zivjet, ko je nas tu doveo ? Vanzemaljci ?

Tuzla i jeste koliko toliko zdrava sredina zbog toga sto SDA nije na vlasti.
Tuzla zdrava sredina :lol: :lol: :lol: .Pa Tuzla najveca poslijeratna propast kako na sportskom,kulturnom tako i na industrijskom planu,unistili su sve sto moglo unistiti.Jedino po cemu je jos ostala prepoznatljiva je ovo slano jezero i nista vise...
condy

#1197 Re: SDA-All about

Post by condy »

I Desnica nije više zelenko već crvenko :D
Platformas

#1198 Re: SDA-All about

Post by Platformas »

Bosnjak333 wrote: Tuzla zdrava sredina :lol: :lol: :lol: .Pa Tuzla najveca poslijeratna propast kako na sportskom,kulturnom tako i na industrijskom planu,unistili su sve sto moglo unistiti.Jedino po cemu je jos ostala prepoznatljiva je ovo slano jezero i nista vise...
Moras razlikovati kanton i grad, u kantonu je SDA do sada bila na vlasti.
Melami

#1199 Re: SDA-All about

Post by Melami »

jazzer wrote:
Halcyon wrote:Dosadni ste više s tih 20 godina. Ovaj ćete mandat potrošit na blebetanje o 20 godina vladavine SDA? Jer jedino o SDA i znate pričat, znam kako to ide u Tuzli. Cijela predizborna kampanja bazirana na pljuvačini po SDA (koja ovdje nit je kad bila na vlasti, nit će kad bit). Ništa program, ništa vizija, samo o SDA.
Najbolje bi bilo da zaboravimo prethodnih 20 godina, je l de? Kao da ih nije ni bilo.
Jedino gore od SDA su argumenti kojima ih branite :)
Halcyon wrote:...Ništa program, ništa vizija, samo o SDA
kako se zove program koji je SDA zastupala proteklih 20 godina? Ovo ozbiljno pitam, nije zajebancija.
SDA je mnogo toga uradio sa bosnjake.
addem

#1200 Re: SDA-All about

Post by addem »

Hajmo SDA-ovci recite jel Alija Budnjo kupio posteno i normalno one silne hotele na Ilidzi?
Post Reply