Jest, nakon sto je nakr'o moze sad...tipicno mazanje ociju pred lokalne izboreheroj84 wrote:Semso Mehmedovic iz SDA pokrenuo inicijativu da im se plate u parlamentu smanje za 20 %... Svaka cast! E sada da vidimo ko ce bti protiv i hocel federalna ih tacno nabrojati...
SDA-All about
- fidoremilienko
#1076 Re: SDA-All about
- Skijaš
#1077 Re: SDA-All about
Valja li prijedlog ili ne valja ? To je sve što je bitno. Čuj on se nakr'o pa sad treba pustiti i druge ?fidoremilienko wrote:Jest, nakon sto je nakr'o moze sad...tipicno mazanje ociju pred lokalne izboreheroj84 wrote:Semso Mehmedovic iz SDA pokrenuo inicijativu da im se plate u parlamentu smanje za 20 %... Svaka cast! E sada da vidimo ko ce bti protiv i hocel federalna ih tacno nabrojati...
- fidoremilienko
#1078 Re: SDA-All about
Prjedlog valja, ali licemjerstvo ne valja. Sad mi dobro dodje ona "ko o cemu, kurva o postenju..."Skijaš wrote:Valja li prijedlog ili ne valja ? To je sve što je bitno. Čuj on se nakr'o pa sad treba pustiti i druge ?fidoremilienko wrote:Jest, nakon sto je nakr'o moze sad...tipicno mazanje ociju pred lokalne izboreheroj84 wrote:Semso Mehmedovic iz SDA pokrenuo inicijativu da im se plate u parlamentu smanje za 20 %... Svaka cast! E sada da vidimo ko ce bti protiv i hocel federalna ih tacno nabrojati...
- Corto Maltese
#1079 Re: SDA-All about
Ali SDP i SNSD ne daju da se narodu mažu oči, te su ovu inicijativu, u osnovi već sedam godina staru, složno odbili.fidoremilienko wrote:Jest, nakon sto je nakr'o moze sad...tipicno mazanje ociju pred lokalne izboreheroj84 wrote:Semso Mehmedovic iz SDA pokrenuo inicijativu da im se plate u parlamentu smanje za 20 %... Svaka cast! E sada da vidimo ko ce bti protiv i hocel federalna ih tacno nabrojati...
http://www.klix.ba/vijesti/bih/smanjenj ... /120427152
- Skijaš
#1080 Re: SDA-All about
Znaaaaaačiiiiiiii, prijedlog je trebalo podržati ?fidoremilienko wrote:Prjedlog valja, ali licemjerstvo ne valja. Sad mi dobro dodje ona "ko o cemu, kurva o postenju..."Skijaš wrote:Valja li prijedlog ili ne valja ? To je sve što je bitno. Čuj on se nakr'o pa sad treba pustiti i druge ?fidoremilienko wrote:
Jest, nakon sto je nakr'o moze sad...tipicno mazanje ociju pred lokalne izbore
- fidoremilienko
#1081 Re: SDA-All about
Sto bi prihvatili?Corto Maltese wrote:Ali SDP i SNSD ne daju da se narodu mažu oči, te su ovu inicijativu, u osnovi već sedam godina staru, složno odbili.fidoremilienko wrote:Jest, nakon sto je nakr'o moze sad...tipicno mazanje ociju pred lokalne izboreheroj84 wrote:Semso Mehmedovic iz SDA pokrenuo inicijativu da im se plate u parlamentu smanje za 20 %... Svaka cast! E sada da vidimo ko ce bti protiv i hocel federalna ih tacno nabrojati...
http://www.klix.ba/vijesti/bih/smanjenj ... /120427152
E pa stvarno, ludnica. Bili tolike godine u vlasti i nista po tom pitanju nisu ucinili, sad kad treba da ih istjeraju, SDA se toboze interesuje za narod i drzavu.
- fidoremilienko
#1082 Re: SDA-All about
Tacno tako. Samo se pitam sto taj prijedlog nije dosao ranije? Zasto SDA nije krenula sa kresanjem kadrova na svim nivoima vlasti? Imali su vremena. Zasto, o zasto? Milion zasto, niti jedan da valja zato...Skijaš wrote: Znaaaaaačiiiiiiii, prijedlog je trebalo podržati ?
-
Bosnjak333
#1083 Re: SDA-All about
Kako to Avaz nije objavio.heroj84 wrote:Semso Mehmedovic iz SDA pokrenuo inicijativu da im se plate u parlamentu smanje za 20 %... Svaka cast! E sada da vidimo ko ce bti protiv i hocel federalna ih tacno nabrojati...
- Skijaš
#1084 Re: SDA-All about
Pa znamo, SDA likovi su poput šugavih kerova pored kontejnera i tu ne treba imati iluzije. Ali kad predlože nešto dobro, to treba podržati a ne da SDP za zadržavanje privilegija pokuša kriviti SDA. Mislim, jesusfuckingchrist, zar imaju tako nisko mišljenje o svojim glasačima ?fidoremilienko wrote:Tacno tako. Samo se pitam sto taj prijedlog nije dosao ranije? Zasto SDA nije krenula sa kresanjem kadrova na svim nivoima vlasti? Imali su vremena. Zasto, o zasto? Milion zasto, niti jedan da valja zato...Skijaš wrote: Znaaaaaačiiiiiiii, prijedlog je trebalo podržati ?
- fidoremilienko
#1085 Re: SDA-All about
Hebe se meni i za jedne i za druge. Najvolje bi bilo da se moze gumicom izbrisati sveSkijaš wrote:Pa znamo, SDA likovi su poput šugavih kerova pored kontejnera i tu ne treba imati iluzije. Ali kad predlože nešto dobro, to treba podržati a ne da SDP za zadržavanje privilegija pokuša kriviti SDA. Mislim, jesusfuckingchrist, zar imaju tako nisko mišljenje o svojim glasačima ?fidoremilienko wrote:Tacno tako. Samo se pitam sto taj prijedlog nije dosao ranije? Zasto SDA nije krenula sa kresanjem kadrova na svim nivoima vlasti? Imali su vremena. Zasto, o zasto? Milion zasto, niti jedan da valja zato...Skijaš wrote: Znaaaaaačiiiiiiii, prijedlog je trebalo podržati ?
-
K1ng30
#1086 Re: SDA-All about
Fakat se pitam jesu li ovi iz SDA normalni,20 godina povecavaju sebi plate i kad su otjerani sa vlasti sad treba smanjit plate. Samo u BiH se ovo moze desavat cccc
- Skijaš
#1087 Re: SDA-All about
Da, oni su debili. A veći su debili oni koji to odbijaju uz objašnjenje da se radi o licemjerju SDA.K1ng30 wrote:Fakat se pitam jesu li ovi iz SDA normalni,20 godina povecavaju sebi plate i kad su otjerani sa vlasti sad treba smanjit plate. Samo u BiH se ovo moze desavat cccc
- fidoremilienko
#1088 Re: SDA-All about
Sve je ok, samo bih ja to obrnuo. Po meni su veci debili SDA-ovceSkijaš wrote:Da, oni su debili. A veći su debili oni koji to odbijaju uz objašnjenje da se radi o licemjerju SDA.K1ng30 wrote:Fakat se pitam jesu li ovi iz SDA normalni,20 godina povecavaju sebi plate i kad su otjerani sa vlasti sad treba smanjit plate. Samo u BiH se ovo moze desavat cccc
- ScoobyDoo
#1089 Re: SDA-All about
Nemoj se uvrijediti, jer rijetko komentarisem na ovom podforumu, po broju postova nikako jeldecondy wrote:SDU i LDS-ne hvala; Naša stranka- ko zna možda, ali za sada sigurno apstiniram...Skijaš wrote:Glasaj za Našu Stranku, SDU, LDScondy wrote:Ni Tihiću ni Lagumdziji a pogotovo Radončiću, nije stalo do države, već do fotelja i vlasti. To je njima jedino bitno, vlast i moć a sve drugo može propast ( i propada ). Svako onaj ko izadje na izbore i uopće glasa, po meni je budala!
Za koga da ovdje glasam![]()
Neću više glasati, jer ne želim na bilo koji način, pa i na taj način, da legitimišem lopovluk i korupciju.
-
Trebam te
#1090 Re: SDA-All about
Bravo za post, treba izaci na izbore i glasati.
Gradjani koji ne izadju na izbore cesta praksa je da njihov glas zaokruzi neko u korist svoje stranke
Gradjani koji ne izadju na izbore cesta praksa je da njihov glas zaokruzi neko u korist svoje stranke
-
heroj84
#1091 Re: SDA-All about
I ako je pluralizam neka je.. Hajde sada da budu svi sto veci pluralisti pa predloze jos vece smanjenje takvih naknada... I ne znam da li ste upoznatti al isti taj Semso Mehmedovic od svoje naknade djeli 20 stipendija za studente... Eto i to je pluralizam al ajde neka svi budu pluralisti pa ako ima 42 zastupnika i neka tako daju,to je odmah 800 stipednija mjesecno... Samo mi nije jasno sto SDA ne promovise likove poput njega,Senada Sepica, Nedzada Koldze i slicnih a ne teletabise poput Kaplana...
-
Bosnjak333
#1092 Re: SDA-All about
Kako ih ne promovise??Pa i da ih promovise svima bi im Avaz nasao manu i citajuci te clanke,a ne znajuci da li su istiniti vecina forumasa bi ih popljuvala.Ja apsolutno ne vidim problem sa Kaplanom,slusao sam mnoge diskusije sa njim i mogu reci da momak nije glup,ima lijepih ideja,iako mlad i neiskusan dobro se snalazi u kriminalnom poslu politicara.Avaz nema nikakve ozbiljne uvrede na racun Kaplana osim price gdje izlazi,s kim je vidjen,ko mu je nova djevojka i slicne gluposti.heroj84 wrote:I ako je pluralizam neka je.. Hajde sada da budu svi sto veci pluralisti pa predloze jos vece smanjenje takvih naknada... I ne znam da li ste upoznatti al isti taj Semso Mehmedovic od svoje naknade djeli 20 stipendija za studente... Eto i to je pluralizam al ajde neka svi budu pluralisti pa ako ima 42 zastupnika i neka tako daju,to je odmah 800 stipednija mjesecno... Samo mi nije jasno sto SDA ne promovise likove poput njega,Senada Sepica, Nedzada Koldze i slicnih a ne teletabise poput Kaplana...
-
heroj84
#1093 Re: SDA-All about
iskreno nijednog ne poznajem licno al sam tog sepica gledao na tv1 i ostavio mi je poz utisak a za semsu sam cuo od prijatelja iz tesnja... a u vezi kodze znam jer zivim na grbaviciBosnjak333 wrote:Kako ih ne promovise??Pa i da ih promovise svima bi im Avaz nasao manu i citajuci te clanke,a ne znajuci da li su istiniti vecina forumasa bi ih popljuvala.Ja apsolutno ne vidim problem sa Kaplanom,slusao sam mnoge diskusije sa njim i mogu reci da momak nije glup,ima lijepih ideja,iako mlad i neiskusan dobro se snalazi u kriminalnom poslu politicara.Avaz nema nikakve ozbiljne uvrede na racun Kaplana osim price gdje izlazi,s kim je vidjen,ko mu je nova djevojka i slicne gluposti.heroj84 wrote:I ako je pluralizam neka je.. Hajde sada da budu svi sto veci pluralisti pa predloze jos vece smanjenje takvih naknada... I ne znam da li ste upoznatti al isti taj Semso Mehmedovic od svoje naknade djeli 20 stipendija za studente... Eto i to je pluralizam al ajde neka svi budu pluralisti pa ako ima 42 zastupnika i neka tako daju,to je odmah 800 stipednija mjesecno... Samo mi nije jasno sto SDA ne promovise likove poput njega,Senada Sepica, Nedzada Koldze i slicnih a ne teletabise poput Kaplana...
-
Erased
#1094 Re: SDA-All about
Skijaš. Ohani malo sa tiketiranjem SDA kadrova. U jednom postu si rekao da su to sugavi kerovi. Molim te uporedi malo izborne liste i karakteristike kandidata iz SDA i ostalih stranaka, narocito na lokalnim izborima, pa ce ti sve biti jasno. 
-
Bosnjak333
#1095 Re: SDA-All about
Ja realno u svome gradu kad uporedim liste sa kandidatima za OV svih stranaka dodjem do zakljucka da SDA ima daleko najobrazovaniji kadar,sad koliko vole ukrasti,slagati,prevariti njima na dusu.Kod SDP-ovaca imate onih zadrtih komunjara koji jedva osnovnu skolu imaju,ali su zato veoma odani svome velikom vodji pa im za OV skola nije ni potrebna.Erased wrote:Skijaš. Ohani malo sa tiketiranjem SDA kadrova. U jednom postu si rekao da su to sugavi kerovi. Molim te uporedi malo izborne liste i karakteristike kandidata iz SDA i ostalih stranaka, narocito na lokalnim izborima, pa ce ti sve biti jasno.
- madner
#1096 Re: SDA-All about
Koji je to grad, treba napraviti reportazu o njemu. 
-
Bosnjak333
#1097 Re: SDA-All about
Grad u kojem je SDP potpuno nebitan faktor,u kojem osvoji jedva sacicu glasova i to uglavnom od rodbine i prijatelja.Tako ce biti sve dok one stare i nepismene komunjare od 60 i kusur godina ne izbace sa liste i dovedu pametnu i obrazovanu omladinu,a to je mislim nikada.Njima je svima cilj ukrasti i opljackati,kao i Zlaji.Ne kaze se dzaba s kim si takav si.madner wrote:Koji je to grad, treba napraviti reportazu o njemu.
- madner
#1098 Re: SDA-All about
Onda to ipak nije grad, jer u svim gradovima BiH SDP ima bolji prolaz. Da ne mislis na mjesto?
-
Bosnjak333
#1099 Re: SDA-All about
...
Last edited by Anonymous on 21/06/2012 18:05, edited 1 time in total.
Reason: .
Reason: .
- dada-bis
#1100 Re: SDA-All about
To je vjerovatno selendra u kojoj Kamber određuje kad će se piškit a kad kakitBosnjak333 wrote:Grad u kojem je SDP potpuno nebitan faktor,u kojem osvoji jedva sacicu glasova i to uglavnom od rodbine i prijatelja.Tako ce biti sve dok one stare i nepismene komunjare od 60 i kusur godina ne izbace sa liste i dovedu pametnu i obrazovanu omladinu,a to je mislim nikada.Njima je svima cilj ukrasti i opljackati,kao i Zlaji.Ne kaze se dzaba s kim si takav si.madner wrote:Koji je to grad, treba napraviti reportazu o njemu.