za koga biste vi glasali da leti sa farme? imate li svog kandidata? ja predlažem Nikolu. Nikola je vec dugo u vijecu ministara, pa bilo bi red da prvi ode. a i Sredoje. i Zlatko, naravno, jer nije bio dobar
Šarović, Okolić i Mitrovićka napustili farmu
-
uzgajivac
#1 Šarović, Okolić i Mitrovićka napustili farmu
Predstavnički dom PSBiH, većinskim brojem glasova, usvojio je odluku o smjeni ministra Šarovića.Također, smijenjeni su zamjenik ministra odbrane BiH za upravljanje resursima Mirko Okolić i zamjenica ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH Radmila Mitrović.
za koga biste vi glasali da leti sa farme? imate li svog kandidata? ja predlažem Nikolu. Nikola je vec dugo u vijecu ministara, pa bilo bi red da prvi ode. a i Sredoje. i Zlatko, naravno, jer nije bio dobar
-
uzgajivac
#2 Re: Šarović, Okolić i Mitrovićka napustili farmu
sta je ovo, jel' to niko nije skont'o sta se desava? ljudi, poceli su oduzimati fotelje dajte ukljucite se malo 
- It_is_a_Leclerc
#3 Re: Šarović, Okolić i Mitrovićka napustili farmu
Šta bih trebao plakati za četnofilima koji se sinoć na ATV-u krve ko više mrzi Bošnjake i BiH ?!
-
zavrzlama
#4 Re: Šarović, Okolić i Mitrovićka napustili farmu
neznam zasto probih strana nije jednostavno se uzdrzala na glasanju...to je bio svakako medjucetnicki sukob...
-
Sequoia
#5 Re: Šarović, Okolić i Mitrovićka napustili farmu
Zato sto tu i ne postoji proBiH strana . HDZ 1 HDZ 2 , SDS , SNDSS , SDP , SBB , SDA . Gdje ti vidis porbosanske snage tu . sve i do jedna antibosanska i dusmanska strana . Bandit do bandita , lopov do lopova .zavrzlama wrote:neznam zasto probih strana nije jednostavno se uzdrzala na glasanju...to je bio svakako medjucetnicki sukob...
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#6 Re: Šarović, Okolić i Mitrovićka napustili farmu
Ne pratim farmu godinama