ja tebe više ne mogu čitat'.... oba mi oka.cukelo wrote:lik je ispo budala malo je rec. provalio se. pa ne mozes se igrati bolan za 90% roditelja. da si donio odluku da moraju sva djeca ici na vjeronauku mozda bi to proslo
Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
- hadzinicasa
#676 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#677 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
svaka čast Mustafa...skidam kapu...sad znamo na čemu smo
jednom tokom rata moj dobar drug reče: De bolam Alija reci i nama s kim smo s amerikancima il s irancima...da i mi znamo kome treba šupak ljubit!
zato zaboravite evropu, demokratiju, ljudska prava i ostale zapadnjačke ublehe i ne gubite vrijeme na te budalaštine, nego fino sveti ćitab u ruke i učite ispravne fraze.....škola vam ne treba već se gurajte u prvi saff, a kad grand Mufty prođe uz naklon obavezan Selam iz dubine duše i ljubite ruke....za uspjeh biznisa dijelite za viši cilj, al dijelite kad Mufty gleda jer kad vidi Mufty da ste socijalno i vjerski osvješteni vidi i bog, pa ćete shodno tomu biti nagrađeni od strane kakvog brata kojeg je Mufty ustoličio pa i ovaj mora pokazati socijalnu osvještenost. isto tako kad Mufty govori obavezno šutite, klimajte glavom u znak slaganja (ali kad Mufty gleda) i samo vičite Amin!
predlažem još pandam Dodinim natpisima Dobro došli u Republiku Srpsku, da stavimo dobro došli u Sultanat Sarajevo.
jednom tokom rata moj dobar drug reče: De bolam Alija reci i nama s kim smo s amerikancima il s irancima...da i mi znamo kome treba šupak ljubit!
zato zaboravite evropu, demokratiju, ljudska prava i ostale zapadnjačke ublehe i ne gubite vrijeme na te budalaštine, nego fino sveti ćitab u ruke i učite ispravne fraze.....škola vam ne treba već se gurajte u prvi saff, a kad grand Mufty prođe uz naklon obavezan Selam iz dubine duše i ljubite ruke....za uspjeh biznisa dijelite za viši cilj, al dijelite kad Mufty gleda jer kad vidi Mufty da ste socijalno i vjerski osvješteni vidi i bog, pa ćete shodno tomu biti nagrađeni od strane kakvog brata kojeg je Mufty ustoličio pa i ovaj mora pokazati socijalnu osvještenost. isto tako kad Mufty govori obavezno šutite, klimajte glavom u znak slaganja (ali kad Mufty gleda) i samo vičite Amin!
predlažem još pandam Dodinim natpisima Dobro došli u Republiku Srpsku, da stavimo dobro došli u Sultanat Sarajevo.
- and
#678 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
svakako na ljeto imamo drugih planova.dolazi nam najveći donator gadafi na otvaranje dvora.addem wrote:Pobijedi Cera opet.
cera može reći da je pobijedio kada granice bih budu u sigurnim rukama.
- Imamopobjednika
#679 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Ostavka!
Kada sam govorio da ce doci do povlacenja odluke, mnogi ovdje nisu vjerovali. Dj'es na Rusiju udariti.
Kada sam govorio da ce doci do povlacenja odluke, mnogi ovdje nisu vjerovali. Dj'es na Rusiju udariti.
- Optimus Prime
#680 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Religijska zasljepljenost je boljka ovog drustva.
Predlazem novom ministru obrazovanja KS-o da razmotri uvodjenje "Iluzije o bogu" od Richarda DAwkinsa kao obavezne lektire za srednjoskolce.
Predlazem novom ministru obrazovanja KS-o da razmotri uvodjenje "Iluzije o bogu" od Richarda DAwkinsa kao obavezne lektire za srednjoskolce.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#681 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
ministru svaka cast
ostali levati
ostali levati
- cukelo
#682 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Naravno da nisu vjerovali jer i sad oni misle da onih 90% roditelja nije lazu. ma 100% roditelja u Sa hoce da im djeca idu na vjeronauku. Covjek mora biti hajvan da ne zeli dobro svome djetetu a Islam znaci dobro.Imamopobjednika wrote:Ostavka!![]()
- plain vanilla
#683 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
pa dajte da onda skole pretvorimo u medresecukelo wrote:Naravno da nisu vjerovali jer i sad oni misle da onih 90% roditelja nije lazu. ma 100% roditelja u Sa hoce da im djeca idu na vjeronauku. Covjek mora biti hajvan da ne zeli dobro svome djetetu a Islam znaci dobro.Imamopobjednika wrote:Ostavka!![]()
nek djeca klanjaju svaki vakat, curice neka se pokriju, a za ramazan da ne idu skolu i rijesen problem
- valterbranisarajevo
#684 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Teško se boriti sa klerofašistima. Emir je pokušao, ali nažalost nije uspio..Sada definitivno znamo ko vlada iz sjene u Sarajevu: Reis, MM, vjeroučitelji i ostala bratija. Nema Sarajeva - ovo je Kabul (teško mi je ovo priznati sebi, ali nemam izbora, ne želim više da lažem sebe pričom o sarajevskoj multikulturalnosti, sačuvanim crkvama bla, bla, bla). Sam sam sebe lagao 20 godina, nema više fajde...Izbori su obična farsa i ne treba izlaziti uopšte na njih.... 
- cukelo
#685 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Najbolje da me ukinete kao sto je i ovaj bleso pokuso da ukine vjeronauku. nema vise komunzma ljudi. demokratija odgovara sirenju islama. islam je izmislio demokratiju.hadzinicasa wrote:ja tebe više ne mogu čitat'.... oba mi oka.cukelo wrote:lik je ispo budala malo je rec. provalio se. pa ne mozes se igrati bolan za 90% roditelja. da si donio odluku da moraju sva djeca ici na vjeronauku mozda bi to proslo
- bandini
#686 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
tebi Islam nista dobrog donio nijecukelo wrote:Naravno da nisu vjerovali jer i sad oni misle da onih 90% roditelja nije lazu. ma 100% roditelja u Sa hoce da im djeca idu na vjeronauku. Covjek mora biti hajvan da ne zeli dobro svome djetetu a Islam znaci dobro.Imamopobjednika wrote:Ostavka!![]()
vidi se po nacinu razmisljanja
sta ti znas sta je za mene dobro
zasto govoris u moje ime?
- Banksy
#687 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Katastrofa.
Vrlo loša poruka SDP-a, i narodu i glasačima i svim svojim stranačkim kadrovima. I cijelom društvu.
Između svog ministra i IZ-e, birali su ove druge. Valjda u strahu da ne povrijede ili izgube svoju novu, tek osvojenu glasačku bazu bošnjačkog centra.
Ka-ta-stro-fa.
Suljagiću saučešće. Zelen se uhvatio u kolo s vukovima. Trebao je biti mudriji, zatomiti svoju sujetu i bahatost, pa djelovati zrelo i promišljeno, šteta.
Još je veća šteta što je svojom brzopletošću vratio u igru, na velika vrata, već zaboravljenog reisa.
edit:
prvo se dogovorite šta je istina
Kako saznaje ** No links ** PORTAL, ostavka ministra Suljagića nije konačna, a više informacija javnosti ćebiti poznato nakon završetka sjednice.
Ministar Emir Suljagić podnio ostavku
Ministar obrazovanja i nauke Kantona Sarajevo poslao je premijeru Fikretu Musiću pismenu ostavku, saznaje Sarajevo-x.com iz pouzdanih izvora.
Vrlo loša poruka SDP-a, i narodu i glasačima i svim svojim stranačkim kadrovima. I cijelom društvu.
Između svog ministra i IZ-e, birali su ove druge. Valjda u strahu da ne povrijede ili izgube svoju novu, tek osvojenu glasačku bazu bošnjačkog centra.
Ka-ta-stro-fa.
Suljagiću saučešće. Zelen se uhvatio u kolo s vukovima. Trebao je biti mudriji, zatomiti svoju sujetu i bahatost, pa djelovati zrelo i promišljeno, šteta.
Još je veća šteta što je svojom brzopletošću vratio u igru, na velika vrata, već zaboravljenog reisa.
edit:
prvo se dogovorite šta je istina
Kako saznaje ** No links ** PORTAL, ostavka ministra Suljagića nije konačna, a više informacija javnosti ćebiti poznato nakon završetka sjednice.
Ministar Emir Suljagić podnio ostavku
Ministar obrazovanja i nauke Kantona Sarajevo poslao je premijeru Fikretu Musiću pismenu ostavku, saznaje Sarajevo-x.com iz pouzdanih izvora.
Last edited by Banksy on 20/05/2011 16:26, edited 1 time in total.
- bandini
#688 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
cukelo wrote:Najbolje da me ukinete kao sto je i ovaj bleso pokuso da ukine vjeronauku. nema vise komunzma ljudi. demokratija odgovara sirenju islama. islam je izmislio demokratiju.hadzinicasa wrote:ja tebe više ne mogu čitat'.... oba mi oka.cukelo wrote:lik je ispo budala malo je rec. provalio se. pa ne mozes se igrati bolan za 90% roditelja. da si donio odluku da moraju sva djeca ici na vjeronauku mozda bi to proslo
ima li ista sto Islam nije izmislio?
- and
#689 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
ima li kakvo poglavlje o klepanju para?cukelo wrote:Najbolje da me ukinete kao sto je i ovaj bleso pokuso da ukine vjeronauku. nema vise komunzma ljudi. demokratija odgovara sirenju islama. islam je izmislio demokratiju.hadzinicasa wrote:ja tebe više ne mogu čitat'.... oba mi oka.cukelo wrote:lik je ispo budala malo je rec. provalio se. pa ne mozes se igrati bolan za 90% roditelja. da si donio odluku da moraju sva djeca ici na vjeronauku mozda bi to proslo
-
ins
#690 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Za sve ove koji likuju:
Odluka ministra ostaje na snazi, i moze je ukinuti samo novi ministar, nakon sto Suljagicu bude prihvacena ostavka te potom izabran novi Ministar obrazovanja i nauke KS. Za jedno mjesec-dva (procjena od oka)!
Pirova pobjeda reisa...
Odluka ministra ostaje na snazi, i moze je ukinuti samo novi ministar, nakon sto Suljagicu bude prihvacena ostavka te potom izabran novi Ministar obrazovanja i nauke KS. Za jedno mjesec-dva (procjena od oka)!
Pirova pobjeda reisa...
- cukelo
#691 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Najbolje da me ukinete kao sto je i ovaj bleso pokuso da ukine vjeronauku. nema vise komunzma ljudi. demokratija odgovara sirenju islama. islam je izmislio demokratiju.[/quote]
ima li ista sto Islam nije izmislio?[/quote]
ima: prostituciju, drogu, kamatarenje, kladionice itd...to su izmislili ateisti
ima: prostituciju, drogu, kamatarenje, kladionice itd...to su izmislili ateisti
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#692 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
sa žalošću prema sebi samom moram priznati da je Dodik u pravu kada Sarajevo zove Teheranomvalterbranisarajevo wrote:Teško se boriti sa klerofašistima. Emir je pokušao, ali nažalost nije uspio..Sada definitivno znamo ko vlada iz sjene u Sarajevu: Reis, MM, vjeroučitelji i ostala bratija. Nema Sarajeva - ovo je Kabul (teško mi je ovo priznati sebi, ali nemam izbora, ne želim više da lažem sebe pričom o sarajevskoj multikulturalnosti, sačuvanim crkvama bla, bla, bla). Sam sam sebe lagao 20 godina, nema više fajde...Izbori su obična farsa i ne treba izlaziti uopšte na njih....
Mi se lažemo u Sa da smo drugačiji a u stvari želimo biti poput druga Miće
Dobro Ivica Osim reče u intervjuu u Slobodnoj Bosni da treba i nama Bosancima dati četvrti entitet
- cukelo
#693 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
tjesi se jarane. pa prva odluka koju ce novi ministar donjeti je da ukine ovu odluku svog prethodnikains wrote:Za sve ove koji likuju:
Pirova pobjeda reisa...
- plain vanilla
#694 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Inace volim Sarajevo i Sarajlije, ali danas mi je drago sto nisam iz Sarajeva.JoseMujica wrote:sa žalošću prema sebi samom moram priznati da je Dodik u pravu kada Sarajevo zove Teheranomvalterbranisarajevo wrote:Teško se boriti sa klerofašistima. Emir je pokušao, ali nažalost nije uspio..Sada definitivno znamo ko vlada iz sjene u Sarajevu: Reis, MM, vjeroučitelji i ostala bratija. Nema Sarajeva - ovo je Kabul (teško mi je ovo priznati sebi, ali nemam izbora, ne želim više da lažem sebe pričom o sarajevskoj multikulturalnosti, sačuvanim crkvama bla, bla, bla). Sam sam sebe lagao 20 godina, nema više fajde...Izbori su obična farsa i ne treba izlaziti uopšte na njih....Isti obrazac vlada ovdje kao u Republici Šumskoj, samo se bar oni tamo ne lažu.
Mi se lažemo u Sa da smo drugačiji a u stvari želimo biti poput druga Miće![]()
Dobro Ivica Osim reče u intervjuu u Slobodnoj Bosni da treba i nama Bosancima dati četvrti entitet
- bandini
#695 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
cukelo wrote:Najbolje da me ukinete kao sto je i ovaj bleso pokuso da ukine vjeronauku. nema vise komunzma ljudi. demokratija odgovara sirenju islama. islam je izmislio demokratiju.
ima: prostituciju, drogu, kamatarenje, kladionice itd...to su izmislili ateisti[/quote]
zelim ti svu srecu u zivotu
sa takvim nacinom razmisljanja i stavovima sreca ce ti biti neophodna
-
ins
#696 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Prvo treba biti izabran...cukelo wrote:tjesi se jarane. pa prva odluka koju ce novi ministar donjeti je da ukine ovu odluku svog prethodnikains wrote:Za sve ove koji likuju:
Pirova pobjeda reisa...
- hadzinicasa
#697 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
cukelo wrote:Najbolje da me ukinete kao sto je i ovaj bleso pokuso da ukine vjeronauku. nema vise komunzma ljudi. demokratija odgovara sirenju islama. islam je izmislio demokratiju.
ima: prostituciju, drogu, kamatarenje, kladionice itd...to su izmislili ateisti[/quote]
nisi ti, vidim ja, nikad bio u Saudijskoj Arabiji (kolijevci Islama) pa da vidiš šta tamo rade.... ili u susjednom Bahreinu....
de ba
-
popajic
#698 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
MA, kakvi 100% ...garant 150%cukelo wrote:Naravno da nisu vjerovali jer i sad oni misle da onih 90% roditelja nije lazu. ma 100% roditelja u Sa hoce da im djeca idu na vjeronauku. Covjek mora biti hajvan da ne zeli dobro svome djetetu a Islam znaci dobro.Imamopobjednika wrote:Ostavka!![]()
Muslimana nije ni bilo prije uvodjenja vjeronauke
Po logici stvari , sada ce grand Muki zaprijetiti sarajevskom zimom ako se doticna nauka ne uvede i u porodilista !
U suru utjerat i fetuse...nego sta...za to smo se borili i ispastali
-
klif
#699 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Bosanci i Hercegovci se moraju naučiti dogovarati i praviti kompromise. Pažljivo saslušati jedan drugog, staloženo razmotriti stvar iz svih uglova, uzeti u obzir sve iznesene argumente, sagledati potrebe i htijenja različitih ideoloških grupacija, ne isključivati zainteresovane iz procesa donošenja odluka, uzeti vremena za donošenje odluka i donositi ih onda kada su sazrele...
Demokratija je spor i ponekad mučan proces.
Demokratija je spor i ponekad mučan proces.
- Šef
#700 Re: Sarajevsko ljeto - povratak na početne položaje...
Otišo si Emire
čaršija je nijema
jedini je zakon vdeo
REISULULEMA!

čaršija je nijema
jedini je zakon vdeo
REISULULEMA!