SADIK BAHTIC- Vaš komentar
-
Umjetnik a
#76 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
sadik legenda
-
nedim01
#77 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
vazda bio i ostao. da hoce nokautirati lagumdziju u parlamentu pa da mu dignemo spomenik!!!Umjetnik a wrote:sadik legenda
- CLIO
#78 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
Mislis da ce se Lagumdzija podici pa ga ubiti pa da mu dignete spomenik.nedim01 wrote:vazda bio i ostao. da hoce nokautirati lagumdziju u parlamentu pa da mu dignemo spomenik!!!Umjetnik a wrote:sadik legenda
Pa mislim da lagumdzija ipak nije toliki kabadahija.
-
nedim01
#79 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
ma kakav lagumdzija. ja samo kazem da hoce bahtic nokautirati lagumdziju, pa da sadiku dignemo spomenik!
- SaraLe
#80 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
nedim01 wrote:ma kakav lagumdzija. ja samo kazem da hoce bahtic nokautirati lagumdziju, pa da sadiku dignemo spomenik!
Koji VI
- CLIO
#81 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
Pa ja mislim da se mrtvim ljudima dize spomenik ili...?nedim01 wrote:ma kakav lagumdzija. ja samo kazem da hoce bahtic nokautirati lagumdziju, pa da sadiku dignemo spomenik!
-
nedim01
#82 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
sadi bahticu cemo zivom! samo nek pred kamerama u parlamentu nokautira lagumdziju
- suncica24
#83 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
Ama, dizite mu tri spomenika ako hocete. Ali u svom dvoristu. SKLANJAJTE GA IZ MOG!!!
I da...provjerite prije misli li vam se dijete igrati u istom, jer ako ga Bahtic ugleda...nece na dobro...

I da...provjerite prije misli li vam se dijete igrati u istom, jer ako ga Bahtic ugleda...nece na dobro...
- CLIO
#84 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
suncica24 wrote:Ama, dizite mu tri spomenika ako hocete. Ali u svom dvoristu. SKLANJAJTE GA IZ MOG!!!
-
nedim01
#85 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
sado voli djecusuncica24 wrote:Ama, dizite mu tri spomenika ako hocete. Ali u svom dvoristu. SKLANJAJTE GA IZ MOG!!!
- SaraLe
#86 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
Nek vam se djeca imaju na koga ugledatinedim01 wrote:sado voli djecusuncica24 wrote:Ama, dizite mu tri spomenika ako hocete. Ali u svom dvoristu. SKLANJAJTE GA IZ MOG!!!
. mi cemo nejga u sanskom mostu, fino ulica, spomenik, samo ako nokautira lagumdziju pred kamerama.
- suncica24
#87 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
Isto ko sto vuk voli tri mala prascicanedim01 wrote:sado voli djecusuncica24 wrote:Ama, dizite mu tri spomenika ako hocete. Ali u svom dvoristu. SKLANJAJTE GA IZ MOG!!!
. mi cemo nejga u sanskom mostu, fino ulica, spomenik, samo ako nokautira lagumdziju pred kamerama.
- CLIO
#88 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
Dja ba Nedime - Ne dimi!!!nedim01 wrote:sado voli djecusuncica24 wrote:Ama, dizite mu tri spomenika ako hocete. Ali u svom dvoristu. SKLANJAJTE GA IZ MOG!!!
-
nedim01
#89 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
CLIO wrote:Dja ba Nedime - Ne dimi!!!nedim01 wrote:sado voli djecusuncica24 wrote:Ama, dizite mu tri spomenika ako hocete. Ali u svom dvoristu. SKLANJAJTE GA IZ MOG!!!
- Vodenjak
#90 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
Ma on ti je plaho njesto zaduzio Sanski Most..nedim01 wrote:sado voli djecusuncica24 wrote:Ama, dizite mu tri spomenika ako hocete. Ali u svom dvoristu. SKLANJAJTE GA IZ MOG!!!
Ko i haver mu Kamber!
Dva nekadasnja anonimusa koja su se otrgla s lanca pa sad laju na koga stignu...
Ali, kakve gazde, takvi i psi...
- tranquil
#91 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
Ma Lagumdžiju treba na sud, ako ništa drugo ono makar zato što je onako finog i uljudnog gospodina Bahtića svojim provokacijama pretvorio u primitivcanedim01 wrote:CLIO wrote:Dja ba Nedime - Ne dimi!!!nedim01 wrote:sado voli djecu. mi cemo nejga u sanskom mostu, fino ulica, spomenik, samo ako nokautira lagumdziju pred kamerama.
ma nista specijalno, samo se zalazem za to da bahtic pred kamerama u parlamentu nokautira lagumdziju. postoje mu je on poslao ono klosare iz seset minuta i opkoljene bosne
-
midja
#92 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
odgovor za CLIA
MISLIM DA TI JE BOLJE DA DAŠ ULICU I NAPRAVIŠ SPOMENIK NAŠOJ LEGENDI GENERALU AlAGIĆ MEHMEDU
KOJU SE U MEZARU SIGURNO VRTI KO VENTILATOR KAD VIDI KOMANADANTA IZ NORVEŠKE KOJI SAD PROSIPA SILU A 92 JE POBJEGAO KO ZADNJA PIZ..
POZDRAV
MISLIM DA TI JE BOLJE DA DAŠ ULICU I NAPRAVIŠ SPOMENIK NAŠOJ LEGENDI GENERALU AlAGIĆ MEHMEDU
KOJU SE U MEZARU SIGURNO VRTI KO VENTILATOR KAD VIDI KOMANADANTA IZ NORVEŠKE KOJI SAD PROSIPA SILU A 92 JE POBJEGAO KO ZADNJA PIZ..
POZDRAV
-
alome
#93 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
Svakakvih krkana sam vidio u politici ali je on prevazisao sve. Bruka za stranku pa makar je vodio i Hare od Istambula. Koja sirovina fuj ...
-
popajic
#94 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
Kao sto rece "gospodin"Sadik,sve je to udba inscenirala.Nije on primitivac,papak,krkan...ma,kakvi!Samo ne znam je li gore sto je on takav ili sto i takav kakav je ima sljedbenike.TO je jeza!!!
- Fair Life
#95 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
Kakvi prascici gluho bilo...suncica24 wrote:Isto ko sto vuk voli tri mala prascicanedim01 wrote:sado voli djecusuncica24 wrote:Ama, dizite mu tri spomenika ako hocete. Ali u svom dvoristu. SKLANJAJTE GA IZ MOG!!!
![]()
![]()
Beje bolan, beje... nek bleje.

-
midja
#96 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar
asocijacija na ove ovce i dotičnog ...udri se bekane...
- aCme