naslovna strana jednog casopisa u Srbiji "Reporter".
Pa stoooo??_BosanaC wrote:I bas na ovaj podforumpesak wrote:Jok ja. I dosla sam ovamo jer ne mogu vise da se prepucavam sa bracom "Srbima".![]()
![]()
![]()
![]()
kub lajkan wrote:Pa stoooo??_BosanaC wrote:I bas na ovaj podforumpesak wrote:Jok ja. I dosla sam ovamo jer ne mogu vise da se prepucavam sa bracom "Srbima".![]()
![]()
![]()
![]()
Ovdje su svi mirni, stalozeni i racionalni?
seiko22 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lajkane, ispade mi laptop!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,
pesak,nemoj previse ozbiljno shvatati duhovite samokriticne opaske.S vremenom ces da pohvatas fazone s foruma.Naravno da je sarajevo-x tolerantan forumpesak wrote:Pa ne znam...cini mi se da ste tolerantniji i duhovitiji ...mozda gresim, idealizujem...to cesto radim. Moguce je da nisam dovoljno dugo na forumu.
Za sada mi je ovde OK. Niste neki zagrizeni nacionalisti. To mi najvise smeta na srpskim forumima.
dobra stara, "vojnik o skracenju - kurva o postenju",,komeba wrote:pesak,nemoj previse ozbiljno shvatati duhovite samokriticne opaske.S vremenom ces da pohvatas fazone s foruma.Naravno da je sarajevo-x tolerantan forumpesak wrote:Pa ne znam...cini mi se da ste tolerantniji i duhovitiji ...mozda gresim, idealizujem...to cesto radim. Moguce je da nisam dovoljno dugo na forumu.
Za sada mi je ovde OK. Niste neki zagrizeni nacionalisti. To mi najvise smeta na srpskim forumima.
neseiko22 wrote:dobra stara, "vojnik o skracenju - kurva o postenju",,komeba wrote:pesak,nemoj previse ozbiljno shvatati duhovite samokriticne opaske.S vremenom ces da pohvatas fazone s foruma.Naravno da je sarajevo-x tolerantan forumpesak wrote:Pa ne znam...cini mi se da ste tolerantniji i duhovitiji ...mozda gresim, idealizujem...to cesto radim. Moguce je da nisam dovoljno dugo na forumu.
Za sada mi je ovde OK. Niste neki zagrizeni nacionalisti. To mi najvise smeta na srpskim forumima.![]()
![]()
p.s. prepoznajemo li se??![]()
,