sa bloga b92- o Tadicu

pesak

Post by pesak »

Image

naslovna strana jednog casopisa u Srbiji "Reporter".
zlata

Post by zlata »

_BosanaC wrote:Halo BA, opustite se malo :D Oboje :-) :-)

Kako bi ono: samo sloga Srbina spasava :-) :-)
: :lol: Al'vas imaaaaaa....Mashallah! :lol: Sad se poceli prepucavati i na Saray-X! :D
pesak

Post by pesak »

Jok ja. I dosla sam ovamo jer ne mogu vise da se prepucavam sa bracom "Srbima". :-)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

pesak wrote:Jok ja. I dosla sam ovamo jer ne mogu vise da se prepucavam sa bracom "Srbima". :-)
I bas na ovaj podforum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pesak

Post by pesak »

pa gde da idem ? :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

pesak wrote:pa gde da idem ? :D
Ma samo ti, bujrum, no sikiriki :D
pesak

Post by pesak »

_BosanaC wrote:
pesak wrote:pa gde da idem ? :D
Ma samo ti, bujrum, no sikiriki :D
fala lijepa... :lol:
kub lajkan

Post by kub lajkan »

_BosanaC wrote:
pesak wrote:Jok ja. I dosla sam ovamo jer ne mogu vise da se prepucavam sa bracom "Srbima". :-)
Pa stoooo??

Ovdje su svi mirni, stalozeni i racionalni?

:D
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

kub lajkan wrote:
_BosanaC wrote:
Pa stoooo??

Ovdje su svi mirni, stalozeni i racionalni?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lajkane, ispade mi laptop!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

,
kub lajkan

Post by kub lajkan »

seiko22 wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lajkane, ispade mi laptop!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

,
pesak

Post by pesak »

Pa ne znam...cini mi se da ste tolerantniji i duhovitiji ...mozda gresim, idealizujem...to cesto radim. Moguce je da nisam dovoljno dugo na forumu.
Za sada mi je ovde OK. Niste neki zagrizeni nacionalisti. To mi najvise smeta na srpskim forumima.
pesak

Post by pesak »

Tadicev ministar-Milica Bisic
Nemanja Smigic (13 Maj, 2007 - 20:14) *novo

Milicu Bisic su zvali Radovanova Borka jer je godinama bila najpouzdaniji partijski, finansijski kadar u Srpskoj.
Bila je direktor poreske uprave Srpske.
Direktor i glavni kontrolor trezora u Srpskoj.
Najbliza saradnica Milenka Vracara i zajedno sa njim optuzena za utaju milionskih vrednosti neplacenog poreza i "pranje" milijardi konvertabilnih maraka, povlasnjenim partijskim sponzorima.
Protiv te grupe tuzilac je podneo krivicnu prijavu za "zlocinacko udruzivanje" pred kantonalnim sudom.
Da bi se spasila zatvora, bezi u Beograd i uz pomoc G 17 ciji je institut finansirala dolazi u ministarstvo finansija vlade Republike Srbije!?( Boze Djelica)
Iako se protiv nje vodio krivicni postupak ona kupuje kucu u centru Beograda velicine 500 m2 i bezbrizno nastavlja svoj rad u vladi.
Zoran Djindjic za to nije ni znao, naime Djelic je to krio od Djindjica da je u ministarstvu i kao naruceno stize ubistvo Djindjica i tokom vanrednog stanja Djelic je postavlja na mesto zamenika ministra finansija!?!
Odmah po njenom imenovanju ova banda krece u prodaju fabrika duvana u Nisu i Vranju;
Philip Morris-u i BAT-u.
Bisicka je inace bila glavna osoba Philip Morris-a u procesu prodaje DIN, ispred ministarstva finansija, sa kojima je bila u super odnosima jos iz Srpske, gde im je ukidala akcize i cinila protiv-zakonite ustupke, zbog cega se i dalje vode protiv nje sudski postupci u Srpskoj.
Za sve nagrade Bisicka od Philip Morris-a dobija mesto komercijalnog direktora, na koje prelazi odmah po kupovini DIN.
Sa tog mesta, evo Tadic je dovodi u Vladu. ]
klixober

Post by klixober »

pesak wrote:Pa ne znam...cini mi se da ste tolerantniji i duhovitiji ...mozda gresim, idealizujem...to cesto radim. Moguce je da nisam dovoljno dugo na forumu.
Za sada mi je ovde OK. Niste neki zagrizeni nacionalisti. To mi najvise smeta na srpskim forumima.
pesak,nemoj previse ozbiljno shvatati duhovite samokriticne opaske.S vremenom ces da pohvatas fazone s foruma.Naravno da je sarajevo-x tolerantan forum :sax:
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

komeba wrote:
pesak wrote:Pa ne znam...cini mi se da ste tolerantniji i duhovitiji ...mozda gresim, idealizujem...to cesto radim. Moguce je da nisam dovoljno dugo na forumu.
pesak,nemoj previse ozbiljno shvatati duhovite samokriticne opaske.S vremenom ces da pohvatas fazone s foruma.Naravno da je sarajevo-x tolerantan forum :sax:
dobra stara, "vojnik o skracenju - kurva o postenju",, :-D :-D

p.s. prepoznajemo li se?? :run:

,
seiko22

Post by seiko22 »

uh. zaboravih :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: ,dovoljno je sad mogu mirno :sleep: ,

,
klixober

Post by klixober »

seiko22 wrote:
komeba wrote:
dobra stara, "vojnik o skracenju - kurva o postenju",, :-D :-D

p.s. prepoznajemo li se?? :run:

,
ne :P
Post Reply