Kad tvoji doselise u Sarajevo? Zapamti - najvise pravih Sarajlija je u Starom Gradu a Stari Grad nikada nije bio crven - pa ni za vrijeme bravara.Zla polusestra wrote:Da je više ovakvih kao ja, SDP bi davno bio na vlasti. Iz Sarajeva sam.riko-ga wrote:Zla polusestra wrote:Za SDP glasaju pametni, a za Fahru oni koji su skinuli opanke '92 ili ih još nisu ni skinuli.
Kako te nije stid tako nesto napisati.Ti si i takvi kao ti krivi zasto taj isti SDP nije na vlasti.Vidi ti gospode.samo da mi je znati odakle si ti.![]()
![]()
![]()
![]()
Rezultati izbora
- Imamopobjednika
#126 Re: Rezultati izbora
- branimir stulic
#127 Re: Rezultati izbora
Stari Grad je kao lubenica... izvana je mozda zelen a iznutra - crven....
Last edited by branimir stulic on 03/10/2010 20:30, edited 1 time in total.
- kobe_sa
#128 Re: Rezultati izbora
kakav d.o.o. bolje receno d.j.l. (društvo jednog lica)ecstase wrote:I to je bolje nego do sada Bih d.n.n Drustvo neogranicene neodgovornostiSahbaz12 wrote:Ako Fahro pobjedi ------> BiH d.o.o.
-
Normalan.ba
#129 Re: Rezultati izbora
Potparol PDP kaže na osnovu par stotina prebrojanih glasova da na Palama i Sokocu Ivanić ubjedljivo vodi u odnosu na Radmanovića
-
theTruePath
#130 Re: Rezultati izbora
brat mi javi upravo da je mrtva trka izmedju radoncica ,bakira i harisa
SBB istorijski,bit ce izborni pobjednik najvjerovatnije

- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#131 Re: Rezultati izbora
Kako te nije stid tako nesto napisati.Ti si i takvi kao ti krivi zasto taj isti SDP nije na vlasti.Vidi ti gospode.samo da mi je znati odakle si ti.
[/quote]
Da je više ovakvih kao ja, SDP bi davno bio na vlasti. Iz Sarajeva sam.[/quote]
Kad tvoji doselise u Sarajevo? Zapamti - najvise pravih Sarajlija je u Starom Gradu a Stari Grad nikada nije bio crven - pa ni za vrijeme bravara.[/quote]
Kako nije kad je vecina Pitara iz Starog Grada
Da je više ovakvih kao ja, SDP bi davno bio na vlasti. Iz Sarajeva sam.[/quote]
Kad tvoji doselise u Sarajevo? Zapamti - najvise pravih Sarajlija je u Starom Gradu a Stari Grad nikada nije bio crven - pa ni za vrijeme bravara.[/quote]
Kako nije kad je vecina Pitara iz Starog Grada
- kobe_sa
#132 Re: Rezultati izbora
Stari Grad je vazda bio bordo nikad crven , a kamoli nedaj Boze plavbranimir stulic wrote:Stari Grad je crven....
- Zla polusestra
#133 Re: Rezultati izbora
Ako te baš interesuje, moji su u Sarajevu dugo, duugoKad tvoji doselise u Sarajevo? Zapamti - najvise pravih Sarajlija je u Starom Gradu a Stari Grad nikada nije bio crven - pa ni za vrijeme bravara
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#134 Re: Rezultati izbora
i ja sam iz sarajeva i bruku mojih prijatelja i svi smo za SBB glasali a eto vidis, nismo skinuli opanke 92. nego smo u to vrijeme rodjeni ( malo prijeZla polusestra wrote: Da je više ovakvih kao ja, SDP bi davno bio na vlasti. Iz Sarajeva sam.
zasto bi glasao za stranke koje su na vlasti od kraja rata i koje nisu nista uradile za citavo to vrijeme ?
glasajuci za SBB barem imam neku nadu da ce se nesto promijeniti, ostali su vec vidjeni.
@za ovog gore, hvala bogu pitari nemaju nikakve veze sa sdp-om
Last edited by Velkoski on 03/10/2010 20:32, edited 1 time in total.
- Zox
#135 Re: Rezultati izbora
Ko su prave sarajlije?Imamopobjednika wrote: Kad tvoji doselise u Sarajevo? Zapamti - najvise pravih Sarajlija je u Starom Gradu a Stari Grad nikada nije bio crven - pa ni za vrijeme bravara.
Od trznice do marijin dvora je centar, sta cemo sad? Jesu li prave sarajlije samo mahalci?
Oprostite na off-u, nece se ponoviti
-
riko-ga
#136 Re: Rezultati izbora
Zla polusestra wrote:Da je više ovakvih kao ja, SDP bi davno bio na vlasti. Iz Sarajeva sam.riko-ga wrote:Zla polusestra wrote:Za SDP glasaju pametni, a za Fahru oni koji su skinuli opanke '92 ili ih još nisu ni skinuli.
Kako te nije stid tako nesto napisati.Ti si i takvi kao ti krivi zasto taj isti SDP nije na vlasti.Vidi ti gospode.samo da mi je znati odakle si ti.![]()
![]()
![]()
![]()
Sve dotle dok ljude nazivate ovakvim ili onakvim samo zato sto glasaju za koga oni zele nema dobr u drzavi.A to da svi trebamo glasati za jednu stranku mi mirise na diktaturu.
Izvinjavam se svima ali moram ti postaviti sliku sarajeva iz nedavne proslosti.Samo zato sto mislis da su opanci bogom dati za neke druge a ne za Sarajlije.

- felipe kajetano
#137 Re: Rezultati izbora
Ma nema sanse da Radmanovic izgubi, Mile ce Tadica rasklopit ko beba zvecku.Normalan.ba wrote:Potparol PDP kaže na osnovu par stotina prebrojanih glasova da na Palama i Sokocu Ivanić ubjedljivo vodi u odnosu na Radmanovića
Nema tu ni zere neizvjesnosti.
- izzy131
#138 Re: Rezultati izbora
De, pitari, prave sarajlije i djevreci, o izborima pricamo ovdje, ima ljudi napetih kao puska. Ohanite 
- because_of_you
#139 Re: Rezultati izbora
theTruePath wrote:brat mi javi upravo da je mrtva trka izmedju radoncica ,bakira i harisa
Zvuči super
-
IsmetHoro
#140 Re: Rezultati izbora
2000 TDihadžialagić wrote:HDZ ili HDZ 1990?Serenity wrote:Ljudi šta vam je, neizbježna je koalicija SBB+SDP+HDZ, ne znam kako ste niste do sada već navikli na to. Jedino tako ni SBB ni SDP neće biti opozicija.![]()
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#141 Re: Rezultati izbora
Imas ogromnu nadu da ce te voditi najveci kriminalac u BiH i onaj koji je u ratu hapsen za odavanje vojnih tajni. Ma ljudina i po od metar i zilet. Jos jedan koji kad stane ispred Dodika ce izgledati dramaticno neozbiljno i smijesno.leet wrote:i ja sam iz sarajeva i bruku mojih prijatelja i svi smo za SBB glasali a eto vidis, nismo skinuli opanke 92. nego smo u to vrijeme rodjeni ( malo prijeZla polusestra wrote: Da je više ovakvih kao ja, SDP bi davno bio na vlasti. Iz Sarajeva sam.) a nisu nam ni roditelji tad skinuli.
zasto bi glasao za stranke koje su na vlasti od kraja rata i koje nisu nista uradile za citavo to vrijeme ?
glasajuci za SBB barem imam neku nadu da ce se nesto promijeniti, ostali su vec vidjeni.
-
Sahbaz12
#142 Re: Rezultati izbora
Vjeruj da nije bolje... Ako Fahro uzme,mozemo svi kolektivno sebi rake iskopati...ecstase wrote:I to je bolje nego do sada Bih d.n.n Drustvo neogranicene neodgovornostiSahbaz12 wrote:Ako Fahro pobjedi ------> BiH d.o.o.
- Imamopobjednika
#143 Re: Rezultati izbora
Slazem se.. Izvinjenje sa moje strane.izzy131 wrote:De, pitari, prave sarajlije i djevreci, o izborima pricamo ovdje, ima ljudi napetih kao puska. Ohanite
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#144 Re: Rezultati izbora
sve samo ne mrtvi bakir
-
hadžialagić
#145 Re: Rezultati izbora
Hm. Iz tvoga stava reklo bi se da je dovoljno imati samo jednu stranku? Ako nisu sposobni da se dogovore oko takvih sitnica kakav je budžet, onda neka se ODMAH raspišu novi izbori. Kako će trošiti pare koje nisu odobrene?sarlo wrote:I onda ćete (ćemo) da plačemo: Što ne može da se formira vlast, što nemogu da se usvajaju budžeti, što se u tom mutežu najbolje snalazi nepošteni itd. Šta očekuješ kad sam glasaš protiv sebe? Na šta si ti danas potrošio sat vremena, bolje i pametnije bi bilo da ste ostali kod kuće.hadžialagić wrote:riko-ga wrote:4 nivoa 3 strankeali nebi rekao za koga nema para
Upravo tako. 4 listića, 3 stranke (i samo pojedini kandidati sa istih). Možda bi se od svih ponuđenih mogla napraviti jedna osrednja stranka.
Kada nekome daš potpuno uzde u ruke, onda postane narcisoidan i misli da sve što radi je tako kako treba biti.
Naravno da samo neozbiljan i neinformisan glasač može dati svoj glas istovremeno i lijevim i desnim (konfrontiranim političkim subjektima) - a ti mene izgleda u te svrstavaš? Od neinfomisanosti gore je samo jednoumlje.
Biće valjda i kod nas demokratije nekad.
- psydelija
#146 Re: Rezultati izbora
Kad si ti opanke skinula, pametnice?Zla polusestra wrote: Ako te baš interesuje, moji su u Sarajevu dugo, duugo
Iz dubine staba Fahrudin Bega stizu nezvanicne informacije koje govore da u svim jedinicama blagu prednost ima SBB BiH!
Iz SDP staba u Novom gradu javio se Damir uzeti Reketi...
-
leo karan
#147 Re: Rezultati izbora
nije nemoguceBetter Man wrote:Jedino u bajci!CAUS-VISOKO wrote:Bakir Izetbegovic clan Predsjednistva BiH. Provjereno. Ljubi ga Caus u copite.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#148 Re: Rezultati izbora
e nek ce mi zato biti bolje sa lagumdzijom i slicnimhrasno38 wrote: Imas ogromnu nadu da ce te voditi najveci kriminalac u BiH i onaj koji je u ratu hapsen za odavanje vojnih tajni. Ma ljudina i po od metar i zilet. Jos jedan koji kad stane ispred Dodika ce izgledati dramaticno neozbiljno i smijesno.
Last edited by Velkoski on 03/10/2010 20:37, edited 1 time in total.
- Zla polusestra
#149 Re: Rezultati izbora
Ti se brini za svoje opanke, ja ih nisam nikad imala.psydelija wrote:Kad si ti opanke skinula, pametnice?Zla polusestra wrote: Ako te baš interesuje, moji su u Sarajevu dugo, duugo![]()
Iz dubine staba Fahrudin Bega stizu nezvanicne informacije koje govore da u svim jedinicama blagu prednost ima SBB BiH!
Iz SDP staba u Novom gradu javio se Damir uzeti Reketi...
- avicena
#150 Re: Rezultati izbora
To što si Sarajka automatski te čini pametnijom u odnosu na stanovnike iz ostalih dijelova drage nam BiH.Zla polusestra wrote:Ako te baš interesuje, moji su u Sarajevu dugo, duugoKad tvoji doselise u Sarajevo? Zapamti - najvise pravih Sarajlija je u Starom Gradu a Stari Grad nikada nije bio crven - pa ni za vrijeme bravara
Pa neko reče da i internet čovjeka čini pametnijim.