MARIJANK wrote:Gate 7 wrote:Zahvaljujući Srbima?Ili čekate ukidanje entitetskog glasanja pa da ponovo na scenu stupe "baštovani i njihivi cvijeće"?
Ma živciraju me ovakvi sa lažnim nickovima kao Frane a tamo Srbin.
Nemam ništa protiv Srba nego protiv lažnog predstavljanja.
Dakle da ponovim, entitetskim glasovanjem hrvatski narod u BiH je ponižen bio kao nikada u povijesti.
Tim glasovanjem BiH je bila podijeljenja na srpske i bošnjačke glasove gdje hrvatski su vrijedili okruglo 0 (nula).
Ukidanjem entitskog glasanja BiH Hrvati dobivaju onoliko glasova koliko ih ima u stvarnosti . Oko 15% stanovništva BiH.
Znači sa 0 dolazimo na 15.
Entitetskim glasanjem Srbi su sa samo 22% mogli blokirati kompletni rad parlamenta.
Opet ponavljam, mi BiH Hrvati ništa ne gubimo ukidanjem entitetskog glasanja kad ništa nismo ni imali.
Možemo samo dobiti.
Tim ukidanjem srpska manjina gubi mogućnosti maltretiranja većine i to je to.
Opet o meni Srbinu. Alo čovječe.
Oćemo ovako:
JA SE SA SVIME SLAŽEM što si ovdje gore napisao, SA SVAKOM REČENICOM, samo uz jedan JAKO BITAN dodatak: da se napravi mehanizam koji će onemogućiti Bošnjacima kao najmnogobrojnijem narodu da u Državnom parlamentu rade ono što rade u Federalnom. Točka. Svi sretni. Ti si vjerojatno Hrvat porijelom iz RS, pa tako burno reagiraš na moj pragmatizam. Jebi ga, ali ne misle svi isto.
I još nešto. Slušaj dečko, nemoram se ja ulizivat tebi jer sam vjerojatno stariji, da ne kažem obrazovaniji itd...
Čisto me nervira što jedan Hrvat na forumu tako navali na mene. A nema nas puno na ovom forumu. Do sad se nikad nismo svađali. Ako ti se nešto ne sviđa u mojim političkim procjenama (koje su možda pogrešne), ne moraš navalit ko luđak da "razotkrivaš Srbina" gdje ga nema.
Peace.