REVOLUCIJA

Hamuray

#1 REVOLUCIJA

Post by Hamuray »

DA li ste spremi da se prikljucite revoluciji? Svrgnimo nasilnommputem ove prevarante na vlasti i uspostavimo vladu narodnog spasa!!!!
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

nisam i ne zelim.. :)
Hamuray

Post by Hamuray »

nik te i ne pita da li zelis. samo budi spreman!!!
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

ne zelim da budem spreman.. :)
osa

Post by osa »

Hamuray wrote:nik te i ne pita da li zelis. samo budi spreman!!!
Ne insistiraj na riječi "spreman", mogao bi biti prozvan kvislingom.
chuchumbamayumbe

#6 Re: REVOLUCIJA

Post by chuchumbamayumbe »

Hamuray wrote:DA li ste spremi da se prikljucite revoluciji? Svrgnimo nasilnommputem ove prevarante na vlasti i uspostavimo vladu narodnog spasa!!!!
Za koga ba da dizem revoluciju? Za ove sto su dali 90% glasova svojim nacionalnim strankama, a nemaju sta da jedu...
Meni je dobro i ovako, neka revoluciju dizu oni kojima ne valja, koji su gladni, kokuzi.
Takvih je najvise, a sutra da mogu glasati opet bi glasali za iste.
Prema tome, neka dize revoluciju i gine ko hoce.
Za ideale ginu budale, ja budala nisam.
Vares City

#7 Re: REVOLUCIJA

Post by Vares City »

Hamuray wrote:DA li ste spremi da se prikljucite revoluciji? Svrgnimo nasilnommputem ove prevarante na vlasti i uspostavimo vladu narodnog spasa!!!!
Ma ne pada mi na pamet!!!!

Onaj ko ih je birao nek ih sad skida!
Vares City

#8 Re: REVOLUCIJA

Post by Vares City »

chuchumbamayumbe wrote:
Za koga ba da dizem revoluciju? Za ove sto su dali 90% glasova svojim nacionalnim strankama, a nemaju sta da jedu...
Meni je dobro i ovako, neka revoluciju dizu oni kojima ne valja, koji su gladni, kokuzi.
Takvih je najvise, a sutra da mogu glasati opet bi glasali za iste.
Prema tome, neka dize revoluciju i gine ko hoce.
Za ideale ginu budale, ja budala nisam.
Potpisujem,bravo
pitt

Post by pitt »

chuchu.......pravi si neoliberalni kapitalista :D:D:D:D:D
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

500 godina su vladali Turci, 500 godina ce vladati *urci. :) :D
Shoshana

#11 Re: REVOLUCIJA

Post by Shoshana »

Bas tako su nam ovi i dosli na vlast...

Sto neko rece (za onih narodnih rezima) drzi ove iste, nista ne mijenjaj. Ovi su se valjda vec nakrali, a novi tek treba da se nakradu :D
pitt

#12 Re: REVOLUCIJA

Post by pitt »

Shoshana wrote:
Bas tako su nam ovi i dosli na vlast...

Sto neko rece (za onih narodnih rezima) drzi ove iste, nista ne mijenjaj. Ovi su se valjda vec nakrali, a novi tek treba da se nakradu :D
i tako iz generacije u generaciju.....ipak se okrece ....vicious circle :D:D:D
tranquil

#13 Re: REVOLUCIJA

Post by tranquil »

mmm a šta ako nismo spremni i ako nam se, koliko god da nam se gade prevaranti na vlasti, isto tako gadi i "nasilni put" jer imamo više od 16 godina i jako dobro se sjećamo rata i ranijih nasilnih puteva ?
CondoR

Post by CondoR »

Ko je kandidat za vođu ??? Svaka revolucija ima svog vođu .... :D
Prozor

Post by Prozor »

Sve sam rekao Brankovicu.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#16 Re: REVOLUCIJA

Post by pici »

e a ko bi bio predstavnik te vlade spasa mislim predsjednik....."Robespierre". :shock:
Samo da znas svaka "Revolucija" jede svoju djecu.
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

ja sam za revoluciju
osa

Post by osa »

Umjetnik a wrote:ja sam za revoluciju
koju , kulturnu.
olduser

Post by olduser »

pozdrav revolucionari :-)

revolucija bi se mogla organizovat samo na dijelu na kojem zive kako nas prozvase muslimani
ustase - cetnici ne bi se pridruzili revoluciji
tako da bi se moralo krenut na BL i Z. MO :D
tako da nista od revolucije...jedino novi rat pa ko koga protjera i jbg da se zna ko je sef..

ukratko - prosipanje iz praznog u suplje
Hamuray

Post by Hamuray »

ako ne vjerujete da bi narod u RS i tzv Herceg Bosni ustao da srusi ovu dosadasnju vlast onda se grdno varate. I njima je dozlogrdilo da gledaju kako se u njihovo ime razne gulikoze penju na vlast i tamo uzimaju ono sto pripada narodu. Samo cekajte jos malo i Vi cete sami traziti hljeba, a onda ce se naci vjerovatno jos jedan bRANKOVIC, sILAJDŽIĆ, dODIK i ostali da vam kazu da ako nemate hljeba "jedite kolače", a sve u ime vaših interesa. Sta ćete onda uraditi?
tranquil

Post by tranquil »

Hamuray wrote:ako ne vjerujete da bi narod u RS i tzv Herceg Bosni ustao da srusi ovu dosadasnju vlast onda se grdno varate. I njima je dozlogrdilo da gledaju kako se u njihovo ime razne gulikoze penju na vlast i tamo uzimaju ono sto pripada narodu. Samo cekajte jos malo i Vi cete sami traziti hljeba, a onda ce se naci vjerovatno jos jedan bRANKOVIC, sILAJDŽIĆ, dODIK i ostali da vam kazu da ako nemate hljeba "jedite kolače", a sve u ime vaših interesa. Sta ćete onda uraditi?
Znamo mi vrlo dobro koliko je sati u državi, samo ne mogu nikako ovih poziva na rušenje vlasti nasilnim putem, i vjerujem da nisam jedini ovdje.
Hamuray

Post by Hamuray »

izglead ovdje sve djeca cvjeca. a cim drugim da ih rusimo kad nam ni jednu drugu opsiju oni sami ne ostavljaju?
tranquil

Post by tranquil »

Hamuray wrote:izglead ovdje sve djeca cvjeca. a cim drugim da ih rusimo kad nam ni jednu drugu opsiju oni sami ne ostavljaju?
Ne djeca cvijeća nego djeca rata. Ima ona izreka "Ko želi rat, dabogda mu u kući bio".

A za kompaniju u vladi ćemo se već nekako pobrinuti, ničija nije do zore...
nikad_izvini

#24 Re: REVOLUCIJA

Post by nikad_izvini »

Budi nam vođa,molimo TE :-D
mostarac

Post by mostarac »

Revolucija koja bi trazila da drzava osnuje gradjevnisko preduzece koje bi se bavilo stanogradnjom i prodavalo kvadrat stana po 1.000 KM uz beskamatne kredite na 30 godina bi definitivno okupila i one iz Gruda i one iz Zenice i one iz Bijeljine da zajedno marsiraju, ali koga briga sto je kvadrat stana u Mostaru naprimjer 2.500 KM najjeftiniji kad ima religije da se sa njom drogiramo, a i nacionalni interesi su prilicno popularni.

Evo za avanturiste i ljude zeljne rizika i zivota iz video igara jednog zadatka:
Osnujte gradjevinsko preduzece, prodajite kvadrat stana po 1.100- 1200 KM i prezivite sto duze mozete :D
Jedina razlika je sto za razliku od video igara imate samo jedan zivot i kad ga potrosite nepovratno se ispise GAME OVER, tj. imate samo jedan pokusaj :D
Post Reply