Ne znas o cemu pricas, OK?iva24 wrote:Šetaš ti po Mecatoru, onako "rahat", poslije posla, da kupis salamu i mlijeko, i uleti "dečko" sa puškom i opali po tebi i još 4 ljudi oko tebe! Tebe sutra nema, ne znas sta se desilo, i zasto se desilo, a dečko?BIHBOSNJAK wrote:Vidis,taj decko je samo primjer naivnosti ovog naroda,koji nezna na pravi nacin i na pravu adresu izraziti svoje nezadovoljstvo situacijom u kojoj se nalazi.
Ma hajde, pusti ga, nije jadan znao drugacije da izrazi svoje emocije vezane za bla bla bla.... Opravdano!!!
Halo??? Jesi svjestan ti svojih izjava??
Revolucija ! (?)
-
funaki
-
iva24
BIHBOSNJAK wrote:iva24 wrote:Šetaš ti po Mecatoru, onako "rahat", poslije posla, da kupis salamu i mlijeko, i uleti "dečko" sa puškom i opali po tebi i još 4 ljudi oko tebe! Tebe sutra nema, ne znas sta se desilo, i zasto se desilo, a dečko?BIHBOSNJAK wrote:Vidis,taj decko je samo primjer naivnosti ovog naroda,koji nezna na pravi nacin i na pravu adresu izraziti svoje nezadovoljstvo situacijom u kojoj se nalazi.
Ma hajde, pusti ga, nije jadan znao drugacije da izrazi svoje emocije vezane za bla bla bla.... Opravdano!!!
Halo??? Jesi svjestan ti svojih izjava??
Hallo ba,jesi ti svjesna da ja ne opravdavam tog momka,naprotiv,ali kao sto vidis pravde nema,nas narod trazi krivicu kod sebe,umjesto da je trazi kod onih koji su pocinili zlocine.Nelogika kao u slucaju ovog momka koji je posluzio kao primjer pogreske.
Srećo, jadna djeca se igraju klikera, idu u skolu i druze se, ne ubijaju ljude okolo, samo zato sto su isfrustrirani od rata!!! Znas li ti koliko ima omladine, i djece koja imaju traume iz ovog rata, zamisli da svi oni uzmu puske u ruke i krenu u akciju "izbacivanja svojih frustracija" jer zaboga, ne znaju drugacije!!!??? On je ubica, a za to ne postoji niti jedno opravdanje i treba da odgovara on i samo on za to!!!! Ko je on da oduzima tuđe živote?? Mislim da se o tome uopce i netreba raspravljati, ali eto...
-
Pravi Bosanceros
Funaki: Nisi pratio. Jos jedna karakteristika naseg naroda: brzi jezik od pameti

-
BIHBOSNJAK
Ne bas naprotiv on je pratio,i shvatio o cemu je rijec.
-
funaki
Sorry!mIRCerka wrote:nisi ti skontao da bosanceros zeza bihbosnjaka za ovaj neradni dan....ne radi se o prvom vec o drugom martu...joj funaki koliko puta sam ti rekla da ne ides na kafu u po diskusije, sad ti moram prepricavat...funaki wrote:E moj bosanceros..... zao mi te!!!Pravi Bosanceros wrote:BihBosnjak: Ti si dovoljno rekao svojim postom koji sam citirao, prema tome dok se javno ne ispravis za mene si totalno irelevantan sagovornik.
ps. Zivio neradni dan!
Sakupi raju pa uz cecu malo to propratite!!!
Iskreno, nikakav sam, sj.... me sve ovo...
-
BIHBOSNJAK
Gade mi se ovi zlocinci nikad ne miruju,ima ih posvuda da ne povjerujes,samo u ratu se znalo tko gdje stoji(i sjedi)a danas se vise nista ne zna,skrivaju se iza svakakvih paravana,a najcesce onog paravana casti ili zelje za bolje sutra.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
kupi tebi miwci jedan vejiki bojem i sokic od jabukefunaki wrote:Sorry!mIRCerka wrote:nisi ti skontao da bosanceros zeza bihbosnjaka za ovaj neradni dan....ne radi se o prvom vec o drugom martu...joj funaki koliko puta sam ti rekla da ne ides na kafu u po diskusije, sad ti moram prepricavat...funaki wrote: E moj bosanceros..... zao mi te!!!
Sakupi raju pa uz cecu malo to propratite!!!
Ma ja sam grogi od juce...
-
funaki
Mirci, dusa si...mIRCerka wrote:kupi tebi miwci jedan vejiki bojem i sokic od jabukefunaki wrote:Sorry!mIRCerka wrote: nisi ti skontao da bosanceros zeza bihbosnjaka za ovaj neradni dan....ne radi se o prvom vec o drugom martu...joj funaki koliko puta sam ti rekla da ne ides na kafu u po diskusije, sad ti moram prepricavat...
Ma ja sam grogi od juce...
-
BIHBOSNJAK
Jonx wrote:Znam i ja, ali eto cekam da cujem iz njegovih usta, pa da mu opalim jednu verbalnu samarcinu...
Zelio sa da kazem da ovaj narod od poklapanja po glavi i sutnja nece imati nista,da treba da se bore za svoja prava tako sto ce razmisliti prije nego sto glasaju,da im ne bude mrsko izaci na proteste,da im ne bude tesko obrazovati se.Sad me verbalno ili kako god hoces udari,ako grijesim.
-
iva24
....Ako ne pozuris, zakasniti ces!!!BIHBOSNJAK wrote:Jonx wrote:Znam i ja, ali eto cekam da cujem iz njegovih usta, pa da mu opalim jednu verbalnu samarcinu...
Zelio sa da kazem da ovaj narod od poklapanja po glavi i sutnja nece imati nista,da treba da se bore za svoja prava tako sto ce razmisliti prije nego sto glasaju,da im ne bude mrsko izaci na proteste,da im ne bude tesko obrazovati se.Sad me verbalno ili kako god hoces udari,ako grijesim.
-
mIRCerka
nec on ni otici... navikli smo mi na to vec...iva24 wrote:....Ako ne pozuris, zakasniti ces!!!BIHBOSNJAK wrote:Jonx wrote:Znam i ja, ali eto cekam da cujem iz njegovih usta, pa da mu opalim jednu verbalnu samarcinu...
-
Jonx
Ne, ja cu ti se izvinuti.... Pogresno sam te shvatio... Do mene je, IZVINI...BIHBOSNJAK wrote:Jonx wrote:Znam i ja, ali eto cekam da cujem iz njegovih usta, pa da mu opalim jednu verbalnu samarcinu...
-
BIHBOSNJAK
Meni je u blizini samo necu da otkrivam polozaj 
-
mIRCerka
nije ti blizu, treba ti ravno 20 minuta pjeske, stoga moras ili trcati ili neces imati mjesta u prvom redu, a kao veliki zagovornik ti zasluzujes nista manje do prvi red...BIHBOSNJAK wrote:Meni je u blizini samo necu da otkrivam polozaj
-
BIHBOSNJAK
ako se budem mogao ugurati od tebemIRCerka wrote:nije ti blizu, treba ti ravno 20 minuta pjeske, stoga moras ili trcati ili neces imati mjesta u prvom redu, a kao veliki zagovornik ti zasluzujes nista manje do prvi red...BIHBOSNJAK wrote:Meni je u blizini samo necu da otkrivam polozaj
-
mIRCerka
Nauci citati.BIHBOSNJAK wrote:ako se budem mogao ugurati od tebemIRCerka wrote:nije ti blizu, treba ti ravno 20 minuta pjeske, stoga moras ili trcati ili neces imati mjesta u prvom redu, a kao veliki zagovornik ti zasluzujes nista manje do prvi red...BIHBOSNJAK wrote:Meni je u blizini samo necu da otkrivam polozaj
Ja ici necu.
-
Pravi Bosanceros
Ma nece ni on
To su ti minder-on-line patrioti

To su ti minder-on-line patrioti