Rekli su: Politicke debate iz proslosti
-
Kolt12
#1 Rekli su: Politicke debate iz proslosti
Oplakah ... sto je najgore od svega, Mirnes je potpuno u pravu sto se tice medija u BiH, svejedno oplakah.
-
Kolt12
#2 Re: Rekli su: Politicke debate iz proslosti
Nije li Covic isto uradio, protiv cega ovdje prica izabiranjem SDP i SBB da sad predstavljaju Bosnjake? Nije li to grubi udar na ustav BiH?
-
Kolt12
#3 Re: Rekli su: Politicke debate iz proslosti
Dodik: Lako je vama u Srbiji sa Rasimom (SDP Srbije), i ja bih lako u Bosni da imam Rasima ...
-
Propast i katastrofa
#4 Re: Rekli su: Politicke debate iz proslosti
Mirnes je dosta od ovoga u pravu, koliki god cirkuzant bio....
-
Kolt12
#5 Re: Rekli su: Politicke debate iz proslosti
U onom cini mi se drugom video klipu, gdje govori o medijima, ne da je dosta u pravu, u svemu je u pravu.Propast i katastrofa wrote:Mirnes je dosta od ovoga u pravu, koliki god cirkuzant bio....
Zato su danas Zlaja, Fahro, Dragan i Ljubic poklopili federalnu TV. Sad tu standarde nece pisati samo Bakir Hadziomerovic, nego i Smiljko Sagolj i Fahrudin Radoncic. Turbo kombinacija, Hadziomerovic, Radoncic i Sagolj.
Jadni Mirnes, nedaju mu da govori na TV, pa kad dobije priliku onda trci da sve kaze u 30 sekundi.
Inace onoj voditeljici, njoj treba zabraniti da postavlja pitanja.
- afr0diziak
#6 Re: Rekli su: Politicke debate iz proslosti
Mirnes je u pravu kad zahtijeva odredjeno vrijeme da govori a da ga pri tome ne prekidaju. Samo sto je ta pojava na nasim televizijama i emisijama jako rijetka, da ti voditelj i domacin emisije ne upadne u rijec bar petnaest puta u toku emisije. Ko stoka matere mi.
No nije to tema, temna su debate, rekli su... Bilo je zanimljivih debata,ali vise je bilo zanimljivih izjava, tako da se toga treba pridrzavati u ovoj temi. Kad kazem zanimljivih, mislim smijesnih, dobrih, pravednih, glupih itd.
Jedna od najboljih, istovremeno i najglupljih, najzbunjujucih i nebuloznih izjava je ova od strane Fahraona (vidio sam da ga neko tako naziva ovde na forumu,zanimljivo)
Koliko samo gluposti ovaj covjek u jednoj recenici moze da iznese.
Zlaja dobio po pičci
Kako ga Milo prosipa a on jadnik sve niz dlaku. Pa ga onda i Covic spustio na zemlju. Iskreno nijedan od ovih u emisiji me ne fascinira i nikog ne podrzavam, ali ovo je jedna od boljih debata i razgovora. Mada su se samo svadjali i nadvikivali zanimljivo je iz moje perspektive jednog obicnog gradjanina koji nasu politicku scenu dozivljava bas kao ovu njihovu debatu, smijesnom.
No nije to tema, temna su debate, rekli su... Bilo je zanimljivih debata,ali vise je bilo zanimljivih izjava, tako da se toga treba pridrzavati u ovoj temi. Kad kazem zanimljivih, mislim smijesnih, dobrih, pravednih, glupih itd.
Jedna od najboljih, istovremeno i najglupljih, najzbunjujucih i nebuloznih izjava je ova od strane Fahraona (vidio sam da ga neko tako naziva ovde na forumu,zanimljivo)
Koliko samo gluposti ovaj covjek u jednoj recenici moze da iznese.
Zlaja dobio po pičci
- It_is_a_Leclerc
#7 Re: Rekli su: Politicke debate iz proslosti
Mirnes Ajanović je seoski varalica, sjecikesa i drumski razbojnik. Njegovo arlaukanje po televizijskom eteru, i okomljavanje na jadnu voditeljicu koja je samo postavljala pitanja, jasan je znak jednog psihički nestabilnog političara sa aktunim manjkom argumenata.