Referendum(i) u RS-u
- jazzer
#5676 Re: Referendum(i) u RS-u
Ja predlazem da sada mi organizujemo referendum i otcijepimo se od ovih kmecavaca
.
- Drvosjeca iz Dejcica
#5677 Re: Referendum(i) u RS-u
Suma sumarum, ekipa iz RS-a nije više tako samouvjerena i optimistična...daju se izjave žalopoljke, poziva se na Sud BiH koji istovremeno osporavaju (utopljenik se fata za slamku), Sarajevo je opet krivo za sve...itd. Referendum i ako bude održan će biti primjer svim drugim u svijetu kako se ne treba održati jedan referendum, odnosno primjer kako potrošiti metak a ne pogoditi cilj.
- sjedi 1
#5678 Re: Referendum(i) u RS-u
1.sam tajming referenduma)pred izbore) jasno pokazuje da se nije ozbiljno u namjeriDrvosjeca iz Dejcica wrote:Suma sumarum, ekipa iz RS-a nije više tako samouvjerena i optimistična...daju se izjave žalopoljke, poziva se na Sud BiH koji istovremeno osporavaju (utopljenik se fata za slamku), Sarajevo je opet krivo za sve...itd. Referendum i ako bude održan će biti primjer svim drugim u svijetu kako se ne treba održati jedan referendum, odnosno primjer kako potrošiti metak a ne pogoditi cilj.
2.samim tim što je referendum savjetodavnog karaktera a ne obavezujućeg potkrepljuje ovo prvo(da je neozbiljno i čisto politikanstvo zarad izbora)
3.ovo odgovara i SNSD-u i SDA u predizbornoj gunguli
4."Grčki" scenario je na vidiku krajem ove ili početkom sledeće godina(RS propada 2 mjeseca prije F BiH)
5.je li ima neko da ovo još nije skonto majko mila...
- Danguba
#5679 Re: Referendum(i) u RS-u
Od juce nista novo.
Danas kao da nista nije bilo.
Bosiic sve rekao.
Danas kao da nista nije bilo.
Bosiic sve rekao.
-
L u c i f e r
#5680 Re: Referendum(i) u RS-u
Briljantno i hirurski precizno.risingforce wrote:Maloprije na press konferenciji Vucic je spomenuo tekst Filipovica u Dnevnom Avazu, koji ga je izgleda mnogo pogodio, jer je akademik pogodio i potpuno procitao pussylipsa i Dodicka. Preporucujem svima da procitaju ovaj sjajan tekst.
http://www.avaz.ba/clanak/252758/filipo ... stvari-bih
-
Pedja123
#5681 Re: Referendum(i) u RS-u
Ma ne bi ništa stupilo na snagu, ako je Srbija poštovala CG i kosovske Albance, poštovala bi i Muslimane. Miloševiću i jeste bilo u interesu da sačuva celu Jugoslaviju i postane novi Tito, pa on je i predložio "krnju Jugoslaviju" bez HR i SLO. BiH je trebala ostati u Jugoslaviji da se spasi rata.155_mm wrote:ma Muslimani su znali ako pristanu da ostanu u srboslaviji na snagu stupa sporazum cvetkovic - macek.
a poslije toga ne bi bilo nikakve mogucnosti za izlazak ni za CG a kamo li za neke druge. vjerovatno se ne bi ni kosovo dogodilo.
najveci uspijeh bosnji devwdesetih je upravo medjunarodno priznanje i drzavna granica sa srbijom na drini. kakva takva ali ipak drzavna granica.
i najveci uspijeh bosnji u nekom novom sukobu je uspostava kontrole nad drzavnom granicom sa SRB i sa CG.
-
benjen
#5682 Re: Referendum(i) u RS-u
yebo milosevica i sve njegove ideje..
- BarbaDue
#5683 Re: Referendum(i) u RS-u
koja šuplja pričaPedja123 wrote:Ma ne bi ništa stupilo na snagu, ako je Srbija poštovala CG i kosovske Albance, poštovala bi i Muslimane. Miloševiću i jeste bilo u interesu da sačuva celu Jugoslaviju i postane novi Tito, pa on je i predložio "krnju Jugoslaviju" bez HR i SLO. BiH je trebala ostati u Jugoslaviji da se spasi rata.155_mm wrote:ma Muslimani su znali ako pristanu da ostanu u srboslaviji na snagu stupa sporazum cvetkovic - macek.
a poslije toga ne bi bilo nikakve mogucnosti za izlazak ni za CG a kamo li za neke druge. vjerovatno se ne bi ni kosovo dogodilo.
najveci uspijeh bosnji devwdesetih je upravo medjunarodno priznanje i drzavna granica sa srbijom na drini. kakva takva ali ipak drzavna granica.
i najveci uspijeh bosnji u nekom novom sukobu je uspostava kontrole nad drzavnom granicom sa SRB i sa CG.
-
PM72
#5684 Re: Referendum(i) u RS-u
Jest,poštovali bi Muslimane kao što i sad poštuju Bošnjake pa im ne daju pravo na vlastiti jezik,ako na mezarovima napišu "žrtva genocida" pošalju specijalce da to brusilicama skinu,redovno bi se postrojavali ravnogorci i pjevale četničke pjesme,Šešelj bi bio direktor Merhameta itd,itd...Ma ne bi ništa stupilo na snagu, ako je Srbija poštovala CG i kosovske Albance, poštovala bi i Muslimane. Miloševiću i jeste bilo u interesu da sačuva celu Jugoslaviju i postane novi Tito, pa on je i predložio "krnju Jugoslaviju" bez HR i SLO. BiH je trebala ostati u Jugoslaviji da se spasi rata.
Četničkim kokardama i kamama se nije mogla očuvati Jugoslavija.To upamti.
- Mali_Vuk
#5685 Re: Referendum(i) u RS-u
Gore od rata je samo slušanje/čitanje Vučićevih lažnih miroljubivih dramatčno-patetičnih saopštenja u koja svaki put umota prijetnje i ratno huškanje. I kad pomisliš da ova garnitura ljubitelja mira treba uđe u EU, kakvo nas mrcvarenje i maltretiranje očekujeL u c i f e r wrote:"Mi ćemo i dalje biti uz RS i svako ko misli da može da gazi taj entitet neka zna da je tu Srbija", poručio je Vučić."
Sikter pseto
- ze kalanga
#5686 Re: Referendum(i) u RS-u
Interesantno zapažanje... Ipak, realnost je drugačija, a toga su svjesni i bošnjački političari koji su željeli još jednu nadležnost entiteta ukinuti.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Suma sumarum, ekipa iz RS-a nije više tako samouvjerena i optimistična...daju se izjave žalopoljke, poziva se na Sud BiH koji istovremeno osporavaju (utopljenik se fata za slamku), Sarajevo je opet krivo za sve...itd. Referendum i ako bude održan će biti primjer svim drugim u svijetu kako se ne treba održati jedan referendum, odnosno primjer kako potrošiti metak a ne pogoditi cilj.
-
PM72
#5687 Re: Referendum(i) u RS-u
Nikolić je četnički vojvoda kao i Šešelj.Vučić bio njihov potrčko.Čemu se lijepom treba od njih nadati? Slatkorječivim šupljacima?
-
benjen
#5688 Re: Referendum(i) u RS-u
Iskreno nakon sto se aktivira MAP nek im vise nista ne ukidaju,cak ako treba jos mmf-a nek se potpiseze kalanga wrote:Interesantno zapažanje... Ipak, realnost je drugačija, a toga su svjesni i bošnjački političari koji su željeli još jednu nadležnost entiteta ukinuti.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Suma sumarum, ekipa iz RS-a nije više tako samouvjerena i optimistična...daju se izjave žalopoljke, poziva se na Sud BiH koji istovremeno osporavaju (utopljenik se fata za slamku), Sarajevo je opet krivo za sve...itd. Referendum i ako bude održan će biti primjer svim drugim u svijetu kako se ne treba održati jedan referendum, odnosno primjer kako potrošiti metak a ne pogoditi cilj.
-
emmir1
#5689 Re: Referendum(i) u RS-u
Najveće govno je Čović
Koliko sam on forsira referendum, u svakoj izjavi referendum se treba održati
Hijena lukava
Hijena lukava
-
artime
#5690 Re: Referendum(i) u RS-u
Ko ce vracati dug rsa?
-
Ripicipi
#5691 Re: Referendum(i) u RS-u
Vjerovatno ce me mnogi osuditi, ali ja Srbe nisam osudio za taj cin. Jbg. sud nije tamo dokazao genocid i sasvim razumljivo da ne zele ni taj natpis. Tako bi svako reagovao, i Bosnjaci naravno.PM72 wrote:Jest,poštovali bi Muslimane kao što i sad poštuju Bošnjake pa im ne daju pravo na vlastiti jezik,ako na mezarovima napišu "žrtva genocida" pošalju specijalce da to brusilicama skinu,redovno bi se postrojavali ravnogorci i pjevale četničke pjesme,Šešelj bi bio direktor Merhameta itd,itd...Ma ne bi ništa stupilo na snagu, ako je Srbija poštovala CG i kosovske Albance, poštovala bi i Muslimane. Miloševiću i jeste bilo u interesu da sačuva celu Jugoslaviju i postane novi Tito, pa on je i predložio "krnju Jugoslaviju" bez HR i SLO. BiH je trebala ostati u Jugoslaviji da se spasi rata.
Četničkim kokardama i kamama se nije mogla očuvati Jugoslavija.To upamti.
- Danguba
#5692 Re: Referendum(i) u RS-u
Opet trcis pred rudu, konj te *ebo.Izetbegović: Odluka vlasti Srbije odgovoran potez i znak dobre volje
- moa
#5693 Re: Referendum(i) u RS-u
Jednom sam, cini mi se jos za vrije jelavica cuo poruku, mi hrvati cemo vam ukinuti rs, tako da od njega me nista ne iznenadjuje.emmir1 wrote:Najveće govno je Čović
Hijena lukava
- mO k3
#5694 Re: Referendum(i) u RS-u
Danguba wrote:Opet trcis pred rudu, konj te *ebo.Izetbegović: Odluka vlasti Srbije odgovoran potez i znak dobre volje
Jedno iza ledja dogovorili a za medije druga prica....
- Mali_Vuk
#5695 Re: Referendum(i) u RS-u
Ssmo još neka ga pozovu u Karađorđevo da sve fino zalijuDanguba wrote:Opet trcis pred rudu, konj te *ebo.Izetbegović: Odluka vlasti Srbije odgovoran potez i znak dobre volje
-
Hadzi Lojo
#5696 Re: Referendum(i) u RS-u
Ko i babo mu!Danguba wrote:Opet trcis pred rudu, konj te *ebo.Izetbegović: Odluka vlasti Srbije odgovoran potez i znak dobre volje
Nista nije od njega slucajno ni naivno, on odradjuje i dalje veleizdajnicki posao!
-
statixx
#5697 Re: Referendum(i) u RS-u
Niko RS ne gazi bolje od Baje, a sa ovim nelegalnim referendumom i oponiranjem Beogradu vodi narod u izolaciju i moguce sankcije. Vucic se za svaki slucaj ogradio, nije budala da preuzme krivicu za eventualne posljedice.L u c i f e r wrote:"Mi ćemo i dalje biti uz RS i svako ko misli da može da gazi taj entitet neka zna da je tu Srbija", poručio je Vučić."
Sikter pseto
- enko 1964
- Grijem se na: južnu interkonekciju
#5698 Re: Referendum(i) u RS-u
Izvinjajem se na offu al':arzuhal wrote:dezurni_ucenik wrote:Mali_Vuk wrote:Super je da se mi smijemo i veselimo, to je pozitivno. Samo se nadam da smo ujedno i svjesni igranke koja nam se sprema
A koja igranka nam se sprema? Rat je li?
Valjal' čemu ovaj Rubinov vinjak sada?
-
statixx
#5699 Re: Referendum(i) u RS-u
A ko bi drugi drzao svijecu na ovom orgijanju...emmir1 wrote:Najveće govno je Čović
Hijena lukava
-
megaman4
#5700 Re: Referendum(i) u RS-u
Ja Vučiću ništa ne vjerujem. Oni žele iskoristiti ovaj haos da RS daju legitimitet države umjesto entiteta i to rade uz prećutnu podršku Međunarodne zajednice koja je izgleda digla ruke od BiH, a to je opasno i loša poruka za sve nas. Srbija nikada nije, niti će odustati od ideje Velike Srbije iz razloga što Srbija jedino može opstati ako maksimalno oslabi druge oko sebe a to upravo rade u BiH, gdje želi da širi svoj utjecaj na sve pore života naroda u BiH, naročito kroz muziku i time našu omladinu ubija u pojam. Sve je to planski smišljeno. Dobrica Ćosić jeste krepao, ali ideje SANU-a i Velike Srbije nisu nikada nestale niti će.Danguba wrote:Opet trcis pred rudu, konj te *ebo.Izetbegović: Odluka vlasti Srbije odgovoran potez i znak dobre volje