Ruku na srce i ja sam sreo dobrih, pametnih ljudi u Banjaluci.
Ali nije to mjerilo zivota tamo.
Ako su ti gusle u kuci, sto je vrlo vjerovatno, onda su i kod mene - sto je nemogucemO k3 wrote:@dozer nisi ti los momak , ali ponekad izvuces gusle i volis zaguslati![]()
Ziv ti meni bio ..
Dozer wrote: Dozer je, za tvoju informaciju, u Banja Luci svaki mjesec bar jednom, i to jos od kraja '96.
I ovaj lik, pored svega, jos konta da je zabavan... Covjece...dezurni_ucenik wrote:Trazite vanzemaljce na Sehitlucima jel?Dozer wrote: Dozer je, za tvoju informaciju, u Banja Luci svaki mjesec bar jednom, i to jos od kraja '96.

molim lijepo banj brdu , pusti ga nezna on gdje su sehovidezurni_ucenik wrote:Dozer wrote: Dozer je, za tvoju informaciju, u Banja Luci svaki mjesec bar jednom, i to jos od kraja '96.
Trazite vanzemaljce na Sehitlucima jel?
mO k3 wrote:molim lijepo banj brdu , pusti ga nezna on gdje su sehovidezurni_ucenik wrote:Dozer wrote: Dozer je, za tvoju informaciju, u Banja Luci svaki mjesec bar jednom, i to jos od kraja '96.
Trazite vanzemaljce na Sehitlucima jel?
koji to ovi , od koga da oslobode??Dozer wrote:Onanija, moj Madneru. Shtash![]()
Nego, zanima me, jesu li ovi spremni da oslobadjaju svoju Banja Luku od mrskih Srbova?
Pa vidi to bi znacio ogzodus citavig srpskog naroda prema majci srbiji , to mi ne pada na pamet jer nisam taj tip tu je razlika izmedju tvojih i mojih ...Dozer wrote:Pa vi, veliki Bosnjaci iz Banja Luke
ma hajde.... jeli ti onaj @KB9 sta u rodu??PM72 wrote:Ja znam da je Dozer išao u Banja Luku i Bjeljinu još od 1996.I nije ni konobar ni keramičar ni fizikaner a ponajmanje miš.Moj Dozer,vidiš kako su ljudi nezahvalni.Samo kenjaju protiv Srba a valj'o im Rašo više nego ikom.Kad ustanu vide zgrade po Ljubljani ili Štokholmu i ne moraju ići napojiti stoku jal kositi do večeri.To do rata nije znalo u autobus ući a sad šatro svjetski putnici.
Nemaju obraza a guzici se ne boje.
Pa išo svojima, čudna mi čuda.PM72 wrote:Ja znam da je Dozer išao u Banja Luku i Bjeljinu još od 1996.
Svojima? Jel' se to šališ ili ozbiljno?julisiz es grant wrote:Pa išo svojima, čudna mi čuda.PM72 wrote:Ja znam da je Dozer išao u Banja Luku i Bjeljinu još od 1996.
mašala sile, mašala merhameta...mO k3 wrote:Pa vidi to bi znacio ogzodus citavig srpskog naroda prema majci srbiji , to mi ne pada na pamet jer nisam taj tip tu je razlika izmedju tvojih i mojih ...Dozer wrote:Pa vi, veliki Bosnjaci iz Banja Luke
Nadaj se da u zivotu nikad ne postanes svjetski putnik na taj nacin....ili neko tvoj...zajebano je to, pravo.PM72 wrote:Ja znam da je Dozer išao u Banja Luku i Bjeljinu još od 1996.I nije ni konobar ni keramičar ni fizikaner a ponajmanje miš.Moj Dozer,vidiš kako su ljudi nezahvalni.Samo kenjaju protiv Srba a valj'o im Rašo više nego ikom.Kad ustanu vide zgrade po Ljubljani ili Štokholmu i ne moraju ići napojiti stoku jal kositi do večeri.To do rata nije znalo u autobus ući a sad šatro svjetski putnici.
jelde....radostan dan wrote:mašala sile, mašala merhameta...mO k3 wrote:Pa vidi to bi znacio ogzodus citavig srpskog naroda prema majci srbiji , to mi ne pada na pamet jer nisam taj tip tu je razlika izmedju tvojih i mojih ...Dozer wrote:Pa vi, veliki Bosnjaci iz Banja Luke
Ma jašta radi.Teško im bilo po izbjegličkim centrima,granate bubaju sa svih strana,sa brda iskopčali struju a išli po vodu par kilometara...kažu,u Danskoj i Švedskoj su davali više ulja i brašna po osobi nego ovdje.Može li neko potvrditi tu infomaciju?GeeTnT wrote:Nadaj se da u zivotu nikad ne postanes svjetski putnik na taj nacin....ili neko tvoj...zajebano je to, pravo.PM72 wrote:Ja znam da je Dozer išao u Banja Luku i Bjeljinu još od 1996.I nije ni konobar ni keramičar ni fizikaner a ponajmanje miš.Moj Dozer,vidiš kako su ljudi nezahvalni.Samo kenjaju protiv Srba a valj'o im Rašo više nego ikom.Kad ustanu vide zgrade po Ljubljani ili Štokholmu i ne moraju ići napojiti stoku jal kositi do večeri.To do rata nije znalo u autobus ući a sad šatro svjetski putnici.
Istina , kahva dzabe , samo su teletinu djelili biftek od teleta drugo nije dolazilo u obzirPM72 wrote:Ma jašta radi.Teško im bilo po izbjegličkim centrima,granate bubaju sa svih strana,sa brda iskopčali struju a išli po vodu par kilometara...kažu,u Danskoj i Švedskoj su davali više ulja i brašna po osobi nego ovdje.Može li neko potvrditi tu infomaciju?GeeTnT wrote:Nadaj se da u zivotu nikad ne postanes svjetski putnik na taj nacin....ili neko tvoj...zajebano je to, pravo.PM72 wrote:Ja znam da je Dozer išao u Banja Luku i Bjeljinu još od 1996.I nije ni konobar ni keramičar ni fizikaner a ponajmanje miš.Moj Dozer,vidiš kako su ljudi nezahvalni.Samo kenjaju protiv Srba a valj'o im Rašo više nego ikom.Kad ustanu vide zgrade po Ljubljani ili Štokholmu i ne moraju ići napojiti stoku jal kositi do večeri.To do rata nije znalo u autobus ući a sad šatro svjetski putnici.
Dozer wrote:PM...ne trudi se ba
Meni je samo neshvatljiv ovaj paradox - svi koji su protjerani ili zbrisali vani, Bosnjaci, danas se zaklinju u SDA... Da li mi iko moze pojasniti tu logiku...?