To mi nije bio cilj, samo sam pokusao demonstrirati da se vecina stvari koje si naveo odnosi i na druge stranke. SDP je totalno gluh na realno stanje, to stoji i to govorim godinama. Ljudi zaglavljeni u pogresnom mileniju.tututuuuu wrote:
Znao sam da ces to reci za SDP. To sto ne ispunjavaju sve kriterije ne cini ih anacionalistickim. I ateisti cesto idu u radikalizam, kao i vjernici (mada, daleko od tog da je dobar dio SDP-ovaca ateisticki, naprotiv)... Ja ni od SDA nisam cuo toliko frazetina o "patriotama" "podijeli BiH" i sl. kao od SDP - a. Stranka totalno, ali totalno gluha na realno stanje... Realno stanje je pokazao popis, pa kako kome drago, kome krivo... Na toj cinjenici treba graditi zemlju, drugacije to nece biti moguce i svako ko zanemaruje tu cinjenicu radi protiv ove zemlje.
Da se s boldanim slozim, i sam sam to pisao, ali nema efekta. jesam, ali isto tako, nema efekta... Ali pisane su i puno gore stvari, isto tako, nema efekta... Stvar je upravo dehumanizacije, bitno je tako osobu dehumanizirati (kao sto su i Srbi radili devedesetih s ustasama i Turcima) pa onda imas otvoren put da po njima udaras. To sto takav epitet nema veze s vezom i nikog previse i ne zanima...
A sto se tice dehumanizacije, nisam siguran da od nje ima neke koristi, niti da je potrebna... Taj posao je vec davno odradjen, dugo prije no sto se SDP pojavio kao neki bitan faktor u drzavi. Uostalom to bi bilo gubljenje vremena, s obzirom na misljenje koje vecina Bosnjaka gaji o vodecim politickim opcijama kod Srbia i Hrvata, te ljudima koji ih podrzavaju.
Gore misljenje o njima ne mogu imati, pa propaganda nije potrebna.