Šta ću komentirati, standardnu priču kako se trebamo ostaviti nacionalnih okova, okrenuti budućnosti, ekonomski prosperirati bla bla bla… Trebamo, naravno, shvaćaš li da od toga trenutno, u ovakvoj situaciji nema ništa?rekla-kazala wrote: šta je alternativa za suživot ?
Zanimljivo da nisi komentarisao moju izjavu,
Ja se niti jednom nisam dotakao trećeg entiteta.Kada bi se prava Hrvata poštivala i kada ih se nebirekla-kazala wrote: Da li bi bili spremni poštovati BiH i njene institucije ako bi dobili treći entitet, TV kanal, i sve ostalo što poželite ?
pokušavalo pregaziti na svakom koraku, kada bi bili ravnopravni (stvarno ravnopravni, ne mislim na priču vaših političara), naravno da bih poštivao BiH.
No, dok god se te stvari ne urade, dali shvaćaš zašto Hrvati zagovaravaju treći entitet?
O, ti, mržnjom zadojeni Bošnjo, get your facts straight, Delić je itekako osuđen na zatvorsku kaznu.duh_sa_sjekirom wrote: O, ti tupa glavo, znaš li razliku između osuđenih i oslobođenih? Rasim Delić je oslobođen optužbi, Dario Kordić je osuđen za ratni zločin! Imaš li makar toliko u glavi da uočiš razliku? Ili je za tebe to preveliki misaoni napor?
No vjerovatno vam Klix i Federalna nisu tu informaciju prenijeli, previše su zauzeti RSom i Čovićem.
Slučajeva da Hrvati diskriminiraju Bošnjake vjerovatno ima, možda par i to na lokalnim razinama, no NIGDJE, APSOLUTNO NIGDJE na razini na kojoj vi radite nama već 20 godina.seln wrote: Jao, otkrio si nas...sta cemo sad?
Hm...da se prisjetimo diskriminacije tamo gdje ste vi vecina? Ostavljanja BiH u amanet Pereciji? Navijanja bh Hrvata za stranu drzavu? Agresije, koja je stvarno bila? ILi vasih kandidata, koji opetovano negiraju Bosnjake kao naciju?
Je li to sto si naveo bilo i prije nego sto ste nas napali? Je li bilo prije dogovora u Grazu? Prije Dretelja?
Ili, ostavimo se rata: je li bilo prije 2001. i slucaja hercegovacke banke?
Nemoj meni kamenjarskih fora, dina ti.
Reprezentacija.Naravno da ću navijati za Hrvatsku, neću valjda za Džeku koji mi govori da sam ja i neki Turčin braća?!
Koji “naš kandidat” negira Bošnjake kao naciju?
Ne laprdaj čovječe
Smiri se Bošnjo, smiri.Jako je poznato da smo mi Ustaše pokvareni ljudi i da lažemo vas napaćene Bošnje po medijima, no štosanjin_1 wrote: bem ti život kad škutorčina skonta da nešto znaDe..
pročitaj presudu šilježe jedno a ne novinarske zaključke iz četničkog kurira i i ustaškog dnevnika...
Ili hošli da ti je ja zaljepim na ćelenku da je nohaš po 25 % "stonog grada" ?
Fakat ste šprdačina od diskutanata..
kažeš na vijest sa službenih stranica?
http://www.icty.org/sid/9968