mašta može svaštaHeller wrote:Ovim ljudima kojima je zanimljivo ko je ozenio muslimanku, preso na islam bi hranio lavove...
Putin ženi muslimanku
- kritichar
#26 Re: Putin ženi muslimanku
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#27 Re: Putin ženi muslimanku
jel muslimanka ili nije nebitno je apsolutno
ovo more bit bidne podvala putinu od strane nekog od mnogobrojnih intersanata ili jasnije rečeno mlada dama špijunka
tzar vladimir mora biti oprezan ili mu ubrzo slijedi sunovrat
ovo more bit bidne podvala putinu od strane nekog od mnogobrojnih intersanata ili jasnije rečeno mlada dama špijunka
tzar vladimir mora biti oprezan ili mu ubrzo slijedi sunovrat
- kamen spoticanja
#28 Re: Putin ženi muslimanku
Jadni checheni...valja se vladimiru sad dokazivat 
- Shahab
#29 Re: Putin ženi muslimanku
Budalo...to je finta. Kako će postati pravoslavna carica ako neće staviti krst. Baš kao i Obama. To je ratna taktika, bitno je da sprovodi promuslimansku politiku. Tako si mislio i da je Nikolić srbenda, pa proda Kosovo za datum...egwertz wrote:šabab majmune šabanski vidi u muslimanke krščine oko vrata i čaprljana joj![]()
![]()
![]()
lojavi keru
- snaga_znanja
#30 Re: Putin ženi muslimanku
Imam osjećaj da se na ovoj temi raspravljaju Dušanka Majkić i Asim Sarajlić...
- snaga_znanja
#31 Re: Putin ženi muslimanku
#upalamozgaShahab wrote:Budalo...to je finta. Kako će postati pravoslavna carica ako neće staviti krst. Baš kao i Obama. To je ratna taktika, bitno je da sprovodi promuslimansku politiku. Tako si mislio i da je Nikolić srbenda, pa proda Kosovo za datum...egwertz wrote:šabab majmune šabanski vidi u muslimanke krščine oko vrata i čaprljana joj![]()
![]()
![]()
lojavi keru
.. Muslimani polako pruzimaju svijet, a prva na meti je Republika Mrska... U pravu je kalaštura sa Pala, Aleksandra Pandurević i onaj klovn Vlajki...Zapad vas gura u hilafet sultana Erdogana...
- AleksoMKD
#32 Re: Putin ženi muslimanku
Kada se razvede Putin, mogu ga zvati RazPutin
.
- Klavikula
#33 Re: Putin ženi muslimanku
snaga_znanja wrote:Imam osjećaj da se na ovoj temi raspravljaju Dušanka Majkić i Asim Sarajlić...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#34 Re: Putin ženi muslimanku
Sretno mladencima!Shahab wrote:Budalo...to je finta. Kako će postati pravoslavna carica ako neće staviti krst. Baš kao i Obama. To je ratna taktika, bitno je da sprovodi promuslimansku politiku. Tako si mislio i da je Nikolić srbenda, pa proda Kosovo za datum...egwertz wrote:šabab majmune šabanski vidi u muslimanke krščine oko vrata i čaprljana joj![]()
![]()
![]()
lojavi keru
.. Muslimani polako pruzimaju svijet, a prva na meti je Republika Mrska... U pravu je kalaštura sa Pala, Aleksandra Pandurević i onaj klovn Vlajki...Zapad vas gura u hilafet sultana Erdogana...
- CSKA
#35 Re: Putin ženi muslimanku
Sto mene ne zavede neka ovakva,pa koja god vehabijska taktika bila.
- sema911s
#36 Re: Putin ženi muslimanku
#upalamozga[/quote]
vjeruj ovome je mozak velicine kikirikija il graska pa se nema sta upalit,. njemu u tom prapra mozgicu nema centar za racionalno razmisljanje samo par funkcija za odrzavanje oragnizma u zivutu i blejenje u nekog bradonju koji njemu i njegovima koji se saginju ko on i obecavaju mu 100 nekih djevica ljubkih amazonki koje ce im zadovoljit sve potrebe koje su im zabranjee vjeroomm
vjeruj ovome je mozak velicine kikirikija il graska pa se nema sta upalit,. njemu u tom prapra mozgicu nema centar za racionalno razmisljanje samo par funkcija za odrzavanje oragnizma u zivutu i blejenje u nekog bradonju koji njemu i njegovima koji se saginju ko on i obecavaju mu 100 nekih djevica ljubkih amazonki koje ce im zadovoljit sve potrebe koje su im zabranjee vjeroomm
- kritichar
#37 Re: Putin ženi muslimanku
kolko mržnje i prljavštine na jednom mjestu, ko vas odgoji
-
Katamaran_Sa
#38 Re: Putin ženi muslimanku
Ovo dobra nije vidjelo, ove okrugle face kod nas sreces kod 90% zena, tu ljepote nematendzera wrote:Ne znam jel' muslimanka,al' je dobra k'o dobar dan.
- fantom slobode
#39 Re: Putin ženi muslimanku
Ne kontam coveka, a lepo mu je Berluska dao savjet, rastavi se pa cemo da zigu zajedno...Ovako samo problemi, valja opet zenu u Italiju slati kad Silvio u posjetu dolazi...Ostario, nije pameti dosao, pa to ti je.
- славянин
#40 Re: Putin ženi muslimanku
Nadji ti bolju kad budes imo 60 god.Katamaran_Sa wrote:Ovo dobra nije vidjelo, ove okrugle face kod nas sreces kod 90% zena, tu ljepote nematendzera wrote:Ne znam jel' muslimanka,al' je dobra k'o dobar dan.
- insomnia78
#41 Re: Putin ženi muslimanku
De ba lako je Putku i Berluskoniju vodati ove "dobre".
Realno bezveze je mlada
s' moje sokoćalo
Realno bezveze je mlada
s' moje sokoćalo
-
Katamaran_Sa
#42 Re: Putin ženi muslimanku
Sa ovoliko para i utjecaja bez problemaславянин wrote:Nadji ti bolju kad budes imo 60 god.Katamaran_Sa wrote:Ovo dobra nije vidjelo, ove okrugle face kod nas sreces kod 90% zena, tu ljepote nematendzera wrote:Ne znam jel' muslimanka,al' je dobra k'o dobar dan.![]()
- fantom slobode
#43 Re: Putin ženi muslimanku
insomnia78 wrote:De ba lako je Putku i Berluskoniju vodati ove "dobre".
Realno bezveze je mlada
s' moje sokoćalo
Ovim rusi ugled Rusije...a eto ima i kandidata kojima se svidja, prema tome bilo bi mu pametnije da se predomisli...
- fantom slobode
#44 Re: Putin ženi muslimanku
Jeste, u pravu si...treba joj istetovirati Nike na celu i moze na slijedece svjetsko prvenstvo u Brazilu...ono ako nista da uzme pare kao model za oficijelnu loptu mundijala...izgleda da Putin od sportova preferira fudbal, ne moze bez njega ni u krevet.siddo89 wrote:Okrugla glava je slavenski uticaj,ali spasava je majka tatarka i njeni geni
-
Katamaran_Sa
#45 Re: Putin ženi muslimanku
To je vec ljubav, pricamo o fizickom izgledusiddo89 wrote:Znaci on moze bolju 100 puta,ali hoce ovu,znaci ima nesto u njoj,,,dobra je ovako na slikama,jos bolja uzivo sigurno
- Samir_01
#46 Re: Putin ženi muslimanku
Otac joj je Tatar majka Ruskinja i nije muslimanka vec pravoslavka.siddo89 wrote:Okrugla glava je slavenski uticaj,ali spasava je majka tatarka i njeni geni![]()
Shahab je trol i cudo je da je opstao svo ovo vrijeme na forumu.
-
Katamaran_Sa
#47 Re: Putin ženi muslimanku
Stvar ukusa, meni je bez veze, inace ne volim ove sa okruglim glavama...iznad Bosanskog prosjeka ili na njemusiddo89 wrote:Pa i ja pricam o fizickom izgledu,,googlaj djevojku moras biti gay da kazes da je losaKatamaran_Sa wrote:To je vec ljubav, pricamo o fizickom izgledusiddo89 wrote:Znaci on moze bolju 100 puta,ali hoce ovu,znaci ima nesto u njoj,,,dobra je ovako na slikama,jos bolja uzivo sigurno
iznad prosjeka uglavnom
- MedenoSrce
#48 Re: Putin ženi muslimanku
a je l' mu dala?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#49 Re: Putin ženi muslimanku
ovo je početak kraja putinove ere
- jeza u ledja
#50 Re: Putin ženi muslimanku
Svrsio sam od srece.