Alfonse, ne zafrkavaj djecu!Alfons Kauders wrote:ahaenergy star wrote:Financira EU i MMF(amerika).Alfons Kauders wrote:
ja znam odakle se finansira
ali me zanima sta ti mislis da znas... jer si imao kvalitetnih provala kada je privreda u pitanju, pa cisto malo da se zabavim...
brdo posla jutros, trebam se malo opustiti
I oni će voditi glavnu riječ u pregovorima.
Oko argumenata oko financija neće biti zanimljivo jer se ne zna da li su kantoni više u .urcu ili FBiH.
Nego ono što će biti zanimljivo: Kako će EU i USA odgovoriti na bošnjački zahtijev:Birajte ili bošnjačka država na prostoru federacije ili islamska država!
ok
razumijem
![]()
samo nastavi
molim te
"Prudski sporazum" ponovo aktivan
- seln
#2476 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
- BHCluster
#2477 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
Alfons Kauders wrote:ahaenergy star wrote:Financira EU i MMF(amerika).Alfons Kauders wrote:
ja znam odakle se finansira
ali me zanima sta ti mislis da znas... jer si imao kvalitetnih provala kada je privreda u pitanju, pa cisto malo da se zabavim...
brdo posla jutros, trebam se malo opustiti
Oko argumenata oko financija neće biti zanimljivo jer se ne zna da li su kantoni više u .urcu ili FBiH.
Nego ono što će biti zanimljivo: Kako će EU i USA odgovoriti na bošnjački zahtijev:Birajte ili bošnjačka država na prostoru federacije ili islamska država!
ok
razumijem
![]()
samo nastavi
molim te

- Alfons Kauders
#2478 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
moram, slabo ga ima na ercegbosna... uzalud sam tamo pravio account i glumio domoljuba... kad nema nikog za podjebavat...seln wrote:Alfonse, ne zafrkavaj djecu!Alfons Kauders wrote:ahaenergy star wrote:
Financira EU i MMF(amerika).
ok
razumijem
![]()
samo nastavi
molim te
- BHCluster
#2479 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
posKOK je njegova bojna, tamo mozak iskljucis kada upises ime stranice i 'oshinesh' Enter.Alfons Kauders wrote:moram, slabo ga ima na ercegbosna... uzalud sam tamo pravio account i glumio domoljuba... kad nema nikog za podjebavat...seln wrote:Alfonse, ne zafrkavaj djecu!Alfons Kauders wrote:
aha
ok
razumijem
![]()
samo nastavi
molim te
al eto, bujrum
-
sanjin_1
#2480 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
To ti je zato što su se sva četvorica forumaša preselila na klix. .... i svi stali pod jedan forumski nalogAlfons Kauders wrote:
moram, slabo ga ima na ercegbosna... uzalud sam tamo pravio account i glumio domoljuba... kad nema nikog za podjebavat...al eto, bujrum
-
155_mm
#2481 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
Alfons, ovi iz 3. ni danas skontali za sta je sluzio ovakav folklor. i kakvi su to "vjernici" bili na ovim slikama.Alfons Kauders wrote:pogresna godina, pogresna jedinicaenergy star wrote:1993
![]()
po obicaju
isto kao ono da je niksic bio premijer 2010... jbt vama kad bi rekli da su bosnjaci zapravo crnci i da imaju dvije cune i cetiri ruke, vi bi povjerovali...
a vidi mi avdica u cetvrtom saffu, vazda se hvalio ovom slikom ... fol vjernici ovo ono...a jedino gdje se njega i boga pomene u istoj recenici je "popi boga oca"...
- Alfons Kauders
#2482 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
zao mi... a tamo bas glasim za istinskog domoljuba... samo vise nemam koga lozit i nafuravat...sanjin_1 wrote:To ti je zato što su se sva četvorica forumaša preselila na klix. .... i svi stali pod jedan forumski nalogAlfons Kauders wrote:
moram, slabo ga ima na ercegbosna... uzalud sam tamo pravio account i glumio domoljuba... kad nema nikog za podjebavat...al eto, bujrum
joj a kako su slatki... isto s djecom da pricas, sta god izvalis da im se uklapa u pricu - povjeruju bez pitanja
- Alfons Kauders
#2483 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
tim bolje155_mm wrote:Alfons, ovi iz 3. ni danas skontali za sta je sluzio ovakav folklor. i kakvi su to "vjernici" bili na ovim slikama.Alfons Kauders wrote:pogresna godina, pogresna jedinicaenergy star wrote:1993
![]()
po obicaju
isto kao ono da je niksic bio premijer 2010... jbt vama kad bi rekli da su bosnjaci zapravo crnci i da imaju dvije cune i cetiri ruke, vi bi povjerovali...
a vidi mi avdica u cetvrtom saffu, vazda se hvalio ovom slikom ... fol vjernici ovo ono...a jedino gdje se njega i boga pomene u istoj recenici je "popi boga oca"...
kamo srece da ne skontaju jos 10-20 godina
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2484 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
je l' 'vo ISIL?
- tandmand
#2485 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
ISIL ne priznaje bilo kakve granice, pa ni avnojevske 
-
Hafis
#2486 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
Kako da nismo skontali...samo se pravimo da vi ne skontate da smo mi skontali.155_mm wrote:Alfons, ovi iz 3. ni danas skontali za sta je sluzio ovakav folklor. i kakvi su to "vjernici" bili na ovim slikama.Alfons Kauders wrote:pogresna godina, pogresna jedinicaenergy star wrote:1993
![]()
po obicaju
I najmanji maksum zna ja je ABiH bila sekularna i da u svoje redove nije dopuštala uglavljivanje islamskog faktore, pa makar i folklorno.
Ovo su sve domaća gradska multietnička raja, inače partizanska unučad, koja da bi prevarila ćetnike i ustaše izigravali dobrovoljce i džihaTlije iz arapskih zemalja, za koje hvala bogu znamo da nije bilo u redovima ABiH, ali i oko redova.
Najsmješniji mi je onaj razvikani snimak kad Alija pozdravlja onu lafo ''mudžahedinsku'' brigadu, a u stvari ono bili prerušeni glumci iz Narodnog pozorišta u Zenici
- Alfons Kauders
#2487 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
rece covjek koji tvrdi da je cilj arbih u operaciji neretva 93 bio da dodju do neuma
izvor - reko zarobljen vojnik star 19 godina
-
Hafis
#2488 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
Odaj nam tajnu.Alfons Kauders wrote:rece covjek koji tvrdi da je cilj arbih u operaciji neretva 93 bio da dodju do neuma
Jesu li ovi lažni mudžasi glumci iz zeničkog ili sarajevskog pozorišta, ili su naturiščici?
-
energy star
#2489 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
te 1992, brigade mudžahedina na njihovoj strani, HVO, HV.
I sve džaba.
Opet Srbi uzeli 70%.
Šta ti je kad imaš viziju da sa Srbima podijeliš BiH popola!
I sve džaba.
Opet Srbi uzeli 70%.
-
sanjin_1
#2490 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
Da li Obrezanovićka još uvjek valja gluposti ili je "Ćile" popravio situaciju ?Alfons Kauders wrote:zao mi... a tamo bas glasim za istinskog domoljuba... samo vise nemam koga lozit i nafuravat...sanjin_1 wrote:To ti je zato što su se sva četvorica forumaša preselila na klix. .... i svi stali pod jedan forumski nalogAlfons Kauders wrote:
joj a kako su slatki... isto s djecom da pricas, sta god izvalis da im se uklapa u pricu - povjeruju bez pitanja
Nije samo da su "k'o djeca"..to ustvari i jesu djeca...ta vidiš li ih kakve idiotarije ovdje pišu
-
sanjin_1
#2491 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
Nisu se bola "muhĐedini" borili na tuDŽmanovoj strani...koliko ste panglu još ćete i od krivoustog fašiste napraviti islamskog ekstermistuenergy star wrote:te 1992, brigade mudžahedina na njihovoj strani, HVO, HV.
I sve džaba.
Opet Srbi uzeli 70%.
- Alfons Kauders
#2492 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
imas brate podatke u ministarstvu brate mili, samo trazi ratni sastav, imena i prezimena... uglavnom sela oko zenice i nesto malo srednje bosneHafis wrote:Odaj nam tajnu.Alfons Kauders wrote:rece covjek koji tvrdi da je cilj arbih u operaciji neretva 93 bio da dodju do neuma
Jesu li ovi lažni mudžasi glumci iz zeničkog ili sarajevskog pozorišta, ili su naturiščici?
-
energy star
#2493 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
Nema nikakvih potreba za obranom. Najbliži neprijatelj udaljen 80 km!vidmuglave34 wrote:@EnergyStar
Nisi nam rekao kako cete zauzeti Vrde. Tu se odluciva sudbina Hrvatske Republike Herceg Bosne.
-
Hafis
#2494 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
Ma ja, raja iz okolice Zenice...i još malo išli učiti tekbirati kod lokalnog hodže, a glupi ćetnici i ustaše mislili od njihA da su pravi ArapiAlfons Kauders wrote:imas brate podatke u ministarstvu brate mili, samo trazi ratni sastav, imena i prezimena... uglavnom sela oko zenice i nesto malo srednje bosneHafis wrote:Odaj nam tajnu.Alfons Kauders wrote:rece covjek koji tvrdi da je cilj arbih u operaciji neretva 93 bio da dodju do neuma
A inače, recimo i onaj Abu Hamza je na primjer rodom iz Nemile, naš čovjek, jel tako...samo je glumio Sirijca.
A vidiš, ja bi se zakleo da je Arap..i on i ona njegova ekipa što smo viđali na TV. Ali ako kažu iz ministarstva suprotno, mora čovjek vjerovati.
- Alfons Kauders
#2495 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
ponavljam, pomijesali ste jedinicuHafis wrote:Ma ja, raja iz okolice Zenice...i još malo išli učiti tekbirati kod lokalnog hodže, a glupi ćetnici i ustaše mislili od njihA da su pravi ArapiAlfons Kauders wrote:imas brate podatke u ministarstvu brate mili, samo trazi ratni sastav, imena i prezimena... uglavnom sela oko zenice i nesto malo srednje bosneHafis wrote: Odaj nam tajnu.
Jesu li ovi lažni mudžasi glumci iz zeničkog ili sarajevskog pozorišta, ili su naturiščici?![]()
A inače, recimo i onaj Abu Hamza je na primjer rodom iz Nemile, naš čovjek, jel tako...samo je glumio Sirijca.
A vidiš, ja bi se zakleo da je Arap..i on i ona njegova ekipa što smo viđali na TV. Ali ako kažu iz ministarstva suprotno, mora čovjek vjerovati.
sve strucnjak do strucnjaka
- BHCluster
#2496 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Ne prelazi se entitetska linija. Ipak Ustav je u pitanju.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2497 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
Hafise, ofiraš se. bez zajebancije. provjeri ti to još jednom...Hafis wrote: Ma ja, raja iz okolice Zenice...i još malo išli učiti tekbirati kod lokalnog hodže, a glupi ćetnici i ustaše mislili od njihA da su pravi Arapi![]()
kontam da su pojedincima Bošnji=Turci=Arapi, ali ti si ipak obrazovan čovjek...
-
energy star
#2498 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
A odem ponekad na taj portal, onako ima zanimljiv stvari tamo.BHCluster wrote:
posKOK je njegova bojna, tamo mozak iskljucis kada upises ime stranice i 'oshinesh' Enter.
Evo baš sad čitam da je u junu Sarajevski kanton imao 348 rođenih 475 umrlih, a USK 131/166.
Izgleda da ćete morati malo požuriti sa tim arapskim naseljima!
- daxon
#2499 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
Pa dobro, nisu Arapi, ali se furaju na ArapeChmoljo wrote:Hafise, ofiraš se. bez zajebancije. provjeri ti to još jednom...Hafis wrote: Ma ja, raja iz okolice Zenice...i još malo išli učiti tekbirati kod lokalnog hodže, a glupi ćetnici i ustaše mislili od njihA da su pravi Arapi![]()
kontam da su pojedincima Bošnji=Turci=Arapi, ali ti si ipak obrazovan čovjek...
- BHCluster
#2500 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan
Svi Bosnjaci?daxon wrote: Pa dobro, nisu Arapi, ali se furaju na Arape