Provokacija u Tuzli

Great Cornholio

#26 Re: Provokacija u Tuzli

Post by Great Cornholio »

eman wrote:Ja ovdje nisam bitan draga emina .Kako komentiras dogadjaj? Kamo postovanje prema muslimanima,koji su vecina u Tuzli.Radi se O dobrih volji i postovanju kojeg ovdje nedostaje
Da, U Tuzli se većina stanovnika izjašnjava kao muslimani, ali, hvala Bogu, nisu to vehabije već ovi naši tolerantni muslimani.
zambaklija

#27 Re: Provokacija u Tuzli

Post by zambaklija »

a zašto bi to bila provokacija?znači trebamo svi da budemo muslimani ili šta,evo tvojom logikom bi ja nemusliman trebao sve da smatram provokacijom,stalna pisanja o iftarima,ramazanu i to,trebao bi se osjećati isprovociranim stalnim ezanima ali mene to nesmeta a polako ću početi da razmišljam o tome da li da promijenim mišljenje :roll:
elma89_

#28 Re: Provokacija u Tuzli

Post by elma89_ »

Vecina muslimani u Tuzli,ja se pitam zasto svako ocekuje od muslimana da postuju drugacije a niko se nikada ne zapita...a ko postuje muslimane? Dakle ne,ne treba biti zabrane...Ali gdje je dobra volja? Prije su srbi i hrvati ruzili svoju djecu kad bi javno jeli dok muslimani poste,ljudi su se postovali
pakshu

#29 Re: Provokacija u Tuzli

Post by pakshu »

_Sarajevka_ wrote: Meni je samo mjesec Juli, i da sam tamo probala bih malo tog vina sto da ne 8-)
ja ne volim vino al bi rakiju zdrmo :lol:
JohnnyS

#30 Re: Provokacija u Tuzli

Post by JohnnyS »

Sve kriza, a jede se i pije džaba :D
Danguba

#31 Re: Provokacija u Tuzli

Post by Danguba »

_Sarajevka_ wrote: :thumbup:

Meni je samo mjesec Juli, i da sam tamo probala bih malo tog vina sto da ne 8-)
ja mislim da bi te kamenovali a prije toga do pasa zakopali. :D
Great Cornholio

#32 Re: Provokacija u Tuzli

kakavdanakneiskustvu wrote:
Great Cornholio wrote:
eman wrote:Kako inace tumaciti cinjenicu da su danas u centru pored dzamije,u po ramazana,nudili hranu i vino?
Nije svakome Ramazan, ne moraju se svi prilagođavati muslimanima koji poste.

Tacno,Ni mene niko petkom ne pita smeta li mi sto na poslu svi jedu meso a ja postim
Pa da, svako nek čini onako kako misli da treba, i dok god niko nikoga na nešto ne tjera, dok se svi pridržavaju Zakona BiH, biće "mirna Bosna".
JohnnyS

#33 Re: Provokacija u Tuzli

Post by JohnnyS »

Je li provokacija ako netko na temi http://www.klix.ba/forum/sta-ste-danas- ... 39684.html ostavi recept u doba dana dok je post? Ipak je većina klixaša muslimanske vjeroispovjesti...
lik5

#34 Re: Provokacija u Tuzli

Post by lik5 »

jah eto svi isli pred dzamiju sa lazanjama i vinom da vade maslo muslimanima ccc joj ista vam ona prica koju su srbi imali 92 godine kad su lagali kako se lavovi hrane srbima u sarajevu,ista ona propaganda i laz.fujjjjjjjjjjjj
udrch

#35 Re: Provokacija u Tuzli

Post by udrch »

nije ovo provokacija, to je stil života u Tuzli..
Kiki_Musampa

#36 Re: Provokacija u Tuzli

Post by Kiki_Musampa »

Preko puta je restoran,hoće li se on zatvoriti...100 metara dalje 10000 ljudi se kupa u kupaćim kostimima,hoćemo li zatvoriti jezera??? :run:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#37 Re: Provokacija u Tuzli

Post by Matijevic_Vlado »

elma89_ wrote:Vecina muslimani u Tuzli,ja se pitam zasto svako ocekuje od muslimana da postuju drugacije a niko se nikada ne zapita...a ko postuje muslimane? Dakle ne,ne treba biti zabrane...Ali gdje je dobra volja? Prije su srbi i hrvati ruzili svoju djecu kad bi javno jeli dok muslimani poste,ljudi su se postovali
elma bona zar te nisu banovali :mrgreen: :mrgreen:
_Sarajevka_

#38 Re: Provokacija u Tuzli

Post by _Sarajevka_ »

Danguba wrote:
_Sarajevka_ wrote: :thumbup:

Meni je samo mjesec Juli, i da sam tamo probala bih malo tog vina sto da ne 8-)
ja mislim da bi te kamenovali a prije toga do pasa zakopali. :D
Ne poznajes ti Tuzlake vidim ja :-D
kakavdanakneiskustvu

#39 Re: Provokacija u Tuzli

Post by kakavdanakneiskustvu »

elma89_ wrote:Vecina muslimani u Tuzli,ja se pitam zasto svako ocekuje od muslimana da postuju drugacije a niko se nikada ne zapita...a ko postuje muslimane? Dakle ne,ne treba biti zabrane...Ali gdje je dobra volja? Prije su srbi i hrvati ruzili svoju djecu kad bi javno jeli dok muslimani poste,ljudi su se postovali
Ni mene muslimani s kojima radim ne pitaju smeta li mi sto petkom jedu messo a ja postim
lik5

#40 Re: Provokacija u Tuzli

Post by lik5 »

JohnnyS wrote:Je li provokacija ako netko na temi http://www.klix.ba/forum/sta-ste-danas- ... 39684.html ostavi recept u doba dana dok je post? Ipak je većina klixaša muslimanske vjeroispovjesti...
i to im smeta hahahahaha
ma oni se samo imenom vode ko muslimani a nece da prakticiraju islam,jer da ga prakticiraju onda ovako nikad nebi lagali i bili bi tolerantni prema drugima,nije ovo vjerska drzava,ko posti nek posti,ne posti drugima vec sebi.
pustite druge da zive ,jedu i piju kad im je volja
pakshu

#41 Re: Provokacija u Tuzli

Post by pakshu »

ma to je primitivno razmisljanje isto ko sto je neki dan onaj brada vrijeđo djevojku u suknji :-)

trebala je na +30 skijasko obući :lol:
Great Cornholio

#42 Re: Provokacija u Tuzli

Meni rahmetli tetak pričao kako su njega , dok je bio dijete, tjerali da posti, i kaže on " Ma ja nisam mogao izdržati glad, nego ja u šumu i srijemoša se najedem, kad imam ti šta i vidjet kad se vraćah, ide hodža putem i nešto žvaće, i kad mene ugleda reče mi "Viđel ti mene dijete :oops: :D "
kakavdanakneiskustvu

#43 Re: Provokacija u Tuzli

uote="kakavdanakneiskustvu"]
Great Cornholio wrote:
eman wrote:Kako inace tumaciti cinjenicu da su danas u centru pored dzamije,u po ramazana,nudili hranu i vino?
Nije svakome Ramazan, ne moraju se svi prilagođavati muslimanima koji poste.

Tacno,Ni mene niko petkom ne pita smeta li mi sto na poslu svi jedu meso a ja postim[/quote]

Pa da, svako nek čini onako kako misli da treba, i dok god niko nikoga na nešto ne tjera, dok se svi pridržavaju Zakona BiH, biće "mirna Bosna".[/quote]

:thumbup:
elma89_

#44 Re: Provokacija u Tuzli

Post by elma89_ »

udrch wrote:nije ovo provokacija, to je stil života u Tuzli..
Tuzla je nas Izmir,tamo krmalisti a ovdje titoisti :D
lik5

#45 Re: Provokacija u Tuzli

Post by lik5 »

admine gasi ovu temu ziv bio,cuj provokacija u tuzli,pa kako te nije sram stavit tu laz,tu glupost ovde.nit iko koga provocira nit sta.
elma89_

#46 Re: Provokacija u Tuzli

Post by elma89_ »

Ni mene muslimani s kojima radim ne pitaju smeta li mi sto petkom jedu messo a ja postim
A sta si ti pa ne jedes meso petkom :D
Great Cornholio

#47 Re: Provokacija u Tuzli

pakshu wrote:ma to je primitivno razmisljanje isto ko sto je neki dan onaj brada vrijeđo djevojku u suknji :-)

trebala je na +30 skijasko obući :lol:
I onda bi joj našli zamjerku, rekli bi joj, što nosiš skafander, ženama to nije dozvoljeno .
_Sarajevka_

#48 Re: Provokacija u Tuzli

Post by _Sarajevka_ »

lik5 wrote:admine gasi ovu temu ziv bio,cuj provokacija u tuzli,pa kako te nije sram stavit tu laz,tu glupost ovde.nit iko koga provocira nit sta.
Indikativno je da temu nije otvorio Tuzlak. Svi se brinu za prava muslimana u Tuzli sem samih tuzlanskih muslimana :D
lik5

#49 Re: Provokacija u Tuzli

Post by lik5 »

a sto je najgore ovo je pisao neko koje vjernik na baterije,koji je vjernik samo po potrebi kad je to in,pa pravi vjernik koji posti nikad ovakvu glupu temu nebi napisao.vec bi fino u miru iftario i kulirao.
kakavdanakneiskustvu

#50 Re: Provokacija u Tuzli

elma89_ wrote:
A sta si ti pa ne jedes meso petkom :D

Katolik,gluho bilo
Locked