Protesti u Turskoj
- moa
#826 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
U turskoj su stalno protesti, posto ih ima puno cim dio istanbula izadje na ulicu to izgleda strasno.
- kamen spoticanja
#827 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
@akcid druze...Tuđmana ti priznajem ....tipfeler...
No sta cemo s ostatkom priče. ..ili da te pustim malo da bez mene uzivas...ili jos bolje. ..da te naucim turski pa da i ti budeš u tok
No sta cemo s ostatkom priče. ..ili da te pustim malo da bez mene uzivas...ili jos bolje. ..da te naucim turski pa da i ti budeš u tok
-
udrch
#828 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
šta ih nafataše pred burger kingom..sutra neće imati ko ni protestovati 
-
udrch
#829 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
ne diraj mu Tuđmana, svetog ti Franjekamen spoticanja wrote:@akcid druze...Tuđmana ti priznajem ....tipfeler...
- Challenger__
#830 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
- zapažam da je dobar dio kolega forumaša koji se brinu zbog protesta u Turskoj, zdušno bilo uz - do zuba naoružanu - "opoziciju" i opoziciju u Siriji.
- da li je to onaj isti mentalitet koji se plaho uznemirio zbog ljudskih prava kurava u Moskvi da u glavnoj crkvi pokazuju *ičku i izvode "performanse"?
Kapitalna nedosljednost. O čemu je, u stvari, riječ?
Sihirbazluk??
- da li je to onaj isti mentalitet koji se plaho uznemirio zbog ljudskih prava kurava u Moskvi da u glavnoj crkvi pokazuju *ičku i izvode "performanse"?
Sihirbazluk??
-
udrch
#831 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
odvezoše pun autobus, više od polovina turkinja
..
- akcid
#832 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
Ja i ti, i slični tebi, ni u najružnijim snovima nismo "drugovi", između ostalog.kamen spoticanja wrote:@akcid druze...Tuđmana ti priznajem ....tipfeler...
Osim toga, pola moje rodbine živi u Turskoj više od stotinu godina, a imam i sijaset prijatelja Turaka, tako da spustiš svoje ushićenje, "Amerika je otkrivena" još prije nego si ti i promolio nos preko Bosfora
-
udrch
#833 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
loše ti zapažanje..Challenger__ wrote:- zapažam da je dobar dio kolega forumaša koji se brinu zbog protesta u Turskoj, zdušno bilo uz - do zuba naoružanu - "opoziciju" i opoziciju u Siriji.
Sihirbazluk??
pogrešno ti vrijeme skroz..nije "bilo", već "su"..
jedno je demokratski izabrana vlast, a drugo je diktator, sin diktatora..kad Erdogan za svog nasljednika postavi svog po godinama nedoraslog sina, onda bih razmislio..
doduše nikad ne bih bio uz alawitska ...........
- vatrogasac
#834 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
akcid wrote:Co0l wrote:Ankara: Sudija pustio 12 demonstranata zbog ispitnih rokova![]()
![]()
![]()
A danas i juče su neki odlični poznavaoci situacije sa protestima u Turskoj tvrdili da su na ulicama propalice, narkomani i ostali ološ... Odakle sada akademski građani Turske na uličnim protestima?

- Danguba
#835 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
a sta oni ustvari hoce...koji je cilj protesta...moze li mi neko objasniti
- Klavikula
#836 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
navodno, kazem opet navodno policija koristila bojevu municiju.

- vatrogasac
#837 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
SDP nešto hoće..Danguba wrote:a sta oni ustvari hoce...koji je cilj protesta...moze li mi neko objasniti

-
glockov kolac
#838 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
Jel ovo tema o Siriji zaključana, pa su se assadoljupci sad natakarili na Tayippa?!
Nego, ima li vijesti sa fronta? Pobjeđuju li "naši"?
- Challenger__
#839 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
Ja sam do sada pročitao 3 teorije.Danguba wrote:a sta oni ustvari hoce...koji je cilj protesta...moze li mi neko objasniti
-
eman
#840 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
Ko god pobjedi NAS jeglockov kolac wrote:Jel ovo tema o Siriji zaključana, pa su se assadoljupci sad natakarili na Tayippa?!![]()
- Klavikula
#841 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
vidi sultana sad mu i twitter krivU najnovijim komentarima turski premijer Erdogan obrušio se na društvene mreže - "Postoji prijetnja koja se zove Twitter. Najbolji primjeri laži mogu se tamo pronaći", rekao je Erdogan, prenosi The Washington Post. Većina prosvjednika komunicira upravo preko Twittera. Mnogi od njih ističu kako im je to ključni izvor pravih informacija s terena u zemlji gdje su većina medija pod strogom cenzurom od strane vlasti.
- beautyfool
#842 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
Ma mi na forumu znamo bolje od onih na protestima, niko ko mi...samo nas pitaj, sve cemo ti recishbc wrote:Meni je samo fascinantno kako mi uvijek znamo najbolje sta, ko, kako (sa obje strane, da se razumijemo). Jebote k'o da u Turskoj svi zivite pa ste tako sigurni u svoje tvrdnje.
- Danguba
#843 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
ja kako vidim ovo su sve ckapi...izazivaju policiju i kada dobiju onda cmizdre... 
- kamen spoticanja
#844 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
akcid wrote:Ja i ti, i slični tebi, ni u najružnijim snovima nismo "drugovi", između ostalog.kamen spoticanja wrote:@akcid druze...Tuđmana ti priznajem ....tipfeler...
Osim toga, pola moje rodbine živi u Turskoj više od stotinu godina, a imam i sijaset prijatelja Turaka, tako da spustiš svoje ushićenje, "Amerika je otkrivena" još prije nego si ti i promolio nos preko Bosfora
- Fudo Bosna
#845 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
Challenger__ wrote:- zapažam da je dobar dio kolega forumaša koji se brinu zbog protesta u Turskoj, zdušno bilo uz - do zuba naoružanu - "opoziciju" i opoziciju u Siriji.
Sihirbazluk??
Nije tema Sirija, ali usput?
Ne ne misliim da su ovi iz Sirijske opozicije baš redom pozitivci, ali, šta hočeš reči za Assada?
Da je „demokrata“, znaš li kakve je zločine radio i radi, malo proguglaj na you tube, (ili se informiši kod njihovih sunarodnjaka /Sirijaca u BiH), takva mučenja/zločini su ravna fašističkim? Jesi li ikada bio u Siriji i znaš li kakav je taj režim ? Bio sam par puta u Siriji na proputovanju, najgori mogući režim ! Ne hvalim opoziciju, barem ne onako bez ograde i „bjanko“, ne nisu ni oni „cvječke“, ali je Asad najgori mogući diktator , tek tako da ti odgovorim ...
Ovi „grebivjetri“ i lezihljeboviči na Taksimu i šire, prosvjeduju ne protiv diktatora/zločinca tipa Assada, nego protiv demokratski izabranae vlasti !!!
-
udrch
#846 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
natakareni su oni davno na njega, on im je najveća prijetnja, veća od saudijskih kraljeva..glockov kolac wrote:Jel ovo tema o Siriji zaključana, pa su se assadoljupci sad natakarili na Tayippa?!![]()
samo ona fekalija od teme je zatvorena, pa sad su nastavili ovdje...
edit: sad protestanti uzvikuju: Bešiktaš, Bešiktaš.....Allaha mi..upravo dok ovo pišem..pratim na ovom linku..vjerovatno i oni imaju veliki razlog za proteste..Galata prvak, Fener osvojio kup
- Klavikula
#847 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
Celendzere informisi se na youtubu

-
udrch
#848 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
kamen spoticanja wrote:akcid wrote:Ja i ti, i slični tebi, ni u najružnijim snovima nismo "drugovi", između ostalog.kamen spoticanja wrote:@akcid druze...Tuđmana ti priznajem ....tipfeler...
kakava crna rodbina..a ovaj bubnu "pola rodbine"
- shbc
#849 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
Proslijedi link i za nas "nove"udrch wrote:natakareni su oni davno na njega, on im je najveća prijetnja, veća od saudijskih kraljeva..glockov kolac wrote:Jel ovo tema o Siriji zaključana, pa su se assadoljupci sad natakarili na Tayippa?!![]()
samo ona fekalija od teme je zatvorena, pa sad su nastavili ovdje...
edit: sad protestanti uzvikuju: Bešiktaš, Bešiktaš.....Allaha mi..upravo dok ovo pišem..pratim na ovom linku..vjerovatno i oni imaju veliki razlog za proteste..Galata prvak, Fener osvojio kup..jebeno skroz..
-
udrch
#850 Re: Politicki teror u Turskoj i slucaj "Yorum"
i nakon mjeseci zajedničke borbe za Assadove ciljeve, još uvijek mu ne znaš ni nick čestito napisati..Klavikula wrote:Celendzere informisi se na youtubu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()