glockov kolac wrote:mmaar wrote:Diktator i ratni zlocinac Redzep Taip Erdogan, kojem nas je Izetbegovic ostavio u amanet nastavlja da puni svoje kazamate politickim neistomisljenicima, dok licemjerni Zapad cija je marioneta zatrvara oci pred terorom koji Erdogan ne prestaje da provodi ne samo nad sirijskim, irackim i kurdskim narodom, vec i nad turskim narodom koji ne pristaje da igra pod diktatu Washingtona i Tel Aviva. Pored brojnih intelektualaca, umjetnika, novinara, generala, koje je diktator ili bez sudjenja ili sa montiranim procesima stpao u svoje kazamate gdje su izlozeni najgorim oblicima torture, nove zrtve su clanovi grupe Yorum.
Ma ne znam što se toliko čudite?! Par likova na ovom forumu su na zadatku. Iranska obavještajna služba ili ambasada, ili nešto treće...
Uglavnom su aktivni na temi o Siriji, al evo već par mjeseci raspredaju o Turskoj, sad odjednom Erdogan tlači svoj narod. Koja bezobzirna zamjena teza.
a vi Turkofili ?
prvo kujte Bosnu i Hercegovinu u zvijezde , a ne tudju politiku i naciju i vjeru
sta me briga za Tursku i bilo koga drugoga , oni su bili nasi okupatori izmedju mnogih ostalih ( meni govorite o knjigama i istoriji

)
povelja Kulina Bana
placenici ste vi !
ko su bili Bogumili , ko je bila Katrina Kosaca i itd , mnogo prije Otomana
istorija Bosne ne pocinje od Otomana , propale imperije i danasnjih kalifa umjesto kalifa , pod shapom NATO zapadnih gospodara , slugani
ne daju im u EU jer su Muslimani
ali za topovsko meso i ubijanje Muslimana su 'dobri " i borbu protiv 'terora " imaginarni rat , za realne ciljeve , resurse
u ime bijela covjeka i bogatasa , i vecinom Krscana
a moji jadni placenici i koje ovdje placenik