Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post Reply
klavirdžija

#1501 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by klavirdžija »

Tako je, trebamo svi jedinstveno palamuditi i otkrivati toplu vodu iz Švedske, ako može.

Šta ste uopšte očekivali? Krv do koljena, da vam ispere frustracije? To su samo totalni debili očekivali.

Šta još? SDS-ovce i Mileta kako pjevaju Jedna si, jedina?

Odrastite. Od toga nema ništa niti će biti.

Pogledajte oko sebe, jer koliko god kmečali i tražili vještice za spaljivanje, i sa ove strane entitetske linije je svakom danom sve sličnije ovakvim budaletinama tamo. Preseravanja o krivici masona, zapada, pički materina, samo mi nizašta nismo krivi, pokrali su nas marsovci. Isto sranje, drugo pakovanje, samo što je kod njih i gore i tako je odavno.
Last edited by klavirdžija on 14/05/2016 22:23, edited 1 time in total.
tandmand

#1502 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by tandmand »

insomnia78 wrote:Ne znam. Samo, ja sto sam stariji i kako koji dan prolazi sve vise pocinjem vjerovati u onu pricu, za koju sam do nedavno mislio da je neosnovana glupost, "za stolom i pod stolom"
Pa eto de, neka neko dokaže da nije tako a da ne spominje Vlastimir Mijovića, Kojovića ... Relativizatori u prvi plan stave nekoliko pojedinaca (svaka im čast) i onda kažu "nisu svi isti". Vidjeli smo danas kako se ponaša srpska politička elita i šta priča. Da li je neko možda izbrojao koliko puta je rečeno "republika srpska"? Skoro svaki koji je izašao za govornicu je počeo sa "pomoz Bog" ... :run: To što su obe opcije dičile se djecom ratnih zločinaca je pokazatelj koji je bespotrebno objašnjavati. To je ponašanje predatora u pauzi, kojeg ne zanima šta drugi o njemu misle, ne zanima ga suživot sa žrtvom, već dalje vreba i mrcvari.
Last edited by tandmand on 14/05/2016 22:28, edited 1 time in total.
155_mm

#1503 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by 155_mm »

klavirdžija wrote:Tako je, trebamo svi jedinstveno palamuditi i otkrivati toplu vodu iz Švedske, ako može.

Šta ste uopšte očekivali? Krv do koljena, da vam ispere frustracije? To su samo totalni debili očekivali.

Šta još? SDS-ovce i Mileta kako pjevaju Jedna si, jedina?

Odrastite. Od toga nema ništa niti će biti.

Pogledajte oko sebe, jer koliko god kmečali i tražili vještice za spaljivanje, i sa ove strane entitetske linije je svakom danom sve sličnije ovakvim budaletinama tamo. Preseravanja o krivici masona, zapada, pički materina, samo mi nizašta nismo krivi, pokrali su nas marsovci. Isto sranje, drugo pakovanje, samo što je kod njih i gore i tako je odavno.
a ko tebi brani da odes u sveCku?
Comandini

#1504 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Comandini »

Austrijski ultradesnicari iz FPÖ - Gudenus i Vilimsky su danas bili uz Dodika. Ocito da Dodik pravi svjaserpsku internacionalu :lol:
Image
Last edited by Comandini on 14/05/2016 22:34, edited 1 time in total.
Bradafilozof

#1505 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Bradafilozof »

Meni su najgori oni koji su nakon svega pomislili da medju srbima ima umjerenih pa ko biva danas se otrijeznili.
palermo

#1506 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by palermo »

155_mm wrote: pa nekako je bilo mnogo komentara tpa "vidi sve je to isto" poslije ovih protesta. pa kako mislis da izvedes sukob sa idelogijom bez sukoba sa narodom nosiocom te ideologije. i britanci su bombardovali njemacke gradove u borbi protiv nacisticke ideologije. narod ili tacnije neka skupina su uvijek bili nosioci ideologija. a ne amebe.

i ako ikad dodje do sukoba velikosrpske ideologije sa nekom bosnjackom ideologijiom ginut ce srbi i bosnjaci. na zalost to je tako od uvijek bilo.
Fino mislim druže. Idejom koju zastupaš, koju promoviraš.....za koju si spreman boriti se i rječju i puškom. A to hoće li neki narodi se listom svrstati u odelogije mraka i zla je njihov problem, Tvoj je da ne budeš isti kao oni.

I da ne pišem novi post, ovo što je druga basara napisao. Ono što svakako treba uokvirit je rečenica, Bosnu i Hercegovinu može uništiti samo bošnjački nacionalizam, kojeg je nažalost sve više, što na društvenim mrežama ( a one su ogledlao društva) što u stvarnom životu. To što je on posljedičan, i samo odgovor na druge nacionalizme, ne oduzima ništa od njegove opasnosti. MI smo mali narod, kao takvi mi moramo biti otvoreni, širokogrudi, kosmopolitski nastrojeni, fleksibilni, samo na taj način možemo opstati.To ne znači da ćeš biti mulac i jado, to znači da su ideje koje zastupaš ideje koje i drugi mogu prihvatiti.

Veliki nacionalizmi uništavaju svijet, mali nacionalizmi (kao što je naš) uništavaju samo sami sebe.
sumirprimus

#1507 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by sumirprimus »

Nisam brojo rs...
Al je zato mile reko ajmo kuci brat bratu jedno 10ak put. Imo nesto zakazano za veceras a miting :mrgreen:
sumirprimus

#1508 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by sumirprimus »

palermo wrote:
155_mm wrote: pa nekako je bilo mnogo komentara tpa "vidi sve je to isto" poslije ovih protesta. pa kako mislis da izvedes sukob sa idelogijom bez sukoba sa narodom nosiocom te ideologije. i britanci su bombardovali njemacke gradove u borbi protiv nacisticke ideologije. narod ili tacnije neka skupina su uvijek bili nosioci ideologija. a ne amebe.

i ako ikad dodje do sukoba velikosrpske ideologije sa nekom bosnjackom ideologijiom ginut ce srbi i bosnjaci. na zalost to je tako od uvijek bilo.
Fino mislim druže. Idejom koju zastupaš, koju promoviraš.....za koju si spreman boriti se i rječju i puškom. A to hoće li neki narodi se listom svrstati u odelogije mraka i zla je njihov problem, Tvoj je da ne budeš isti kao oni.

I da ne pišem novi post, ovo što je druga basara napisao. Ono što svakako treba uokvirit je rečenica, Bosnu i Hercegovinu može uništiti samo bošnjački nacionalizam, kojeg je nažalost sve više, što na društvenim mrežama ( a one su ogledlao društva) što u stvarnom životu. To što je on posljedičan, i samo odgovor na druge nacionalizme, ne oduzima ništa od njegove opasnosti. MI smo mali narod, kao takvi mi moramo biti otvoreni, širokogrudi, kosmopolitski nastrojeni, fleksibilni, samo na taj način možemo opstati.To ne znači da ćeš biti mulac i jado, to znači da su ideje koje zastupaš ideje koje i drugi mogu prihvatiti.

Veliki nacionalizmi uništavaju svijet, mali nacionalizmi (kao što je naš) uništavaju samo sami sebe.
I onda na izborima zaokruzite sda... :lol: :mrgreen:
archi_a

#1509 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by archi_a »

Predsjednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas narodu i svim političkim akterima Republike Srpske na iskazanom demokratskom političkom kapacitetu i potencijalu

dodik: "rs je državaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
Hahaha
Popišam vam se na demokratiju.
A šta sa đikanima na uvaženom forumu ?? Ja ništa druže.... Nemam potrebu da sa njima išta razjašnjavam. Pišite, sanjajte svoje mokre snove. :izet:
Idemo sad jednu poruku ljubavi !!! Pa lagano pasoš na pokaz kad budeš krenuo preko granice. Hahahahahaha
TomANDJerry

#1510 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by TomANDJerry »

sa jedne strane , nitko normalan i ne misli da je opozicija proBosanska - samo mislimo da bi se sa njima lakse dogovorilo bilo sta nego sa SNSD-om koji i razgovor u Sarajevu smatra izdajom

A sta vi predlazete , evo odje*at cemo i opoziciju u RS-u i sta onda .... da uzmemo puske i ratujemo , koja je to vasa politika --- ako imate alternativu jaaaaaakooooooooooo spoooooooooroooooooom dogovoru i napretku prema EU recite - a ne pljuvati tudje misljenje a nemati svoje
palermo

#1511 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by palermo »

sumirprimus wrote: I onda na izborima zaokruzite sda... :lol: :mrgreen:
Ne ufatih poentu ovoga tvoga kratkog posta :?
probook

#1512 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by probook »

Država wrote:
probook wrote:
Država wrote:RS liči na cirkuZ. Ja ne znam isplati li se više njih i vojno okupirati. Pa oni nemaju hljeba da jedu...

:sax:
Hahahah rece predstavnik iz FBiH na ovoj temi tako zvana mala Švicarska. Okrenite se malo oko sebe!
Neku noć sam gledao interwiev sa prof. Vitomirom Popovićem na ATV-u. Malo mi je zaparalo uši kad je rekao da u FBiH profesori imaju trostruko veću platu nego u RS-u.

O penzijama, invalidninama, vanjskom i unutarnjem dugu, Telecomu, infrastrukturi... neću da govorim. Nek si ti nama živ i zdrav...

Pozz...

:sax:
Ja zivim u Federaciji i ne vidim da nam je haman toliko bajno u odnosu na njih kao sto se u medijima prikazuje. Nista narodne zivi bolje u nekim malim gradicima od ljudi iz RS iz istih tih malih gradica.
Jes da su ovde penzije vece, ali kod njih gorivo jeftinije, hrana malo jeftinija tako da to sve tu negdje dodje.
sumirprimus

#1513 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by sumirprimus »

palermo wrote:
Ne ufatih poentu ovoga tvoga kratkog posta :?
Kratko al jebitacno... :mrgreen:
palermo

#1514 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by palermo »

sumirprimus wrote:
peke, kad ti kažeš
sumirprimus

#1515 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by sumirprimus »

palermo wrote:
sumirprimus wrote:
peke, kad ti kažeš
Pete peke...
GeeTnT

#1516 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by GeeTnT »

vivaldi wrote:
ma jebes entitetske granice, jebes kanotnlane granice, jebes i dodika i covica. i bakira. ovdje se ljudi mrze i tome nema lijeka
Surovo tacno!....osim sto lijek postoji, a recept se nalazi u Hrvatskoj...
dobojlija81

#1517 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by dobojlija81 »

ima li ko kakav gif gospodina željka kako cupka danas uz pjesmu :D
costacurta

#1518 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by costacurta »

Ne ufatih poentu ovoga tvoga kratkog posta :?[/quote]
Kratko al jebitacno... :mrgreen:[/quote]

I ja bih volio čuti objašnjenje?
vivaldi

#1519 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by vivaldi »

GeeTnT wrote:
vivaldi wrote:
ma jebes entitetske granice, jebes kanotnlane granice, jebes i dodika i covica. i bakira. ovdje se ljudi mrze i tome nema lijeka
Surovo tacno!....osim sto lijek postoji, a recept se nalazi u Hrvatskoj...
pa slazem se, ali ta vremena su prosla - ratna rjesenja su za rata, a ne za mira.
sumirprimus

#1520 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by sumirprimus »

Sta da pisem referat.
Ah.ko ne.cijeni na orahu nece ni na tovaru. :mrgreen:
costacurta

#1521 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by costacurta »

sumirprimus wrote:Sta da pisem referat.
Haj nejse.
Mislim da danas od ovih govornika kod SNSDa nije niko propustio da spomene Aliju i Bakira, osim onog Mladićevog sina koji je cinimise i najnormalniji bio.
PreCjenik je ridjobradog spomenuo barem jedno 30 puta. Baketu ne treba bolji PR.
Jah i spomenuo je i Slobodu, kaze bez Slobode nema ni države. ..... sad ja ne znam, trebale bi se Fukare nekako odužiti mozda vec u srijedu u Bijeljini neki trans i to :mrgreen:
sumirprimus

#1522 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by sumirprimus »

costacurta wrote:
Haj nejse.
Mislim da danas od ovih govornika kod SNSDa nije niko propustio da spomene Aliju i Bakira, osim onog Mladićevog sina koji je cinimise i najnormalniji bio.
PreCjenik je ridjobradog spomenuo barem jedno 30 puta. Baketu ne treba bolji PR.
Jah i spomenuo je i Slobodu, kaze bez Slobode nema ni države. ..... sad ja ne znam, trebale bi se Fukare nekako odužiti mozda vec u srijedu u Bijeljini neki trans i to :mrgreen:
Ako ti se nesvidja osnujte najnoviji zmaj od bosne il a slobodu :mrgreen: i zovte se beglerbegovi... :lol:
sumirprimus

#1523 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by sumirprimus »

Al mislim daj palermo shvatio poentu.
Zato se i brecno... :mrgreen:
Connaisseur Karlin

#1524 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Connaisseur Karlin »

Proljece u BiH:

Bakir u Turskoj
Drugi predstavnik iz FBiH je u Austriji
Dodik u svojoj homeland na politickim pardama dvije grupe cetnika
Srbi iz Srbije dosli da dadnu moralnu centicku poruku

Hm,nista novo u BiH ,svako bira svoje prioritete :!:

Prioriteti se biraju tako vec 25 godina,a medijski makretnig "napreduje" svake godine.

Narod se jos cudi... !?
costacurta

#1525 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by costacurta »

sumirprimus wrote:
costacurta wrote:
Haj nejse.
Ako ti se nesvidja osnujte najnoviji zmaj od bosne il a slobodu :mrgreen: i zovte se beglerbegovi... :lol:
Izvini priglup sam de mi prevedi?
Ko "mi"? Kakav Zmaj? :zoka:
Post Reply