Adampeace_k wrote:Pusti ba, da ga je Plavšić hakirao, taj bi cmizdrio naokolo po DC-u da mu pomognu FBI i CIA, sigurno ne bi Rusima išao koje toliko hvali.zloNEradi96 wrote: Novi sam na forumu te još nisam upratio tko, što i s kim, no dozvoli da se direktno obratim. Kada govoriš o FBI, primoran sam skrenuti tvoju pozornost na nekoliko nepobitnih činjenica... Naime, upoznao sam neke dečke koji rade za FBI, jedno vrijeme smo se intenzivno družili, i nemam ništa nego riječi hvale za njih. To su momci kojima su moral i etika na prvom mjestu, tek onda sve ostalo. Zato bih te zamolio da kada govoriš o FBI, uzmeš ovo što sam rekao u obzir, jer ako vrijeđaš tu organizaciju, vrijeđaš i moje prijatelje, a samim tim i mene osobno. Hvala
ne citate sta sam napisao
niko nikoga ne vrijedja , ali tako mocne institucije moraju biti pod civilnim nadzorom
FBI ima pametnija posla da istrazuje finansijske i ostale zlocine Vol Strita , Goldman Sacsa i ostalih bankarskih profitera i prevaranata debelo korumpiranih
pogotovo poslije kraha 2008
hapse ljude zato sto demonstriraju na ulici a nijedan bankar i ratni profiter nije uhapsen za stotine milijardi dolara stete nanesene Americkome narodu, i milione unistenih ljudskih sudbina ..
a umjesto toga trosi resurse izmedju ostaloga da ganja pripadnike OWS koji sviraju gitare i spremaju kao pravi Americki patrioti da proslave 4 Juli dan nezavisnosti USA !
sretan ti praznik USA uz prave patriote i dobre ljude ! koji zele dobro i Americi i svima nama , novu USA , pravednu i mocnu , bez korumpiranih internacionalnih oligarha ;
sve je u redu dok se drzi ustava i propisanih zakona , i dok se moc ne zloupotrebljava za krsenje ljudskih prava , imperijalisticka osvajanja ( govorim o NATO ) i slicno , trebam li bas sve crtati kao maloj djeci ?
"ova zemlja je i tvoja zemlja " cuvena pjesma Vudija Gartrija , legende Americke folk muzike iz davnih 30-40 tih prosla stoljeca ..u izvedbi pravih Americkih patriota,.. Occupy USA !!