Protesti u Americi.

Post Reply
simpozijum delirijum

#1551 Re: Protesti u Americi.

Post by simpozijum delirijum »

godisnji odmor u Montrealu , odlicna ponuda za sportske aktivnosti , izbjegavanje gumenih metaka , preskakanje policijskih kordona , trcanje na sto metara iz oblaka suzavca
uz masazu policijskim pendrecima i sve to besplatno :D

Montreal 10 Jun , shebali su party poslije utrke Formule 1 , ugledne zvanice su se takodjer razbjezale od suzavca i shok bombi :lol:
i borba se nastavlja ;
Nivri

#1552 Re: Protesti u Americi.

Post by Nivri »

Ti si duboko u tom delirijumu... Kad ti je vec toliko tesko u Americi, izvoli vrati se u Bosnu, ili idi negdje drugdje...
Mnogo je ljudi frustrirano sistemom, ali zaista se rijetko gdje srece neko ko tako posveceno pljuje po Americi, te sa aplazuima docekuje sve anti-americko.

Sto se teme tice... Propast SAD-a se spominje zadnjih 20-30 godina, samo nikako da propadnu... :dance: :dance:

Long Live USA :thumbup:
rhez

#1553 Re: Protesti u Americi.

Post by rhez »

Nivri wrote:Ti si duboko u tom delirijumu... Kad ti je vec toliko tesko u Americi, izvoli vrati se u Bosnu, ili idi negdje drugdje...
Mnogo je ljudi frustrirano sistemom, ali zaista se rijetko gdje srece neko ko tako posveceno pljuje po Americi, te sa aplazuima docekuje sve anti-americko.

Sto se teme tice... Propast SAD-a se spominje zadnjih 20-30 godina, samo nikako da propadnu... :dance: :dance:

Dobar ti avatar.
Nivri

#1554 Re: Protesti u Americi.

Post by Nivri »

Hvala.
simpozijum delirijum

#1555 Re: Protesti u Americi.

jos jedan hiper Amerikanac, ako volis Ameriku a ja je volim i vise sam puta to rekao i dokazujem to koliko jedan pojedinac to moze ;
na primjer ; hajde pokusajte naci odjevni predmet ili pogotovo tehnicku robu a da je 'made in USA "?
uopste ne kupujem u Wal-Marktu jer je sve "Made in China "
i TV i PC i laptopi , i ziva muka je naci nesto "made in USA "ja fakat samo kupujem "Made in USA" i ko bi reko' da je tako tesko ??
i to po "naredjenju" Obame eto predsjednika USA da se ekonomija podrzi
i nisam niti skonto' da cak i najpoznatije brendove USA , dok nisam obratio paznju ( kao Nike , Lewis , Aplle i tako dalje ) ne prozvode u USA!
Nike se prave u Indoneziji
joj naivnih ljudi boze sacuvaj :D a zasto je to tako ? zbog pohlepe 1 % ( fakticki i manje od 1% elite i plutokracije )
oteli su demokracije jer sve je lova i profit , svi politicari su kupljeni ( manje od 50 % Amerikanaca uopste i izlazi na bilo koje izbore ), ostavili radnike bez posla, zavalili i studente i sav narod u dugove koje niti unuci nece otplatiti
svi ovi ljudi koji protestuju se upravo bore za spas USA , jedini , dok oligrahija uvodi sve represivnije mjere , ulijece u nove vojne avanture , i kocka se sa trilionima dolara preko ledja obicna covjeka ..briga njih za USA ili bilo koju drzavu
imaju svoja utocista na Bahamima i slicnim destinacijama ( poput gradonacelnika Njujorka Blomberga , bilionera koji krese budzet za skole ali svaki vikend je na Bahamima na trosak poreskih obveznika )
zaboli njih za nas , i za USA
ovi ljude se bore za USA kao najveci patrioti i za sve nas ..
konferencija finansijske oligarhije u Montrealu , malo su se zajebali sa lokacijom svoje konferencije jer hrabri narod Kvebeka im sprema "toplu" anti-kapitalisticku dobrodoslicu " :mrgreen:
http://www.livestream.com/cutvmontreal? ... um=related
rhez

#1556 Re: Protesti u Americi.

Post by rhez »

simpozijum legendo, treba mi tvoj savjet pošto si ti ovako stručan za hakeraj...jesi li čuo za slučajeve da ti neko napravi lažni profil na twitteru i piše razne gluposti u "tvoje ime" pokušavajući da te nekako inkriminira? Mom jaranu se dešava tako nešto i razmišlja da uskoro ode na u policiju i u tužilaštvo, ali haj reko da tebe pitam, možda znaš kakav pametan savjet.
Jacmina

#1557 Re: Protesti u Americi.

Post by Jacmina »

Jacmina

#1558 Re: Protesti u Americi.

Post by Jacmina »

simpozijum delirijum

#1559 Re: Protesti u Americi.

rhez wrote:simpozijum legendo, treba mi tvoj savjet pošto si ti ovako stručan za hakeraj...jesi li čuo za slučajeve da ti neko napravi lažni profil na twitteru i piše razne gluposti u "tvoje ime" pokušavajući da te nekako inkriminira? Mom jaranu se dešava tako nešto i razmišlja da uskoro ode na u policiju i u tužilaštvo, ali haj reko da tebe pitam, možda znaš kakav pametan savjet.
da te pitam nesto ?,Rhez i IP adresa poznata i slicno. :D
jesi li ti homosexualac ?
simpozijum delirijum

#1560 Re: Protesti u Americi.

ma !
sta se ja zamaram sa trolovima
muzicka pauza iz Meksika
Viva la Revolucion...Viva Mexico ... 10 Jun...90 000 na ulici u borbi za slobodu
dobro dosli u klub braco i sestre , .., globalne revolucije ... idemo dalje ... :thumbup: i srcem i krvlju i sta god treba braco i sestre iz Meksika , samo naprijed , svi zajedno !!

Jacmina

#1561 Re: Protesti u Americi.

Post by Jacmina »

Global revolution za sta? Tema se zove protesti u Americi, znaci ako neko trola, please know what a word means before u use it, so that u can use it correctly, onda znaci da te comments regarding Evrope I ostale zemlje su spam n trolling. Sta je cilj ove teme, neki nemaju mozda posla pa nemaju nothing better to do, kao sto je dosta vas prije nego sto ste postali gradjani, grab a motika I pravac njiva.
rhez

#1562 Re: Protesti u Americi.

Post by rhez »

simpozijum delirijum wrote:
rhez wrote:simpozijum legendo, treba mi tvoj savjet pošto si ti ovako stručan za hakeraj...jesi li čuo za slučajeve da ti neko napravi lažni profil na twitteru i piše razne gluposti u "tvoje ime" pokušavajući da te nekako inkriminira? Mom jaranu se dešava tako nešto i razmišlja da uskoro ode na u policiju i u tužilaštvo, ali haj reko da tebe pitam, možda znaš kakav pametan savjet.
da te pitam nesto ?,Rhez i IP adresa poznata i slicno. :D
jesi li ti homosexualac ?
Ma kada kažeš nekom da te za onu stvar povuče, to je onako, u stilu - od.ebaus... ne možeš mi ništa. Sigurno si predugo u dijaspori pa te malo buni.

Javljaj šta se dešava simpozijum, ovo ništa nema na vijestima.
Jacmina

#1563 Re: Protesti u Americi.

Post by Jacmina »

:sax:
Last edited by Jacmina on 13/06/2012 12:07, edited 1 time in total.
rhez

#1564 Re: Protesti u Americi.

Post by rhez »

Sigurno ništa lijepo. Ne znam gdje si naučila tako da psuješ, ne stoji jednoj dami to.
nosara

#1565 Re: Protesti u Americi.

Post by nosara »

Nivri wrote:Ti si duboko u tom delirijumu... Kad ti je vec toliko tesko u Americi, izvoli vrati se u Bosnu, ili idi negdje drugdje...

Eat shit, usa...! :thumbup:
Jacmina

#1566 Re: Protesti u Americi.

Post by Jacmina »

Sorry, to Sam cula from a Bosanceros, edit cu
rhez

#1567 Re: Protesti u Americi.

Post by rhez »

Jacmina wrote:Sorry, to Sam cula from a Bosanceros, edit cu
Nema frke, tu smo da pomažemo jedni drugima.
Jacmina

#1568 Re: Protesti u Americi.

Post by Jacmina »

Cool
agnostic_front

#1569 Re: Protesti u Americi.

Post by agnostic_front »

Zdravo simpozijume.

Imam jedno pitanje.

Kako da mi, obican narod, znamo koja je prava revolucija?

Ako sam ja dobro shvatio, ti kazes da je u Egiptu bila prava revolucija, ali sticem utisak da ti mislis da u Libiji i u Siriji nisu bile prave revolucije. Kako da razlucimo? Opet, spominjes evropske zemlje, Spaniju, Grcku, itd. Kako da znamo da je to prava revolucija?
Evo sad si pomenuo i Meksiko. Kako znamo da je i tamo prava revolucija? Ili recimo u Cileu? Izgleda da je uvrijezeno misljenje da su to iskrene revolucije. Ali opet, protesti u Venecueli nekako ispadaju patvoreni, i neiskreni. Dakle, kako da odredimo koja revolucija valja?
Bedanec

#1570 Re: Protesti u Americi.

Post by Bedanec »

simpozijum delirijum wrote:ma !
sta se ja zamaram sa trolovima
muzicka pauza iz Meksika
Viva la Revolucion...Viva Mexico ... 10 Jun...90 000 na ulici u borbi za slobodu
dobro dosli u klub braco i sestre , .., globalne revolucije ... idemo dalje ... :thumbup: i srcem i krvlju i sta god treba braco i sestre iz Meksika , samo naprijed , svi zajedno !!
De, otkrij tajnu -- za sta i protiv cega se ovi bune.

po tebi ko god mahne na ulici -- OWS.
Challenger__

#1571 Re: Protesti u Americi.

Post by Challenger__ »

agnostic_front wrote:Zdravo simpozijume.

Imam jedno pitanje.

Ako sam ja dobro shvatio, ti kazes da je u Egiptu bila prava revolucija, ali sticem utisak da ti mislis da u Libiji i u Siriji nisu bile prave revolucije. Kako da razlucimo? Opet, spominjes evropske zemlje, Spaniju, Grcku, itd. Kako da znamo da je to prava revolucija?
Evo sad si pomenuo i Meksiko. Kako znamo da je i tamo prava revolucija? Ili recimo u Cileu? Izgleda da je uvrijezeno misljenje da su to iskrene revolucije. Ali opet, protesti u Venecueli nekako ispadaju patvoreni, i neiskreni. Dakle, kako da odredimo koja revolucija valja?
Pitanje nije postavljeno meni, ali, da pokušam odgovoriti: gledaj ko je pokretač promjena: narod ili elite preko CIA (njena al-Kaida) i dr. agencija, npr. Te, da li te prevrate podržavaju mainstream mediji. Ako podržavaju ( kao u Libiji, ili Siriji, npr), riječ je o fake-u, odnosno o udaru Wall Streta i nj. marioneta u Vašingtonu i Briselu (Turskoj, S. Arabiji...).

Primjer Jemena je odličan: narod se buni, ali nema podršku mainstream medija. Dakle, riječ je o vjerodostojnom protestu koji je u koliziji sa interesima Wall Streeta i nj. robova.
Bedanec

#1572 Re: Protesti u Americi.

Post by Bedanec »

Challenger__ wrote:
agnostic_front wrote:Zdravo simpozijume.

Imam jedno pitanje.

Pitanje nije postavljeno meni, ali, da pokušam odgovoriti: gledaj ko je pokretač promjena: narod ili elite preko CIA (njena al-Kaida) i dr. agencija, npr. Te, da li te prevrate podržavaju mainstream mediji. Ako podržavaju ( kao u Libiji, ili Siriji, npr), riječ je o fake-u, odnosno o udaru Wall Streta i nj. marioneta u Vašingtonu i Briselu (Turskoj, S. Arabiji...).

Primjer Jemena je odličan: narod se buni, ali nema podršku mainstream medija. Dakle, riječ je o vjerodostojnom protestu koji je u koliziji sa interesima Wall Streeta i nj. robova.
Ali kao ti znas, kad ne pratis mainstream medije? Ili kako iko drugi da zna ako ne prati mainstream medije?

Po ovoj logici, Bosne do sada ne bi bilo na mapi, ili su Bosanci placenici i robovi Wall Streeta.
Jacmina

#1573 Re: Protesti u Americi.

Post by Jacmina »

Svi ste robovi ako imate debit/credit card, credit za Stan auto itd. Vi bi sve to a da ne placate, hocete McDonalds I Starbucks, money doesn't grow on trees. Nije vam Wallstreet pijaca.
Jacmina

#1574 Re: Protesti u Americi.

Post by Jacmina »

rhez

#1575 Re: Protesti u Americi.

Post by rhez »

Jacmina wrote:Svi ste robovi ako imate debit/credit card, credit za Stan auto itd. Vi bi sve to a da ne placate, hocete McDonalds I Starbucks, money doesn't grow on trees. Nije vam Wallstreet pijaca.
Reci im Jacmin a!

Keep it real.
Post Reply