insomnia78 wrote:Ti fakat ali fakat pretjerujes.
Kakve veze imaju kanadjani sa "vama"?
Ljudi protestvuju iz desetih razloga.
Drugo reko sam ti vec poslom sam cesto u Parizu, o kakvim ti protestima pricas?
Trece furas nas tu o nekoj revoluciji a sam kazes ranije da si bio na samo tri-cetiri skupa.
Mislim sta internet revolucija?
Sent sa mog ultra, sexy, cool mobitela using tapatalk
opet ti isto ;"nema nas i nema njih " svi smo "Mi" zajedno , moras prelistati temu daleko unazad , postao sam video posjete Egipatskih aktivista ( fakticki aktivista koji se i zakuhali cijelo Arapsko proljece i uz Tunis naravno i oni su bili u Njujorku da podrze OWS !

u Oktobru prosle godine jer cilj je zajednicki )
bili su i Spanski aktivisti, pa oni su fakticki tvorci ako se tako moze reci pokreta u USA i logicno je da su kao raja odmah se pojavili i dali savjete i dalje suradjuju pogotovo sa Njujorkom i da iz Kanade i Kvebeka prosle sedmice je dosla delegecija studenata da razgovara sa pripadnicima OWS !
OWS je sada "ljubomoran " pomalo na Kvebek u pozitivnome smislu
evo pomalo anarhistickih i blesavih protesta protiv sastanka tajnovite grupe svjetskih mocnika Bildeberg !
Alex Jones i ostala ekipa "teoreticara zavjera " i alternativaca od gore matere i od zla oca
i zamolili su Occupy da im pomogne ( mada Alex Jones ima milione dolara i najpopularniji je "alternativac " u USA )
OWS je rekao ;"OK budaletine ! ":lol:
sastanak se odrzava kao i uvijek iz zatvorenih vrata , bez novinara , svake godine ( guglajte Bildeberg 2012 )
sastanak oko 150 najmocnijih licnosti planete ( bankara , politicara , ekonomista, pripadnika kraljevskih familija i slicno, fakat ? tu nesto puno smrdi ? puno govana na jednome mjestu )
i naravno, to se vidi na snimcima uzivo i internet se koristi za komunikaciju i razmjenu ideja , vrlo efikasno
a sta bi trebali koristiti ? Morzeovu azbuku ??
Bildeberg 2012 i gomila raznih likova sa kojim Occupy bas i nema puno veze ali dosli su da pomognu ;
http://www.ustream.tv/wearechange