USA krece za par sati, Cikago , Njujork i dalje ...
prenosi uzivo iz cijeloga svijeta uz dodatne video-linkove ...
http://globalrevolution.tv/
izvini , Ti si kao malo djeteBedanec wrote:Treba glasati.
Ovako mozes galamiti da ste 99%, a u stvarnosti nema ni 1%.
Znam, mozete napraviti veliki belaj, pa ste -- kao -- neki faktor. Prevrnes 17 automobila, zapalis 21 radnju, preprijecis put gradskom saobracaju.
Ali fali vam reality check. Na izbore, pa da vidis ko gdje stoji.
u pitanju je dugotrajan proces , nista se nece postici preko noci , previse gledate holivudske filmoveinsomnia78 wrote:Kakva bolan desavanja naroda evo ja od petka bio po Parizu nigdje nikakvih protesta, to mozda 100 ljudi protestvovalo.
I zivota ti koji je cilj svega toga ok skinucete tih 1% i sta onda?
Sta su to arapi konkretno posigli svojim proljecem, eto konkretno Egipat?
Sent sa mog ultra, sexy, cool mobitela using tapatalk
A vi iz "okupirajmo mudo labudovo" cete ih kao zaposliti?simpozijum delirijum wrote:u Spaniji je najveci procenat nezaposlenosti u EU i 4 ekonomija po snazi u EU
(oko 24 % ukupno , i oko 50 % mladih je nezaposleno , mnogi sa fakultetskim diplomama )
plan i program postoji , trolovi kakvih ima masu poput vas to nazivaju; "Socijalizam " ili "Komunizam "cindrlimindrli wrote:A vi iz "okupirajmo mudo labudovo" cete ih kao zaposliti?simpozijum delirijum wrote:u Spaniji je najveci procenat nezaposlenosti u EU i 4 ekonomija po snazi u EU
(oko 24 % ukupno , i oko 50 % mladih je nezaposleno , mnogi sa fakultetskim diplomama )![]()
Imate neki plan za rjesavanje ekonomske krize?
Ma hajde, sta mi kazes? To je plan? Da povecamo porez kako bi oni koji nemaju posla uzivali socijalu?simpozijum delirijum wrote:plan i program postoji , trolovi kakvih ima masu poput vas to nazivaju; "Socijalizam " ili "Komunizam "
mi to nazivamo pravedna raspodjela i humanizam uz ekolosku svijest uz tehnologije 21 vijeka
Sami pali, sami se ubili. Vise im se nikad nece desiti da potrose 30 milijardi eura na penzije ljudima koji susimpozijum delirijum wrote:Grcka ce biti totalni horor , propadaju totalno
cindrlimindrli wrote:Ma hajde, sta mi kazes? To je plan? Da povecamo porez kako bi oni koji nemaju posla uzivali socijalu?simpozijum delirijum wrote:plan i program postoji , trolovi kakvih ima masu poput vas to nazivaju; "Socijalizam " ili "Komunizam "
mi to nazivamo pravedna raspodjela i humanizam uz ekolosku svijest uz tehnologije 21 vijeka
To ti je recept da se ekonomija izvuce iz vanago, tako sto ces onima koji rade i privredjuju povecati
namete? Al` bi je stimulisali...Te ideje su propale vec bezbroj puta, ima li sta drugo?
Nemoj mi reci da si ti iz ovih stopa spreman preci sa tri obroka na jedan kako bi neko u Bangladesu sutra
imao za kifle????Sami pali, sami se ubili. Vise im se nikad nece desiti da potrose 30 milijardi eura na penzije ljudima koji susimpozijum delirijum wrote:Grcka ce biti totalni horor , propadaju totalno
mrtvi.
Fakat, kako to da Svabe nisu u krizi?bogoljub wrote:(A njemačka ekonomija bilježi ''iznenađujući porast'' u prvom kvartalu ove godine) Pitanje za 1000 kuna: Zašto?
Kojih mafijasa? Nisu oni komunisti i lijencine, oni su budale. Valjda je danas svakom jasno, "there is no such a thingsimpozijum delirijum wrote:i sada narod Grcke , Spanije ili u USA su 'komunisti i lijencine" zato sto se bore protiv tih mafijasa ?
Ovisi kako gledaš na te horore. Iz svake revolucije se razvije nešto novo i neki novi trendovi.bogoljub wrote:Španija, Italija Portugal su sledeći najavljeni horori koji stižu u naša kina!
Još zanimljivije pitanje je zašto su to Slovenci odmah nakon Njemačke proglasili recesiju?bogoljub wrote:(A njemačka ekonomija bilježi ''iznenađujući porast'' u prvom kvartalu ove godine) Pitanje za 1000 kuna: Zašto?
Ovi nisu vasi, jelda. Mora biti da su kakvi provokatori. Ja sam mislio svi su protesti vasi.simpozijum delirijum wrote: lafo' ; 'blokiramo saobracaj , ili ? remetimo javni red i mir "
a sta bi trebalo ? da je sve ostalo po starom sa Mubarakom i ostalom diktatorskom ekipom ? trenutno je poslije Libije proces kontra-revolucije ( Sirija najocitiji primjer iili Bahrein )insomnia78 wrote:Ne rece ti meni posto kazes da je arapsko proljece majka vaseg pokreta, sta je to proljece konkretno dobrog donjelo bilo kojoj arapskoj zemlji?
Za sta se vi konkretno borite i kako to mislite ostvariti al nemoj mi linkova nego reci mi onako ko da u kafani pricamo.
Evo sutra Obama kaze dobro u pravu ste evo povlacin se i ja i kongres pa vi vladajte i sta bi vi poduzeli konkretno, da se rastalimo medju sobom pa dalje?
Prica se siszem nevalja ok i nevalja ali sta bi vi to konkretno izmjenili?
Sent sa mog ultra, sexy, cool mobitela using tapatalk