da se ovako brinu za demobilisane borce i veterane koji rove po kontejnerima i jedva kraj s krajem sastavljajuO'zone wrote:Svaka čast boračkim organizacijama koje su stale iza Vlade Federacije BiH.
Neka se sjete kad su razavljivali tu istu zgradu za svoje ciljeve
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- muha_sa
#6451 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
- Paranoid
#6452 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Izvana se bolje vidiraskopusa wrote:koji si ti trol? to vidis iz dijaspore?Paranoid wrote:Nije rat...ali su duge cijevi na ramenima policije eresa..BegA_ wrote:Joj sto TVSA dize frku. Lafo ljudi u velikim kolicinama kupuju osnovne namirnice, povecan broj zahtjeva za izdavanje pasosa, ljude strah... Pa mater vam jebem nije rat. Jebem ti medije.
Šalu na stranu, ja sam uzeo slobodno i danas sam bio na demostracijama..a što se tiče dugih cijevi kod policije eresa, to se spomenulo na sastanku boračkih organizacija sa Helezom..
Look at tv..
- Ricken
#6453 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Jarane kod nas od svega može nastati samo i jedino cirkus.Bullet Tooth Tony wrote:ko koga sada.... ko protestvuje.... sta ce biti od ovog ?
- tataćusak
#6454 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ja te čitav dan ništa ne kontamJoseMujica wrote:iz sata u sat![]()
evo se Neonko preračunao i skonto da je benigni Trenerko bezbolnije rješenje od malignog Tornjaka...a ko jutros su s Tornjakom tražili Trenerkovu ostavkuSDA podržava nastavak rada Vlade Federacije BiHšomazgon
Trebalo bi organizovati neko grupno slikanje klixovaca na protestima sa slikovitom porukom budžetlijama na forumu
- madner
#6455 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Krivi su borci, ko ih predstavlja i za čije interese radi.muha_sa wrote:da se ovako brinu za demobilisane borce i veterane koji rove po kontejnerima i jedva kraj s krajem sastavljajuO'zone wrote:Svaka čast boračkim organizacijama koje su stale iza Vlade Federacije BiH.
-
dječak sa šibicama
#6456 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
O'zone wrote:Svaka čast boračkim organizacijama koje su stale iza Vlade Federacije BiH.

- Danguba
#6457 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ne racunam na ''certificirane''...raskopusa wrote:Danguba wrote:
Treba na ovome istrajati a ''pravi'' Hrvati kada vide da su ovo opravdani zahtjevi vjerujem da ce se pridruziti i izvrsiti pritisak na ''svoje'' da sudjeluju u ovim izmjenama.
Drzati se ovoga i sve blokirati dok se ne ispune zahtjevi.
p.s. evo i u Orasju ljudi se probudili
"pravi" bosnjo, zna sta su i ko su "pravi hrvati".
- O'zone
- Globalni moderator
#6458 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Opet na FTV-u dezinfomacije.
Govore da se plenum neće održati u kampusu mad je sve već 100x do sad potvrđeno
- Drvosjeca iz Dejcica
#6459 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
O'zone wrote:Opet na FTV-u dezinfomacije.
https://www.facebook.com/PlenumSaNOVO UPOZORENJE!!!
VIJEST O ZABRANI ODŽAVANJA PLENUMA OBJAVLJENU NA TV, TRETIRAJTE KAO I LETAK S LAŽNIM INFORMACIJAMA. PLENUM SE ODRŽAVA KAKO JE NAJAVLJENO. NIJE TAČNO DA JE REKTOR BILO ŠTA ZABRANIO.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 11/02/2014 19:38, edited 1 time in total.
- von_admir
#6460 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
]Da se podsjetimo malo : Komšić: "Bakire bolan šuti, sjedio si kod oca u kabinetu"
Da se razumijemo ne podrzavam ni jednog ni drugog al brzo zaboravljamo.To smo ti mi jebo ti nas..
http://www.youtube.com/watch?v=Zb7Qd817 ... ture=share
Da se razumijemo ne podrzavam ni jednog ni drugog al brzo zaboravljamo.To smo ti mi jebo ti nas..
http://www.youtube.com/watch?v=Zb7Qd817 ... ture=share
Last edited by von_admir on 11/02/2014 19:43, edited 3 times in total.
-
neno1
#6461 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Najvece razocarenje ovih protesta su demobilisani borci,nosioci ratnih priznanja,studenti i penzioneri,ja maloprije gledam i nemogu da vjerujem sta pricaju Serif i drugovi kao da su samo oni branili BIH,a kada su ih neke godine iste ove kornjace mlatile zvali narod u pomoc a sada se kunu u Bakira i svitu kao da su oni drzava BiH,a ne i svi ostali,penzioneri znaju kukati samo na Kalman radiu i dzaba se vozati po javnom prevozu a studenti su tu samo da im prodze vrijeme na faxu cast izuzecima fuj,fuj 
-
rekla-kazala
#6462 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
slazem se oko propisa i zakona ali sad ispade da su demonstranti krivi sto se penzije nece povecati JER NEMA ZAPOSLENIH i da su odgovorni sto ce se stotine kompanija povuci sa trzista BIH te da je drugih stotinu otkazalo pokretanje bilo cega. NIKAKO vlast koja je tu 20 godina nije kriva sto tih kompanija uopste nema niti ce ih biti dok se mnoge stvari ne izmjene.tik_tak wrote:Ljudi lupaju, nemaju blage veze ni o ekonomiji ni o pravu. Ne shvataju da se ne može uraditi ništa što nije sa zakonom i propisima kao što se penzije ne mogu povećati dok se nezaposleni ne zaposle i poveća uplata doprinosa a do tog neće doći dok se strane kompanije ne smiluju i ne otvore pogone u BiH a za to nema šanse ako svaka budala bude imala pravo da sudi da li nešto treba zapaliti ili ne.rekla-kazala wrote:da daAlfons Kauders wrote:
Ti od sebe pravis klauna vec danima ali je problem sto to ne vidis.
ja sam klaun jer kazem da se ne moze protiv ustava, a oni koji misle da mogu (valjda puskom jer drugacije ne mogu), su super...
ja ne mogu da vjerujem sta pisete.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk[/quote]
Ne kažem da nisu trebale demonstracije nego da nije trebalo paliti i napadati policiju. Ne kažem da sadašnja vlast kao ni prethodne nisu krivci za lošu ekonomsku situaciju ali kažem da nema nigdje love na kamari koja se može dijeliti kome zatreba.
Sve što se može uraditi je da se prisile da rade bolje, da usvajaju zakone, da raspodjela i trošenje budžetskih sredstava budu pravedniji, da poreska opterećenja budu pravednija, da se pod hitno stvore uslovi za investiranje,...ne bi ih tjerao niti bi im dao da podnesu ostavke jer ostavke su spas za mnoge od njih pogotovo one koji su punih džepova.
Na kraju krajeva pod ovakvim pritiskom nijedan pametan ni pošten čovjek se ne bi prihvatio dužnosti premijera jer šta može očekivati ako ne napravi pomak za godinu dana ? Giljotinu ?
Last edited by rekla-kazala on 11/02/2014 19:43, edited 2 times in total.
- alica.k
#6463 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Evo s protesta. Ukratko: nit se zna ko pije ni ko placa. Hajmo sad malo tamo, hajmo sad malo vamo. E hajmo blokirat raskrsnicu. E hajmo sad nazad. Pozivaju na dva razlicita plenuma. Etc etc etc.
Mislim da kad bi se zadrzali na zahtjevima prema kantonu, nesto bi se i uspjelo, ovako...eh. Ne moze samo Sarajevo rusit FBiH, pa federacija je puno vise od Sarajeva.
Ne znam stvarno isplati li se ici vise...
Oplakala sam na ovaj transparent JEL VAS SPEED?
I ovo je van svake pameti sta mediji rade. Evo mama ode kupit brasna
glupa TVSa
Mislim da kad bi se zadrzali na zahtjevima prema kantonu, nesto bi se i uspjelo, ovako...eh. Ne moze samo Sarajevo rusit FBiH, pa federacija je puno vise od Sarajeva.
Oplakala sam na ovaj transparent JEL VAS SPEED?
I ovo je van svake pameti sta mediji rade. Evo mama ode kupit brasna
-
Eniac
#6464 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Jedno je pokusati, posteno raditi, pa ne uspjeti. To niko nece osuditi.rekla-kazala wrote:Na kraju krajeva pod ovakvim pritiskom nijedan pametan ni pošten čovjek se ne bi prihvatio dužnosti premijera jer šta može očekivati ako ne napravi pomak za godinu dana ? Giljotinu ?
Drugo je krasti.
- O'zone
- Globalni moderator
#6465 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Dragan Lukač na sva pitanja odgovri nešto umotano a niđe veze s vezom.
Ja što skontah nemaju pojima ko je palio i razbijao
Ja što skontah nemaju pojima ko je palio i razbijao
- Cherry-Cherry
#6466 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Koja je sve ovo ubleha... 
-
dječak sa šibicama
#6467 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pa Serif Patkovic je politicar, covjek je bio ministar, pretpostavljam SDA.neno1 wrote:Najvece razocarenje ovih protesta su demobilisani borci,nosioci ratnih priznanja,studenti i penzioneri,ja maloprije gledam i nemogu da vjerujem sta pricaju Serif i drugovi kao da su samo oni branili BIH,a kada su ih neke godine iste ove kornjace mlatile zvali narod u pomoc a sada se kunu u Bakira i svitu kao da su oni drzava BiH,a ne i svi ostali,penzioneri znaju kukati samo na Kalman radiu i dzaba se vozati po javnom prevozu a studenti su tu samo da im prodze vrijeme na faxu cast izuzecima fuj,fuj
Sta je on branio, najobicniji ubica, kojeg ta ista politika stiti od sudskog proceza za ratne zlocine.
-
Eniac
#6468 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Moja alice. Kako ici na demonstracije za koje ne znas ni ko ih organizuje, ni ko ih vodi, ni koji su ciljevi, ni ko ce ako demonastranti pobijede preuzeti posao i te ciljeve onda poceti ostvarivati?alica.k wrote:Evo s protesta. Ukratko: nit se zna ko pije ni ko placa. Hajmo sad malo tamo, hajmo sad malo vamo. E hajmo blokirat raskrsnicu. E hajmo sad nazad. Pozivaju na dva razlicita plenuma. Etc etc etc.
Oplakala sam na ovaj transparent JEL VAS SPEED?![]()
I ovo je van svake pameti sta mediji rade. Evo mama ode kupit brasnaglupa TVSa
-
jastuk1
#6469 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Za svoje legitimne zahtjeve! A tvoj komentar je sramotan, bezobrazan i debelo naivan!!!!!! Ti ako hoćeš da pljuješ po sebi pljuj, ja imam dostojanstvo i neću pljuvati po sebi.O'zone wrote:Svaka čast boračkim organizacijama koje su stale iza Vlade Federacije BiH.
Svi koji podržavaju ove poroteste se bore dušom i tijelom za izbijanje građanskog rata između Bošnjaka. OVCE vapidne. A ovi planumi bi oni da nedemokratski sada preuzmu vlast. Narod vas je prozreo kominističke zatucane banderetine, prozreo!!!!!
Samo protestujte naivni Bošnjaci za Radončića pa ćete ostat i bez ovo malo jada. Niko nije zadao takav bolan uradac Bosni i Bošnjacima kao Radončić u petak. Izdao je i ljude koji imaju legitimne zahtjeve da protestuju jer je privatizirao poroteste i ovu državu jer je dozvolio da se zapali Predsjedništvo. Dvostruki izdajnik, a vi i dalje protestujte za Radončićev ego. OVCE glupe, naivne.
-
neno1
#6470 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ispade svi su zadovoljni osim ovih par stotina koji setkaju,koje nazivaju huliganima i cime sve ne.Znaci demobilisani borci,zlatni ljiljani,studenti,penzioneri svima je dobro samo onako malo kukaju na tv i radiu jer je to danas moderno 
- relativno84
#6471 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ima li ko da valjaneno1 wrote:Najvece razocarenje ovih protesta su demobilisani borci,nosioci ratnih priznanja,studenti i penzioneri,ja maloprije gledam i nemogu da vjerujem sta pricaju Serif i drugovi kao da su samo oni branili BIH,a kada su ih neke godine iste ove kornjace mlatile zvali narod u pomoc a sada se kunu u Bakira i svitu kao da su oni drzava BiH,a ne i svi ostali,penzioneri znaju kukati samo na Kalman radiu i dzaba se vozati po javnom prevozu a studenti su tu samo da im prodze vrijeme na faxu cast izuzecima fuj,fuj
-
Breathless
#6472 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
neno1 wrote:Najvece razocarenje ovih protesta su demobilisani borci,nosioci ratnih priznanja,studenti i penzioneri,ja maloprije gledam i nemogu da vjerujem sta pricaju Serif i drugovi kao da su samo oni branili BIH,a kada su ih neke godine iste ove kornjace mlatile zvali narod u pomoc a sada se kunu u Bakira i svitu kao da su oni drzava BiH,a ne i svi ostali,penzioneri znaju kukati samo na Kalman radiu i dzaba se vozati po javnom prevozu a studenti su tu samo da im prodze vrijeme na faxu cast izuzecima fuj,fuj
penzioneri su nam najborbeniji dio drustva
-
neno1
#6473 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Mora da si i ti na kakvoj drzavnoj sisijastuk1 wrote:Za svoje legitimne zahtjeve! A tvoj komentar je sramotan, bezobrazan i debelo naivan!!!!!! Ti ako hoćeš da pljuješ po sebi pljuj, ja imam dostojanstvo i neću pljuvati po sebi.O'zone wrote:Svaka čast boračkim organizacijama koje su stale iza Vlade Federacije BiH.
Svi koji podržavaju ove poroteste se bore dušom i tijelom za izbijanje građanskog rata između Bošnjaka. OVCE vapidne. A ovi planumi bi oni da nedemokratski sada preuzmu vlast. Narod vas je prozreo kominističke zatucane banderetine, prozreo!!!!!
Samo protestujte naivni Bošnjaci za Radončića pa ćete ostat i bez ovo malo jada. Niko nije zadao takav bolan uradac Bosni i Bošnjacima kao Radončić u petak. Izdao je i ljude koji imaju legitimne zahtjeve da protestuju jer je privatizirao poroteste i ovu državu jer je dozvolio da se zapali Predsjedništvo. Dvostruki izdajnik, a vi i dalje protestujte za Radončićev ego. OVCE glupe, naivne.
- O'zone
- Globalni moderator
#6474 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
jastuk1 wrote:Za svoje legitimne zahtjeve! A tvoj komentar je sramotan, bezobrazan i debelo naivan!!!!!! Ti ako hoćeš da pljuješ po sebi pljuj, ja imam dostojanstvo i neću pljuvati po sebi.O'zone wrote:Svaka čast boračkim organizacijama koje su stale iza Vlade Federacije BiH.
- amidzazeher
#6475 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Dajte ljudi pa ovdje na ovoj temi toliko pametnih ljudi ima kad bi se barem jedan od vas zrtvovao za ovaj narod, djecu i buducnost zemlje i na tom plenumu bude glasniji od svih ovih folera koji su do sada uzimali megafon u ruke!
"Predjite na nasu stranu" glumicu vec dva dana gledam kako mase rukama i vice na megafon i je li ona sutra treba da nas vodi!?
Hajde MOLIM VAS angazujte se da nam svima bude bolje sutra!
"Predjite na nasu stranu" glumicu vec dva dana gledam kako mase rukama i vice na megafon i je li ona sutra treba da nas vodi!?
Hajde MOLIM VAS angazujte se da nam svima bude bolje sutra!