O'zone wrote:Evo da ispravim izvinjavam se
-Smanjenje plaća izabranim dužnosnicima na maksimalno 2 prosječne plate u FBiH...Trebas podrsku Hrvata..Zaboravi!!!!
-Ukidanje voznih parkova i mogućnosti korištenja vozila za što padne na pamet...izvodljivo u nekim kantonima!!
-Ukidanje službenih telefona....ok
-Smanjenje paušala neprofesionalnim poslanicima za 50%....Tesko da ce samo glasati protiv sebe mada opravdano
-Ukidanje regresa...da
-ukidanje njihovog tzv. bijelog kruha....da
-ukidanje finansiranja stranaka iz budzeta...Bez Hrvata nista..
-Smanjenjene troškova reprezenatcije i ostalih troškova vladinih službi po savjetu revizorskih agencija...ok
-Sva sredstva prebaciti na jedinstveni račun iz koga će se servisirati podizanje proizvodnje u poduzećima u kojima je to još uvjek moguće kao i riješavanje statusa radnika koji su ostavljeni na ulici bez zdravstvenog i penzionog zbrinjavanja...Socijalizam
-Hitna provjera poslijeratne privatizacije preduzeća od strane neovisne komisije (pod uslovom da čak bude instrana a ne lokalana)...Ne postoji nista sto je neovisno, zaboravi
-Procesuiranje svih koji su učestvovali u tim radnjama...Sud, nikako vlada
-Zapljena imovine svim licima koja su nelegalno stekla istu...Sud
-Zabrana obnašanja dvije funkcije..ok
-Konstantno zasjedanje vlade do izbora u Oktobru koja u tom periodu mora kontinuirano raditi na razvoju privrede na području KS....ok
Ovdje je došlo do zabune iskreno sa moje strane iz čisto jednog razloga. Jebem ga ako ja znam protiv koga se više demonstruje? Protiv Federalne vlade (sad aktuelno) ili Kantonalne vlade(koja je otišla)?
Gornji zahtjevi primjenjivi na obje samo sa zamjenom crvenog dijela teksta
PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
hellue
#6376 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Last edited by hellue on 11/02/2014 18:32, edited 1 time in total.
- raskopusa
#6377 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
jesi skonto sta je pisac teo da kaze?
- art vandeley
#6378 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Kako se zove onaj mladi tuzlak sto zna brdo jezika, i ima brdo fakulteta
.
Haman se Muhamed zove a prezimena ne sjecam, jel on imao kakvu politicku pozadinu?
Izgleda mi kao neko adekvatno rjesenje, pa makar za Tuzlu...
Haman se Muhamed zove a prezimena ne sjecam, jel on imao kakvu politicku pozadinu?
-
hellue
#6379 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
staradis wrote:Ljudi da li znate kada i gdje je sutra plenum u Sarajevu
Zar nije danas na Skenderiji, ja drzao letak u rukama???
- spreca
#6380 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Muhamed Mesic............on je savjetnik predsjednika makedonijeart vandeley wrote:Kako se zove onaj mladi tuzlak sto zna brdo jezika, i ima brdo fakulteta.
-
Beobachter
#6381 Re: PROTESTI!!!
Eto koliko si inteligentan, glupane. Budzetlija? Da ti je samo znati... Ja sam ono sto ti svaki dan i minut svog zivota sanjas da budes, a nikada neces biti. To kakav si demokrata - to si vec pokazao u gore izlozenom. To kako si pismen i inteligentan (citaj - nepismen i priglup) - to moze vidjeti svako ko procita ovo postova sto napisa. A to kakav si bijednik - e to se ne da ni opisati.SMRT-SDASBBSDP wrote:Spusti loptu, budžetlijo. Gusinje ti je i dovela SDA stranka. A sad lagano razliguBeobachter wrote:A dobro šta bi ti? Da nana Hatidža iz Nahoreva izađe na izbore i glasa kako TI hoćeš? Ja demokrate sa gusinjskih visoravni! Nana Hatidža iz Nahoreva kao i svaka druga nana i đedo imaju pravo glasati po svojoj volji. E upravo toga se demokrate gusinjske škole boje k'o đavo križa. I neka se boje ...SMRT-SDASBBSDP wrote:Kad me ubijediš da nana Hatidža iz Nahoreva neće glasati za SDA, složit ću se sa tobom.
-
L u c i f e r
#6382 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
holy fuckart vandeley wrote:Kako se zove onaj mladi tuzlak sto zna brdo jezika, i ima brdo fakulteta.
-
Eniac
#6383 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Niksicu, sto si prepisao moje postoveModest Musorgski wrote:zaletio se malo i on s nekim prijasnjim klipovima ali ovo je realno
ako narod nesto hoce ozbiljno da mijenja ne moze drugacije
-
sarajevoxxxx
#6384 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Odličan prijedlog.Paranoid wrote:Prijedlog Tuzle: Svetlana Cenić za premijerku ..
- art vandeley
#6385 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Uhljebio se on vecspreca wrote:Muhamed Mesic............on je savjetnik predsjednika makedonijeart vandeley wrote:Kako se zove onaj mladi tuzlak sto zna brdo jezika, i ima brdo fakulteta.
-
hellue
#6386 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Hugo Boss wrote:http://www.klix.ba/forum/plenum-gradana ... l#p9707067hellue wrote:staradis wrote:Ljudi da li znate kada i gdje je sutra plenum u Sarajevu
Nije taj...bio je jos jedan
-
de balzac
#6387 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Bojim se da je za svekolike bh mase odveć napredanart vandeley wrote:Kako se zove onaj mladi tuzlak sto zna brdo jezika, i ima brdo fakulteta.
Povrh toga frajer mu je Turčin
- O'zone
- Globalni moderator
#6388 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
PA KOJEG BOGA ONDA HOĆETE!!!!!hellue wrote:O'zone wrote:Evo da ispravim izvinjavam se
-Smanjenje plaća izabranim dužnosnicima na maksimalno 2 prosječne plate u FBiH...Trebas podrsku Hrvata..Zaboravi!!!!
-Ukidanje voznih parkova i mogućnosti korištenja vozila za što padne na pamet...izvodljivo u nekim kantonima!!
-Smanjenje paušala neprofesionalnim poslanicima za 50%....Tesko da ce samo glasati protiv sebe mada opravdano
-Ukidanje regresa...da
-Smanjenjene troškova reprezenatcije i ostalih troškova vladinih službi po savjetu revizorskih agencija
-Sva sredstva prebaciti na jedinstveni račun iz koga će se servisirati podizanje proizvodnje u poduzećima u kojima je to još uvjek moguće kao i riješavanje statusa radnika koji su ostavljeni na ulici bez zdravstvenog i penzionog zbrinjavanja...Socijalizam
-Hitna provjera poslijeratne privatizacije preduzeća od strane neovisne komisije (pod uslovom da čak bude instrana a ne lokalana)...Ne postoji nista sto je neovisno, zaboravi
-Konstantno zasjedanje vlade do izbora u Oktobru koja u tom periodu mora kontinuirano raditi na razvoju privrede na području KS....ok
Ovdje je došlo do zabune iskreno sa moje strane iz čisto jednog razloga. Jebem ga ako ja znam protiv koga se više demonstruje? Protiv Federalne vlade (sad aktuelno) ili Kantonalne vlade(koja je otišla)?
Koji god se prijedlog da nekom ne paše ja ga jebem ako se igdje ikad rodio onaj ko je svima ugodio.
I koji k...c više se trpate sa Hrvatima PA NIJE HRVATSKI NAROD GLUP da sam ne skonta da je ovo i za njihovo dobro za dobro običnog pučanstva koje politike vidjelo nije a sastavlja kraj sa krajem.
Ako se HDZ-u ne sviđa nek opravda svome narodu zašto im se ne sviđa da im se smanje primanja eto neka Čović izađe i kaže ovim se ugrožava vitalni nacionalni interes Hrvatskog naroda zato što ću ja od sad umjesto 5 tisuća KM-ova dobijati tisuću i sedamsto.
- raskopusa
#6389 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
tvoja rijec za mene je zakon,nezvao se ja jemezdin kurtovic.JoseMujica wrote:
davno je Serke poruči da pitamo Dotura, što preskače violine u skromnih četeres kvadrata, da napiše Ustav....isto tako je poznat da voli ove što rade se po zakonu....
hebote na osobu C ne smijem ni pomisliti nakon ovog preliminarnog dvojca![]()
ma dajte Cecu jebote
https://www.youtube.com/watch?v=4dWRMoeK5ko
-
Breathless
#6390 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Trebalo je davno ici u tom pravcu, a kad im se izmakne stolica, onda nece vise biti ni nemoguccnosti da se prezivi od njihovih predizbornih kampanja. Milione i milione oni progutaju, a od toga bi se moglo lijeciti svako ono dijete za koje se prosi i skuplja sadakaStyling wrote:MA BRAVO! PA KO IMA NEKA SE KANDIDUJE!raskopusa wrote:TTTOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!Breathless wrote:U svemu ovome je promakla jedan jako bitna stvar, a to je ukidanje finansiranja stranaka iz budzeta i usmjeravanje novca u projekte zaposljavanja ili socijalne namjene za najugrozenije. KAd im se to izbije, svi oni su, ukljucujuci i ovu rasplakanu, donji.
ukidanje finansiranja stranaka iz budzeta
Po meni prvi zahtjev, ukidanje finansiranja stranaka iz budzeta i preusmjeravanje novca u fond za lijecenje oboljele djece koji bi morao biti krajnje transparentan i otvoren za javnost da se ne bi desilo da nam osobe poput Fude idu pumpati usnice na racun ove djece. Ovo trebamo svi gurati, a pozvati i sva ona udruzenja koja okupljaju roditelje oboljele djece da izvrse dodatni pritisak. Nemojte biti budale i sebe ubijati u pojam pricama hoce li pristati ili nece. Nije ova drzava njihova cacevina niti ikome ista daju iz svog dzepa.
- Drvosjeca iz Dejcica
#6391 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
E jesmo i mi kurate srece.de balzac wrote:Bojim se da je za svekolike bh mase odveć napredanart vandeley wrote:Kako se zove onaj mladi tuzlak sto zna brdo jezika, i ima brdo fakulteta.
Izgleda mi kao neko adekvatno rjesenje, pa makar za Tuzlu...glede seksualne orijentacije
![]()
Povrh toga frajer mu je Turčinpa je i to malo
-
hellue
#6392 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ne razumjem cemu tolika nekultura, djelili su letke koji pozivaju na Skenderiju, mozda je spin ali to ne opravdava nedostatak elementarnog odgoja kod tebe..uskrsno_respo wrote:ma ti si u rukama drzo da ne kazem sta i drko u 16hellue wrote:staradis wrote:Ljudi da li znate kada i gdje je sutra plenum u Sarajevu
Sem toga rektor ne dozvoljava da koristite kampus
- charrrmed
- webby-x
#6394 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Od kada je to HDZ potreban za izglasavanje zakonaAlfons Kauders wrote:nisu - jer ih u FBiH nece podrzati HDZovi
na razini FBiH? Jedino mogu blokirati u Domu Naroda,
ali sumnjam da će se i oni usuditi blokirati zakone
koji su socijalni, dakle bez nacionalne dimenzije i
u ovakvoj situaciji.
Ja mislim da bi vezanje plaća državnih službenika
uz prosječnu plaću u gospodarstvu bez problema
prošlo sada. Eto prvi zahtjev iza kojega svatko
može stati. Koji je tvoj problem sa tim zahtjevom?
- raskopusa
#6395 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
mora li ova anketa da zauzima pola svake strane? zar nema neko bolje rijesenje za njeno postavljanje? 
- paraf
#6396 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
najbolje da uvezete par ercegovaca da vam srede situaciju..biće dobro njima i vama..

-
hellue
#6398 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
O'zone wrote:PA KOJEG BOGA ONDA HOĆETE!!!!!hellue wrote:O'zone wrote:Evo da ispravim izvinjavam se
-Ukidanje regresa...da
-Smanjenjene troškova reprezenatcije i ostalih troškova vladinih službi po savjetu revizorskih agencija
Koji god se prijedlog da nekom ne paše ja ga jebem ako se igdje ikad rodio onaj ko je svima ugodio.
I koji k...c više se trpate sa Hrvatima PA NIJE HRVATSKI NAROD GLUP da sam ne skonta da je ovo i za njihovo dobro za dobro običnog pučanstva koje politike vidjelo nije a sastavlja kraj sa krajem.
Ako se HDZ-u ne sviđa nek opravda svome narodu zašto im se ne sviđa da im se smanje primanja eto neka Čović izađe i kaže ovim se ugrožava vitalni nacionalni interes Hrvatskog naroda zato što ću ja od sad umjesto 5 tisuća KM-ova dobijati tisuću i sedamsto.
Nisam ja protiv ovoga samo kazem sta je reano i izvodljivo, nista vise...sretno sa ovim
-
Breathless
#6399 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Mislim da se potucao kao savjetnik ublehara Imamovica, koji me usput neodoljivo podsjeca na onog frulasa Spahica.art vandeley wrote:Uhljebio se on vecspreca wrote:Muhamed Mesic............on je savjetnik predsjednika makedonijeart vandeley wrote:Kako se zove onaj mladi tuzlak sto zna brdo jezika, i ima brdo fakulteta.
Ovo je sve krenulo od radnika iz Tuzle, pa onda i sire i njihov glas mora sada biti najglasniji.
- Drvosjeca iz Dejcica
#6400 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ma jok, to se nama samo cini.charrrmed wrote:http://lasvanskadolina.info/vijesti/bih ... radoncica/