PROTESTI!!! - aktuelnosti
- It_is_a_Leclerc
#4276 Re: PROTESTI!!!
DF ima i predsjednika skupštine koji je junački večeras vodio skupštinsku sjednicu, i pokazao vrhunsko strpljenje i doslijednost. Svaka čast majoru Farki Hodžiću !
- Ridjobrki
#4277 Re: PROTESTI!!!
...koji je kasnije postao Lipovačina marioneta. Znam ja tu ekipu jako dobro i malo je reći koliko ih se gnušam.bingov buraz wrote:ja Brki vjerujem on se svadjo sa svojim gradonacelnikom na forumu
- relativno84
#4278 Re: PROTESTI!!!
Nije tenk , al je snimljen na granici sa Srbijom, mirno spavajte rata biti nece

-
trzalica
#4279 Re: PROTESTI!!!
Ispadose Krajisnici najvece picke, kao i u proslom ratu kada je brat na brata "isao".
Jebao ih Lipovaca, kada im on moze ultimatume postavljati. Odron!
- Janjicar
#4280 Re: PROTESTI!!!
Jedino ako je neko u skupstini bio SDP ili neka druga stranka pa pristupio DF ali tada bi morao dati i svoj mandat na raspolaganje staroj stranci ili ako nije dao onda on nije DF nego nezavisni kandidat tj clan. ?O'zone wrote:Ma sve in nema-neaktivni a onda odjednom izranjaju ko gljive poslije kišeJanjicar wrote:Odkud da DF uopste ima u Skupstini?It_is_a_Leclerc wrote:Krajina ima deset dana za nestranačkog mandata.
DF, DNZ i Laburisti Fikreta Abdića su večeras rekli da će podržati takvog kandidata.
- It_is_a_Leclerc
#4281 Re: PROTESTI!!!
Ne znam zašto će nam. Bar zasad su primarni zahtjevi ostvareni, tj. mijenjaju se kantonalne vlade što je preduvjet za sve ostalo.dakine wrote:Ima li sutra tj. danas sta od protesta?
Mi u USK smo svoje zahtjeve počeli ispunjavati, u TK se radi na pregovaranju za novu vladu. Jedino u KS vlada vakum. Treba tražiti sjednicu skupštine kantona.
- Goldenhand
#4282 Re: PROTESTI!!!
https://mapsengine.google.com/map/edit? ... DFvMPlil3Mdakine wrote:Ima li sutra tj. danas sta od protesta?
- Bosanski_kralj
#4283 Re: PROTESTI!!!
trzalica wrote:Ispadose Krajisnici najvece picke, kao i u proslom ratu kada je brat na brata "isao".
- It_is_a_Leclerc
#4284 Re: PROTESTI!!!
Šta bi ti ?! Da ratujemo, a da nam vi bacate kosti ?!trzalica wrote:Ispadose Krajisnici najvece picke, kao i u proslom ratu kada je brat na brata "isao".
Neće moći ove noći.
- Janjicar
#4285 Re: PROTESTI!!!
Samo nemoj reci da su poljane?Goldenhand wrote:https://mapsengine.google.com/map/edit? ... DFvMPlil3Mdakine wrote:Ima li sutra tj. danas sta od protesta?
Vec dva dana najavljujete al nista
- bingov buraz
#4286 Re: PROTESTI!!!
znam,ti si napadao nacelnike dok to jos nije bilo inRidjobrki wrote:...koji je kasnije postao Lipovačina marioneta. Znam ja tu ekipu jako dobro i malo je reći koliko ih se gnušam.bingov buraz wrote:ja Brki vjerujem on se svadjo sa svojim gradonacelnikom na forumu
jos da skontas da je Wenger ublehas i mores u ekspertnu vladu komotno
- UltrasNaBaterije
- Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu
#4287 Re: PROTESTI!!!
EKSKLUZIVNO:
Fahrudin Radončić za avaz.ba izjavio: "Sutra Livno mora pasti!"
Bošnjaci 11.2. u Livnu...
avaz.ba
Fahrudin Radončić za avaz.ba izjavio: "Sutra Livno mora pasti!"
Bošnjaci 11.2. u Livnu...
avaz.ba
- DonVitoN
#4288 Re: PROTESTI!!!
trzalica wrote:Ispadose Krajisnici najvece picke, kao i u proslom ratu kada je brat na brata "isao".
- Goldenhand
#4289 Re: PROTESTI!!!
Treba najavljivat,vidiš da su se svi sasraliJanjicar wrote:Samo nemoj reci da su poljane?Goldenhand wrote:https://mapsengine.google.com/map/edit? ... DFvMPlil3Mdakine wrote:Ima li sutra tj. danas sta od protesta?
Vec dva dana najavljujete al nista
Treba još 6 vlada promijenitIt_is_a_Leclerc wrote:Ne znam zašto će nam. Bar zasad su primarni zahtjevi ostvareni, tj. mijenjaju se kantonalne vlade što je preduvjet za sve ostalo.dakine wrote:Ima li sutra tj. danas sta od protesta?
Mi u USK smo svoje zahtjeve počeli ispunjavati, u TK se radi na pregovaranju za novu vladu. Jedino u KS vlada vakum. Treba tražiti sjednicu skupštine kantona.
- Janjicar
#4290 Re: PROTESTI!!!

Znam ovog efendiju i mlad je momak i zna privuci raju u Dzamiju
- Goldenhand
#4291 Re: PROTESTI!!!
Vidi budžetlija uključili i IZ u borbuJanjicar wrote:
-
vrbas1979
- Klavikula
#4293 Re: PROTESTI!!!
sve snage za odsudnu bitku,Goldenhand wrote:Vidi budžetlija uključili i IZ u borbuJanjicar wrote:
ali dzaba im
- O'zone
- Globalni moderator
#4295 Re: PROTESTI!!!
saOBJAVA NA ZIDU NAŠE STRANICE OD G.P.
Obraćam vam se ovom prilikom jer nemam kome da upozorim na represivno ponašanje policijskih struktura u Livnu, a odnose se na cijelodnevno pozivanje na ¨informativne razgovore¨, dečke koji su preko FB grupa i pojedinih profila izrazili nezadovoljstvo prema aktuelnoj vladi u našem gradu, i nezadovoljstvo sa svim općinskim tijelima, iz kojih se rade mnogobrojne malverzacije, pogodnosti i usluge stranački pogodnim ljudima, a ostatak stanovništva koji nije stranački nastrojen doveli su na Prosijački Štap.. Čak su pojedine dečke danas kupili na te info razgovore poput nekih Kauboja, a ti dečki bez obzira na njihova ustavna i ljudska prava morali su poći.. Čak sam večeras saznao da su te dečke i po drugi put privodili na Info razgovore, da bi ih držali danas cijeli dan i sve do maloprije im odredili Lišavanje slobode, odnosno Zatvaranje a sve zbog tzv izazivanja opće opasnosti i huškanja ..
Ti momci nisu ništa protiuzakonito napravili, nikoga uvrijedili ni diskriminirali, samo su izrazili svoje nezadovoljstvo prema Oligarhijskim Strukturama u našoj Općini, i prema lopovluku u svim našim firmama .. Šumarija pogotovo, Pošta, Elektroprivreda, MUP, i slične jazbine dobro uhljebljenih stranačkih podobnika, koji sa službenim autima vode ljubavnice po Splitskim Shoping Centrima, i djecu na fakultete u ST, Zagreb itd..
Zar ti momci da večeras u zatvorima spavaju, zbog ničega, da im se roditelji nerviraju, jer to su samo mladi, nezaposleni, bezperspektivni ljudi koji samo žele svoje mjesto pod suncem, a izgleda da sa sunca ih veoma vješto sklanjaju pozicioneri HDZ-a i SDA-a sa svojim marionetama u MUP-u ..
Livanjski zatvor je večeras bio pun tih mladih momaka, pa su ih razbacali po okolnim Policijskim stanicana, Po Glamoču, vjerovatno Duvnu i Kupresu..
To im je odličan način da spriječe sutrašnje najavljene mirne prosvjede..
Zašto nas sve nebi pozatvarali dok se Bagra ne raziđe ? Ali oni za razliku od Sarajeva, Tuzle, Mostara i ostalih gradova imaju jednu prednost koju ostali gradovi nemaju, a to je raselili su Livnjake po Njemačkoj, Hrvatskoj, Austriji, Švicarskoj itd...
Računaju na to da im neće imati tko izaći na trg, ili pred zgradu vlade, Općine itd, a vrlo su i upravu..
HDZ pokušava ovih dana te napade i nezadovoljstvo naroda kod nas prikazati kao Organizirane, Rušiteljske skupine Županija odnosno Kantona, i mi im kao pravi Hrvati to ne smijemo dopustiti.. Pa dosta više Ljudi, nismo toliko slijepi.
Bilo bi mi drago da upozorite u vašim dnevnim novinama o ponašanju policije u Livnu, i njenih visokih funkcionera, kojih možete vidjeti na svim stranačkim skupovima i jasno je da stite svije debele guzice..
Hrvat sam, da nebi netko pomislio da vam šaljem huškački e-mail protiv Hrv naroda u Livnu, i da ne radim opću opasnost, ali znam da će uz mene sutra biti i većina mojih prijatelja ostalih vjera i nacionalnosti, jedan uz drugoga da kazemo DOSTA, Silazite sa vlasti, to je jedini uvijet, zelim raditi, želim jesti, želim se veseliti i djeci poklone kupovati..
https://www.facebook.com/pokretzaspaslivna?fref=ts
- MMM1977
#4296 Re: Odg: PROTESTI!!!
ZlokobnaBosanski_kralj wrote:kakva je ovo tišina
- Logovan
#4297 Re: PROTESTI!!!
Jesi ovo i ti lajkovao status?Janjicar wrote:
- klaki
#4298 Re: Odg: PROTESTI!!!
Brate ponedjeljakMMM1977 wrote:ZlokobnaBosanski_kralj wrote:kakva je ovo tišina
Valja budzetlijama na poso sutra ha ja nisu oni ko mi bezposleni
- O'zone
- Globalni moderator
#4299 Re: Odg: PROTESTI!!!
klaki wrote:Brate ponedjeljakMMM1977 wrote:ZlokobnaBosanski_kralj wrote:kakva je ovo tišina
![]()
![]()
- Bosanski_kralj
#4300 Re: Odg: PROTESTI!!!
Ja ni ne znam da je ponedjeljak, totalno sam izgubio pojam koji je koji dan.klaki wrote:Brate ponedjeljakMMM1977 wrote:ZlokobnaBosanski_kralj wrote:kakva je ovo tišina
![]()
![]()