Ma uredu nasmijao sam se i ja ali treba stati vidis da se brzo siri a nas je narod ovako malo previse lako vjeranjulisiz es grant wrote:Neka ne bismo se drukčije nasmijali...šta fali malo smjeha nakon izuzetno napetog dana i stvarno i na ovoj temiszlava wrote:Daj ljudi prestani te sa tim zajebancijama oko slika![]()
Mene je razgalilo, iskreno
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- szlava
#3851 Re: PROTESTI!!!
-
north
#3852 Re: PROTESTI!!!
Aaaa je li ovo fakat mogućebingov buraz wrote:22:10 Predsjedavajući Skupštine Farko Hodžić poziva poslanike da se vrate u skupštinske klupe.Update: Jedan od predstavnika građana je za govornicom prenio SMS poruku neprimjerenog sadržaja nakon čega je poslanik Šefik Veladžić (SBiH) pokušao fizički da se obračuna sa njim. U tome su ga spriječili drugi poslanici. Ekrem Prišić Maršal (DF) je potom izašao za govornicu i na sebi svojstven način rekao "Meni ko je zadnji opsovao mater završio je 15 dana u bolnici".Mnogi poslanici su se našli uvrijeđeni i iskorisili priliku da napuste salu.
Aaa skupstine USK placem
- mO k3
#3853 Re: PROTESTI!!!
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Slikano sa mog prozora, 7. flota uplovljava u korito Miljacke.
-
Basvod
#3854 Re: PROTESTI!!!
Treba hitno javiti Senadu.ratamahatta wrote:hhaarree wrote:Evo pocele slike tenkova po fb u dubici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ko je ovo zapoceo jebo ga svak![]()
![]()
![]()
![]()
Pocese ljudi rat, a da niko jos nije obavjesten...
On zivi za te objave.
-
Bodkin
#3855 Re: PROTESTI!!!
ma ja ba, mene si nafurao da idem u 11 navece da bi se ti zajebavaojulisiz es grant wrote:Neka ne bismo se drukčije nasmijali...šta fali malo smjeha nakon izuzetno napetog dana i stvarno i na ovoj temiszlava wrote:Daj ljudi prestani te sa tim zajebancijama oko slika![]()
Mene je razgalilo, iskreno
-
VjecitiStudent
#3856 Re: PROTESTI!!!
Mile nabavio 3D štampačguber90 wrote:Ma prosvercali ljudi, vjerovatno do granice u djelovima, pa ih sastavljalijulisiz es grant wrote:Al' pazi, na granici s Hrvatskom, znači sa EVROPSKOM UNIJOM stoje tenkovi, a niko pojma nema osim ovog likaguber90 wrote: Ovo sam sada slikao, prodje mi pokraj zgrade:
.
-
julisiz es grant
#3857 Re: PROTESTI!!!
Daj ba ljudi, vazdan se pozivalo na temi na nasilje, jebavale majke, prijetilo, pa se nisu zvali moderatori.
Neka malo, da se ispušemo, pustite na ozbiljnost u sitne sate
Neka malo, da se ispušemo, pustite na ozbiljnost u sitne sate
- O'zone
- Globalni moderator
#3858 Re: PROTESTI!!!
Vlada KS nije donijela odluku o obustavi nastave, učenici će ići u školu u ponedjeljak
Na vanrednoj sjednici Vlade Kantona Sarajevo nije donesena odluka o obustavi nastave u osnovnim i srednjim školama,
Kako nam je potvrđeno u Vladi KS, danas je tokom dana razmatrano ovo pitanje, ali odluka o obustavi nastave nije donesena.
"Najvjerovatnije će biti naloženo nastavnicima i profesorima da pojačaju mjere kontrole u vezi sa ulaskom i izlaskom učenika iz škole. Međutim, nastave će u ponedjeljak biti, kao i u narednim danima sve dok ne budu postojali razlozi da se donese odluka o obustavi", rekli su nam u Vladi KS.
Naši sagovornici su dodali kako je direktorima škola ostavljena mogućnost da samostalno donesu odluku o obustavi u svojoj školi tokom sutrašnjeg dana, ili narednih dana, ako situacija bude takva da imaju razloge za takvu odluku.
"Mi nemamo nikakvih najava da će biti nereda u ponedjeljak ujutro, te nije ni donesena odluka o obustavi nastave. Ako bude razloga ili elemenata za takvo nešto, javnost će svakako biti blagovremeno upoznata o takvoj odluci Vlade", naveli su naši sagovornici iz Vlade.
Iz Vlade KS je desetak minuta prije ponoći i službeno saopćeno kako je na današnjem nastavku vanredne sjednice Vlada Kantona Sarajevo zadužila Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade KS da sutra 10.02.2014.godine do 08:00 sati ujutro, nakon dogovora i saradnje sa direktorima škola i sindikatima obrazovanja, uputi instrukcije školama na području KS-a u pogledu održavanja nastave u skladu sa dnevnim dešavanjima, a u vezi sa aktuelnim protestima građana KS kao i da o tome obavijeste Vladu KS.
- Oligarh
#3859 Re: PROTESTI!!!
Hajmo, dvije za cenera
Našao u podrumu sada par u šteku

A nije da nisam se poželio makarona sa ovom delicijom. Sjecam se jednom da je ker krepao kod Coline kape kada sam istresao porciju.
Neću više spamat, slobode mi!

A nije da nisam se poželio makarona sa ovom delicijom. Sjecam se jednom da je ker krepao kod Coline kape kada sam istresao porciju.
Last edited by Oligarh on 09/02/2014 23:50, edited 1 time in total.
- DuckZz
#3860 Re: PROTESTI!!!
Uslikano prije 14 minuta na Dobrinji, borci na prvoj liniji.

- snaga_znanja
#3861 Re: PROTESTI!!!
Sta je ovo na PTPC-u
"Iz pouzdanih izvora saznjemo da ce Milorad Dodik u 00:01 veceras obratiti se narodu RS-a i proglasiti nezavisnost!"
"Iz pouzdanih izvora saznjemo da ce Milorad Dodik u 00:01 veceras obratiti se narodu RS-a i proglasiti nezavisnost!"
-
Johnny_x
#3862 Re: PROTESTI!!!
Eno Josip Peakovic zove rudare iz Breze i Zenice da se pridruže protestima
-
StupskaBitanga
#3863 Re: PROTESTI!!!
mislim da će do 1 iza pomoći ponovo donijeti novu odluku za škole

- Alfons Kauders
#3864 Re: PROTESTI!!!
prestanite se pise zajednolajk wrote:szlava wrote:Daj ljudi prestani te sa tim zajebancijama oko slika

(slikano veceras, Ciljuge kraj Zivinica)
Last edited by Alfons Kauders on 09/02/2014 23:49, edited 1 time in total.
-
Basvod
#3865 Re: PROTESTI!!!
bingov buraz wrote:22:10 Predsjedavajući Skupštine Farko Hodžić poziva poslanike da se vrate u skupštinske klupe.Update: Jedan od predstavnika građana je za govornicom prenio SMS poruku neprimjerenog sadržaja nakon čega je poslanik Šefik Veladžić (SBiH) pokušao fizički da se obračuna sa njim. U tome su ga spriječili drugi poslanici. Ekrem Prišić Maršal (DF) je potom izašao za govornicu i na sebi svojstven način rekao "Meni ko je zadnji opsovao mater završio je 15 dana u bolnici".Mnogi poslanici su se našli uvrijeđeni i iskorisili priliku da napuste salu.
Aaa skupstine USK placem
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#3866 Re: PROTESTI!!!
23:20 Prema odluci Vlade KS koja je završila prije sat vremena učenici osnovnih i srednjih škola vjerovatno neće ići u školu do srijede. Kako je kazao ministar finansija KS Muhamed Kozadra (SDA) direktori škola će odlučiti hoće li nastava biti održana.
- Učenici iz Vogošće, Ilijaša i Hadžića trebali bi imati redovnu nastavu, ali učenici iz drugih općina možda će imati samo nastavu u prvoj smjeni ili nikako i to ukoliko direktori škola odluče. Učenici mogu ujutru otići u školu i informisati se – rekao je Kozadra.
-
julisiz es grant
#3867 Re: PROTESTI!!!
Ljudi ni ne znaju da je počelo, a ti već ratni profiterOligarh wrote:Hajmo, dvije za cenera![]()
-
hhaarree
#3868 Re: PROTESTI!!!
bratAlfons Kauders wrote:prestanite se pise zajednolajk wrote:szlava wrote:Daj ljudi prestani te sa tim zajebancijama oko slika
(slikano veceras, Ciljuge kraj Zivinica)
-
aewi
#3869 Re: PROTESTI!!!
Ikar je prevazidjen, danasnje evropske cuke jedu bolje meso nego vecina postenih BosnjakaOligarh wrote:Hajmo, dvije za cenera![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#3870 Re: PROTESTI!!!
aewi wrote:prijatelji evo jedna važna OBAVJEST:informacija koju smo primili od (nama poznate osobe naš livnjak inače student u sarajevu) vezanu uz ovaj najavljeni prosvjed sutra pred livanjskom opcinom da postoji mogućnost dolaska više organiziranih vozila kombija ili autobusa bošnjačkih ekstremista iz sarajeva, zenice i mostara sa jasnim ciljem rušenja i paljenja zgrade općine i vlade HBŽ..u Livnu .!!!!! i ponavljanja ovih scenarija već viđenih u nekim gradovima ....ali jasno im poručujemo demokratski prosvjedi DA,, ali rušenja i paljenja našeg grada neće biti mi smo spremni!!!!!!
- It_is_a_Leclerc
#3872 Re: PROTESTI!!!
Hamdija Lipovača u zgradi Skupštine. Pregovara se s njim.
U zgradi je i Hamdija Abdić - Tigar. Ne znam koji je on kurac.
U zgradi je i Hamdija Abdić - Tigar. Ne znam koji je on kurac.
- Janjicar
#3873 Re: PROTESTI!!!
Update: U hodniku se nalazi i bivši ratni komandant Hamdija Abdić Tigar koji se je priključio dogovrima i pokušava doprinijeti pronalasku rješenja. Navodno je i on pozvao Lipovaču da se pojavi na sjednici.
Lipovača je došao, nalazi se u kafiteriji.
Lipovača je došao, nalazi se u kafiteriji.
- Alfons Kauders
#3874 Re: PROTESTI!!!
jos 10 minuta mirasnaga_znanja wrote:Sta je ovo na PTPC-u
Mile suuuuuupcinooooo, treba mi barem 45 minuta da odem do vikendice i iskopam robu...
- Oligarh
#3875 Re: PROTESTI!!!
Svoj ti poso, znam ja šta mi je ovaj put raditi!julisiz es grant wrote: Ljudi ni ne znaju da je počelo, a ti već ratni profiter