Chmoljo wrote:EKSKLUZIVNO, SLIKA AUTOBUSA KOJI SU KRENULI ZA BANJA LUKU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.preetindersodhi.com/wp-conte ... anbus4.jpg
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- Mister Yes
#3651 Re: PROTESTI!!!
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#3652 Re: PROTESTI!!!
Vi ste leclerc dovoljno inteligentan i cijenjen forumaš da ne prenosite gluposti raznih policijskih komesara zar neIt_is_a_Leclerc wrote:Ponavljam - izjava nije moja, već komesara USK.
Čuli su je svi koji gledaju RTVUSK i prijenos skupštine.
Pozdrav
-
julisiz es grant
#3653 Re: PROTESTI!!!
Neka ba, neću moć zaspathhaarree wrote:Sto nafuraste bodkina sad lik da ide ccc
haj javi cim dodjes kakva je situejšn
A Klix će ga navesti kao izvor informacija
-
Begovica
#3654 Re: PROTESTI!!!
Da se malo odmorite od spinovanja spinova, minder politike i ostalog mahalskog mudrovanja:
'Važno je da protesti ne postanu objekt političkih manipulacija, koje su već započele. Važno je da građani BiH shvate da su raznorazni dodici, čovići, izetbegovići, lagumdžije itd. obični neodgovorni manipulatori koji su izgubili kontakt sa stvarnošću, i da ce sutra, ako pritisak gradjana popusti, nastaviti sa istom politikom kao i do sada. Trenutačne BiH političke stranke i njihovi lideri su imali gotovo 20 godina vremena da pokažu da umiju i žele da vode ovu zemlju. Rezultat je zemlja u agoniji, zemlja koja odumire. Potrebni su potpuno novi ljudi, novi etos u državi i društvu, nova svijest da je moguća drugačija i bolja BiH.'
http://h-alter.org/vijesti/europa-regij ... ti-krivaca
'Važno je da protesti ne postanu objekt političkih manipulacija, koje su već započele. Važno je da građani BiH shvate da su raznorazni dodici, čovići, izetbegovići, lagumdžije itd. obični neodgovorni manipulatori koji su izgubili kontakt sa stvarnošću, i da ce sutra, ako pritisak gradjana popusti, nastaviti sa istom politikom kao i do sada. Trenutačne BiH političke stranke i njihovi lideri su imali gotovo 20 godina vremena da pokažu da umiju i žele da vode ovu zemlju. Rezultat je zemlja u agoniji, zemlja koja odumire. Potrebni su potpuno novi ljudi, novi etos u državi i društvu, nova svijest da je moguća drugačija i bolja BiH.'
http://h-alter.org/vijesti/europa-regij ... ti-krivaca
Last edited by Begovica on 09/02/2014 23:02, edited 1 time in total.
- Dr. Kuca
#3655 Re: PROTESTI!!!
Lasta92 wrote:IZJAVE PRETUČENIH I MUČENIH MOMAKA/DJECE
http://--- NO LINKS ---/clanak/71546591811 ... a-je-%2792
Pa gdje su te povrede? Ovaj prvi ima 30-ak godina i nikad nije pokuso raditi.
Last edited by Dr. Kuca on 09/02/2014 22:59, edited 1 time in total.
-
Lasta92
#3656 Re: PROTESTI!!!
Evo ja pitam sad kolegu preko fb. koji je specijalac u I.Sarajevu, jesu li pojacanje kod njih aktivnosti, ima li komesanja itd. kaze momak bukvalno boli nas kurko, radite sta hocete, pitam ga za ovu izjavu, kaze da se po zakonu MUP-a kako u FBIH tako i u RS-u ne smije duz linije entiteta patrolirati dugim cijevima !!ultima_palabra wrote:Najgore je što kod nas nema nikakve odgovornosti... kad se ispostavi da taj komesar laže, neće snositi nikakvu odgovornost.
DAKLE JOŠ JEDNA LAŽ U POKUŠAJU REMECENJA NASTAVKA DEMONSTRACIJA !!!
-
VjecitiStudent
#3657 Re: PROTESTI!!!
Sad kad Zara čuje za duge cijevi 
- denimb
#3658 Re: PROTESTI!!!
hhaarree wrote:Sto nafuraste bodkina sad lik da ide ccc
haj javi cim dodjes kakva je situejšn
Rece da ce javit za 10 min. a sta ako se ne javi? Zarobljen?
-
visocicaguy
#3659 Re: PROTESTI!!!
jedna osoba poginula prilikom pokusaja nasilnog prelaska medjuentitetske linije na dobrinji
PS.: samo se zajeba*am
PS.: samo se zajeba*am
-
Breathless
#3660 Re: PROTESTI!!!
Uz duzno postovanje, prof. Durakovic je itekako blizak minderu, tako da je time i njegovo misljenje kompromitovano, tim vise sto za ovih 20 godina ni on, niti ljudi poput njega, a duznost im je bila, nisu ucinili nista da se zaustavi unistavanje ove zemlje i njenih stanovnika, od strane kleptokratije.Mister Yes wrote:Havatar wrote:
Za razliku od radnicke solidarnosti koju su unistili sijanjem nacionalizma i mrznje, medju kapitalistima i mocnicima postoji itekakva solidarnost, bili oni u Sarajevu ili Banja Luci ili Beogradu, Zagrebu i Sarajevu, tako da ne cude ove apokalipticke patke ni sva pojacana zapaljiva nacionalisticka retorika s ciljem pumpanja dodatnog straha. Meni je zao jedino ljudi u RS-u koji su u istom polozaju kao i mi, ako ne i gorem, a sute i pustaju da im oligarhija i dalje dere kozu, prodajuci im price kako im se nezadovoljstvo uvozi iz FBiH i u isto vrijeme predstavljajuci RS kao najsavrseniju utopiju, ali kad dogori, ni to nece moci dugo.
- potočanka
#3661 Re: PROTESTI!!!
Chmoljo wrote:EKSKLUZIVNO, SLIKA AUTOBUSA KOJI SU KRENULI ZA BANJA LUKU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
aewi
#3663 Re: PROTESTI!!!
AuuuIt_is_a_Leclerc wrote:Policijski komesar USK tvrdi da se na ulazu u RS nalazi policija sa dugim cijevima, i da se nešto valja iza brda. Pozvao je zastupnike da ispune zahtjeve i da zamole građane da ne idu nikud, jer je situacija vrlo "opasna".
A puska mi zahrdjala
-
gagy06
#3664 Re: PROTESTI!!!
Evo krenuli i paketi:Radnici aerodroma u Frankfurtu poslali pakete pomoći u BiH
- Mister Yes
#3665 Re: PROTESTI!!!
Čekajte ljudi, da li bi to vas zaista iznenadilo od Dodika? Pa imao je spremne specijalce na Zlatištu u vrijeme JMBG situacije. Čovjek obožava da ovako iskorištava bilo kakav problem u Federaciji.biske wrote:upravo se protiv ovoga borimo...ultima_palabra wrote:Najgore je što kod nas nema nikakve odgovornosti... kad se ispostavi da taj komesar laže, neće snositi nikakvu odgovornost.
slago na skupštini?! noga!
- _mufljuz_
#3666 Re: PROTESTI!!!
ja sam ovo objasnio uvecanim slovima i kretenoid mi poce psovat al ajdLasta92 wrote:Evo ja pitam sad kolegu preko fb. koji je specijalac u I.Sarajevu, jesu li pojacanje kod njih aktivnosti, ima li komesanja itd. kaze momak bukvalno boli nas kurko, radite sta hocete, pitam ga za ovu izjavu, kaze da se po zakonu MUP-a kako u FBIH tako i u RS-u ne smije duz linije entiteta patrolirati dugim cijevima !!ultima_palabra wrote:Najgore je što kod nas nema nikakve odgovornosti... kad se ispostavi da taj komesar laže, neće snositi nikakvu odgovornost.
-
hhaarree
#3667 Re: PROTESTI!!!
Jebla vas duga cijev vise pritisak mi beze skace u ova doba, haj mrs tamo svi odoh citat neke laganije stvari 
-
julisiz es grant
#3668 Re: PROTESTI!!!
Lasta92 wrote:Evo ja pitam sad kolegu preko fb. koji je specijalac u I.Sarajevu, jesu li pojacanje kod njih aktivnosti, ima li komesanja itd. kaze momak bukvalno boli nas kurko, radite sta hocete, pitam ga za ovu izjavu, kaze da se po zakonu MUP-a kako u FBIH tako i u RS-u ne smije duz linije entiteta patrolirati dugim cijevima !!ultima_palabra wrote:Najgore je što kod nas nema nikakve odgovornosti... kad se ispostavi da taj komesar laže, neće snositi nikakvu odgovornost.
- mO k3
#3669 Re: PROTESTI!!!
Sta ako nije laz?tvsabina wrote:Vi ste leclerc dovoljno inteligentan i cijenjen forumaš da ne prenosite gluposti raznih policijskih komesara zar neIt_is_a_Leclerc wrote:Ponavljam - izjava nije moja, već komesara USK.
Čuli su je svi koji gledaju RTVUSK i prijenos skupštine.?
Pozdrav
-
emmir1
#3670 Re: PROTESTI!!!
Neko reče da duge cjevi nisu policiji dozvoljene
Ja sam danas svojim očima vidio jedinicu Zorana Čegara sa dugim cjevima , dosta ih je imalo sačmare na leđima a napred su imali bojevu municiju.
To je bilo ispred MUP-a na Marin Dvoru
Ja sam danas svojim očima vidio jedinicu Zorana Čegara sa dugim cjevima , dosta ih je imalo sačmare na leđima a napred su imali bojevu municiju.
To je bilo ispred MUP-a na Marin Dvoru
-
StupskaBitanga
#3671 Re: PROTESTI!!!
Nije šala škole obustavili a ti isti će sutra pred Vladu
-
north
#3672 Re: PROTESTI!!!
Pa kad može član predsjedništva i premijer FBiH javno reći kako je kod demonstranata pronađeno 12 kg droge, pa MUP to kasnije demantuje, šta tek očekivati od nekog anonimnog komesara..ultima_palabra wrote:Najgore je što kod nas nema nikakve odgovornosti... kad se ispostavi da taj komesar laže, neće snositi nikakvu odgovornost.
Inače, ovo o čemu priča prof.Duraković potencirajći namjere protesta u cilju stvaranja trećeg entiteta, naravno akademik uman čovjek, samo on na početku reče da je to njegova pretpostavka pa kasnije uđe u elaborat i ispriča kao da je to siguran scenario...pa je li ima te informacije ili je to samo njegov zaključak gledajući sa strane? ovo je priča koju odavno potencira SDAi SDP, nije isključeno je da je njihov čovjek, ne znači da ako je akademik da ne mora biti politički pristrasan onako neofirno..... a ove dvije oligarhije sa Čovićem godinama žarili i palili FBiH...ne znam kakve veze ima protest pred kantonalnom vladom i Općinom Centar i njihovo demoliranje koje stalno ponavljam osuđujem sa stvaranjem trećeg eniteta..nije katedrala zapaljena ne do bog...ali eto, vrijeme će pokazato šta se iz brda valjalo...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3673 Re: PROTESTI!!!
ja rek'o Edhemu da se ne vješa, a on opet. ko da nije dovoljno što se jednom zbližio sa banderom. valja biti priseban za diverzantske akcije, a ne ovako..._mufljuz_ wrote:puno je kumeChmoljo wrote:EKSKLUZIVNO, SLIKA AUTOBUSA KOJI SU KRENULI ZA BANJA LUKU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo je sve bez namjere da pravim cirkus, nemojmo paničiti da će se neke stvari odigrati preko noći. ili u dva-tri dana
- agnostic_front
#3674 Re: PROTESTI!!!
VjecitiStudent wrote:Sad kad Zara čuje za duge cijevi
-
x_lecter
#3675 Re: PROTESTI!!!
visocicaguy wrote:jedna osoba poginula prilikom pokusaja nasilnog prelaska medjuentitetske linije na dobrinji
PS.: samo se zajeba*am![]()