PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post Reply

Šta su za vas najbitniji ciljevi protesta poput ovog u Tuzli?

Smanjenje troškova administracije na sve moguće načine a posebno kroz smanjenje plata političarima, te ukidanje svih povlastica (paušala, naknada, itd)
204
26%
Postavljanje stručnih i odgovornih, a ne podobnih kadrova na odgovorne funkcije (ukidanje stranačke raspodjele)
124
16%
Oduzimanje nelegalno stečene imovine i revizija privatizacije, te prodaja oduzete imovine radi namirivanja radničkih potraživanja
159
21%
Sudski progon i kažnjavanje odgovornih za privatizacijski kriminal, te procesuiranje i kažnjavanje svih slučajeva nepotizma i korupcije
89
11%
Efikasnije sudstvo u službi građana (a ne političara i tajkuna)
36
5%
Ukidanje kantona i jačanje države, uz puno uvažavanje etničkih prava
49
6%
Ravnomjerno a ne proporcionalno povećanje penzija i socijalnih davanja
19
2%
Ostavke onih prema kojima su protesti usmjereni (kantonalne vlade, ministri)
18
2%
Uvođenje prijevremenih izbora kao opcije za promjenu vlasti, te objedinjavanje općih i općinskih izbora
22
3%
Nasilne smjene vlasti s ciljem dokazivanja vlastodršcima da su oni u službi građana, a ne obrnuto
54
7%

Total votes: 774

Havatar

#13526 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Havatar »

Hajlac wrote:
Havatar wrote:
Hajlac wrote:
One priče u vrijeme oko održavanja Svjetskog Bošnjačkog Kongresa o "panbošnjaštvu" o tome kako "u čitavoj Evropi samo Bošnjaci nemaju svoju državu" - to paša moj debelo tukne na fildžan državicu ;-)
Vratimo se ekonomiji!

Je li ekonomski logičnije dovoditi građane druge države i nepotizmom ih zapošljavati ili zaposliti građane ovog grada Sarajeva kao i građane koji su protjerani iz drugih dijelova ove države Bosne i Hercegovine?
Čisto iz ekonomske perspektive?
Da ne pričam o visokom kriminalu ala slučaj Keljmendi, Radončić kom je gledano kroz prste decenijama.
Tacno je da samo Bosnjaci u Evropi nemaju svoju drzavu i to nema nikakve veze sa fildzan drzavicom . Sto se tice ekonomske logike posto veliki broj radno sposobnih ljudi odlazi iz zemlje normalno je da to mora da se popuni i priliv stanovnistva samo pogodi i gradu i drzavi a sad sto nekima smeta konkurencija to je druga stvar. O visokom kriminalu nema potrebe da pricas posto nema nikakve veze sa onim o cemu pricas.
Nema nikakako s mokrim snovima određenih, o čemu je akademik Muhamed Filipović otvoreno progovorio. Hau jes nou.

A što veliki broj ljudi odlazi iz zemlje? Nepotizam? Korupcija? Halooo GRAS :-)

Nepotizam(zavičajni i rodbinski) je nelegalna i nelegitimna konkurencija. Kakva crna konkurencija :-)
Miješaš uzroke i posljedice ;-)
Veliki broj ljudi odlazi zbog toga sto ih sistem sputava i ne dozvoljava da normalno funkcionisu i napreduju nego je odredjeno da uvijek ima neko da ih blokira i kontrolise i dokle god bude takvog sistema koji odrzava aparthejd na pola teritorije a od druge polovine pokusava da napravi geto dotle ce ljudi odlaziti. Oni koji dolaze u Bosnu bjeze od sistemske diskriminacije kojoj su izlozeni i dolaze tamo gdje bar toga nema . Sto se tice nepotizma u Grasu ne budi smijesan , koliko ljudi znas da bi radili tu i da im nije ispod casti da rade takve poslove :?:
kingofsnake

#13527 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by kingofsnake »

Alfons Kauders wrote:naravno - ali vidis da ima onih koji fakat ozbiljno razmisljaju na taj nacin

sekta brate, opasna, nasilna sekta...
Hitler Jugend
Ali_G

#13528 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Ali_G »

Samo se vi zezajte. Mogli bi vas krivicno goniti
Alfons Kauders

#13529 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Alfons Kauders »

adnanini wrote:
Alfons Kauders wrote:
rekoh ja na ovoj temi da je SBB zapravo sekta, a ne stranka... i to opasna sekta...
ovo je već za krivično gonjenje zbog lažnih optužbi na račun svih članova, simpatizera, i rukovodstva SBB-a

džaba se trudite da ocrnite SBB i to što podržavamo proteste na te vaše komunističko-sdaovske načine, na izborima možete dobiti samo krađom glasova i nikako drukčije, a proteste ne možete ugušiti
pa bujrum, krivicno me goni... fino odes u FUP, podneses prijavu, oni odu u intersoft, kontaktiraju mene - i kraj price... jos imas ministra sigurnosti da pogura

sekta, opasna, nasilna sekta s masom ispranih podanika spremnih na sve...

al dzaba vam... koliko god palili i razbijali, narod vas nece... ne mozete na vlast s 10% glasova... mozete nasilnim putem, ali za to nemate muda
Hajlac

#13530 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Hajlac »

hladan.preminger wrote:
adnanini wrote:
hladan.preminger wrote:
Pa najveći ološ je napustio SDA i sada čini stub "Saveza za autoputeve od 14 traka".
znači ti si još "zelen" a ? :D
Evo Alfosne opet sam SDA, nakon SDP-a. :D :D :D
Uh velike li razlike među njima, u mp3! Ista vnago. Samo glume - jedni da su zaštitnici naroda a drugi da su socijaldemokratija :lol:
adnanini

#13531 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by adnanini »

Alfons Kauders wrote:
al dzaba vam... koliko god palili i razbijali, narod vas nece... ne mozete na vlast s 10% glasova... mozete nasilnim putem, ali za to nemate muda

to su lažni navodi kriminalca Bakira, ratnog podrumaša na "zlatnim kašikama"
Havatar

#13532 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Havatar »

Hajlac wrote:
Corto Maltese wrote:
Havatar wrote: Tacno je da samo Bosnjaci u Evropi nemaju svoju drzavu i to nema nikakve veze sa fildzan drzavicom . Sto se tice ekonomske logike posto veliki broj radno sposobnih ljudi odlazi iz zemlje normalno je da to mora da se popuni i priliv stanovnistva samo pogodi i gradu i drzavi a sad sto nekima smeta konkurencija to je druga stvar. O visokom kriminalu nema potrebe da pricas posto nema nikakve veze sa onim o cemu pricas.
Jest, vala, plaho zboriš. Svi imaju državu. I Baski, i Katalonci, i Alzašani, i Rusini, i Velšani, i Kornvolci, i Laponci, i Valonci, i Flamanci, i Vlasi, i Karavlasi, i Retroromani i ganCi i Goranci.... evo još malo pa će je i Škoti dobit. Jedino Bošnjacima osta da se pate u zajednici.
Tri tuge pod jednim krovom.
Kvariš mitomanima snove o fildžan državici. Nemoj tako.
Prestani da na pogrdan nacin govoris o nezavisnoj drzavi Bosni. Drugo tvoja podmetanja da se radi o nekoj mitomaniji ne stoje posto jedino Bosna nije ni bosnjacka ni hrvatska ni srpska nego i bosnjacka i hrvatska i srpska dok je Srbija drzava Srba i ostalih , Hrvatska drzava Hrvata , Njemacka drzava Nijemaca, Francuska drzava Francuza itd. To su klasicni dvostruki arsini gdje se jedino narodu koji je vecinski muslimanski brani da ima svoju drzavu i jedino kad je ta drzava u pitanju ona nije nicija nego je svacija a sve druge su drzave vecinskog naroda i ostalih.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#13533 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by hrasno38 »

adnanini wrote:
Alfons Kauders wrote:
rekoh ja na ovoj temi da je SBB zapravo sekta, a ne stranka... i to opasna sekta...
ovo je već za krivično gonjenje zbog lažnih optužbi na račun svih članova, simpatizera, i rukovodstva SBB-a

džaba se trudite da ocrnite SBB i to što podržavamo proteste na te vaše komunističko-sdaovske načine, na izborima možete dobiti samo krađom glasova i nikako drukčije, a proteste ne možete ugušiti
Cekaj malo napisao si da je forum prepun SDA i SDP aktivista da bi se evo samo nakon par postova ispostavilo da si aktivista u stvari ti i da si ovdje upravo ufurao da branis svoju partiju koja uzgred receno meni sve manje lici i da su ovi protesti Fahrin propali projekat koji bi ga mogao doci gubitka puno toga. To i objasnjava ovako mali broj ljudi na ulici jer se ne moze svakoga kupiti ni potkupiti mada sam siguran da najmanje pola ovih sto su na ulici zaista imaju razloga za to. I prvog dana protesta kompletna ona gomila ljudi je tu bila sasvim sigurno iz opravdanih razloga sve dok ne stigose nindze u kapuljacama i poslije toga nikad vise ni priblizan broj. Pametnom dosta a budalama dzaba raditi observacije!!!
kingofsnake

#13534 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by kingofsnake »

adnanini wrote:
Alfons Kauders wrote:

Evo ti forum, validan uzorak, pa provedi anketu koliko je ljudi zainteresovano za to da im Don Fahrone dođe na vlast. Ako izbacimo sve vas, propagadne mulce registrovane u februaru, biće 2% za Fahru. Od tih 2%, pola je greškom kliknulo da.
The BEN10

#13535 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by The BEN10 »

Alfons Kauders wrote:
adnanini wrote:
Alfons Kauders wrote: rekoh ja na ovoj temi da je SBB zapravo sekta, a ne stranka... i to opasna sekta...
pa bujrum, krivicno me goni... fino odes u FUP, podneses prijavu, oni odu u intersoft, kontaktiraju mene - i kraj price... jos imas ministra sigurnosti da pogura
sekta, opasna, nasilna sekta s masom ispranih podanika spremnih na sve...
omG, Alfonse, pazider da te ćuza ne zapadne... :-) :shock: :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#13536 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by KatarinaKosaca »

hrasno38 wrote:Cekaj malo napisao si da je forum prepun SDA i SDP aktivista da bi se evo samo nakon par postova ispostavilo da si aktivista u stvari ti i da si ovdje upravo ufurao da branis svoju partiju koja uzgred receno meni sve manje lici i da su ovi protesti Fahrin propali projekat koji bi ga mogao doci gubitka puno toga. To i objasnjava ovako mali broj ljudi na ulici jer se ne moze svakoga kupiti ni potkupiti mada sam siguran da najmanje pola ovih sto su na ulici zaista imaju razloga za to. I prvog dana protesta kompletna ona gomila ljudi je tu bila sasvim sigurno iz opravdanih razloga sve dok ne stigose nindze u kapuljacama i poslije toga nikad vise ni priblizan broj. Pametnom dosta a budalama dzaba raditi observacije!!!
Kako volim od SDP pionira koji nas ubiše ovdje godinama o poštenju i profesionalnosti SDP-a :-) :-) , a pri tom su razlozi uvijek i samo u se, na se i poda se, čuti kako drugima spočitavaju stranačku pripadnost i simpatije :D Predobro.
Nego, još čekajući Lukačova čuvena otkrića, vidim znaju forumaši ko stoji iza prosvjeda. Netko reče Muhidin Šiljak, moš mislit :lol: , evo sad Fahro, drug Dodo vam kaže naki stranci iz hotela, pa reko da se malo usaglasite prije milion napisanih gluposti.
kingofsnake

#13537 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by kingofsnake »

hrasno38 wrote:Cekaj malo napisao si da je forum prepun SDA i SDP aktivista da bi se evo samo nakon par postova ispostavilo da si aktivista u stvari ti
Ovo je fakat zanimljivo, Fahrine kamikaze svima ovde lijepe etikete, te SDA si, te SDP si, a jedino oni otvoreno agituju za svog vožda. I to na onaj najofirniji način, izjave tipa "e nećete dok je našeg Fahre". Mislim, fakat ne kontam kako ne shvate da rade samo kontrapropagandu. Ko je možda i razmišljo "ma haj nije loš Fahro" poslije nastupa ovih ovde je definitivno shvatio o kakvom se kriminalcu radi.
adnanini

#13538 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by adnanini »

hrasno38 wrote: i da su ovi protesti Fahrin propali projekat koji bi ga mogao doci gubitka puno toga. To i objasnjava ovako mali broj ljudi na ulici
protestanti na ulici nisu Fahrin "propali projekat" nego ljudska bića pokradena, obespravljena, bez budućnosti, bez posla, bez novca da nahrane svoju djecu...

a broj ljudi je manji, jer su tabadžije sa vlasti uz pomoć poslušnika iz redova policije, sa crnim audijima u civilu, uletile onu noć među mirne protestante i prebile ih, prebili su i onu ženu koja je iznijela na protestima sve dokaze o kriminalu ovih parazita na vlasti, ljude hapse na redovnoj bazi i prvo pitanje im je za koga su glasali pa onda za koga će tek glasati.

ali to neće ugasiti žar protesta koji još tinja i buknuće opet kada za to dođe vrijeme, odnosno ukoliko ne bude ispunjeno ono što narod od vlasti traži
OldMayor

#13539 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by OldMayor »

Alfons Kauders wrote:ja ba... sbb-ovci nisu bili nidje sve ove godine... fahro nikad nije imao ama bas nikakve veze s politikom... nikakve

eeee moji revolucionari...
Generalno Fahro nije imao nikakve direktne uloge, kakvu sada ima, u politici. Bio je tu da pokupi mrvice sta mu dadnu, a davali su.

Smijesno je kako SDA i SDP ovo sada spinuje i fataju se na Fahrinu igru. Fahro ima puno pravo da pljuje po njima, jer realno oni jesu tu bili 20 godina.

Pa bolan Bakir i Konakovic npr se prave budale i pricaju isto ko sam ja vladao ovih 20 godina. ejj ono u trecem licu pricaju, oni su sve, mi nismo nista. WTF? Lagumdziji je opravdanje sto nije dobio 99% glasova. E ako ga je tako savjetovao onaj spiner, poserem mu se na savjet. Cuj mi nismo nista mogli uraditi, nismo imali glasova. Ali si mogao klepati plate, kao da si dobio 1150% glasova. Zasto nisi rekao ok, onda cu ja uzimati 17% plate jer toliko smo dobili glasova. :roll:

I umjesto da SDA i SDP skontaju neki nacin kako da mu ga spuste, oni furaju pricu da je Fahro isto u vlasti bla bla...ahhah...pa covjek tek nedavno osnovao stranku.

Ja ne kazem da je Fahro idealan, ali da oni imaju toliko prljavog vesa o kojem vi pricate, pa zar ne mislite da ga ne bi iznijeli u javnost? Ili mozda ne smiju da ne bi sebe ukupoli? U svakom slucaju su sto puta gori od doticnog, a pojedini ih ovdje i ne spominju, ali su im puna usta utemeljitelja.

Zalosno.
KatarinaKosaca

#13540 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by KatarinaKosaca »

Ko ono napisa "Neće policija da ih dira" :lol: :-) :-) Medijski mrak je čudo, misliti da znaš sve i to tvrditi , a ne gledaš svojim očima je glupost. Ove što su se registrirali poslije 07.02 i razumijem :D služba je služba, ali ove koji gledaju FTV i tvrde kako je manje prosvjednika i to nude kao krunski dokaz da nema podrške, nego da naši tamničari imaju, i da rijamu nikog neće da bije :-) .
hrasno38

#13541 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by hrasno38 »

KatarinaKosaca wrote:
hrasno38 wrote:Cekaj malo napisao si da je forum prepun SDA i SDP aktivista da bi se evo samo nakon par postova ispostavilo da si aktivista u stvari ti i da si ovdje upravo ufurao da branis svoju partiju koja uzgred receno meni sve manje lici i da su ovi protesti Fahrin propali projekat koji bi ga mogao doci gubitka puno toga. To i objasnjava ovako mali broj ljudi na ulici jer se ne moze svakoga kupiti ni potkupiti mada sam siguran da najmanje pola ovih sto su na ulici zaista imaju razloga za to. I prvog dana protesta kompletna ona gomila ljudi je tu bila sasvim sigurno iz opravdanih razloga sve dok ne stigose nindze u kapuljacama i poslije toga nikad vise ni priblizan broj. Pametnom dosta a budalama dzaba raditi observacije!!!
Kako volim od SDP pionira koji nas ubiše ovdje godinama o poštenju i profesionalnosti SDP-a :-) :-) , a pri tom su razlozi uvijek i samo u se, na se i poda se, čuti kako drugima spočitavaju stranačku pripadnost i simpatije :D Predobro.
Nego, još čekajući Lukačova čuvena otkrića, vidim znaju forumaši ko stoji iza prosvjeda. Netko reče Muhidin Šiljak, moš mislit :lol: , evo sad Fahro, drug Dodo vam kaže naki stranci iz hotela, pa reko da se malo usaglasite prije milion napisanih gluposti.
Zato ovaj forum ima svoju Aziru koja uvijek sve zna i ima sve u maom prstu...doduse ne gleda vjerovatno u kasike nego u smajlije ali nema veze bitno je u nesto gledati!!! Nego otkrij nam svima ciji si ti pionir i simpatizer bila svih ovih 20 i kusur godina samo to napisi jednostavno i bez previse filozofiranja te pisanja poema na najobicnija pitanja.
Alfons Kauders

#13542 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Alfons Kauders »

adnanini wrote:
Alfons Kauders wrote:

ko sto rekoh, nemate muda
Brusulje

#13543 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Brusulje »

KatarinaKosaca wrote:
Nego, još čekajući Lukačova čuvena otkrića, vidim znaju forumaši ko stoji iza prosvjeda. Netko reče Muhidin Šiljak, moš mislit :lol:
Ko je to rekao i gdje?
Brusulje wrote:
Odmah, dan nakon paljevine na FTV-u se, ispred ideje plenuma, kao glasnogovornik pojavio Muhidin Šiljak.
Nije on, naravno, taj koji je povlačio konce. Tek ilustracija da se protestima odmah manipuliralo, iz raznih izvora, već nakon prvog dana, nakon Tuzle.
Havatar

#13544 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Havatar »

KatarinaKosaca wrote:Ko ono napisa "Neće policija da ih dira" :lol: :-) :-) Medijski mrak je čudo, misliti da znaš sve i to tvrditi , a ne gledaš svojim očima je glupost. Ove što su se registrirali poslije 07.02 i razumijem :D služba je služba, ali ove koji gledaju FTV i tvrde kako je manje prosvjednika i to nude kao krunski dokaz da nema podrške, nego da naši tamničari imaju, i da rijamu nikog neće da bije :-) .
Svakog dana se postavljaju snimci i slike tako da ne moze da se sakrije broj ljudi koji izlaze na proteste
KatarinaKosaca

#13545 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by KatarinaKosaca »

hrasno38 wrote:Nego otkrij nam svima ciji si ti pionir i simpatizer bila svih ovih 20 i kusur godina samo to napisi jednostavno i bez previse filozofiranja te pisanja poema na najobicnija pitanja.
Pa, Harisov ambasador, HDZ plaćenik, Alijin bojovnik,i evo sad Fahrin član
Ti, fakat živiš u ubjeđenju i uvjerenju da ne postoje bića koja dišu a da nisu nekoj politici, vođi, lopovu svim bićem odani. Bez previše filozofiranja, strašno.
Last edited by KatarinaKosaca on 04/03/2014 12:44, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca

#13546 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by KatarinaKosaca »

Havatar wrote:
KatarinaKosaca wrote:Ko ono napisa "Neće policija da ih dira" :lol: :-) :-) Medijski mrak je čudo, misliti da znaš sve i to tvrditi , a ne gledaš svojim očima je glupost. Ove što su se registrirali poslije 07.02 i razumijem :D služba je služba, ali ove koji gledaju FTV i tvrde kako je manje prosvjednika i to nude kao krunski dokaz da nema podrške, nego da naši tamničari imaju, i da rijamu nikog neće da bije :-) .
Svakog dana se postavljaju snimci i slike tako da ne moze da se sakrije broj ljudi koji izlaze na proteste
Nešto ne vidjeh u medijima slike i snimke policijske torture, kao i prisluškivanja, zapisivanja policajaca u civilu. Oči vide, ono što oči žele vidjeti. Džaba vam je :D odzvonilo vam je.
Najbolje mi je ovo kako su protesti i forumi propali, sa neprestanom potrebom da se to stalno ponavlja :D Tu se najbolje vidi koliko žulja. :lol:
hrasno38

#13547 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by hrasno38 »

KatarinaKosaca wrote:
hrasno38 wrote:Zato ovaj forum ima svoju Aziru koja uvijek sve zna i ima sve u maom prstu...doduse ne gleda vjerovatno u kasike nego u smajlije ali nema veze bitno je u nesto gledati!!! Nego otkrij nam svima ciji si ti pionir i simpatizer bila svih ovih 20 i kusur godina samo to napisi jednostavno i bez previse filozofiranja te pisanja poema na najobicnija pitanja.
Za razliku od dežurnih crvenih analitiĆara forumska Azira je znala, napisala i rekla još prije 4 godine šta je SDP i šta nas čeka ako dođe na vlast. Dokazi za to postoje. Samo "forumska Azira" i forumaš @Banksy. Tad je Azira kao vještice u srednjem vijeku na lomači gorila na rulji forumskih crvenih poslušnika koji su joj spominjali svakodnevno familiju, a sad su ili nestali, ili promijenili nikove ili spinuju. :D
To ko ti je spominjao familiju je kreten a ne forumas, ja svoj nick nisam promjenio a na svoje pitanje kao sto sam i ocekiovao nisam dobio odgovor nego opet kao sto sam i ocekivao samo vrlo vjest izgovor.
adnanini

#13548 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by adnanini »

KatarinaKosaca wrote:
Havatar wrote:
Nešto ne vidjeh u medijima slike i snimke policijske torture, kao i prisluškivanja, zapisivanja policajaca u civilu. Oči vide, ono što oči žele vidjeti. Džaba vam je :D odzvonilo vam je.
Najbolje mi je ovo kako su protesti i forumi propali, sa neprestanom potrebom da se to stalno ponavlja :D Tu se najbolje vidi koliko žulja. :lol:

pusti ih, vidiš da su slijepi na torturu Dragana Lukača, koju sprovodi po principu koji je naučio od Slobodana Miloševića
Havatar

#13549 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Havatar »

KatarinaKosaca wrote:
Havatar wrote:
Nisi govorila o tome nego kako nije tacno da je manje prosvjednika iako to svi vide i niko to ne dovodi u pitanje. Sto se tice torture i medija mediji su preuvelicavali slucajeve torture , izmisljali da je zena ubijena na protestima , da je vodja protesta unakazen i izlomljene mu sve noge , da su uhapseni muceni a kad su izasli i skinuli se da pokazu modrice nije bilo ni ogrebotine itd i mediji su generalno preuvelicavali znacaj protesta posto onda kad ih je bilo najvise nije bilo vise od 15 000 i to kad se racunaju svi gradovi i da su mediji objektivno izvjestavali za te proteste jedva da bi se i culo koliko je mizerno mali broj ucestvovao u njima.
Last edited by Havatar on 04/03/2014 12:46, edited 2 times in total.
KatarinaKosaca

#13550 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by KatarinaKosaca »

hrasno38 wrote:
KatarinaKosaca wrote:
hrasno38 wrote:Zato ovaj forum ima svoju Aziru koja uvijek sve zna i ima sve u maom prstu...doduse ne gleda vjerovatno u kasike nego u smajlije ali nema veze bitno je u nesto gledati!!! Nego otkrij nam svima ciji si ti pionir i simpatizer bila svih ovih 20 i kusur godina samo to napisi jednostavno i bez previse filozofiranja te pisanja poema na najobicnija pitanja.
Za razliku od dežurnih crvenih analitiĆara forumska Azira je znala, napisala i rekla još prije 4 godine šta je SDP i šta nas čeka ako dođe na vlast. Dokazi za to postoje. Samo "forumska Azira" i forumaš @Banksy. Tad je Azira kao vještice u srednjem vijeku na lomači gorila na rulji forumskih crvenih poslušnika koji su joj spominjali svakodnevno familiju, a sad su ili nestali, ili promijenili nikove ili spinuju. :D
To ko ti je spominjao familiju je kreten a ne forumas, ja svoj nick nisam promjenio a na svoje pitanje kao sto sam i ocekiovao nisam dobio odgovor nego opet kao sto sam i ocekivao samo vrlo vjest izgovor.
Imaš gore odgovor, greškom sam izbrisala ovaj citirani.
Post Reply