Da ne dužim http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme ... rpske.html
Šta mislite hoće li ova kampanja imati uticaj na kupce iz FBiH odnosno pad prodaje proizvoda iz RS u FBiH ?

Kao i obično, puca mi k...bicebolje wrote: Šta mislite hoće li ova kampanja imati uticaj na kupce iz FBiH odnosno pad prodaje proizvoda iz RS u FBiH ?
karanana wrote:kulen, prsut i slanina
garantujem svinjetina

nokia6170 wrote:Ne bi me iznenadilo da ova kampanja ima za razultat da iz revolta i inata stanovnici Federacije pocnu preferirati proizvode iz inostranstva u odnosu na proizvode iz RS-a.
Jade jadne rs-ovske...nikad se rijesiti provincijskog kompleksa glumljenja drzave.
p.s. i sta im Brcko radi u RS-u na ovoj slici....sto ne prekinu RS teritoriju ko sto i jeste zvanicno prekinuta u Brckom
moderator wrote:Jao, i vi se tek sad probudili.nokia6170 wrote:Ne bi me iznenadilo da ova kampanja ima za razultat da iz revolta i inata stanovnici Federacije pocnu preferirati proizvode iz inostranstva u odnosu na proizvode iz RS-a.
Jade jadne rs-ovske...nikad se rijesiti provincijskog kompleksa glumljenja drzave.
p.s. i sta im Brcko radi u RS-u na ovoj slici....sto ne prekinu RS teritoriju ko sto i jeste zvanicno prekinuta u Brckom
A vec godinama OK Jedinstvo iz Brckog sampion Republike Srpske. Kako?
Fino. Moze im se. Jer se narod sekira i bori na internetu.
Ko ima FB account nek provjeri koliko je vec grupa napravljeno "bojkotujmo te proizvode".

ali mislim da ce im ovaj potez imati negativan odjek na prodaju u Federaciji.On dodaje da su s Federalnom privrednom komorom prije nekoliko godina krenuli u promociju domaće proizvodnje, ali nije išlo kako je zamišljeno, pa su, kako kažu, odlučili samostalno pokrenuti svoj projekt.
U Privrednoj komori FBiH još nisu odgovorili na akciju iz manjeg bh. entiteta.
A sta se to proizvodi u 'Srpskoj' ?bicebolje wrote:Čitam u Avazu kako je u RS počelo označavanje domaće proizvodnje markicom "Proizvedeno u Srpskoj". PK FBiH je htjela da se napravi državna kampanja tj. "Proizvedeno u BiH" ali u RS su odlučili da idu samostalno.
Da ne dužim http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme ... rpske.html
Šta mislite hoće li ova kampanja imati uticaj na kupce iz FBiH odnosno pad prodaje proizvoda iz RS u FBiH ?
jok, mejd in čajnaJazz_Junkie wrote:Jesu li i zubi Made in Srpska?
pa vec godinama se i vaterpolo klub iz neuma takmici u drugoj vaterpolo ligi republike hrvatske pa to ne znaci da je neum u hrvatskoj..isto kao sto se i hokejaski klub partizan iz beograda takmici u slovenackoj ligi pa ga to ne cini slovenackim klubom.moderator wrote:Jao, i vi se tek sad probudili.nokia6170 wrote:Ne bi me iznenadilo da ova kampanja ima za razultat da iz revolta i inata stanovnici Federacije pocnu preferirati proizvode iz inostranstva u odnosu na proizvode iz RS-a.
A vec godinama OK Jedinstvo iz Brckog sampion Republike Srpske. Kako?
Fino. Moze im se. Jer se narod sekira i bori na internetu.
Ko ima FB account nek provjeri koliko je vec grupa napravljeno "bojkotujmo te proizvode".