Primite moje saučešće i zbog pada Jovana Tintora kojeg uhapsiše pripadnici GP BiH...da, da BiH, iste one koju osporavate. A doći će dan kada će i Tintor biti osuđen i crknuti k'o pacov u rupi.
Prepoznat će se oni kojima je namijenjeno ovo saučešće.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:...svi vi koji slavite 9. januar kao tzv. dan RS-a, koji oplakujete Zdravka Tolimira i slavite ga kao heroja. Primite moje [saučešće, iskreno se nadam da Zdravko sada gori u paklu ako postoji takvo mjesto ili dimenzija.
Primite moje saučešće i zbog pada Jovana Tintora kojeg uhapsiše pripadnici GP BiH...da, da BiH, iste one koju osporavate. A doći će dan kada će i Tintor biti osuđen i crknuti k'o pacov u rupi.
Što? Samo izražavam sućut. Eno i Vučić žali što nisu pustili Tolimira.delllboy79 wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:...svi vi koji slavite 9. januar kao tzv. dan RS-a, koji oplakujete Zdravka Tolimira i slavite ga kao heroja. Primite moje [saučešće, iskreno se nadam da Zdravko sada gori u paklu ako postoji takvo mjesto ili dimenzija.
Zabrines li se nekad zbog nacina na koji razmisljas?
9. januara 1991., ratni zlocinac Karadzic i ekipa su proglasili tzv. srpsku republiku BiH.delllboy79 wrote:Izjednacujes sve građane Republike Srpske sa optuzenima za ratne zlocine.
To neide u prilog zajednickoj drzavi ni suzivotu svih naroda u Bosni i Hercegovin.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:...svi vi koji slavite 9. januar kao tzv. dan RS-a, koji oplakujete Zdravka Tolimira i slavite ga kao heroja. Primite moje [saučešće, iskreno se nadam da Zdravko sada gori u paklu ako postoji takvo mjesto ili dimenzija.
procitaj još jednomdelllboy79 wrote:Izjednacujes sve građane Republike Srpske sa optuzenima za ratne zlocine.
To neide u prilog zajednickoj drzavi ni suzivotu svih naroda u Bosni i Hercegovin.
bašum sagosum i od meneDrvosjeca iz Dejcica wrote:...svi vi koji slavite 9. januar kao tzv. dan RS-a, koji oplakujete Zdravka Tolimira i slavite ga kao heroja. Primite moje [saučešće, iskreno se nadam da Zdravko sada gori u paklu ako postoji takvo mjesto ili dimenzija.
Suživot je kovanica ovog nakaradnog sistema koja nema nikakvo značenje. Postoji život, život ljudi različitog identiteta, navika, uvjerenja...itd. Suživot bi bilo ono kada nekoga trpiš do prve prilike kada ga eleminišeš.delllboy79 wrote:Izjednacujes sve građane Republike Srpske sa optuzenima za ratne zlocine.
Koliko "Tolimira" ima u tvom selu ?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Suživot je kovanica ovog nakaradnog sistema koja nema nikakvo značenje. Postoji život, život ljudi različitog identiteta, navika, uvjerenja...itd. Suživot bi bilo ono kada nekoga trpiš do prve prilike kada ga eleminišeš.delllboy79 wrote:Izjednacujes sve građane Republike Srpske sa optuzenima za ratne zlocine.
To neide u prilog zajednickoj drzavi ni suzivotu svih naroda u Bosni i Hercegovin.Eto ako je to tako priznajem ja sam protiv suživota.
Tolimir i slični Tolimiru, Tintoru i ostalim su utjelovljenje ovozemaljskog zla. Prema takvima i ideologijama koje podržavaju takve nemam ni trunke respekta. 9 januar upravo slavi takve, "njeguje" ideologiju zla, koji su na taj dan dobilli priliku ostvariti svoje najcrnje pobude.
Jesam li rekao da će se takvi koji žale za Tolimirima prepoznati u ovoj diskusiji?
Bolil jarane.......sve dok ih podrzavate nema i nece biti suzivota.delllboy79 wrote:Izjednacujes sve građane Republike Srpske sa optuzenima za ratne zlocine.
Mnogi su 'Agu a neki su u zemlji Velikoj srbiji a neki nemogu iz zemljedelllboy79 wrote:
Koliko "Tolimira" ima u tvom selu ?
Pitanje je bilo za drvosijecu iz Dejcica.spreca wrote:Mnogi su 'Agu a neki su u zemlji Velikoj srbiji a neki nemogu iz zemljedelllboy79 wrote:
Koliko "Tolimira" ima u tvom selu ?![]()
![]()
Da .....civilne zrtve su zlocin...zato postoji sud...treba sakupiti valjane dokaze i na sudu dokazati...a sud se nece baviti ni mojim ni tvojim nagadjanjima.delllboy79 wrote:Pitanje je bilo za drvosijecu iz Dejcica.spreca wrote:Mnogi su 'Agu a neki su u zemlji Velikoj srbiji a neki nemogu iz zemljedelllboy79 wrote:
![]()
Jer zlocin je zlocin bez obzira da li su ubijeni civili srbi ili bosnjaci.
Iz sela bosnjackog sela Dejcici napadnuto je 92 godine susijdeno srpsko selo Ledici i tom prilikom su ubijeni civili.
Zar drvosijeca nije licemjeran kad prica o Tolimiru a zlocine iz komsiluka presucuje.
Znaci da ce i to jednog dana doci na reddelllboy79 wrote:To sto sam napisao nije nagađanje nego činjenice.
Kao što reće kolega mnogi su u Hagu a neki se još kriju ili žive među nama glumeći demokrate i sekulariste. Vidiš napad na Lediće je za svaku osudu i takvih zločina imaš diljem BiH na sve tri strane. Za razliku od Tolimira ili Tintora, da ne govorimo o Karadžiću i Mladiću, mi naše osumnjičene nismo krili po džamijama i tekijama, izigravajući i osporavajući sud i sudski proces već su gotovo svi dobrovoljno otišli ili uhapšeni. Sa druge strane porediti napad na Lediće koji se desio u junu 1992, prije nego je i formirana A.BiH i komandni lanac, sa Tolimirom i Tintorom koji su već bili dio vrlo jasne komandne linije i organizacije, sistematske mašinerije za protjerivanje i ubijanje je u najmanju ruku neozbiljno. Da si rekao zločin na Kazanima onda bi te uzeo za ozbiljno.delllboy79 wrote:Pitanje je bilo za drvosijecu iz Dejcica.spreca wrote:Mnogi su 'Agu a neki su u zemlji Velikoj srbiji a neki nemogu iz zemljedelllboy79 wrote:
![]()
Jer zlocin je zlocin bez obzira da li su ubijeni civili srbi ili bosnjaci.
Iz sela bosnjackog sela Dejcici napadnuto je 92 godine susijdeno srpsko selo Ledici i tom prilikom su ubijeni civili.
Zar drvosijeca nije licemjeran kad prica o Tolimiru a zlocine iz komsiluka presucuje.
Hajde evo ispravNJeno, šta si odma zapeo.L u c i f e r wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote: osumljičene![]()
![]()
a ispravio si vidim, neka mašala...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Hajde evo ispravNJeno, šta si odma zapeo.L u c i f e r wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote: osumljičene![]()
![]()
On je vec u splitu na suduL u c i f e r wrote:A i kapetana Dragana uapsilo...
Svi oni kojima je Republika Srpska važnija od BiH trebaju biti izjednačeni sa spomenutima.delllboy79 wrote:Izjednacujes sve građane Republike Srpske sa optuzenima za ratne zlocine.

L u c i f e r wrote:Ne znam zašto, ali ja ovakve Srbe kao što su pisci ovog plakata, zaista nešto baš i ne volim:
Svi oni koji ne pišu takve plakate, ne mrze mene ni moj narod, ne žele da nas smjeste u masovne grobnice ili da nam otmu dio Bosne, sasvim su mi kul i fina raja...